Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Rothschild:Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε σε αυτό το εξαιρετικό άρθρο οτι οι Rothschild είναι Εβραίοι στην καταγωγή. 
Το ίδιο και οι Lehman Brothers. 
Σε Εβραίους ανήκει και η Goldman Sachs και η Deutsche Bank, ενώ Εβραίος είναι και ο διοικητής της Bundesbank, ο Αξελ Βέμπερ.
Με λίγα λόγια τράπεζες κρατικές δεν υπάρχουν. Ανήκουν σε ιδιώτες ίδιας καταγωγής με τους Rothschild...


Πάνος Παναγιώτου – Διευθυντής ΕΚΤΑ, 3FVIP.com, info@ekta1.gr
Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο τους τελευταίους μήνες και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στο ποσοστό της κατά 50%, περίπου, πτώσης του ΓΔ σε αυτό το διάστημα, όσο, κυρίως, στην τεράστια αρνητική απόκλιση του από τις διεθνείς αγορές μετοχών, καθώς έχει φτάσει να παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αρνητική συσχέτιση με βασικούς δείκτες, όπως, ο S&P 500, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90....

Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του ΧΑ ήταν η Neuberger Berman η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (μετοχή με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο ΓΔ) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μερικές περίεργες συμπτώσεις όσον αφορά στην εταιρία αυτή είναι πως ο νυν πρόεδρος της ήταν πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Lehman Brothers, πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sacks και στενό συγγενικό πρόσωπο του τέως προέδρου των ΗΠΑ George Bush. Η πιο ενδιαφέρουσα σύμπτωση, όμως, είναι πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει ιδρυθεί από ένα μέλος της οικογένειας Rothschild, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας στον κόσμο.
Ένα άλλο μέλος αυτής της οικογένειας, ο Nathaniel Rothschild,  το Φεβρουάριο του 2010 υποστήριξε σε συνέντευξή του στην Les Echos πως η ελληνική (και η ευρωπαϊκή κρίση) αποτελούν ‘πολύ φασαρία για το τίποτα’ και ότι στην πραγματικότητα τον καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία της έπαιξαν οι κερδοσκόποι και όχι τα πραγματικά οικονομικά προβλήματα. ‘Ο ρόλος τους (των κερδοσκόπων στην ελληνική κρίση) ήταν πολύ, πολύ μεγάλος’ είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: ‘όλα έγιναν τόσο εύκολα (για τους κερδοσκόπους)’. ‘Το πρωτογενές έλλειμμα της Ευρώπης δεν είναι άσχημο συγκρινόμενο με αυτό των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και άλλων κρατών’.
Το πιθανότερο είναι ο Nathaniel Rothschild να ξέρει καλά τι λέει τόσο για τα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης, των ΗΠΑ της Ιαπωνίας και της Ελλάδας όσο και για το ρόλο των κερδοσκόπων στην δημιουργία της τεχνητής ελληνικής και στη συνέχεια ευρωπαϊκής κρίσης.
Η οικογένεια του έχει τη μεγαλύτερη παράδοση στον κόσμο στο εμπόριο χρέους έχοντας χρηματοδοτήσει δεκάδες κράτη για περισσότερα από 200 χρόνια ενώ αποτελεί τη μεγαλύτερη τραπεζική δυναστεία διεθνώς με ανυπολόγιστη περιουσία και αμέτρητες ‘εμπλοκές’ σε χρηματιστηριακές και χρηματοπιστωτικές κρίσεις. Στις 3 Δεκεμβρίου 1923 η Chicago Evening American είχε γράψει σχετικά: ‘Οι Rothschilds μπορούν να ξεκινήσουν ή να εμποδίσουν πολέμους. Ο λόγος τους μπορεί να δημιουργήσει ή να διαλύσει αυτοκρατορίες.’ Η New York Evening Post στις 22 Ιουλίου 1924 ε’ιχε γράψει: ‘Ο Κάιζερ έπρεπε να συμβουλευτεί έναν Rothschild προκειμένου να μάθει αν μπορεί να κάνει πόλεμο ή όχι. Ένας άλλος Rothschild σήκωσε όλο το βάρος της διαμάχης που οδήγησε στην κατάρρευση του Ναπολέοντα.’ Στις 8 Ιουλίου 1937, οι New York Times είχαν γράψει για τη δυναστεία: ‘Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες’,
Σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών για τα έσοδα της δυναστείας Rothschild, το 2001 ο τζίρος τους από τόκους δανείων που είχαν πουλήσει ξεπερνούσε τα 5 δις δολάρια ημερησίως. Τότε το παγκόσμιο κρατικό χρέος υπολογίζονταν κοντά στα 10 τρις δολάρια ενώ σήμερα αγγίζει τα 40 τρις.
Η οικογένεια Rothschild είναι στο τιμόνι του μεγαλύτερου διεθνούς δικτύου εξόρυξης και εμπορίας χρυσού, διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρίες όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto κλπ ενώ είναι από τις ισχυρότερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου. Οι Rothschilds εισήγαγαν τον υπολογισμό της spot τιμής του χρυσού στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και ήταν οι ίδιοι υπεύθυνοι γι’ αυτή τη διαδικασία καθημερινά από το 1919 μέχρι το 2004 όταν τοποθέτησαν ως αντικαταστάτη τους την Barclays, εταιρία με την οποία έχουν ισχυρούς δεσμούς.
Ο ρόλος των Rothschild στην Ελλάδα υπήρξε και είναι εξαιρετικά σημαντικός και αυτό κάνει τις συμπτώσεις ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Τα δάνεια Rothschild ήταν από τα πρώτα και μεγαλύτερα που έλαβε το ανεξάρτητο ελληνικό κράτος μετά το 1821, ενώ οι Rothschild είναι οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας, καθώς ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος,  μέσα από την οποία εισήγαγαν το κλασματικό αποθεματικό / κεντρικό τραπεζικό σύστημα στη χώρα , παρέχοντας στην ΕΤΕ την άδεια να τυπώνει χρήμα χωρίς αντίκρισμα, ένα ποσοστό του οποίου ανήκε στους ίδιους. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.
Μέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιριών (μία από αυτές η Neuberger Berman) αλλά και οι πιθανότεροι μεγαλομέτοχοι της ιδρυθείσας στην πορεία Τράπεζας της Ελλάδας η οποία πήρε το ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας από την ΕΤΕ.
Η N.M. Rothschild & Sons υπήρξε σύμβουλος του ελληνικού κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου, σύμβουλος της Cosmote, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Εγνατία, της Γενικής Τράπεζας, της Μυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιριών στην Ελλάδα.
Έτσι, το γεγονός πως η Neuberger Berman που πρωταγωνίστησε στην πτώση της ΕΤΕ στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009, είναι συμφερόντων Rothschild, αποτελεί μία πολύ περίεργη και προκλητική σύμπτωση. Δεν είναι, όμως, η μοναδική.
Στις 13 Μαΐου 2010 ο νυν βασικός οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης Ομπάμα και πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ Paul Volcker, υποστήριξε στο Λονδίνο ότι η ελληνική κρίση δημιούργησε το πρόβλημα μίας ‘ενδεχόμενης αποσύνθεσης του ευρώ’, προκαλώντας πανικό στις αγορές. Έχει ενδιαφέρον η σύμπτωση πως ο Paul Volcker, αφού παρέδωσε τη θέση του διοικητή της FED στον Alan Greenspan το 1987, έγινε πρόεδρος της επενδυτικής τράπεζας J. Rothschild, Wolfensohn & Co, της οικογένειας Rothschild.
Στις 03 Μαρτίου 2010 ο George Soros,  κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn  από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ.
Είναι ενδιαφέρον πως ο Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των ΗΠΑ Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Αφρική. Η οικογένεια Rothschild είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής στην Αφρική για περισσότερο από 200 χρόνια, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά χρυσού και πολύτιμων μετάλλων. Οι Rothschild έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δανειοδότηση των αφρικανικών κρατών. Ο Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών των Rothschild και αντίστροφα. (Ο Soros, ήταν ο μεγαλύτερος δανειοδότης της πρώτης κυβέρνησης της ΠΓΔΜ).  Η επενδυτική εταιρία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.
Οι συμπτώσεις συνεχίζονται αυτή τη φορά με τον John Paulson, δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο.
Ο Steven Cohen(Σ.Α: Εβραίος) είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ  για την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρίας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%. Η μετοχή της εταιρίας ενισχύθηκε κατά 700% μετά την τοποθέτηση των Rothschild και Cohen.
Οι παραπάνω είναι, πράγματι, λίγες από τις περίεργες συμπτώσεις της ‘υπόθεσης ελληνική κρίση’ που συνδέονται με τη δυναστεία των Rothschild. Σε επόμενα άρθρα θα παραθέσω περισσότερες και ίσως σημαντικότερες. Θα αναφέρω, όμως και μία σειρά άλλων περίεργων και προκλητικών συμπτώσεων από τις σχέσεις των πρωταγωνιστών της ελληνικής κρίσης, οι οποίες θα προβληματίσουν ακόμη και τον πιο αθώο και καλόπιστο παρατηρητή της υπόθεσης.

Thursday, January 27, 2011


Πηγή

6 σχόλια:

 1. http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/12/8.html

  Εμβολιο σκοτωνει βρεφη και οι γιατροι κανουν τον βλάκα.
  Απάντηση
 2. Ξεφυλλίζω,το αρχείο των εφημερίδων....

  ΕΦΗΜΕΡΙΣ:ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
  "ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

  "Μπλόκο" Σημίτη στη δικαστική έρευνα για το Χρηματιστήριο

  Ο πρόεδρος της ΔΕΚΑ καλείται στη Βουλή
  Στις 9 Νοεμβρίου 2000 βουλευτές-μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κάλεσαν στην
  Επιτροπή τον τότε Γ.Γ.Δημοσιονομικής Πολιτικής και πρόεδρο της κρατικής εταιρείας ΔΕΚΑ
  κ.Ιω.Κουσουλάκο να τους ενημερώσει για τη συμμετοχή της ΔΕΚΑ στο Χρηματιστήριο.
  Ο κ.Κουσουλάκος παρά την προσπάθεια που κατέβαλε να πείσει τους βουλευτές για την
  ορθότητα της απόφασης της ΔΕΚΑ να αγοράζει πριν απο τις εκλογές της 9ης Απριλίου
  μετοχές κρατικών επιχειρήσεων ύψους 270 δισ.δρχ.,δεν το πέτυχε.
  Και τούτο γιατί στη συνέχεια παραδέχθηκε οτι μετεκλογικά η ΔΕΚΑ είχε διαθέσει για αγορές
  μετοχών,95-100 δισ.
  Μάλιστα οταν τον ρώτησαν οι βουλευτές της ΝΔ,Μιλτ.Εβερτ,Δημ.Κωστόπουλος,Αννα-
  Ψαρούδα-Μπενάκη και Μαν.Κεφαλογιάννης γιατί προεκλογικά η ΔΕΚΑ αγόραζε επιλεκτικά
  μετοχές τεσσάρων κρατικών εταιρειών(Ελληνικά Πετρέλαια,Εθνική Τράπεζα,Εμπορική
  Τράπεζα και ΟΤΕ) οι οποίες επηρέαζαν σημαντικά τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστηρίου,
  ο κ.Κουσουλάκος είχε απαντήσει με τον ισχυρισμό οτι "τη ΔΕΚΑ την ενδιαφέρουν μόνο οι
  μετοχές του Δημοσίου και οχι η στήριξη του Χρηματιστηρίου.
  Είναι προφανές οτι ο ισχυρισμός αυτός δεν μπορεί να θεωρηθεί ειλικρινής αφού με το να
  ρίχνει δισεκατομμύρια δρχ.το Δημόσιο για την αγορά μετοχών,οι οποίες διαμόρφωναν ανοδική
  πορεία στο δείκτη,ουσιαστικά στήριζε και τις συγκεκριμμένες μετοχές αλλά και τον Γενικό
  Δείκτη παραμορφώνοντας βέβαια τη γενική εικόνα για την πορεία της Σοφοκλέους.
  Συνεχίζεται.....  6 Ιουνίου 2011
  Απάντηση
 3. Κουσουλάκος:Δεν έπαιρνα εντολές απο τον υπουργό

  Μάλιστα είχε προσθέσει οτι "δεν είχε πάρει ποτέ απευθείας εντολή απο τον υπουργό για να
  στηρίξει κάποια μετοχή" πλην όμως,όταν αργότερα,η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη και
  βρέθηκε κατηγορούμενος ισχυρίσθηκε οτι εκτελούσε εντολές υπουργών,για τους οποίους
  όμως είχε επέλθει παραγραφή,καθώς όπως είναι γνωστό,ο κ.Σημίτης αρνήθηκε να προχωρή-
  σει στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και παράλληλα
  το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη σχετική πρόταση για εξεταστική που είχε καταθέσει η ΝΔ,οπότε
  έληξε αισίως και η περιπέτεια του κ.Κουσουλάκου και των μελών του δ.σ.της ΔΕΚΑ,που ήταν
  κατηγορούμενοι,έλαβε τέλος λίγα χρόνια αργότερα με την αθώωσή τους.
  Στο μεταξύ βέβαια,στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 2000,η κατάσταση στο Χρηματι-
  στήριο εξελισσόταν αρνητικά.
  Και αναγκαστικά έπεφταν εξω και οι προβλέψεις του Προϋπολογισμού του 2000 οτι απο τον φόρο επι των συναλλαγών θα εισέπραττε το Δημόσιο 450 δισ.δρχ.
  Η εκτίμηση ήταν οτι μέχρι το τέλος του 2000,τα έσοδα απο τις συναλλαγές στη Σοφοκλέους
  θα ήταν μειωμένα κατά 240 δισ.δρχ.σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα και τα οποία θα
  αναπληρώνονταν με ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
  Συνεχίζεται.....

  *Τώρα,τι σχέση έχουν ολα αυτά,με το άρθρο;
  Άφορμή,για συσχέτιση και διάφορους συνειρμούς,στάθηκε το άρθρο,το οποίο σε κάποιο
  σημείο,λέει:

  -Μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στη χρηματιστηριακή επίθεση εναντίον του ΧΑ ήταν η Neuberger Berman η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πτώση του ελληνικού χρηματιστηρίου, πουλώντας 1,7 εκατομμύρια μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (μετοχή με τη μεγαλύτερη βαρύτητα στο ΓΔ) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.
  -Ηταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος
  -Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα στα χέρια τους, μπόρεσαν να παίξουν κύριο ρόλο,σε βάθος χρόνου, στην έκδοση δανείων για τη δημιουργία έργων υποδομής, ενώ δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και δεκάδες βιομηχανίες.
  -Μέχρι του σημείου που τα στοιχεία γίνονται ασαφή, παρέμεναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιριών
  -Η N.M. Rothschild & Sons υπήρξε σύμβουλος του ελληνικού κράτους για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου, σύμβουλος της Cosmote, των ΕΛΠΕ, της Τράπεζας Εγνατία, της Γενικής Τράπεζας, της Μυτιληναίου, της Eurobank και δεκάδων άλλων τραπεζών και εταιριών στην Ελλάδα.

  *Ποιές μετοχές είπαμε οτι αγόραζε η ΔΕΚΑ;Να σας θυμίσω.
  ΕΤΕ,ΕΛ.ΠΕ,ΟΤΕ......
  Για μένα,η υπόθεση βρωμάει Ροτσιλντίλα και Αβουρίλα(εκ του Αβουρής,κατά κόσμον Σημίτης)
  Φρύνη
  Απάντηση
 4. http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-%E2%80%9C%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%E2%80%93-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%E2%80%9D

  Δεν εχουμε ανεξαρτησια, του εγραψαν να πει. Το ειπε, και σαν δειλος προσθεσε ... "αλλά ελπίζουμε".
  Απάντηση
 5. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
  ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ, ΜΕΣΩ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΙΩΝ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ
  ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Απάντηση
 6. ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ
  ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια