Powered By Blogger

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Τίποτε δεν χάθηκε. αρκεί εσείς οι νέοι να σπάσετε τα δεσμά σας


 

Το Δίκιο δεν κρύβεται... η Αλήθεια πάντα βγαίνει μπροστά.. η Αγάπη για την Πατρίδα είναι τόσο ισχυρή, που δεν γνωρίζει από εγωισμούς και μικροσκοπιμότητες...

ΛΕΩΝΙΔΑ, εσείς και ο Βασίλης, σήμερα δίνετε ένα μεγάλο μάθημα Ενότητας και Αγώνα για τους Έλληνες.. και μια απόδειξη μεγαλείου ψυχής.

Ίσως ήταν το καλλίτερο, το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσα προσωπικά, να πάρω γι αυτές τις Άγιες Μέρες.
Σας ευχαριστώ και τους δυο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

Πόπη Σουφλή



Βασίλη σε είχα παρεξηγήσει και ζητώ συγνώμη για το λάθος μου.Ουδείς αναμάρτητος. Συγχαρητήρια για το πολύ ωραίο άρθρο σου. 


Μάθε όμως Βασίλη, πως δεν είσαι μόνος σου, στην αγωνιώδη προσπάθειά σου να θέσεις πρό των ευθυνών τους, όσους εκ των νέων αλλά και μεγαλυτέρων Ελλήνων, δεν αντιλαμβάνονται την επερχόμενη θύελλα.

 Όμως Βασίλη να ξέρεις ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν αυτά τα τραγικά γεγονότα σε αυτή την μικρή Χώρα. 

Σε όλη την τρισχιλιετή και πλέον γνωστή ιστορία της,δεν γνώρισε τίποτε άλλο από προδοσίες, καταστροφές,πολέμους επαναστάσεις,περιόδους σκλαβιάς. με μικρής διάρκειας μόνο αναλαμπές ηρεμίας και γαλήνης.

Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η χώρα όταν γεννούσε έναν ήρωα να μην έχει 
να αντιμετωπίσει δεκάδες προδότες. 

Χαρακτηριστικά θα σου αναφέρω πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Βασιλιά της Σπάρτης Αγησιλάου, ήταν οι πουλημένες στους Πέρσες Ελληνικές πόλεις. 

Έμειναν στην ιστορία οι φράσεις του: " δεν μήδισε η Σπάρτη, αλλά Λακώνισε η Περσία " και " Διώχνομαι από την Ασία, από δέκα χιλιάδες τοξότες", τόσα ήταν τα αργύρια της προδοσίας 10.000 Δαρεικοί!!. 

Το ίδιο συνέβη και με τον Μέγα Αλέξανδρο, αυτή την φορά με την Σπάρτη και την Θήβα.

Στον Ορχομενό και στην μάχη του Γρανικού ποταμού είχε να αντιμετωπίσει 5000 Σπαρτιάτες φαλαγγίτες. 

Ο ίδιος προδόθηκε από τον διαχειριστή του Βασιλικού ταμείου ,Άρπαλο ο οποίος υπεξαίρεσε τα χρήματα και τα σκόρπισε διασκεδάζοντας στην Αθήνα με τις εταίρες

 Δεν σου κάνω μάθημα Ιστορίας,αλλά όλες οι εποχές είχαν τους προδότες τους. 

Η κάθε γενιά έπρεπε να διορθώνει τα λάθη της προηγούμενης, ή να καταντά χειρότερη από την προηγούμενη. 

Αυτό συμβαίνει δυστυχώς σήμερα. αλλά σε χειρότερη και ύπουλη μορφή. 

Ο εχθρός δεν φαίνεται,είναι αόρατος και αυτό προξενεί τον φόβο και την αγωνία.Δεν έχετε να κάνετε με έναν ορατό εχθρό, αλλά με όλες τις δυνάμεις του σκότους.Η προηγούμενη γενιά η δική μου και των γονιών σου,θεοποίησε τα είδωλα που δολίως και απλόχερα της πρόσφεραν οι σατανάδες του ολέθρου.

Απέκτησε όσα δεν απέκτησε καμία προηγούμενη γενιά. Δεν απέκτησε όμως γνώση. 

Γνώμη και μάθηση απέκτησε,αλλά ήταν τελείως άχρηστες, όπως σήμερα εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται,.ούτως ώστε να διαθέτει τις πνευματικές εφεδρείες και την πείρα των αγράμματων ηρώων του 1821. 

Απέκτησε σπίτια πλούτη. αυτ/τα,θέση ή θέσεις στο δημόσιο, σκάφη αναψυχής.εξοχικά παραθαλάσσια,τηλεοράσεις,ταξίδια, κινητά,κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς,επιταγές, τι δεν είχε όμως; 

Δεν είχε την ικανότητα να σκέφτεται,δεν είχε βούληση,ήταν απλός μια καταναλωτική μηχανή στα χέρια του παμπόνηρου με πείρα εκατομμυρίων ετών,σατανά και των οργάνων του. 


Έτσι άρχισε να άγεται και να σύρεται από το κάθε πολιτικό γατοξέρασμα,στην παγίδα που εκείνο ήθελε.

Με την ίδια νοοτροπία δυστυχώς η γενιά μας μεγάλωσε εσάς.για να μην σας λείψει τίποτε εσάς; Ή μήπως για να έχουμε εμείς την ησυχία μας,αφήνοντά σας στα χέρια των επιτηδείων χρηματισμένων ψιττακών,με την αυτοϊκανοποίηση ότι σας σπουδάζουμε. 


Αντί να στρώσουμε τον πισινό μας και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας ως πραγματικοί Έλληνες,σας παραδώσαμε στην καταστροφή.Και να τώρα πως ξεπληρώνεται το τίμημα της ολιγαρκούς ευμάρειας. 

Τα θρασύδειλα όργανά τους,οι μασκαρεμένοι ως πρόβατα πεινασμένοι λύκοι,πέταξαν την δορά και διαλύουν όλο το κοπάδι.Δεν υπάρχει πλέον ποιμένας ικανός να προστατεύσει τουλάχιστον εσάς,πλήν του Τριαδικού Θεού εις Τον οποίο στρέφουμε ικευτικά, το βλέμμα μας και τις δεήσεις μας. 

Όμως να γνωρίζετε ότι την πατρική και μητρική ψυχή του Έλληνα στον κίνδυνο, δεν την έχει άλλος λαός,στον κόσμο. 

Αν χρειαστεί να γεφυρώσουμε την τάφρο με τα σώματά μας,θα το κάνουμε, για να περάσετε εσείς από πάνω μας αλώβητοι. 

Έχεις απόλυτο δίκιο που καλείς τους Έλληνες σε αυτάρκεια διαβίωσης και σου το λέει αυτός, ο οποίος έτυχε να γνωρίζει το φίδι που ελλόχευε, από νεαρή ηλικία, γιατί αυτή ήταν η φύση της εργασίας του. 

Ο ερευνητής και ο ιχνηλάτης,δεν γράφει απομνημονεύματα εκ των υστέρων, αφού καταστραφεί το στράτευμα,αλλά να το προφυλάσσει. Δυστυχώς όμως αυτό το στράτευμα όδευε προς την μάχη εντελώς μεθυσμένο. Δεκάδες φωνές αξιόλογων οραματιστών ανθρώπων έκραζαν,για τον κίνδυνο και την εισαγόμενη καταστροφή,πλην ματαίως. 

Τίποτε όμως δεν χάθηκε. αρκεί εσείς οι νέοι να σπάσετε τα δεσμά σας κι να απελευθερωθείτε από τα δικά μας "Ευρωλαγνικά" κόμπλεξ, να στείλετε όλους αυτούς τους άχρηστους κηφήνες και προδότες, στον πατέρα τους τον διάβολο, να πιστέψετε στον εαυτό σας ότι θα τα καταφέρετε και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.

Αρκεί να έχετε πίστη στον εαυτό σας και προ πάντων εις Τον Κύριο που γεννάται σε λίγες ώρες και όρεξη για εργασία .

Πάρτε σκούπα και σκουπίστε με την δύναμη τυφώνα, την κόπρο του Αυγεία, ενωμένοι ως αληθινά αδέλφια ΄Ελληνες, και όχι ως δεξιοί, αριστεροί,μισοδεξιοί ,μισοαριστεροί και σκατά στα μούτρα τους και στα μπάσταρδα κωλόπαιδά τους,που πάνε να σας φορτώσουν και στο δικό σας σβέρκο, ως ξενιστές του απαίσιου είδους τους. 

Φύγετε από τις φυλακή της πόλης,γυρίστε πίσω,ενωθείτε πολλοί μαζί, με αλληλοβοήθεια και αγάπη θα ξαναγεννηθεί η Ελλάδα, Γιατί αυτό θέλει Ο Μεγαλοδύναμος Θεός. 

Επιστροφή και εμπιστοσύνη σε Αυτόν. Ο Κύριος που θα γεννηθεί σε λίγο να είναι πάντοτε μαζί σας,χρόνια πολλά σε όλη την Ελληνική νεολαία με υγεία και καλά Χριστούγεννα.

υ.γ. Λίγο πρίν την αρχαία Περσέπολη,υπάρχει ακόμη και κατοικείται από Έλληνες, ένα αρχαίο χωριό με το όνομα σάρωθρο = σκούπα. Μεγάλη Σκούπα!!!!. 



 Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...": 


6 σχόλια:

  1. http://tolimeri.blogspot.com/2013/12/blog-post_3278.html

    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΟΠΗ ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.............
    Απάντηση
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ;;;
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
    Απάντηση
  3. http://www.votegreece.gr/archives/39221

    ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΤΑ
    Απάντηση
  4. οι νέοι έχουμε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας των επιλογών σας
    Απάντηση
  5. Επιλογές ψυχαναγκαστικες ίσως έχουν ένα ελαφρυντικό μη ταπεινων αιτιών όπου....αναγνωρίζεται η ειλικρινή μετάνοια....η πεπατημένη οδός σε διασφαλίζει και σου προσφέρει ότι επιθυμείς...αν πιστέψεις οτι υπάρχει το εξαπλωμένο και με δόλο φαινομενο της κατάθλιψης των νέων αλλά και μεγαλύτερων όπου δικαιουνταν καλύτερες μέρες υπποδεικνύει παραστράτημα της πεμτηουσιας και φαίνεται εδω κατα Θ λιψη εγκατάλειψη Θ.Ολα έχουν το τιμημα τους η το αντι τιμο επιλογές που δέν προσφέρουν τίποτε
    Απάντηση
  6. ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ.ΛΕΩΝΙΔΑ.
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ.ΛΕΩΝΙΔΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια