Powered By Blogger

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013


Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Ν. Κωνσταντόπουλος εκθείαζε τον …Κάντα.


 Έχουν να βγουν σκελετοί από τα ντουλάπια των κομμάτων, ως τις εκλογές, που ο λαός δεν θα ξέρει τι να κάνει....

Συνεννοημένοι είναι όλοι τους στο κοινοβούλιο.... το παίζουν άριστα το επικοινωνιακό σοκ...
Ας μην τους ακολουθήσουμε στον πολιτικό τους Καιάδα... και στο αλληλοφάγωμα της σάρκας τους.

Θα έρθει η ώρα που ο λαός, θα τους στείλει όλους εκεί που ανήκουν και θα επιλέξει αυτός, αυτόν που αξίζει να κυβερνήσει και να σώσει την Πατρίδα μας, οδηγώντας την έξω από ότι την κατέστρεψε..

Πόπη Σουφλή

Αντώνης Κάντας, το πρόσωπο των ημερών σε ότι αφορά το πάρτι με τα εξοπλιστικά προγράμματα που γινόταν επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου, κι όχι μόνο.

Ο Κάντας που άρχισε να «κελαηδάει» μετά τη μίζα 14 εκατ. ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη, φέρεται να έχει δώσει ονόματα και λογαριασμούς εμπόρων οπλικών συστημάτων που λάδωναν υπουργούς και μεγαλοστελέχη προκειμένου να παίρνει η Ελλάδα από σφαίρες μέχρι πολεμικά αεροπλάνα.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα, ωστόσο, εκείνο που έχει προκαλέσει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον είναι η αποκάλυψη του Έθνους της Κυριακής για την παρουσίαση βιβλίου του Κάντα, το 2002, με τίτλο «Αμυντική Οικονομία».

Ο αρχιμιζαδόρος έγραφε και βιβλία για το πώς μπορεί να εξοικονομηθούν χρήματα από τα αμυντικά συστήματα και είχε κάνει μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου.

Τότε ο Τσοχατζόπουλος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον τέως γενικό γραμματέα Εξοπλισμών, όμως, την παράσταση είχε κλέψει ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Ναι, είναι ο πατέρας της περιβόητης Ζωής, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού που τώρα δίνει τα φώτα του στον… νεοφώτιστο Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος πήγε στην εκδήλωση και μίλησε με θέρμη για το βιβλίο του Κάντα και τον ίδιο. Βέβαια, που να ξέρει τι… αρχιλαμόγιο ήταν και ο υπουργός και ο γραμματέας. Άλλωστε, δεν μπορείς να γνωρίζεις το ποιον ενός συγγραφέα, το βιβλίο του οποίου καλείσαι να προλογίσεις.

Σίγουρα, όμως, θα είναι μια φωτογραφία που θα συζητηθεί. Άλλωστε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει στην εξουσία θα πρέπει να έχει «εμπειρίες» για το πώς γίνονται οι προμήθειες στην Άμυνα.

Σάμπως θα τα κάνει χειρότερα από τους επαγγελματίες μιζαδόρους που χρόνια τώρα έπαιρναν εκατομμύρια ευρώ;

http://www.antinews.gr/2013/12/22/239660/
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια