Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΙΣΟΒΙΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ!


 Τι δεν καταλαβαίνεις; 
Στην ίδια συμμορία είναι όλοι τους... ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Πόπη ΣουφλήΉ έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εκεί στην Καλιρρόης ή προσπαθούν να τρελάνουν εμάς τους υπόλοιπους. 

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την παρουσία του Χρίστου Γούδη ως κεντρικού ομιλητή σε εκδήλωση της Μασονικής Στοάς -τον οποίο κάλυψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ- έρχεται τώρα και το... κομάντο Κωστής Αϊβαλιώτης να παρουσιάσει το βιβλίο "Η δύναμη της θρησκείας και η θρησκεία της δύναμης" του Νικόλαου Λάου, την Παρασκευή 27 Μαίου. 

Ποιος είναι ο Νικόλαος Λάος; Όχι απλά πανεπιστημιακός διακεκριμένος όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου του ΛΑΟΣ, αλλά και ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι! 

Για να μη λέτε ότι εμείς είμαστε... εμπαθείς, διαβάστε τι έγραψε η Espresso στις 15 Νοεμβρίου του 2009:

 

Ο ισόβιος διεθνής πρόεδρος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι είναι Ελληνας, με καταγωγή από την Αθήνα, χριστιανός στο θρήσκευμα που εκκλησιάζεται συχνά, νέος στην ηλικία, μόλις τριάντα πέντε ετών, με πολλές διακρίσεις και πλούσιο συγγραφικό έργο και έχει πετύχει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων των ιλουμινάτι, των απανταχού πεφωτισμένων δηλαδή, ανεξαρτήτως βαθμού, φύλου και ηλικίας.
Ο κύριος Νικόλαος Λάος τον Αύγουστο του 2008 εξελέγη παμψηφεί από το 12μελές συμβούλιο των μεγάλων αξιωματικών ισόβιος πρόεδρος «ενός παγκόσμιου οργανισμού που ανοίγει τις πύλες του σε άνδρες και γυναίκες που ζητούν να ασχοληθούν με τη μελέτη και την άσκηση του ιλουμινατικού ελευθεροτεκτονισμού σε συνάφεια με τα μεγάλα, φιλοσοφικά, επιστημονικά και πολιτικά προβλήματα», όπως ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Espresso της Κυριακής», την πρώτη του σε ημερήσιο Τύπο, διευκρινίζοντας πως η εταιρεία δεν είναι θρησκευτικό ίδρυμα και είναι συνέχεια της βαυαρικής ιλουμινατικής εταιρείας.

Πώς αντιμετώπισαν οι ιλουμινάτι την εκλογή ενός Ελληνα στη θέση του ισόβιου προέδρου, ρωτάμε τον κ. Λάο: «Δεν υπάρχει πρόβλημα καταγωγής και μάλιστα η ελληνική ιδιότητα στους ιλουμινάτι είναι καθ’ όλα δημοφιλής. Η ιλουμινατική εταιρεία αφιερώνει και έναν από τους βαθμούς της στην αρχαία Ελλάδα δίνοντας έμφαση στην αναζήτηση της σοφίας και στο αθηναϊκό πολιτικό σύστημα. Είναι πολιτικοποιημένη και παιδαγωγημένη, δηλαδή με ελληνικές αξίες σαν σύστημα από την ίδρυσή της. Προτάσσει τον ελληνικό λόγο και όχι τον ανατολικό μυστικισμό. Επίσης, σε ό,τι αφορά το θέμα της ελληνικότητας, η ιλουμινατική εταιρεία, αφού ολοκληρώσει κάποιος τους εννέα βαθμούς (σύνολο δεκατρείς), έχει και μία λέσχη περαιτέρω φιλίας μεταξύ των μελών της, η οποία δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και [Ο Νικόλαος Λάος επικεφαλής του ιλουμινατικού τεκτονισμού και ιππότης του Αγίου Λαζάρου μιλά σε διεθνές ανθρωπιστικό συνέδριο Οσπιταλιέρων. ] έχει έμβλημά της την Αθηνά Παλλάδα».

Σε ερώτησή μας πού έχει έδρα και παρουσία η εταιρεία, ο κ. Λάος αποκαλύπτει ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα: «Η κεντρική μονάδα οργάνωσης της εταιρείας είναι το Λονδίνο και η παρουσία της εταιρείας είναι στις ΗΠΑ, στην Ελβετία, τη Γερμανία και φυσικά την Αγγλία. Επιπλέον, η παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι γεγονός. Υπάρχει ένας ικανός αριθμός ανθρώπων ώστε να μπορούν να αποτελούν μια επίσημη περιφέρεια της ιλουμινατικής εταιρείας».

Οσοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο σκοπός της εταιρείας, η απάντηση είναι ότι η έρευνα και η αναζήτηση σε φιλοσοφικό και πολιτικό επίπεδο είναι ο σκοπός της. «Ασχολούμαστε με τη συστηματική παρακολούθηση των εξελίξεων στην επιστήμη την πολιτική και τη φιλοσοφία και σκοπός μας είναι να εργαζόμαστε μεθοδικά σε αυτό το πεδίο και να προωθούμε τις δικές μας αρχές» διευκρινίζει ο Ελληνας πρόεδρος των ιλουμινάτι.

Ο κ. Λάος σημειώνει ότι η εταιρεία «δεν φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα μαζικό κίνημα, δεν ανήκει στον χώρο του εσωτερισμού και είναι περισσότερο ένα κλειστό think tank». Διευκρινίζει ακόμη ότι «δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα αλλά ένας οργανισμός φιλίας», που σημαίνει ότι το ένα μέλος βοηθά το μέλος εκείνο που έχει ανάγκη. «Η αλληλοβοήθεια είναι καταστατική μας αρχή» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Λάος.


Οι μασόνοι

Στη ερώτησή μας ότι οι μασόνοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τον χριστιανισμό και την Εκκλησία, απαντά: «Αυτό που λέγεται για τους μασόνους λέγεται γιατί πιθανόν να έχουν υπ’ όψιν τους την ελληνική μασονία ή άλλους μασόνους. Στην Αγγλία, όπου εγώ συμμετέχω επίσης και στον τεκτονισμό, όλες οι μεγάλες περιφερειακές στοές του τεκτονισμού μία φορά τον μήνα οργανώνουν ακόμη και ομαδικό εκκλησιασμό, όπου πη [Ο Νικόλαος Λάος (αριστερά) φέροντας τα διάσημά του ως ιππότης του Αγίου Λαζάρου και ο βαρόνος von Sydow von Hoff (δεξιά), μέγας καγκελάριος του οσπιταλιερικού τάγματος του Αγίου Λαζάρου και βοηθός μέγας γραμματέας της Μεγάλης Στοάς του Σήματος της Αγγλίας.] γαίνουν εν στολή πλήρη και με τα λάβαρά τους μέσα στην αγγλικανική εκκλησία την Κυριακή (σ.σ. να σημειωθεί ότι η Αγγλικανική Εκκλησία δείχνει ανοχή στον τεκτονισμό ή και τον αποδέχεται, κάτι που δεν συμβαίνει με την Καθολική και την Ορθόδοξη Εκκλησία).


 Δηλαδή, σκέπτεστε να κάνετε το ίδιο και στην Ελλάδα, τον ρωτάμε. «Εμείς στην πλειονότητά μας εκκλησιαζόμαστε ατομικά, θεωρούμε μεγάλο αριθμό των μελών μας μέλη του χριστιανικού κόσμου και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι υπάρχει στην Ελλάδα μια μεγάλη προκατάληψη και από την πλευρά της Εκκλησίας και από την πλευρά όμως πολλών τεκτόνων, οι οποίοι δυστυχώς εν Ελλάδι έχουν εγγράψει την τεκτονική κουλτούρα με διαφορετικό τρόπο από ό,τι την έχω μάθει εγώ» μας απάντησε ο κ. Λάος.


Αναρχικός καπιταλισμός

Η συζήτησή μας με τον πεφωτισμένο ισόβιο πρόεδρο συνεχίζεται και μας αποκαλύπτει όσα του επιτρέπονται: «Το πολιτικό μας πρόταγμα είναι ο αναρχικός καπιταλισμός, αυτό που στην Αμερική ονομάζουν “ελευθεριακή πολιτική οικονομία” για να το αντιδιαστείλουν από τον φιλελευθερισμό. Η υφιστάμενη μορφή δημοκρατίας δεν μας αρκεί, διότι έχουμε πολύ πιο προχωρημένες αντιλήψεις περί ανθρωπισμού και ελευθερίας» δηλώνει ο κ. Λάος, ο οποίος ήδη συγγράφει το 16ο βιβλίο του με τίτλο «Το κοσμοείδωλο της ελευθερίας» και εκεί θα αναλύεται η ιδεολογία του αναρχικού καπιταλισμού.


«Δεν είμαστε σατανιστές»

Η Τεκτονική Εταιρεία των Ιλουμινάτι δεν έχει σχέση με τον εωσφορισμό και τον σατανισμό. Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά ο κ. Λάος και διαθέτει ιστορικά στοιχεία που το αποδεικνύουν. Ακόμη, σε ερώτησή μας σε ποιον Θεό αναφέρονται, ποιον Θεό επικαλούνται οι μασόνοι ιλουμινάτι μας απαντά:

«Στον Θεό ως την πηγή που δίνει νόημα στην ύπαρξη. Την πηγή του νοήματος του κόσμου. Σ [Ο Νικόλαος Λάος με την πλήρη ιλουμινατική του αμφίεση ως ο διεθνής προϊστάμενος της Τεκτονικής Εταιρείας των Ιλουμινάτι.] ε πρώτη φάση αναφερόμαστε σε ένα υπέρτατο ον, αλλά στη συνέχεια, επειδή ασχολούμαστε κυρίως με το πνευματικό υπόβαθρο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ασχολούμαστε μεθοδικά με τον Χριστιανισμό όπως τον γνωρίζουμε μέσα από τις επίσημες χριστιανικές Εκκλησίες, διότι ο Χριστιανισμός είναι αυτός που βρίσκεται στο υπόβαθρο του ευρωπαϊκού ανθρωποτύπου».


Επιλογή Πεφωτισμένων με... e-mail

Εδώ οι ιλουμινάτι πρωτοτυπούν, αφού καμία άλλη μασονική εταιρεία, τάγμα ή στοά επιλέγει τα μέλη της με τον τρόπο αυτόν. Μέλος των πεφωτισμένων μπορεί να γίνει κάποιος αφού προταθεί από κάποιο ήδη μέλος, αλλά και γραπτώς αφού υποβάλει το αίτημά του ηλεκτρονικά, κάτι που έχει ξεκινήσει να γίνεται από το 2008. «Θέλουμε να διευρύνουμε τον κύκλο μας για λόγους που συνδέονται με τη δημόσια παρουσία της εταιρείας, η οποία αποφασίστηκε στο Λονδίνο στο πλαίσιο σοβαρών ανακατατάξεων που έχουν συμβεί στην παγκόσμια τεκτονική οικογένεια». Πριν υποβάλετε ηλεκτρονικά το αίτημά σας, διαβάστε ποια προσόντα πρέπει να έχετε, όπως συνοπτικά μας τα αναφέρει ο Ελληνας ισόβιος πρόεδρος: «Δύο κατηγοριών είναι τα προσόντα: να ενστερνίζεται τους σκοπούς της εταιρείας και να έχει τις μίνιμουμ προϋποθέσεις συνεισφοράς σε αυτό. Δηλαδή, ένας καλώς σκεπτόμενος φίλος της ελευθερίας είναι ιδανικό. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι master-general@illuminati-freemasonry.org.

Το τυπικό
1ος Βαθμός: Νεόφυτος
2ος Βαθμός: Αθηναίος
3ος Βαθμός: Β Ιλουμινάτος
4ος Βαθμός: Μαθητής του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
5ος Βαθμός: Εταίρος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
6ος βαθμός: Διδάσκαλος του Ιλουμινατικού Τεκτονισμού
7ος Βαθμός: Α Ιλουμινάτος
8ος βαθμός: Διευθύνων Ιλουμινάτος
9ος βαθμός: Επόπτης
10ος βαθμός: Πρίγκιψ Ιλουμινάτος
11ος βαθμός: Φιλόσοφος
12ος βαθμός: Κυβερνήτης Ιλουμινάτος
13ος βαθμός: Είναι τιμητικός


ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ 

25/5/11

Πηγή

10 σχόλια:

 1. Ακόμη περιμένω την απάντηση σας κύριε Λαο σε μια απλή απλή ερώτηση:
  ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΚΑΛΟ?? ή μήπως
  ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ?
  Απάντηση
 2. http://redskywarning.blogspot.gr/2013/12/blog-post_16.html
  Απάντηση
 3. Ρε άντε στον αγύριστο Χο Τσί Μίνχ της Ελλάδος.. Φτάσαμε πλέον στο έσχατο σημείο κατάπτωσης,το κάθε βλαμμένο και το κάθε δαιμονισμένο όν. ο κάθε επίδοξος κοσμοδιορθωτής, να προσπαθεί να εφαρμόσει την προσωπική του τρέλα και την ψυχική του ανισορροπία, επάνω στην πλάτη του απλού λαού του Θεού.
  Λέει μερικές αλήθειες αυτό το βλαμμένο,όπως ο δάσκαλός του ο διάβολος.Μπλέκει την αλήθεια με το ψέμα για να προκαλέσει πνευματική σύγχυση,καλλιεργώντας την αμφιβολία μετατρέποντας έτσι τον άνθρωπο σε εύκολο θύμα.
  Τώρα κ.Σουφλή αν τα σχόλιά μας, υποβιβάζουν το πνευματικό επίπεδο του Μπλό σας, όπως μερικοί του Κολωνακίου σχολίασαν, δεν θα το ξανακάνουμε, σας το υποσχόμαστε, εγώ τουλάχιστον. Βλέπετε κι εγώ, όπως και αρκετοί άλλοι δεν έτυχε να ανήκουμε εις την άρχουσα τάξη των διανοουμένων ,ανισόρροπων , σχιζοφρενών,που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα και την υποβίβασαν κάτω από το επίπεδο των αλόγων ζώων. Εμείς είμαστε όντως ο Μπίθουλας,ο Μεσιέ Παναγιωτάκης o ψαράς.
  Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι αυτός ο λαός θέλει τον Γερμανό του τελικά.
  Προσωπικά απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στην Ερευνήτρια, κυρία ή δεσποινίδα δεν γνωρίζω, με το όνομα Φρύνη.
  Να είστε καλά . 
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Τα σχόλιά σας ΛΕΩΝΙΔΑ, εσάς και κάποιων άλλων ανεβάζουν το επίπεδο του blog μου. Σε όποιον αρέσει, ας μπαίνει σε όποιον δεν αρέσει, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.
   Όσο για την ΦΡΥΝΗ, είναι μια ΚΥΡΙΑ και κυρίως μια ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ και είμαι περήφανη που με τιμά με την φιλία της.
  2. Αγαπητέ Λεωνίδα δυστυχώς δεν φτάσαμε τυχαία εδω που φτάσαμε. . . . . . . . Κάθε μέρα το εμπεδώνω και περισσότερο. Το πρόβλημα άλλο είναι κατά την φτωχή μου γνώμη. Θα μας φτάσουν 400 χρόνια να αποτινάξουε τον ζυγό ή θα χρειαστούμε κια άλλα ;
 4. http://www.agioritikovima.gr/batikano/34716-papas-gia-barth
  Απάντηση
 5. Να προσέχετε γιατί κυκλοφορούν πολλοί "πανεπιστημιακοί" στα ΜΜΕ που κάνουν τους ειδήμονες και ειναι κινούμενες ΜΚΟ.
  Απάντηση
 6. Δυο μικρές φωνες η μία σάν ερώτημα η άλλη σάν εντολή γυρωφέρνουν στο νού όλων υποθέτω ειδικά στους νέους που βλέπουν τοσα ερεθίσματα να τους τραβούν την προσοχή..
  Ποιός τα έφτιαξε όλα αυτά;-ύπαρχουν οι έκπτωτοι άγγελοι; και τα δύο μοιάζουν σάν ερωτήματα μα στό δεύτερο ηδη ο δαίμων σε τραβά στον κόσμο του με εντολές αμφισβήτησης,για να σου πεί υπάρχει Θεός;Ανωτέρα δύναμη την αποκαλούν οι ιλουμινάτι με κόμπρασμό πώς την κατέχουν.Βέβαια υπάρχει μιά ανωτέρα δύναμη λέμε και εμείς...έτσι για να για να νοιώσουμε λίγο άρχοντες μιμούμενοι το καθεστός τών εκπτωτων.Κατα την αποχώρηση απο Τον Μεγαλοδύναμον Αγιο Πατέρα η γνώση σταματά και ανακυκλώνεται με μύριους τρόπους γύρω απο εκεί που είχε σταματη σει προκαλώντας ένα παγκόσμιο χάος και προβληματική ζωή εφόσων δέν υπάρχει σωτηρία πουθε...νά.Η γνώση των έκπτωτων...εκεί σταμάτησε γέμισαν τον κόσμο με χαρτια συμβόλαια υπογραφές ταυτότητες έως ...Αναρωτηθήκαμε ποτέ αντί να ακολουθουμε το κάθε παρόμοιο καθεστώς που καταφέρνει πονηρά να μας παγιδεύει...μήπως ο Θεός...ποτέ δέν λειτουργεί μόνος...και έχει αφήσει γνώση...χωρίς ο δι άβολος να το ξέρει...
  Το σκηνικο εκτός απο τραγωδία είναι και κωμ ωδί α για να στηθεί πήρε αιώνες και έχεις την δύναμη να το γκρεμίσεις σε ένα λέπτό...μα το συντηρείς...Θελεις;
  Το πονηρό πνεύμα;αυτό λέει παντα απο απόστασι α είμαι πεφωτισμένος είμαι και χριστιανός ςκοπός του είναι να σε επηρεασει απο απόσταση παντα.Απο κοντά δέν θα ομολογήσει...εκνευριζόμαστε βρίζουμε γιατί κατα βάθως το ξέρουμε...την δουλειά του την έκανε ήδημα εμείς δέν μπορούμε να αντιδράσουμε...Δηλο σαμΕ την πίστη μας;
  Απάντηση
 7. -Εκείνο όμως που μου προκάλεσε θλίψη είναι το κατάντημα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Κώστα Αϊβαλιώτη. Τον γνωρίζω καλά όσο καλά με γνωρίζει κι εκείνος. Διάβασα την απομαγνητοφώνηση από την εκπομπή που διατηρεί στο ίδιο κανάλι.

  «Να, τα βλέπετε; Σας τα έλεγα εγώ. Είδατε τι έπαθαν οι δυο νέοι που επέλεξαν να πάνε με τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Τους καθάρισαν. Δεν τους άρεσε ο Καρατζαφέρης, ήθελαν τους νεοναζί. Φάτε την μπανάνα τώρα!!! Όποιος επιλέγει τα άκρα πεθαίνει! Τα έλεγα, τα φώναζα εγώ, αλλά δεν με ακούγατε!!! Θέλετε να κινδυνεύετε και εσείς να σας εκτελέσουν; Πηγαίνετε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά μετά να μην ζητάτε τα ρέστα!!!»

  Δεν πίστευα στα μάτια μου πως αυτά είναι λόγια από έναν πατέρα. Εάν μου το έλεγαν χωρίς να τα έχω διαβάσει δεν θα το πίστευα.

  Οι εκλογές έστειλαν τον Αϊβαλιώτη στο σπίτι και απλώς κατά καιρούς βγαίνει στο τηλεοπτικό κανάλι του βαψομαλλιά αφεντικού του, προκαλώντας τον γέλωτα με τα λεγόμενά του. Έχει εξασφαλίσει και έναν μισθό ως συνεργάτης του ευρωβουλευτή Σαλαβράκου προκειμένου να τα φέρει βόλτα. Εάν δημόσια δεν ζητήσει συγγνώμη γι' αυτή την χυδαία και άνευ προηγουμένου προσβολή της μνήμης δύο νεκρών παιδιών δεν θα «περάσει καλά» με την «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» από εδώ και πέρα. Το υπόσχομαι. Χωρίς συκοφαντίες και ψεύδη, αλλά πάντα με ρεπορτάζ και αλήθειες.- Αρης Σπίνος εφημερίς "Ακρόπολις"  Αννιβας
  Απάντηση
 8. Ξεχνάμε η αμφιβάλουμε πως η πίστη μετακινεί βουνά.Ο κόσμος απαγιδεύτικε σε αυτό που του πασάρουν επιτηδευμένα όλες αυτές οι λεσχες του βούρκου.Η ζωή δέν έχει μεγάλες διαφορές ...αν δέν γυρίσουμε το κλειδί που μας κουρδίζει...απο τότε ο Κύριος που απευθύνθηκε μόνο σε ψαράδες για εμπιστους λέγωντας στον πλούσιο δώσε την περιουσία σου στους φτωχούς και ακολουθησέμε μη κατανοώντας τι τους λέει...φιλτράρωντας την έννοια του πλούτου μεχρι να το καταλαβουν τους μι λυσε για το ξίφως που φέρνει την ησοροπηα στοα νθρώπινο γένος που οι άρχοντες είναι ακόμα αδύνατον να καταλάβουν και να δούν το ξιφος που μέχρι και ο μίδας την πάτησε.Ο Θεός είναι αιώνιος και πάντα θα σε δοκιμα ζει να βρείς και να τον ομολογησεις ως Πατερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια