Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013


Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα 26 συμβόλαια που έδωσε ο Ταξίαρχος Κάντας !


Με την υφιστάμενη "Δικαιοσύνη", το πιο σίγουρο είναι πως ακόμα και πόρισμα φωτιά να βγάλουν οι εισαγγελείς, (λέμε τώρα...) οι... ανακρίτριες που θα το χρεωθούν, μάλλον λάδι θα τους βγάλουν όλους...

Το... μικροσκόπιο της Α-Δικαιοσύνης είναι τόσο βρώμικο.. που να δουν καθαρά....

Πόπη ΣουφλήΓια τέταρτη ημέρα κατέθετε στους ανακριτές για τις μίζες των εξοπλιστικών ο Α. Κάντας. 
Στο μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης βρίσκονται τα είκοσι έξι μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα ύψους 11,099 δισ. ευρώ που υπογράφηκαν τη «χρυσή τετραετία» 1998 – 2001 όπου ο Αντώνης Κάντας ως αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εξοπλισμών… έσπρωχνε τους φακέλους προς υπογραφή και ο ίδιος γέμιζε με εκατομμύρια τον «κουβά» των προσωπικών του τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία.

Για τέταρτη ημέρα κατέθετε στους ανακριτές για τις μίζες των εξοπλιστικών ο Α. Κάντας.
Ηδη στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται ο σχετικός πίνακας που αποκαλύπτει το «Εθνος» και βάσει αυτού γίνεται η
μαραθώνια απολογία του Αντ. Κάντα.
Οι ανακριτές προσπαθούν να μάθουν πίσω από την κάθε κατασκευάστρια εταιρεία ποιοι ήταν οι Ελληνες αντιπρόσωποι και ποιοι εξ ονόματος αυτών μετέφεραν τις μίζες στον Αντ. Κάντα και φυσικά στους προϊσταμένους του.
προϊσταμένους του.

Τα 26 συμβόλαια της μίζας που «έδωσε» ο Κάντας

Λίγο πριν από τις νέες συλλήψεις

Η κατάθεση του πρώην συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου Αντώνη Κάντα έδειξε τις διαδρομές της μίζας για τις υποθέσεις των υποβρυχίων και των αρμάτων μάχης Λέοπαρντ, αλλά και μικρότερων εξοπλιστικών προγραμμάτων που έτρεξαν την τετραετία 1998-2001.

Ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών «έδωσε» στην κατάθεση του, σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτατη δικαστική πηγή, οκτώ μεσάζοντες οπλικών συστημάτων και τώρα η Δικαιοσύνη θα περάσει από ενδελεχή έλεγχο όλες τις εταιρείες που συνεργάστηκαν με το υπουργείο Αμυνας τα τελευταία χρόνια.Πηγή

1 σχόλιο:

  1. http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_9588.html

    Πολυ καλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια