Powered By Blogger

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013


Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ο ΚΑΝΤΑΣ!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.…

— Αναρτήθηκε από την olympiada

Έντεκα ονόματα «έδωσε» στον ανακριτή, ως συμμετέχοντες στο όργιο του μαύρου χρήματος των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο πρώην...


αναπληρωτής Διεθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας.

Όπως υποστήριξε στην απολογία του, την οποία δημοσιεύει το enikos.gr, πρόκειται για πρόσωπα που είτε κατέβαλαν «μίζες» στον ίδιο, είτε μεσολάβησαν για την καταβολή τους, είτε εμπλέκονται στη μετέπειτα διαχείριση των χρημάτων.

Ο Α. Κάντας κατονόμασε στον ανακριτή, τα παρακάτων πρόσωπα, τα οποία αναμένεται σύντομα να κληθούν για εξηγήσεις:

Θωμάς Λιακουνάκος: Ιδιοκτήτης της AXON και εκπρόσωπος κατασκευαστριών εταιρειών, για τον οποίο ο Αντωνης Κάντας κάνει σειρά αναφορών και αποκαλύπτει ότι είναι το πρόσωπο που του είχε δώσει χρήματα ακόμα και σε σακ- βουαγιάζ. Ο Αντώνης Κάντας εμπλέκει ακόμα και δύο στενούς συνεργάτες του Θωμά Λιακουνάκου, τους κους Αποστόλου και Αρκουμανέα.

Πάνος Ευσταθίου: Εκπρόσωπος της κατασκευάστριας γερμανικής εταιρείας, STN ATLAS, που τον δωροδόκησε για την προμήθεια των υποβρυχίων 214 και τα ASRAD. Έχει ήδη λάβει κλήση για να απολογηθεί στις 2 Ιανουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του είναι αποφασισμένος να μιλήσει κι αυτός με τη σειρά του για όσα ξέρει.

Φάνης Λυγινός: «Ελβετός» τραπεζίτης, που του άνοιξε λογαριασμούς στους οποίους εμβάζονταν οι μίζες.

Σπύρος Μεταξάς: Ο δικηγόρος που τους συνέστησε τις offshore.

Kωνσταντίνος Δαφέρμος: Εκπρόσωπος της κατασκευάστριας των kornet εταιρείας KBP.
ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ -ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ -ΜΙΖΕΣ




Παύλος Νικολαίδης: «Πρόεδρος, όπως λέει, ή αντιπρόεδρος σε κρατική πολεμική βιομηχανία, μάλλον την ΕΒΟ, στενός φίλος και κουμπάρος του Τσοχατζόπουλου, ο οποίος στα τέλη του 2002 μου ζήτησε να του καταβάλω κάποια από τα χρήματα που πήρα από το Δαφέρμο. Ο τελευταίος μου είπε «άσε τον Νικολαίδη, τον έχω τακτοποιήσει καλά». Σε άλλο σημείο της απολογίας του, ο Α. Κάντας αναφέρει ότι «είχε λάβει προμήθεια από τον Παύλο Νικολαίδη για το πρόγραμμα προμήθειας MIRAGE 2000-5. Σ΄αυτό το σημείο αναφέρει χωρίς να τον εμπλέκει στις παράνομες καταβολές τον «κύριο Χούμπαυλη που είχα ακούσει ότι ήταν εκπρόσωπος της DASSAULT στην Ελλάδα, τον οποίο όμως δεν γνώριζα ούτε είχα δει κατ΄όψη».

Λάμπρος Μπαρτζώκας: Υπάλληλος της κρατικής ρωσικής εταιρείας ROSOVOORUZEHNIA που τον δωροδόκησε για το αντιαεροπορικό σύστημα OSA AMK . «Ο κος Μπαρτζώκας -τονίζει ο Αντώνης Κάντας, επισκεπτόταν πολύ συχνά το γραφείο του κου Σμπώκου».
Αργότερα μάλιστα «εμφανιζόταν και ως διεθνής σύμβουλος εταιρείας στην Ελλάδα που είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά των TOR». Μάλιστα ο Μπαρτζώκας «περί το 1998 μου είχε πει ότι από το πρόγραμμα OSA που αυτός μεσολαβούσε, η προμηθεύτρια εταιρεία θα έδινε στον κο Σμπώκο πολλά λεφτά γιατί ήταν πολύ απαιτητικός μέχρι που τους είχε εκνευρίσει».

Δημήτρης Παπαχρήστος: Εκπρόσωπος της γερμανικής WEGMANN, απ’ τον οποίο επίσης δωροδοκήθηκε.

Χρήστος Τούμπας: Απόστρατος της πολεμικής αεροπορίας, εκπρόσωπος της EMBRAER, από τον οποίο επίσης έλαβε «δωράκι».

Κωνσταντίνος Μπαλέρμπας ή Μπαλέμπας: Σύμβουλος της Ericsson που του κατέβαλλε χρήματα για τα ραντάρ ARTHUR .

Ο κος Κομνόπουλος (δεν αναφέρει το μικρό του όνομα): Τον δωροδόκησε για τα EXOCET του πολεμικού ναυτικού. “Ο κος Κομνόπουλος ήταν μέτοχος της KESTREL που εκπροσωπούσε την κατασευάστρια EXOCET”.

Τέλος, ο Α. Κάντας εμπλέκει ακόμα τον κο OSWALD, επίσης διαχειριστή των παράνομων πληρωμών του.
Αναφερόμενος στην απολογία του γενικότερα στην πρακτική που ακολουθούνταν στο ΥΠΕΘΑ σχετικά με τις προμήθειες των εξοπλιστικών, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για συγκεκριμένες μίζες, αναφέρεται και στον κο Λεονταρίτη, υποδιευθυντή της διεύθυνσης προγραμμάτων εξοπλισμών.
«Στην περίοδο του κου Τσοχατζόπουλου το όλο σύστημα του ελέγχου των επιτροπών ήταν από τον κο Λεονταρίτη και τον γενικό διευθυντή κο Σμπώκο τον οποίο διαδέχτηκε ο κος Κολίρης. Ο Σμπώκος και ο Λεονταρίτης ήταν αυτοί που είχαν μεταξύ τους τους συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία ακόμα και τις νυχτερινές ώρες. Δεν θυμάμαι ποτέ ο Σμπώκος να κάλεσε το διευθυντή της διεύθυνσης τον κο Ανδρουλάκη Ζαχαρία για να συνεργαστούν για τα εξοπλιστικά προγράμματα, παρά μόνο τον κο Λεονταρίτη ο οποίος έδινε τις εντολές του γενικού διευθυντή στον Ανδρουλάκη ή στις επιτροπές», αναφέρει χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο.
Ο Α. Κάντας στην απολογία του αναφέρεται και στον επίσης κατηγορούμενο Μιχάλη Ματαντό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εύλογο είναι πως ο Ματαντός που είχε το σύνολο του προγράμματος να μοίρασε πολύ περισσότερα λεφτά από τον Ευσταθίου που είχε ένα μέρος. Ο Ματαντός εκπροσωπούσε εταιρείες που για πάρα πολλά χρόνια προμήθευαν το ναυτικό και υποθέτω ότι θα είχε πρόσβαση στις επιτροπές του ναυτικού».
Στις αναφορές του Αντώνη Κάντα υπάρχει και το όνομα κάποιου Κυριτσάκα που όπως λέει, του είχαν πει ότι «έφτιαχνε offshore εταιρείες και είχε κεντρικό ρόλο στις χρήσιμες πληρωμές του Ευσταθίου».

στις 12:10 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook




31 σχόλια:


Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:18 μ.μ.

Εμετός. Το ίδιο το "σύστημα" δίνει τους δικούς του για να κερδίσει χρόνο. Ξανά εμετός.Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:34 μ.μ.

Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
Γιώργος Παπανδρέου: Κύριε Οικονομικέ Εισαγγελέα ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ . ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ..ΧΡΩΜΑΤΩΝ ..
Γράφει ο Ν Βράχος
Είναι πια κατανοητό από όλους τους Έλληνες, ότι οι λόγοι που ώθησαν τους φοροκλέπτες και τους μαυρονταβατζήδες, να πολεμήσουν με όλα τα μέσα, τον πρωθυπουργό του 43% Γιώργο Παπανδρέου, ήταν η ψήφιση των νόμων με τις διαρθρωτικές αλλαγές. Τις αλλαγές εκείνες, που θα χρειαζόταν η χώρα, στις γραμμές της διαφάνειας, της ισότιμης φοροδοτικής ικανότητας και του μελλοντικού εκσυγχρονισμού της παραγωγικής διαδικασίας και απόδοσης, ώστε στο μέλλον να μη ξαναβρεθεί στη σημερινή δύσκολη θέση.
Έτσι λόγου χάρη ψηφίστηκαν νόμοι με το πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, που θέσπισε το Πασοκ του Γιώργου Παπανδρέου με αρμόδιο υπουργό το Γιάννη Ραγκούση. που μας επιτρέπουν να μαθαίνουμε για κάθε παράνομη, ανήθικη πρόσληψη, που διατηρεί την συνδιαλλαγή το πελατειακό κράτος και μικροπολιτική;
Για κάθε δαπάνη έργων, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής , τόσο των υπουργείων όσο και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υποχρεωτικά ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ στο διαδίκτυο, επί ποινή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ!
΄Ετσι , ο κάθε πολίτης, μπορεί να δει που πάνε τα χρήματα του, και να γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ ώστε να υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και..τιμωρία!
Κάθε διακίνηση μαύρου χρήματος, φοροδιαφυγή ή και κάθε μορφής παράνομη απόκρυψη εσόδων από κάθε πηγή , αποκαλύπτεται άμεσα με τους νόμους του Γιώργου Παπακωνσταντίνου , και οι παραβάτες συλλαμβάνονται ‘’όσο ψηλά’’ κι αν βρίσκονται. Τα παραδείγματα είναι πολλά και ΜΕΓΑΛΑ!!!! Για πρώτη φορά οι πολιτικοί δεν μπορούν ούτε να κρύψουν, ούτε να κρυφτούν.
Για πρώτη φορά οι ‘’Ηλιάτορες ’’ και Αλιγάτορες σκοτεινιάζουν από φόβο, οργή, απόγνωση. Για πρώτη φορά τρέμουν, οι προικοθήρες της ντροπής, της παραπληροφόρησης, της αγραμματοσύνης και των offshore των βαθυγάλανων νησιών του Ειρηνικού και της Ιαπωνίας. Για πρώτη φορά όσα τάχουν κρυμμένα και μαυροαποκτηθέντα , θα νιώσουν την οργή και την αδικία εις βάρος του λαού, να τους γίνεται ΕΦΙΑΛΤΗΣ!
Δεν θα μπορούν να φέρουν πίσω όσα αφορολόγητα ‘’έβγαλαν λαθραία’’ επί τόσα χρόνια. Δεν θα μπορούν να ..απολαύσουν τον κλεμμένο ιδρώτα του εργαζόμενου και του αδύναμου.
Όλα αυτά από το 2010, αποτελούν το οπλοστάσιο των διωκτικών αρχών, ώστε μετά τον Άκη, το Δήμαρχο, το Γιάννο, και τους άλλους, να πιάσουν σειρά όλα τα ‘’σκονισμένα’’ άτομα των χρυσαυλικών επιχειρήσεων, που θησαυρίζουν ασύστολα και παράνομα , εξάγουν και επενδύουν το ‘’υπερκέρδος’’ της άσπρης σκόνης, και μας…κάνουν μαθήματα ηθικής και πατριδογνωσίας, οι βαλιτσομεταφορείς των διεφθαρμένων. Έτσι, επί τέλους θα μάθουμε, εάν οι εφοπλιστές είναι τόσο ‘’ανοιχτοχέρηδες’’’ ή , μήπως τα χρήματα προέρχονται από το διαχρονικό ξέπλυμα βρώμικου χρήματος των εγκληματικών δραστηριοτήτων της οργάνωσης των δολοφόνων, που τόσα χρόνια έχουν κυριολεκτικά ΟΡΓΙΑΣΕΙ ! στην παρανομία με την αγοραπωλησία ναρκωτικών, γυναικών, όπλων, εκτελέσεως συμβολαίων θανάτου και ‘’προστασίας’’ επιχειρήσεων και οίκων ανοχής που λειτουργούν χωρίς άδεις και λοιπούς ελέγχους. Επίσης θα μάθουμε τι συμβαίνει στην ιχθυόσκαλα, στην λαχαναγορά, στη διακίνηση κρέατος και γενικότερα σε κάθε νυχτερινή επιχείρηση.
Γιώργο Παπανδρέου,
υπάρχουν Εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα ΤΟΛΜΗΣΕΣ και ψήφισες, για όσα προσέφερες στην προσπάθεια για μια καλλίτερη μέρα για τα παιδιά μας.. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα.
Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
Ο Λαός σε ευχαριστεί και σε περιμένει.





Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:35 μ.μ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ;
Ο Νόμος για τη δίωξη της διακίνησης μαύρου χρήματος, που καταργεί ασυλίες και παραθυρικές παραγραφές , από τον οποίο δεν ‘’γλιτώνει’’ κανείς, και εφοδιάζει τις αρμόδιες αρχές δίωξης με τα σχετικά ‘’όπλα’’ ,αποτελεί την αποφασιστικότερη προσπάθεια του Γιώργου Παπανδρέου για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Έτσι δεν υπάρχει παραγραφή για το μαύρο χρήμα και η τιμωρία των ενόχων σε ΟΠΟΙΟ κομματικό χώρο και αν ανήκουν, είναι απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό Θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες που θα ένωναν όλα τα κόμματα, όπως απαίτησαν, ώστε να θέσουν σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, είναι μία πράξη μοναδική, είναι ένα στεφάνι τιμής και δόξας στον πρωτεργάτη της προσπάθειας για την Σωτηρία της Ελλάδας, Γεώργιο Α. Παπανδρέου.
• Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
• Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
• Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
• Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
• Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
• Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
• Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...Αποτέλεσμα υπήρξε; Ναι, αλλά όχι το επιθυμητό.
• Αλλά έγινε μια αρχή. Ελπίζω όλα αυτά που ζούμε σήμερα να μην τα θάψουν αυτά τα βήματα.





Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 5:55 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΠ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:01 μ.μ.

Η ΑΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΤΕΛΟ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:18 μ.μ.

ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΟΥΡΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ!! ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΙ ΞΥΝΙΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΟΞΥΤΕΝΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΜΕ ΣΒΕΛΤΑΔΑ!!! ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ ΑΝΙΚΑΝΕ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ!


Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:24 μ.μ.

Ψιλικαντζήδες οι Γερμανοί, τα μύρια τα έριχναν οι Ρώσοι!
Για να σας δω τώρα γατάκια αν θα γράψετε τίποτα... μέχρι τώρα μας έχετε ζαλίσει με τους Γερμανούς (που όντως έδιναν) και κάνετε τους μουγγούς για τις μίζες από τη Ρωσία...
Αυτές ήταν καλές μίζες ή θα μας πείτε αναγκάστηκαν κι οι Ρώσοι να δώσουν αφού έδιναν οι Γερμανοί;
Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:29 μ.μ.

ΔΩΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΑΓΑΝΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΕΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑ.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ.Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 5:54 μ.μ.

ΠΑΣΟΚ =ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚ = ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:33 μ.μ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ,ΒΡΗΚΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ = ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ.Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:40 μ.μ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΗΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 50.000 ΑΤΟΜΑ ΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 1.200.000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΝΑ ΔΟΘΟΥΝΕ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΕΙΡΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΝΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΡΑΖΕΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ Η ΧΩΡΑ.Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 12:59 μ.μ.

FTOU KAI EGO NOMIZA OI ELLOINES EINAI KSIPNIOS LAOS KAI PSIFIZANE EKSIPNA RE RE TA REMALIA KAI KOUKOUREBONTE : TOUS FTENE EUROPEH KAI MERKEL: TI EINAI AUTA TI EINAI AUTA :Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 4:14 μ.μ.

GAV GAB GAVF


Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:04 μ.μ.

Και να ηταν μονο αυτοι θα ηταν καλα βρε παιδια τι εγινε με την λιστα λαγκαρντ τα κουκουλωσανε ; με την simens τα σκεπασανε με τα εκατομμηρια που ξοδευουνε εν καιρο κρισηs αποσιωπιση ολοι ειναι βουτηγμενοι στην μιζα και στο μαυρο χρημα αλλα μουγκα απο παντουΑπάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:38 μ.μ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΥΓΑΝΕ ΄Η ??????????
Αν χρεοκοπήσουμε θα θησαυρίσουν????
ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

«Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
«Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».
Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:39 μ.μ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ???
Εταιρεία Ελίντα Α.Ε
Αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ ο Πάνος που ..τα ξέρει ‘’ΟΛΑ’’ !
Ας δούμε όμως μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "βιογραφικό" του και τα γράμματα που έμαθε
1996: Ο Εισαγγελέας αιτείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του νεαρού -τότε- βουλευτή Πάνου Καμμένου με την κατηγορία της απιστίας κατά του δημοσίου για την εποχή που διετέλεσε αντιπρόεδρος της προβληματικής εταιρείας Ελίντα ΑΕ. Η Βουλή φροντίζει να τον καλύψει επιμελώς απορρίπτοντας το αίτημα και ο εκλεκτός αυτός κύριος ουδέποτε παρεπέμφθη στην δικαιοσύνη.
Χρόνια μετά θα ταχθεί εντελώς υποκριτικά υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, τα αγαθά της οποίας φρόντισε πρώτα να απολαύσει.
Σημειώνεται δε ότι η Ελίντα υπήρξε η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Ηλεκτρικών Οικιακών Συσκευών (Ιζόλα-Εσκιμό). Σε αυτήν διορίστηκε επί Μητσοτάκη ο κ. Καμμένος, και ω του θαύματος, η εταιρεία επτώχευσε.
Στη θέση της ήρθαν οι ξένες πολυεθνικές μεταξύ των οποίων και η Siemens! Χρόνια μετά ο ίδιος άνθρωπος ζητά να αναλάβει την τύχη μιας ολόκληρης χώρας.

Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 5:58 μ.μ.

ΠΑΣΟΚ ΝΔΛΑΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ


Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:45 μ.μ.

Pano, parlez vous francais?
«ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ».
Αντάμωσαν πάλι οι… παλιόφιλοι (Π. Καμμένος και Χ. Ζώης) !! «ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Ν. ΣΑΡΚΟΖΙ». Pano, parlez vous francais?

Αντάμωσαν και πάλι σήμερα οι… παλιοί φίλοι, Πάνος Καμμένος και Χρήστος Ζώης. Ο δεύτερος, αφού… ρώτησε τους ψηφοφόρους του (έτσι το λένε τώρα…) ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο αριστεροδεξιοκεντρώο μόρφωμα Καμμένου. Είναι, όμως –όπως είπαμε- παλιοί φίλοι. Και δεν ήτανε μαζί μόνο στη ΝΔ, αλλά και στο «Σωματείο Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί», του οποίου υπήρξαν… ιδρυτικά μέλη.
Μαζί με τον αντιπρόσωπο των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντή της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας κι έναν μεσίτη όπλων –σύμφωνα με ένα «περίεργο» δημοσίευμα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, στις 29/04/2007, που θα παραθέσουμε παρακάτω.

Κατά… διαβολική σύμπτωση, οι δύο σημερινοί… φανατικοί αντιμνημονιακοί εθνοσωτήρες, είχαν την εποχή εκείνη θέσεις που είχαν σχέση με την εθνική άμυνα και τα εξοπλιστικά προγράμματα! Άντε μετά να.....πείσεις τυχόν … κακόβουλους «νεοναζιστές» ότι επρόκειτο (ασφαλώς!) περί μιας ακόμη συμπτώσεως. Τέλος πάντων, εμείς δε θα σχολιάσουμε το δημοσίευμα, θα το παραθέσουμε και θα το αφήσουμε στην κρίση των πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων αναγνωστών μας:

Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:45 μ.μ.

“Οι εντιμότατοι φίλοι του Νικολά Σαρκοζί.

Των ΒΑΣ. ΣΙΟΥΤΗ, Ν. ΛΕΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τι κοινό έχουν ο αντιπρόσωπος των μαχητικών «Ραφάλ» και διευθυντής της γαλλικής πολεμικής βιομηχανίας «Ντασό», Ανρί Λερουά, μεσίτης οπλικών συστημάτων και οι βουλευτές της Ν.Δ., Χρ. Ζώης (μέλος της επιτροπής της Βουλής για τα εξοπλιστικά προγράμματα) και Π. Καμμένος, πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών; Είναι και οι τέσσερις ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Ελλήνων Φίλων του Νικολά Σαρκοζί (Club des amis grecs du candidat a la presidentielle francaise Nikolas Sarkozy).

Η σχέση Σαρκοζί-Ντασό είναι μια κλασική ιστορία παράλληλων σχέσεων: Ο Σερζ Ντασό, πρόεδρος του ομίλου «Dassault Aviation», είναι γερουσιαστής του UMP (του κόμματος Σαρκοζί), ενώ ο γιος του, Ολιβιέ Ντασό, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Σαρκοζί. Τόσο στενός, μάλιστα, ώστε στο δικηγορικό γραφείο στο οποίο είναι συνέταιρος ο Σαρκοζί ανατέθηκε η δύσκολη υπόθεση ξεκαθαρίσματος της κληρονομιάς των Ντασό.

Στην οικογένεια ανήκει και η μεγαλύτερη συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «Figaro», η οποία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές δούλεψε εναντίον μιας νέας υποψηφιότητας του Σιράκ, προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος για τον Νικολά.

**Ο Α. Λερουά, διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα και πρόεδρος του Σωματείου Φίλων του Σαρκοζί, έχει άλλη άποψη: «Πρόκειται, για μία συναρπαστική προσωπικότητα. Εμένα μου αρέσει που δεν μιλάει σαν πολιτικός. Δεν μασάει τα λόγια του».

– Είστε όμως πρόεδρος στον Σύλλογο Φίλων Σαρκοζί και ταυτόχρονα διευθυντής της «Ντασό» στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ενός τύπου ασυμβίβαστο ανάμεσα στις δύο αυτές θέσεις;

«Η “Ντασό” είναι μια ιδιωτική κι όχι κρατική εταιρεία. Είμαστε στο έτος 2007, και ο καθένας μπορεί ελεύθερα να εκφράζει τη γνώμη του. Έχω, άλλωστε, συνεργάτες που είναι σοσιαλιστές. Είμαστε μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, αλλά πλέον δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στα αεροσκάφη τύπου Φάλκον…», είναι η απάντησή του.

**Εκτός από τα «Φάλκον», βέβαια, ο όμιλος παράγει και τα μαχητικά «Ραφάλ», για τα οποία ασκείται έντονο πρέσινγκ στην ελληνική κυβέρνηση. Πέρυσι μάλιστα ο υπουργός Άμυνας είχε συναντήσει τη γαλλίδα ομόλογό του, Αλιό Μαρί, συνοδεία του βουλευτή Χρ. Ζώη. Η εφημερίδα «Φιγκαρό» ήταν εκείνη που έσπευσε τότε να γράψει ότι θέμα της συνάντησής τους ήταν η ενδεχόμενη αγορά των γαλλικών μαχητικών.

**Σε επικοινωνία της «Κ.Ε.» με τον Χρ. Ζώη, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο κλαμπ Φίλων του Σαρκοζί, αρνήθηκε όμως ότι γνωρίζει τον Ανρί Λερουά: «Μπήκα στο κλαμπ μόνο επειδή είμαι πρόεδρος της ελληνογαλλικής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας».

Ο ίδιος ο διευθυντής της «Ντασό», ωστόσο, μιλώντας στην «Κ.Ε.» τον διαψεύδει: Δηλώνει ότι γνωρίζει τον βουλευτή της Ν.Δ. καθώς αμφότεροι ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

* Συμπέρασμα. Αν την επόμενη Κυριακή στη Γαλλία επικρατήσει ο δεξιός υποψήφιος κάποιοι φίλοι του στην Αθήνα θα πανηγυρίσουν περισσότερο από αρκετούς Γαλάτες…

Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 1:56 μ.μ.

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γράφει ο Ν Βράχος
Οι επώνυμοι μεγαλοφοροφυγάδες
που ‘’φιλοξενούνται’’ στον Κορυδαλλό, και όσοι ακόμη οδεύουν, είναι μία μικρή ακόμη επιβεβαίωση, της επιτυχίας του συστήματος των νέων διαρθρωτικών αλλαγών που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου , αλλά και της δυνατότητας δημιουργίας μιας νέας Ελλάδας, οικονομικά ανεξάρτητης, εθνικά περήφανης με φωνή και αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί τα εδάφη της και να διεκδικήσει τα δίκαιά της.
Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής είναι προϋπόθεση μιας οικονομικά αυτοδύναμης και ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που δεν θα παίρνει ..άδεια από τους δανειστές της.
Εξ άλλου, όλοι σήμερα συμφωνούμε με τους νόμους που ψήφισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αφού στην ουσία, είναι υλοποίηση των όσων ζητούσαμε να γίνουν και να εφαρμοσθούν. Το γεγονός και μόνον, ότι όλοι οι ‘’μαυροπίνακες’’ της φοροδιαφυγής και της πολιτικής ανηθικότητας, έχουν σήμερα επαναστατήσει και ζητούν την τιμωρία του, αποδεικνύει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι ‘’κτύπησε κέντρο’’ !!!
Πονάνε οι ντόπιοι φοροφυγάδες, αλλά ΠΙΟ ΠΟΛΥ πονάνε, όσοι ανίκανοι -ψεύτες έμποροι-πολιτικοί έχουν τα λεφτά που κληρονόμησαν ή, και..απέκτησαν στο εξωτερικό και ξέρουν ότι η διακίνηση μαύρου χρήματος είναι ‘’ΑΙΩΝΙΟ’’!! κακούργημα και ότι το αγγούρι είναι και μεγάλο και στραβό.
Δηλαδή ήλθε μια κυβέρνηση με πολιτική βούληση να τιμωρήσει τους κλέφτες , τους λωποδύτες, τους συκοφάντες, το κακό σκουλήκι της οικονομίας, και της ανάπτυξης και θα …αλλάξουμε γνώμη και τακτική για να σωθούν οι φοροφυγάδες και να υποφέρουμε εμείς και τα παιδιά μας.. ??? Βέβαια οι αντιδράσεις είναι και πρόστυχες, και ανέντιμες και επιδιώκουν την ηθική και πολιτική απομείωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, επειδή τους αποκάλυψε, επειδή τους ξεγύμνωσε, επειδή τους παρέδωσε ξεβράκωτους στον Ελληνικό λαό..επειδή όπως λέμε λαϊκά τους γ@@@@@ε !
Είναι απολύτως σίγουρο ,ότι κάθε μέρα που περνά και ενημερώνονται οι ΄Ελληνες, η δικαίωση για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είναι όχι μόνο σίγουρη αλλά και επιβεβλημένη.
Όταν ο Έλληνας αντιληφθεί ότι η σύλληψη της φοροδιαφυγής είναι ΜΟΝΟ για το καλό του, τότε θα ζητήσει και τα ρέστα από τους αιμοβόρους χαφιεδοπολιτικάντες.
Σκεφτείτε , ήρεμα και λογικά και εξετάστε έναν- έναν αυτούς που φωνάζουν, είναι ή, όχι ‘’εν δυνάμει’’ βαρυποινίτες του Κορυδαλλού;
Για ποιον φωνάζουν και για ποιον ,δήθεν, διαμαρτύρονται;
Πόσες υποθέσεις τους εκκρεμούν ακόμη(;) στα συρτάρια της αδράνειας και της επιλεκτικής …προτεραιότητας ????
Μόνο για τον κώλο τους φωνάζουν, και για την τιμωρία, που έρχεται αλλά και την ΜΕΓΙΣΤΗ ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!
Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
Μόνο ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου που ελευθέρωσε τους Έλληνες το 1981.!
ΥΓ
Εμπρός λοιπόν για μια νέα Ελλάδα , σεβαστή και περήφανη, για μας και τα παιδιά μας.
Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:00 μ.μ.

ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΔΥΣ ΙΣΟΒΙΑ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 2:26 μ.μ.

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ????Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 2:31 μ.μ.

Στο τέλος δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 3:15 μ.μ.

ΒΛΕΠΟΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΟΜΑΤΟ Η ΤΡΕΛΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο Γ.Α.Π. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣΑπάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 4:01 μ.μ.

ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΒΡΑΧΟΣΑπάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 4:15 μ.μ.

AAAAALIUUUUUUUUTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOΑπάντηση



Αργοναυτης28 Δεκεμβρίου 2013 - 5:18 μ.μ.

Κοίτα γέλιο τα Γιουρούκια. Κοίτα αναισθησία οι κοντραμπατζήδες. Κοίτα ύφος τα Λεχάρια. Και εμείς τους ψηφίζαμε για να πιουν το αίμα τα ζόμπι. Κρεμάστε τους ψηλά να τους φάνε οι Γύπες.Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 5:38 μ.μ.

100 ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ 50 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:13 μ.μ.

κλεφτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ψευτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς αχορταγοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απληστοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΑπάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:20 μ.μ.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΗΜΙΑΙΜΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ? ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
188 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΒΟΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΧΕΤΟ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΛΥΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ?
ΜΟΝΟ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΑΠΑΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΣΤΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΝΗ ΟΜΑΔΙΚΩΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ''ΜΑΤΑΚΙ'' ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ!!Απάντηση



Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2013 - 6:25 μ.μ.

ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια