Powered By Blogger

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΣΔΟΕ -ΔΙΑΛΥΝΑΣ  — Από ΖΟΥΓΚΛΑ:
  — ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ: ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ. Αν αυτές οι γιάφκες λειτουργούσαν ΑΠΛΩΣ ΤΙΜΙΑ, η διαφθορά θα έπεφτε τουλάχιστον στο μισό…. ΝΑΙ, υπάρχουν και οι κακομοίρηδες, που φοβούνται μη χάσουν περίπου 600 € επιδόματα και τις «αποζημιώσεις» ανύπαρκτων υπερωριών. ΝΑΙ!!!!! Οι «αδιάφθοροι» εισπράττουν αποζημιώσεις για υπερωρίες που δεν πραγματοποιούν!!!!!!
   — Για να μη ξεφύγω από το θέμα, διαβάστε τι έκαναν οι κοπρίτες του ΣΔΟΕ, αμέσως μετά τις καταγγελίες που έγιναν, δια του δικηγόρου Διαλυνά. Αυτά κι΄ αν δεν είναι γκαγκστεριλίκια.
  === Το βράδυ της Πέμπτης η εκπομπή «Ζούγκλα» άνοιγε τον ογκώδη φάκελο για ένα μείζον θέμα φοροδιαφυγής επιχειρηματιών, το οποίο γνώριζαν υπουργοί και ανώτατα στελέχη δημόσιων υπηρεσιών. Ακούστηκαν και καταγγέλθηκαν απίστευτα πράγματα. Οι καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και βουλευτές, παρακολουθούσαν άφωνοι τις καταγγελίες του Γιώργου Σαραντίδη, του ανθρώπου που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας μακρόχρονης δικαστικής διαμάχης.
  — Σε κάθε ευνομούμενη Πολιτεία, όπου οι θεσμοί λειτουργούν ορθά και οι δημόσιοι λειτουργοί υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον, θα περίμενε κάποιος -δικαιολογημένα- την παρέμβαση των Αρχών, προκειμένου να ελέγξουν τις καταγγελίες για την ασυδοσία των ισχυρών και των κρατούντων.
  — Μείναμε έκπληκτοι. Τα αντανακλαστικά των ελεγκτικών υπηρεσιών ήταν παροιμιώδη. Μονάχα που η έρευνα δεν ξεκίνησε από τους καταγγελλόμενους, αλλά από τον δικηγόρο του καταγγέλλοντος.
  — Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής, οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας έκαναν έφοδο στο δικηγορικό γραφείο του Νίκου Διαλυνά, πληρεξούσιο δικηγόρο του Γ. Σαραντίδη, και ξεκίνησαν αναδρομικό έλεγχο των οικονομικών του στοιχείων σε βάθος επταετίας.
  — Καθίσταται σαφές ότι ο κάθε πολίτης πρέπει να λογοδοτεί ενώπιον των ελεγκτικών αρχών, ωστόσο πρακτικές όπως οι παραπάνω και η «επιλεκτική» έρευνα βάζει σε σκέψεις ακόμη και τον πλέον καλοπροαίρετο ή αφελή.
  — Αυτά προς το παρόν… Στις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να ξετυλίγεται το εφιαλτικό κουβάρι για τους πρωταγωνιστές αυτής της υπόθεσης. Θυμηθείτε μόνο ότι στην εξέλιξή της θα αναδυθούν ιστορίες που απασχόλησαν το πανελλήνιο κατά το παρελθόν. Όχι μόνον ως προς την ουσία της υπόθεσης, αλλά και εξαιτίας των προσώπων τα οποία πρωταγωνιστούν. Κόλαφος για όσους συνεχίζουν να νέμονται παράνομα την εξουσία τους, για κάποιους που απολαμβάνουν τα βρόμικα πλούτη τους. Ένα πραγματικό σενάριο τρόμου.
Το ηχητικό με τις καταγγελίες Διαλυνά, στη ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια