Powered By Blogger

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΗΜ.ΑΡ: "Ναι, να απολυθούν 2.000 αλλά από την Ε.Α.Σ., όχι την ΕΡΤ !


Ζητώ συγνώμη, δεν ήξερα ότι αυτός ο σαχλαμάρας, δεν είναι πιά στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στη ΔΗΜ.ΑΡ.

Νομίζω ότι η δήλωση της ημέρας, ήρθε από εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜ.ΑΡ. σήμερα το μεσημέρι. Ήταν γύρω στις 2.30, όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό μου, άκουγα τις ειδήσεις στον Real fm. Το θέμα ήταν η ΕΡΤ και στο ρεπορτάζ η "πρασινοσκουφίτσα" Κάτια Μακρή, η οποία είχε στην άλλη γραμμή τον ...Νίκο Μπίστη (αναγνώστης με ενημέρωσε ότι αυτός ο φαιδρός τύπος είναι στη ΔΗΜ.ΑΡ. Νόμιζα ότι ήταν στο ΠΑΣΟΚ).

Ακούστε τον εδώ, στο 4.15΄: http://www.real.gr//audiofiles/241069.mp3

Του υπενθυμίζει λοιπόν η Κάτια Μακρή, ότι η τρικομματική υπέγραψε και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, την απόλυση δημοσίων 2.000 υπαλλήλων, μέχρι τις 31-8-2013.
 
Ο Πασόκος λοιπόν, προσπάθησε αρχικά να πετάξει το μπαλάκι -όπως όλοι τελευταία- στον Υπουργό της ΔΗΜΑΡ Μανιτάκη, ο οποίος "δεν έκανε τη δουλειά του". Θα ήθελαν δηλαδή να φορτωθεί τις απολύσεις ο Μανιτάκης και να τη λουφάρουν όλοι οι άλλοι, από το πικρό ποτήριον.
 
Η Μακρή του λέει "ε, ορίστε, βρήκαμε τις 2.000 απολύσεις, στην ΕΡΤ" και ο Πασόκος, πετάει το αμίμητο:
 
"και γιατί να απολυθούν από την ΕΡΤ; Να απολυθούν από την αμυντική βιομηχανία, που κάθονται" ! 
 

Δεν συγκράτησα ακριβώς ποιός ήταν, νομίζω κατά 99% εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν περίμενα ότι θα έβγαζε τέτοια είδηση, συγκράτησα όμως με απόλυτη βεβαιότητα τις λέξεις "αμυντική βιομηχανία" και "...που κάθονται".
 
Για αυτές παίρνω όρκο.
 
Επειδή όμως οι αναγνώστες του taxalia είστε ψαγμένα άτομα, όλο και κάποιος θα βρεί το ηχητικό, ή θα με επιβεβαιώσει ότι άκουσε το ίδιο.
 
Οι τύποι αυτοί λοιπόν, που κατηγορούν τον απλό κοσμάκη, για "κοινωνικό αυτοματισμό", όταν λέει "ε, 1,5 εκατομμύριο απολύθηκαν από τον ιδιωτικό τομέα, ας απολυθεί και κανένας από το δημόσιο", όταν σφίγγουν τα γάλατα, λένε "να απολυθούν από την αμυντική βιομηχανία, όχι από την ΕΡΤ"!
 
Ρε μήπως, στην αμυντική βιομηχανία, είναι .....δεξιοί;

Φώτης Μακρίδης

Ας βρεί κάποιος αναγνώστης το ηχητικό, θα του είμαι υπόχρεος! 
Υ.Γ. Αναγνώστης με ενημέρωσε τελικά, μου έστειλε το ηχητικό, ευχαριστώ πολύ.
 
 
 
 
http://taxalia.blogspot.com
http://politika-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια