Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Ενοίκιο 20 ευρώ έκαστος για τις κολώνες της ΔΕΗ ζητά ο Μπακογιάννης

Τι απάντησε ο δήμαρχος Καρπενησίου για τις φήμες περί κάθοδο του στην Περιφέρεια και στην Αθήνα; Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ των δημάρχων της χώρας και της ΔΕΗ με... ...

αφορμή τις επανασυνδέσεις των φτωχών.
Στην αντεπίθεση πέρασε και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος μιλώντας σε τοπικό κανάλι των Σερρών έκανε λόγο για ξεκάθαρο πλαίσιο απο θέμα δήμου για τις επανασυνδέσεις ενώ σχολιάζοντας την αργοπορία της ΔΕΗ και το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί μίλησε για "καρεκλοκένταυρους της ΔΕΗ που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα απο την Αθήνα".

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα πολλά χρήματα που πληρώνει ο δήμος στην επιχείρηση ηλεκτρισμού ενώ αποκάλυψε ότι με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα ζητηθεί ενοίκιο 20 ευρώ ανα κολώνα της ΔΕΗ που είναι εγκατεστημένη στον δήμο και που ξεπερνούν τις 3000 στύλους.
Απο τους πρώτους δημάρχους της χώρας ο Μπακογιάννης ζητά απο την ΔΕΗ το αυτονόητο και φυσικά με αυτή την κίνηση ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για την ΔΕΗ όπου δεκάδες δήμαρχοι θα ακολουθήσουν.

Ερωτώμενος απο τον δημοσιογράφο για τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει το Καρπενήσι και να
κατεβαίνει υποψήφιος σε Περιφέρεια ή δήμο Αθηναίων ο κ.Μπακογιάννης δεν έδωσε σαφή απάντηση ενώ δήλωσε με νόημα ότι παραμένει προσηλωμένος στις ανάγκες των δημοτών του.


Πηγή: Tromaktiko

2 σχόλια:

  1. Ποιων δημοτών του;
    Αφου η μανα του τον εστειλε στο Καρπενήσι μαζι με τους ψηφοφόρους!
    Ολοι μαζι πακετο ανεβηκαν
    Απάντηση
  2. Η Μάνα του και το συνάφι της έχουν ξεπουλήσει τη ΔΕΗ εδώ και καιρό. Οπότε έχει να λαβαίνει πολλά 20ευρα ο κανακάρης από τους ιδιώτες.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια