Powered By Blogger

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Γιώργος Γεωργίου: Αποκαλύπτει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του



giorgos georgiouΕίναι ο άνθρωπος ο οποίος έκανε τις γυναίκες να δουν το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι. Είναι επίσης ο άνθρωπος ο οποίος απενοχοποίησε την κάτασπρη οδοντοστοιχία.
Ο Γιώργος Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στα Καρντάσιανς και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο δεν τον έχει κάνει να δει φιλικά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αφού δήλωσε ότι δεν συμπαθεί τις δύο αυτές ομάδες, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει τον Απόλλωνα Αθηνών.

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε επίσης για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει δύο γάμους, ενώ τώρα είναι και πάλι μόνος του, στα 61 του χρόνια.
Δεν έχει σκοπό να παντρευτεί ξανά, ούτε έχει ανάγκη τη συντροφικότητα όπως δήλωσε, αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του είναι η κόρη του, η οποία και καλύπτει αυτό το κενό.

Υπήρξε μία εξαετία στη ζωή του, συγκεκριμένα το 2000-2006, όπου έβγαλε χρήματα από τη δουλειά του. Σε ερώτηση όμως του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν έχει αποταμιεύσει, ο ίδιος απάντησε αρνητικά τεκμηριώνοντάς το. Σαν παιδί μεγάλωσε αρκετά φτωχικά, πράγμα το οποίο δεν ήθελε για τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό και δεν κατάφερε να «φυλάξει» ποτέ χρήματα. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι ικανοποίησε και μία «αρρώστεια» του με τα χρήματα αυτά, την ταχύτητα, αγοράζοντας ένα ακριβό αμάξι. Ωστόσο το αμάξι αυτό του το έκλεψαν πέρσι και αν και το βρήκε μερικές μέρες μετά το είχαν «γδύσει» οι ληστές.inewsgr.com/
Συμπαθής και άτυχος. Δεν πειράζει Γιώργο, είσαι μεγάλο παιδί θα τα καταφέρεις, εδώ ο Gefry έγινε πρωθυπουργός, εσύ το τσακάλι θα κωλώσεις; Σου εύχομαι ότι καλύτερο γιατί είσαι άνθρωπος που αν και με λίγα δόντια...λες σπουδαία λόγια (ίσως γι αυτό δεν τα μασάς τα λόγια σου). Νάσαι καλά και καλές γιορτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια