Powered By Blogger

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Προχτές στη σύσκεψη της Ν.Δ. : “Ούτε 10% δεν θα πάρουμε”!!!

Σύσκεψη ΝΔ: Ούτε 10% δεν θα πάρουμε! 

Το μέγεθος της ήττας με τις αυθαιρεσίες Δένδια και Σαμαρά για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει στρέψει όλο τον ελληνικό λαό στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου, έχουν αντιληφθεί πλήρως στη ΝΔ. Όπως διέρρευσε στον Τύπο στην σύσκεψη στην Συγγρού για τις ερχόμενες ευρωεκλογές κυριάρχησε η μιζέρια και η κατήφεια, καθώς έχουν καταλάβει καλά πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει ρίξει την Νέα Δημοκρατία σε επίπεδα “Πολιτικής Άνοιξης”.

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ από το “Ποντίκι”: “Ούτε τέσσερις ευρωβουλευτές δεν θα βγάλουμε - Δύο συσκέψεις έγιναν στη Νέα Δημοκρατία για τις ευρωεκλογές που ήταν εντελώς απογοητευτικές… Στη μια σύσκεψη που συμμετείχαν καθαρά κομματικά στελέχη και στην άλλη της επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας το συμπέρασμα ήταν το ίδιο: “Πάμε ξεβράκωτοι στις ευρωεκλογές. Οι δύο κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν το μαύρο μας το χάλι“, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δείχνουν ποσοστά σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του 2014, δένει τα χέρια της κυβέρνησης στο ζήτημα της προβολής των αλλαγών ή της υιοθέτησης μιας πιο σκληρής στάσης απέναντι στους δανειστές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έστω και έμμεσο τρόπο το παραδέχθηκε και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος. Βουλευτής της ΝΔ φεύγοντας από τη σύσκεψη παρατήρησε: “Μ’ αρέσει που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψήφιοι ευρωβουλευτές καμιά δεκαπενταριά… Με τέτοια ποσοστά, ούτε τέσσερις δεν θα βγουν“.

Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά… Ο Ελληνικός Λαός βράζει και θα τιμωρήσει τους μηχανορράφους της πιο βρώμικης πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε ποτέ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια