Powered By Blogger

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013


Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛO ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΟΥΜ...



ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ :"ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ"!
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εξέδωσε ανακοίνωση για τις πολλαπλές ύβρεις που εδέχθη από το θρασύτατο κομματόσκυλο (εκπρόσωπο επικοινωνίας) του ΠAΣOK και τον εθνομηδενικό παρουσιαστή των μνημονιακών δεσμοφυλάκων, το γνωστό αέριο "Πρετεντέριουμ" με το οποίο μας ψεκάζει το megalo τραπεζοπιστωτικό κανάλι :

«Aπαντώντας στις πολλαπλές ύβρεις και στις φασίζουσες προσωπικές και εμπαθείς επιθέσεις μερίδος των...

ΜΜΕ και ειδικότερα του εκπροσώπου επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ κ. Δημητρίου Καρύδη, ο οποίος μας απεκάλεσε δημοσία «Μουτζαχεντίν και Ταλιμπάν», παρ’ ότι ως Πειραιώτης γνωρίζει καλώς ότι στον Πειραιά λειτουργούν απρόσκοπτα 15 Μασονικές Στοές, 40 άτυπα Μουσουλμανικά τεμένη, 2 Ρωμαιοκαθολικά Σχολεία, 2 Ρωμαιοκαθολικές Μονές, αίθουσες των Μαρτύρων του Ιεχωβά, των Πεντηκοστιανών και των Προτεσταντών Ευαγγελικών καθώς και ότι οι 4.000 μερίδες φαγητό ημερησίως που διανέμονται από τα συσσίτια της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς, διανέμονται αδιακρίτως σε κάθε συνάνθρωπο ευρισκόμενο σε ανάγκη χωρίς να εξετάζεται η θρησκεία του, η γλώσσα του, η φυλετική του καταγωγή ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο και στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιώς που ζήτησε την αποδοκιμασία των δηλώσεών μας των σχετικών με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα λεγόμενα «ομόφυλα ζεύγη» καθώς και στον «παντογνώστη» και γενικό «κήνσορα» του δημοσίου βίου κ. Ι. Πρετεντέρη, ο οποίος στην Εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της 29/11/2013 αναφερόμενος στο πρόσωπό μας «διαπιστώνει» ότι υπεύθυνοι για τις δηλώσεις μας είναι «οι συνδικαλιστές που κλείνουν τις πόρτες του Δρομοκαιτείου ώστε να κυκλοφορούμε ελεύθεροι»!!!σημειώνουμε ότι δυστυχώς «το θράσος της αγνοίας» στην Χώρα μας αποτελεί το εφαλτήριο του δημοσίου λόγου. 
Και εξηγούμεθα: Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι ο «παρακεντές και ο παρίας» του δημοσίου βίου, αλλά είναι πολιτειακός παράγων υψίστης πνευματικής και κοινωνικής σημασίας που αποτελούν με το Κράτος τους πνεύμονες του Ελληνικού Έθνους.  
Το Σύνταγμα της Χώρας ευλογείται με την επίκληση του τρισυπόστατου Θεού της Εκκλησίας, στο άρθρο 3 αναγνωρίζεται ως «επικρατούσα» θρησκεία στη Χώρα η Ορθοδοξία, οι Ιεράρχες της Εκκλησίας αναγνωρίζονται διά Προεδρικού Διατάγματος δημοσιευομένου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και εντέλλονται οι δημόσιες αρχές να απονέμουν τον δέοντα σεβασμό προς αυτούς. 
 
Ο Νόμος 590/1977 που αποτελεί τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος ψηφισθείς από την Βουλή των Ελλήνων, καθιερώνει στο άρθρο 2 την αρχή ότι η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να συμπράττει μετά της Εκκλησίας, επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια και το ανθρώπινο πρόσωπο κατ’ επέκτασιν. 
 
Επομένως η Ελληνική Πολιτεία δεν έχει το έννομο δικαίωμα να νομοθετή ερήμην της Εκκλησίας διά τα συγκεκριμένα θέματα που ο νόμος καθορίζει ανατρέπουσα μάλιστα την ορθόδοξη ανθρωπολογία και ηθική 2.000 ετών. Η εύλογος διαμαρτυρία μας συνεπώς ούτε «Ταλιμπανισμός» είναι ούτε «ψυχασθενική» συμπεριφορά αλλά έννομη υποχρέωση και δικαίωμά μας. 
Παρέλκει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υβριστές μας αποτελούν κατά τον αψευδή λόγο του ζώντος Θεού τους μεγαλυτέρους ευεργέτες μας, διότι γίνονται ακουσίως αίτιοι να μας επιδαψιλεύεται πλουσιοτέρα η ευλογία και ο αγιασμός παρά του δικαιοκρίτου Κυρίου γι’ αυτό και δημοσία τους ευχαριστούμε»...





Πηγή

3 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=CkXmVpXaLjM

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ.
    Απάντηση
  2. Στα βραχια της Πειραϊκης κοιματ' ο Σπινος ο μπεκρης........
    ......κοιμαται κι ονειρευται πως...............οι ανακριτριες για την Χρυσαυγειαδα ειναι θαυμαστριες του Κασιδιαρη.

    30αρης αυτος, μεσοκοπες αυτες..............

    ----------------

    "Δεν μπορεί, πλάκα μας κάνουν! Τελικά βάζω στοίχημα ότι οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μέλη της!
    Γυρίζω πλευρό προσπαθώντας να βολευτώ μπας και δω καλύτερο όνειρο που θα μου πει τι συμβαίνει τελικά με αυτήν την περιβόητη εγκληματική, φασιστική, ναζιστική, παιδεραστική και ρακοσυλλεκτική οργάνωση. Πριν πέσω για ύπνο χθες το βράδυ τηλεφώνησα σε δύο - τρεις φίλους μου διαφημιστές για να μάθω εάν πίσω από όλη αυτή την τραγικά επικοινωνιακή καταιγίδα της κυβέρνησης εις βάρος της Χρυσής Αυγής, είναι τελικά, έστω και προφυλακισμένος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

    Μήπως βρε αδερφέ έχει ανοίξει κανένα μπαούλο με δολάρια από τους άγνωστους χρηματοδότες του και πληρώνει καθημερινά τον Δένδια και τους λοιπούς συμμετέχοντες στον ορυμαγδό λαθών που γίνονται, προκειμένου να εισπράττει μόνο αυτός από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς άνοδο στη δημοφιλία του και να είναι το κόμμα του συνεχώς με αυξανόμενη δημοσκοπική τάση. Ένας διαφημιστής, λίγο «λούγκρα», γόνος γνωστής πολιτικής οικογένειας μου είπε: «Άρη, προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Δεν τα 'χω ξανά ζήσει αυτά». Τα είχε χαμένα η φουκαριάρα!

    Για τις ίδιες κατηγορίες απολογήθηκαν εξ 'αρχής έξι βουλευτές. Οι τρεις πρώτα και οι άλλοι τρεις μετά. Οι ανακριτές έκαναν το λάθος να διαβάασουν την δικογραφία ενδελεχώς που αφορούσε τους τρεις πρώτους. Διαπίστωσαν αυτά που διαπίστωσαν και μετά από ολονύχτια εξαντλητική ανάκριση τους άφησαν ελεύθερους.

    Ήρθε ο Θεός ανάποδα! Τους κατακρεούργησαν τηλεοπτικά και τους πετσόκοψαν «προϊσταμενικά». Τα τηλέφωνα άναψαν και στις θέσεις των λέξεων μπήκαν τα... καντήλια!!! Μετά πήγαν να απολογηθούν οι άλλοι τρείς. Εκεί τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Σιγά μη καθόντουσαν οι ανακριτές να ανεχτούν τον Πρετεντέρη να τους βρίζει πατόκορφα. Σιγά μη καθόντουσαν να ακούσουν ξανά τις «ψαλμωδίες» από τους προϊσταμένους τους.
    Η συνέχεια από εδώ και πέρα είναι γνωστή.

    Εγώ εν τω μεταξύ γυρίζω και ξανά γυρίζω πλευρό, για να βολευτώ γιατί χθες το πρωί έγιναν κι άλλα ωραία και σημαντικά. Ενώ το Σάββατο, αύριο δηλαδή, με τιμές και δόξες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μπούκουρας, Γερμενής και Ηλιόπουλος ετοιμαζόντουσαν να απολογηθούν για σχεδόν παρόμοια αδικήματα με τους προηγούμενους συναδέλφους τους, προφανώς επειδή το κατηγορητήριο είναι ελαφρώς, ελαφρύ, οι ιδιωκτικές αρχές απεφάσισαν να εισβάλλουν στα σπίτια τους ψάχνοντας να βρουν ελάχιστες ώρες πριν παρουσιαστούν στις ανακριτικές αρχές, έστω μια βίδα ή ένα μπουζί από κάποιο χαλασμένο ερπυστριοφόρο που θα «όργωνε» τη Λ. Αλεξάνδρας.

    Τελικά, δυστυχώς για την «ορχήστρα» του σχεδίου πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής δεν βρέθηκαν εξαρτήματα αλλά άλλα πιο κραυγαλέα στοιχεία που «δένουν» πιο καλά τις κατηγορίες!

    Φωτογραφικές μηχανές, κομπιούτερ, κούπες, πιρούνια, μαχαίρια και κατσαρόλες. Το ερώτημα πλέον που θα θέσουν οι ανακριτές είναι αμείλικτο;
    «Τι φωτογραφίζατε ρε; Γιατί τρώγατε; Μπρος μέσα κι εσείς!»
    Σιγά - σιγά νιώθω ότι αρχίζω και βολεύομαι στο στρώμα. Να και η απάντηση στο όνειρο που μπαίνουν από το ξεχασμένο παράθυρο του δωματίου μου μαζί με τον κρύο αέρα. «Οι ανακριτές είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι κάνουν το κάνουν για το καλό της» μου είπε μια φωνή με στεντόρειο ύφος.

    Στο σκοτάδι ξεχώριζε τη γυαλάδα ενός λεβέντη δυο μέτρα. Μην ήταν ο Δένδιας;

    Συνεχίζω όμως να κοιμάμαι γιατί αν ξυπνήσω φοβάμαι πως θα συναντήσω το ποτάμι οργής που ήδη φούσκωνε και κατευθύνεται προς τη πίστα με την «ορχήστρα». Τότε να δείτε τι έχει να γίνει. Μάλλον δεν θα το αποφύγουμε.

    Κοντός ψαλμός. Μάιος!"




    Αννιβας
    Απάντηση
  3. H υποκρισια των παπαδων δεν εχει ορια.....!!!!
    Το πρόβλημα είναι να μην χασουν τα προβατα τους......!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια