Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Πλήρωσε την τράπεζα με το ίδιο νόμισμα

Ένα αστείο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες σε ένα υποκατάστημα τράπεζας που εδρεύει στην περιοχή της Δροσιάς στην Πάτρα, με πρωταγωνιστές έναν αγρότη και τον διευθυντή της τράπεζας. ...


Όλα ξεκίνησαν όταν ο «πελάτης», αγρότης στο επάγγελμα, τηλεφώνησε στην τράπεζα ζητώντας να ακυρώσουν την πιστωτική κάρτα την οποία του είχαν εκδώσει χωρίς να έχει ζητήσει.

Η απάντηση που έλαβε ήταν πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάει ο ίδιος στο υποκατάστημα, αλλιώς θα χρεωνόταν σε ετήσια βάση με συγκεκριμένο ποσό.

Λίγες ώρες αργότερα ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας εμφανίστηκε στο υποκατάστημα, όπου αφού τον έβαλαν στη διαδικασία να συμπληρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα κατάφερε τελικά να απαλλαγεί από αυτή και αποχώρησε από το κατάστημα.

Λίγα λεπτά όμως αργότερα ο «πελάτης», επέστρεψε κρατώντας ένα τσουβάλι με πατάτες, το οποίο πήγε και άφησε πάνω στο γραφείο του διευθυντή.

Ο νεαρός αγρότης φρόντισε μάλιστα να διαμηνύσει στον υπεύθυνο του τραπεζικού υποκαταστήματος πως εάν δεν το θέλει, θα πρέπει να του το πάει ο ίδιος στο σπίτι αλλιώς θα πληρώσει «πρόστιμο» 20 ευρώ το μήνα.Πηγή PatrasTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια