Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Φίλοι BLOGERS, σηκώστε τους τόνους, είμαστε η τελευταία και η μοναδική ελπίδα της χώρας μας..!!!


Μπορούμε να το κάνουμε πράξη, αν πάνω από τα προσωπικά μας συμφέροντα, βάλουμε την σωτηρία της πατρίδας μας και του ελληνικού λαού.

Πόπη Σουφλή

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας Πακιστανοποιώντας την Ελλάδα, και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.
Εχουν ενωθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας απέναντι στον λαό για να πετύχουν το πρόγραμμά τους.

Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς ενώ ταυτόχρωνα προχωρά στο πρόγραμμα διάλυσης του κράτους.
Παρατηρούμε μεγάλους πολιτικούς να έχουν βγει από το κάδρο και να είναι σε αναμονή ωστε την κατάλληλη ώρα, να 

ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...\
ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΗΝΩΝ:

1.Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι και δε διστάζουν να παίρνουν ζωές προκειμένου να ξεφύγουν από την αστυνομία. Την πρώτη φορά στο δρόμο τους βρέθηκε η 25χρονη Κατερίνα η οποία έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς στα Ίσθμια. 

Σήμερα τα ξημερώματα ένας 36χρονος οικογενειάρχης αστυνομικός έπεσε πάνω στο καθήκον την ώρα που κυνηγούσε τους επικίνδυνους κακοποιούς. newit.

2.Νέες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η υπόθεση που αφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια