Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ! Οι δικηγόροι του Δημοσίου είπαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οτι...δε χρειάζεται η ...Δημόσια Τηλεόραση!!!


Κι αυτούς τους δικηγορους του δημοσίου, τους πληρώνει ο ελληνικός λαός, που πληρώνει και την ΕΡΤ!

Πόπη Σουφλή

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ πρίν απο λίγο, ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της προσφυγής της ΠΟΣΠΕΡΤ στο Συμβούλιο της Επικρατείας και η....
απόφαση για τη σχετική διαταγή αναστολής του κλεισίματος της ΕΡΤ θα βγεί ίσως και αργά σήμερα το βράδυ.

Ομως η ...είδηση δεν βρίσκεται εδώ. Βρίσκεται στην...υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων του Δημοσίου!

Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε ...όσιο! Ή έχουν ξεφύγει εντελώς ή τους...ψεκάζουν κατ' ιδίαν (όχι απο...αέρος!) ή...

(το γνωστό) εξυπηρετούν ξένα προς το Εθνος συμφέροντα!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, χρησιμοποίησαν το επιχείρημα - κατ' εντολήν Στουρνάρα(!) - οτι...η Δημόσια Τηλεόραση στην Ελλάδα, δεν...είναι απαραίτητη, διότι υπάρχουν και τα...ιδιωτικά κανάλια!!! Αρα δηλαδή, μπορούμε να τη...κλείσουμε και ως ασύμφορη!

Ναί, ναι! Το άκουσα με τα ίδια μου τ' αυτιά αυτό!

Και δεν έπεσαν ...ούτε οι πολυέλαιοι στην αίθουσα του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας! Δεν έπεσε ο...ουρανός στο κεφάλι ολονών!!!

Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς απίθανοι, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Οι δικαστές βεβαίως, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να το λάβουν ως ...επιχείρημα αυτό, διότι όχι μόνο καταρρέει απο την ίδια τη λογική, αλλά και έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με το ελληνικό Σύνταγμα (λέμε τώρα), αλλά - κατά κακή τους τύχη! - υπάρχουν οι Συνθήκες της Λισσαβώνας και του Βερολίνου, που ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τα κράτη μέλη της Ενωσης να έχουν οπωσδήποτε...Δημόσια Τηλεόραση!

Αρα;

Μπορούμε μάλλον να ...χαρούμε την πρώτη μεγάλη νίκη μας εναντίον ενός σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η ΕΡΤ είναι σχεδόν σίγουρο οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κλείσει και η απόφαση θα είναι η άμεση ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, καθώς, όπως προέκυψε, δεν συνέτρεχε κανένας λόγος για να συσταθεί μια τέτοια πράξη εναντίον της ΕΡΤ.

Ευτυχώς που είναι ηλίθιοι. Θα προβληματιζόμουν σοβαρά αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ!

Εκτός... Εκτός κι αν αυτό το καραγκιοζιλίκι, έγινε για να...διευκολυνθεί ο Αντωνάκης και η...παρέα του! δηλαδή να προκλήθηκε το ίδιο το Συμβούλιο να λειτουργήσει ως...απο μηχανής Θεός και να αποφευχθείτο ...έμφραγμα!

Τι να πώ... Σε αυτή τη χώρα με ΑΥΤΟΥΣ του πολιτικούς, όλα να τα περιμένει κανείς!pirinoslogios.blogspot.gr


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΠΗ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΔΙ ΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑ ΧΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ:1)ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥ ΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ "ΝΟΜΙ ΚΗ"ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ 2)ΓΙΑ ΕΞΑΝΑ ΓΚΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΩΝ,ΝΑ ΕΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΚΕ ΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙ ΕΙΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια