Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Σχετικα με την αυξηση στο υγραεριο κινησης

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 7, 2012

 Οι τιμες του υγραεριου σαλταρανε.Χωρις να εχει ψηφιστει ακομα τιποτα οι τιμες στο υγραεριο κινησης παιζουν απο 0,99 στην Αθηνα ο πιο ακριβος,0,85 ο πιο φθηνος με τον φθηνοτερο πανελλαδικα στο Συκουριο Λαρισας 0,82 και τον ακριβοτερο 1,14 στα Χανια(εχει μεταφορικα,αντε να παει στο διαολο) αλλα η Σταυρουπολη Θεσσαλονικης 1,023????.Πανε να αισχροκερδισουν ως συνηθως οι βενζιναδες,αυτην την φορα ομως θα φανε τα μουτρα τους ολοι τους(βενζιναδες και κρατος γενικοτερα).
Λεφτα δεν υπαρχουν πλεον,ουτε αποταμιευσεις,οποτε υγραεριο,καυσιμα γενικοτερα θα καταναλωσει μονο οποιος ειναι αναγκασμενος να μετακινηθει(δουλεια ή λογοι ανωτερας βιας)και για οσο θα εχει λεφτα να βαζει καυσιμα.Πετρελαιο Θερμανσης οι παραγγελιες ειναι στο 70-80% κατω,και ακομα και κρυα να πλακωσουν δεν υπαρχουν λεφτα,οποτε το πολυ να ανεβουν οι παραγγελιες στο – 50.Εφορια και λοιπες πληρωμες στο κρατος…..last month Antonis…….
Απο δω και περα κοιταμε να εχουμε να φαμε και να πληρωσουμε νοικι-δανειο για το σπιτι και αυτα οσο αντεχει η τσεπη μας.Τερμα οι υπολοιπες πληρωμες(απο τους πολιτες προς το κρατος).Θα παρει(απο μενα τουλαχιστον,πιστευω και απο ΠΑΡΑ πολυ κοσμο,οσοι εχουν εναλακτικη λυση μεταφορας)και τις πινακιδες του 1600 κυβικων αυτοκινητου μου και θα βολευτουμε με το 800αρακι το Ματιζ.Τωρα,το πως θα παω Μακεδονια το παιδι στις διακοπες των σχολειων,που δεν εχουμε ατομο στην Αθηνα να το κραταει……
Θα το ζησω και αυτο,μια ακομη προσφορα του ΔΝΤ στην ζωη μου,θα το πολεμησω ρε κουφαλες!!!!!!!!!! Καλως ηρθατε στο συγχρονο πολεμο της δευτερης χιλιετιας………..

Αναγνώστης

3 Σχόλια to “Σχετικα με την αυξηση στο υγραεριο κινησης”

  1. Μα είναι φως φανάρι. Εάν εφευρεθή το κλανοκίνητον όχημα, θα βάλουν Ειδικόν Φόρον Καταναλώσεως στα κλανογόνα τρόφιμα.
  2. sys είπε

    οι μισθωτοι βρισκονται σε καλυτερη θεση!
    αυτοι που συντομα θα “καουν” ειναι οι εμποροι και οι βιομηχανοι.
    ο καθενας πια θα αγοραζει μονο τα απαραιτητα τροφιμα και ξυλα για το χειμωνα…
    τα υπολοιπα προιοντα τους ας τα βαλουν εκει που ξερουν!
  3. ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ είπε

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ¨ΧΕΡΙ” ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΥΛΑ; ΚΑΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ…ΟΙ ΞΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΔΕΝΤΡΟ (ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ) ΑΛΗΤΕΣ Ε ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ. ΣΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΊΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια