Powered By Blogger

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

«Δεν απαρνούμαι την ιστορία μου», λέει ο Κουφοντίνας



«Δεν απαρνούμαι την ιστορία μου» δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο καταδικασθείς για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη»Δημήτρης Κουφοντίνας. Αναφέρει, ακόμα, πως αν ξεκινούσε σήμερα τη διαδρομή του «θα εντασσόμουν ολόψυχα στο μέτωπο πολύμορφης δράσης».

«Κάτι θα έβρισκα να κάνω» λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Υποστηρίζει, επίσης, ότι για να ξεσηκωθεί ο λαός πρέπει «να ξεπεράσει τις πολλαπλά βολεμένες και τακτοποιημένες πολιτικές και συνδικαλιστικές ηγεσίες, να ξεπεράσει κάθε ελπίδα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες που ανακυκλώνουν φθαρμένους και διεφθαρμένους πολιτικούς, να ξεπεράσει κάθε πίστη σε διακηρύξεις ειρηνικών και καθωσπρέπει αλλαγών, να μην περιμένει καμία λύση απ’ τους επίσημους θεσμούς».

Για τον ίδιο, οι σημερινές ένοπλες οργανώσεις συγκροτούν μια διαφορετική περίπτωση, «όμως ταυτόχρονα αποτελούν και μια συνέχεια των λαϊκών αγώνων, είναι μια από τις μορφές που παίρνει σήμερα η αντίσταση του λαού».

«Το παλιό αίτημα να γίνει επιτέλους ο λαός νοικοκύρης στο σπίτι του μπαίνει πιο ζωτικά, πιο επιτακτικά από ποτέ. Σήμερα που μας μετατρέπουν σε νοικάρη στο ίδιο μας το σπίτι, στην ίδια μας τη χώρα» λέει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια