Powered By Blogger

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013


Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Συνδικαλισταράδες της ΓΣΕΕ με πισίνες, δημοσιογράφοι με θαλαμηγούς και υπουργοί που εκβίαζαν τον ΓΑΠ για τα παιδιά τους!


 Αυτά τα μούτρα κυβερνούσαν και εξακολουθούν να κυβερνούν την Ελλάδα. 
Θα τους συναντήσετε σε όλα τα κόμματα. 

Το σύστημα βρωμάει όπου κι αν το πιάσεις. 

 

Είναι μόνο ο Τσουκαλάς; Σοβαροί να είσαστε!

Πασόκος συνδικαλισταράς πρώην στέλεχος της ΓΣΕΕ, λάτρης των πούρων και του ουίσκι, ο οποίος παντελόνιαζε πάνω από 6.000 ευρώ το μήνα έχτισε κάπου στην Ήπειρο μια βιλάρα με πισίνες και τζακούζια που θα ζήλευε και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Το συγκεκριμένο φρούτο έγραψε ιστορία επί

προεδρίας Παναγόπουλου στην επαναστατική ΓΣΕΕ αλλά και σε δημόσιο οργανισμό στον οποίο διατηρούσε 5 διαφορετικές θέσεις! 

Ήταν σε τόσο βάθος διεφθαρμένα τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων της χώρας που ακόμη και δημοσιογράφοι που κάλυπταν το εργατικό ρεπορτάζ-όχι όλοι-έγιναν ζάπλουτοι και απέκτησαν βίλες και θαλαμηγούς. Αυτοί οι δημοσιογράφοι ήταν οι διαμεσολαβητές- νταλαβερτζήδες ανάμεσα στους εκδότες-εργοδότες τους και τα υπουργεία που μοίραζαν τις δουλειές (κατασκευαστικά έργα, πληροφοριακά συστήματα και πάει λέγοντας).

Άλλος τοκογλύφος, πρώην συνδικαλισταράς, διαθέτει βιλάρες στην Αράχωβα και μπαρ στην περιοχή της λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Οι περιπτώσεις των λαμόγιων του συνδικαλισμού δεν έχουν τελειωμό. Αποτελούσαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης τα μαντρόσκυλα των κυβερνήσεων. Μερικοί εξακολουθούν και σήμερα να βρίσκονται επικεφαλής σε μεγάλους οργανισμούς του Δημοσίου.

Τόσο βαθιά διεφθαρμένο εξακολουθεί να είναι το σύστημα αδέλφια. Αυτά τα μούτρα πήγαιναν πακέτο με αντίστοιχα φυράματα που υποδύονταν τους υπουργούς. Μάλιστα κάποιοι από τα βαριά ονόματα του ΠΑΣΟΚ-τα λεγόμενα ιστορικά στελέχη-είχαν φθάσει στο σημείο να εκβιάζουν τον ΓΑΠ ότι για να τον στηρίξουν θα πρέπει να μεσολαβήσει ώστε τα παιδιά τους να γραφτούν σε κορυφαία αμερικανικά πανεπιστήμια.


Ως εκεί έφτασε ο ξιπασμός τους. Αυτά τα μούτρα κυβερνούσαν και εξακολουθούν να κυβερνούν την Ελλάδα. Θα τους συναντήσετε σε όλα τα κόμματα.

Είναι διάσπαρτοι στην πολιτική ατμόσφαιρα, κάτι σαν επικίνδυνοι ιοί.

Πακέτο με αυτά τα μούτρα πάνε και εκατοντάδες δημοσιογράφοι-τσιράκια τους οι οποίοι πλούτισαν μέσα από συγκεκριμένα κολλητιλίκια της βαθιάς μεταπολίτευσης. 

Το ένα χέρι ένιβε το άλλο και αμφότερα ήταν βουτηγμένα στο μέλι του δημοσίου χρήματος. 
Για τις παράγγες της Δικαιοσύνης που εξακολουθούν να προσφέρουν ασυλία σε σεσημασμένους, εντός και εκτός Κορυδαλλού, τα λόγια είναι περιττά. Μόνο τις πρόσφατες αποφάσεις της Δικαιοσύνης να δει κανείς αντιλαμβάνεται το βάθος και τα πρόσωπα της διαφθοράς. 

Βέβαια για τις παράγγες της Δικαιοσύνης έχουν υπάρξει καρφώματα στην Τρόικα και στους εκπροσώπους της στην Αθήνα, οπότε εδώ πολύ σύντομα θα έχουμε πανηγύρι. 


Το σύστημα βρωμάει όπου κι αν το πιάσεις. 
Επειδή μάλιστα οι δανειστές μας το γνωρίζουν, στο μόνο που έχουν εστιάσει μεθοδικά είναι η φτωχοποίηση του λαού. Ούτε μεταρρυθμίσεις, ούτε αποκρατικοπιήσεις, ούτε αλλαγή του διεφθαρμένου κρατικού μηχανισμού. 

Μόνο η φτωχοποίηση του κόσμου είναι το ζητούμενο και σ΄αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν με συνέπεια οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος, Στουρνάρας.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια