Powered By Blogger

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013


Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ....!!!



Ολοι καπου εχουν ακουσει οτι για να μην υπαρχουν θρησκευτικες αψημαχιες θα υπαρξει μια παγκοσμια θρησκεια.
Αυτη η νεα παγκοσμια θρησκεια θα ειναι αυτη που θα δωσει πνευματικη τροφη απανταχου την οικουμενη ωστε ο πεινασμενος λαος να θρεψει τα παθη του.
Θα υπαρξουν "καταστηματατα θρησκειας" οπως ειναι σημερα οι
εκκλησιες η τα τεμενη ωστε ο καθενας να πηγαινει και να προσευχεται "ουδετερα" στην παγκοσμια πιστη!!!

Οι τοποι προσευχης της νεας εποχης η νεας ταξης πραγματων θα εχουν σαν απωτερο σκοπο το προσκυνημα των "αρχαιων θεων.
Το εξακτινο κοκκινο αστερι των ROTHCHILD θα ειναι το σημα αυτων των θρησκευτικων ¨"καταστηματων" που μπορει να ανιχνευθει απο τη Βαβυλωνα,οπου κοσμουσε ολες τις ειδωλολατρικες και παγανιστικες τελετες,μεχρι την Ασσυρια.

Πισω βεβαια απο αυτο το συμβολο κρυβοταν ανεκαθεν ο υιος της ανομιας και βασιλιας του ψευδους.Αλλωστε το εξακτινο αστερι ειναι το μονο που η αριθμολογικη του αξια ειναι ο αριθμος του θηριου ....το 666....!!!!

Οπως λεει και ο Δρ Graham,χριστιανος λογιος εβραικης καταγωγης, το συμβολο αυτο αποτελειται απο 6 κορυφες,εξι τριγωνα κι εξι πλευρες του εσωτερικου εξαγωνου και ειναι το μονο που ειναι τοσο τελειο κωδικοποιημενο με τον αριθμο 666....

Ολοι οι αποκρυφιστες το ονομαζουν "σφραγιδα του Σολομωντα" μιας οπως αναφερεται στην Παλαια Διαθηκη ο βασιλιας του Ισραηλ Σολομωντας απαιτουσε απο τους ιερεις του ναου στην Ιερουσαλημ να τιμουν τον ιδιο με 666 χρυσα ταλαντα καθε χρονο.

Το 1822 το εξαγωνο αστερι ανασυρθηκε και εγινε το εμβλημα των ROTHCHILD oταν πηραν τον τιλο των αριστοκρατων απο εναν Αυστριακο αυτοκρατορα.

Η Αγια Γραφη(βιβλιο Δανιηλ) λεει οτι το τελικο βασιλειο στη γη θα ειναι το τεταρτο βασιλειο του θηριου οπου θα καταβροχθησει ολο το κοσμο.


Ο πιο πλουσιος ανθρωπος στο κοσμο ειναι ο λορδος Jacob Rothchild της Μεγαλης Βρετανιας. Ο οποιος ειναι και ο τεταρτος βαρωνος των Rothchild κι ενας απο τους τιλους του ειναι "βασιλιας του Ισραηλ"

Πισω λοιπον απο ολους αυτους τους θνητους που προσκυνησαν τον Σατανα με ανταλλαγμα πλουτη και υλικα αγαθα κρυβονται οι αρχαιοι ψευτοθεοι που καποτε ηταν αφεντικα του κοσμου τουτου.

Ειναι οι ιδιοι που προσπαθουν να ξαναφερουν στη επικαιροτητα αρχαιες δοξασιες και παραδοσεις μεσω της πανθρησκειας .
 
Θελουν ν αντικαταστησουν τους αγιους διαδιδοντας οτι δεν ειναι τιποτε αλλο απο αγυρτες και οι μαρυριες τους γελοιοτητες που γεμιζουν το κοσμο με αγχος και ανασφαλεια .
 
Με απωτερο σκοπο φυσικα να ικανοποιησουν το αδηφαγο αφεντικο τους,αρχοντα της ασυδοσιας κι αρχιερεα της διαφθορας....




Πηγή

4 σχόλια:

  1. Τοσες μλκιες σε ενα αρθρο δεν εχω ξαναδει....

    Κατ'αρχας δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις αλλα ο αθεισμος ειναι ιδιαιτερα δημοφιλης.Ειλικρινα αμα κοιταξετε γυρω σας ελαχιστοι ειναι θρησκοι και ακομα λιγοτεροι στο εξωτερικο.
    Κατα δευτερον ποτε μα ποτε δεν εχω ακουσει τιποτα περι "παγκοσμιας θρησκειας".Αυτα τα λενε συνηθως οι παπαδες στις εκκλησιες για να τρομαζουν τις γιαγιες.
    Τριτον ο πλουσιοτερος ανθρωπος στον κοσμο με βαση το Forbes ειναι ο Μπιλ Γκειτς με περιουσια που φτανει τα 55δις δολλαρια.Ο Ροτσιλντ δεν ειναι καν στην πρωτη δεκαδα.
    Τεταρτον αλλη δουλεια δεν ειχε ο δι**λος και ο καθε ενας απο το να "διαφθειρει" τον κοσμο και να επαναφερει το "θηριο".Αυτα ειναι ιστοριες για αγριους και το αρθρο δεν περιλαμβανει ουτε πηγες ουτε επιχειρηματα οτι οντως συμβαινει κατι τετοιο.Ειναι απλα φαντασιωσεις του συγγραφεος.Χωρις στοιχεια δεν τον πιστευω....
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Eπ έτσι σου είπανε να λές μακάριε...μακάρι να ήξερες τι λές.ςαλατα
      Τι άλλη δουλειά θα έκανε ο δι**λος δι**λε ς
  2. To λένε επίσης και ρέικι.Αρκετοί ελληνες ενθουσιασμένοι απο αυτο το καινούριο και παγιδευμένοι απο τις σέκτες της καλλιφόρνια ς,έφ τασαν ώς εκεί ,με ένα κάλο στο μυαλό,για να εκπαιδευτουν σε αυτη την- σερβιριζόμενη παγκόσμια-ανατροπή της σωτηρίας της ψυχής.Υπάρχουν αρκετοί χωρίς δημόσιο "ιατρείο υποτείθεται" στήν οικία τους που σταδιακά χωρίς να γνωρίζουν εξαπατούν τον κόσμο(αβουλα όργανα χωρίς να ξέρουν, τι εστίΚαλλιφορνέζικη.... ;).Φυσικά τα θύματα είναι υπέρ του λογικού ποσοστου,το υπερβαίνουν κατα πολύ.Οι συνεδρίες γίνονται,κατευθυνόμενα πάντα απο εντολές,σε μέρη που δέν δίνεται προσοχή και ο "θεραπευόμενος" κρατα μυστικότητα....έτσι δέν γίνεται ,εβραίος, γνωστό.Κάποια στιγμή θα "σκάσουν"απότομα στήν κοινωνία,δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα ....που θα φαίνεται όπως πάντα σωτήριο.
    Απάντηση
  3. http://redskywarning.blogspot.gr/2013/12/blog-post_10.html

    Tι σημαινει να ζεις στην Βρετανια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια