Powered By Blogger

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Σχετικό: Απάντητική επιστολή του Eισαγγελέα Εφετών Μονάχου για την υπόθεση της Λίστας Siemens με τα ονόματα των δωροδοκηθέντων Ελλήνων πολιτικών

Εισαγωγή: Αποκαλύπτουμε το Δικαστικά Έγγραφα της υπόθεσης SIEMENS, στα οποία αναφέρονται τα ονόματα των δωροδοκηθέντων ελλήνων πολιτικών και αποκρύβονται από την Εξεταστική Επιτροπή !
γράφει ο Δημ.Αντωνίου, ιατρός*

Τα παρακάτω έγγραφα αναφέρονται μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου των στην σχετική δικογραφία της Επιτροπής, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται και να αξιολογείτε το περιεχόμενό των. Από την μελέτης του Πορίσματος, του ιστορικού και των αμετάκλητων αποφάσεων της Γερμανικής Δικαιοσύνης και των εγγράφων που πήρα από την Ελληνική Βουλή (αρ.167/30-08-2012) και τον Εισαγγελέα του Μονάχου 402Js 51016/09/22-10-2012, προκύπτει αναμφισβήτητα  ότι στα έγγραφα αυτά περιέχονται τα ονόματα των δωροδοκηθέντων από τον Siemens ελλήνων πολιτικών.
Εμείς απαιτούμε από την Βουλή να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ τα έγγραφα αυτά ΑΜΕΣΑ.
Δημ. Αντωνίου, ιατρός*
SIEMENS: ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ:..

Στις 07.12.2006 απολογήθηκε στην Εισαγγελία Μονάχου ο κ. Μichel Kutschenreuter, ο οποίος έδωσε βασικά στοιχεία για πληρωμές από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS σε Έλληνες πολιτικούς και σε πολιτικά κόμματα και στη γνώση που είχαν σχετικά με αυτές τις διαδικασίες υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. 
Η συγκεκριμένη γνώση επιβεβαιώθηκε και από την απολογία του κ. Kutschenreuter στις 08.01.2007 (βλ. σχετ. 7, απολογία κ. Kutschenreuter αριθμ: 563 Js 45415/05 στις 07.12.2006 και απολογία του ιδίου στις 08.01.2007) 
(ο Μichel Kutschenreuter καταδικάστηκε μαζί με τον Μ.Χριστοφοράκο για τα μαύρα ταμεία της Siemens).
-Σελ. 269 του Πορίσματος της Εξεταστικής για την Siemens Τα έγγραφα που αναφέρονται ως σχετικό δύο (2) στην έκθεση εξέτασης από 7.12.2006 του Kutschnreuter στον Εισαγγελέα Μονάχου Ι (βλ. 10587-06/LW/3.4.2008 και Αρ. Δικ. 126 ΑR 1594/08).
Διαβάστε και τα υπόλοιπα έγγραφα:Διαβαστε ολόκληρο το Πόρισμα που έχει κατατεθεί στο αρχείο της Βουλής των Ελλήνων:  Δημήτρης Αντωνίου απαιτούμε από την Βουλή να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ τα έγγραφα αυτά ΑΜΕΣΑΕξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS στο σύνολό της Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS στο σύνολό της



*Έχει φοιτήσει ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΤΟΥ AUCKLAND Ν. ΖΑΛΑΝΔΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΤΗΣ ΟΞΦΟΡΔΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 
Κατοικεί στο: Χαλκίδα, Δημ. Βώκου 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια