Powered By Blogger

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Θα τους χώσουν όλους μέσα για να αποφύγουν μια ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη ... και να συνεχίσουν την εξόντωσή μας !


Στα όσα έρχονται και θα είναι πολύ σκληρά και δύσκολα για τον ελληνικό λαό, το μόνο που θα μας σώσει, θα είναι η αλληλεγγύη και η συλλογικότητα στην αντίσταση και στη δράση. Διαφορετικά, είμαστε τελειωμένοι.

Πόπη Σουφλή 

ΔΝΤ και Τρόικα ζητούν «αίμα»
Θέλουν φυλακίσεις εξπρές πολιτικών και επιχειρηματιών

 

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, προερχόμενες από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε
Βρυξέλλες, Ουάσινγκτον και Βερολίνο, λένε ότι οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τους επόμενους τρεις μήνες θα είναι ΡΑΓΔΑΙΕΣ.


Οι δανειστές μας ζητούν «αίμα» και δεν θα ησυχάσουν αν δεν δουν να περνούν την πόρτα της φυλακής επιχειρηματίες, πολιτικοί και στελέχη της αγοράς που θεωρούν ότι προκάλεσαν «μαύρες» τρύπες στον τραπεζικό τομέα της χώρας μας.

Η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φαίνεται πως θα είναι μόνο η αρχή μπροστά στην χιονοστιβάδα που λέγεται ότι 

θα ακολουθήσει με αποκαλύψεις και για άλλες τράπεζες οι οποίες θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα.

Όμως οι εξελίξεις θα έχουν να κάνουν και με το θέμα των εξοπλισμών που εκτιμάται ότι θα πυροδοτήσει ντόμινο συλλήψεων σε πολιτικό πεδίο.

Υπάρχει όμως και το ερώτημα «ποιος είναι ο λόγος που οι δανειστές ζητούν αίμα».

Η απάντηση είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα ανώτατου αξιωματούχου στις Βρυξέλλες, ότι «αυτή θεωρείται η μόνη διέξοδος για να νιώσει ο κόσμος ότι υπάρχει δικαιοσύνη».

Θεωρούν οι δανειστές μας ότι μόνο μέσα από μία μαζική εκκαθάριση του συστήματος που επί χρόνια λειτουργούσε στην χώρα, θα μπορέσει να συνεχιστεί η δημοσιονομική προσαρμογή με τρόπο ώστε να μην πυροδοτηθεί μία ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη.

Μάλιστα η Τρόικα- που φέρεται να έχει απόλυτα καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο- επιθυμεί η όλη διαδικασία να ξεκαθαρίσει όσο διαρκεί η ελληνική προεδρία.

Θεωρείται ότι με αυτόν τον τρόπο θα στείλει η κυβέρνηση ένα καθαρό μήνυμα ότι υπάρχει τέλος στην ανοχή που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Το Newsbomb.gr προειδοποιεί ότι όσα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες ίσως να μην μπορούσαμε ούτε καν να τα φανταστούμε... Έσο έτοιμοι λοιπόν...
 

Πηγή

2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=5X5EfaGDMOU#t=85

    Οι αληθινοι εχθροι μας ειναι οι Αγγλοεβραιοι και ελληνοεβραιοι σιωνιστες.
    Αυτοι ισοπεδωνουν την Ελλαδα απο την ιδρυση της ως κρατος.
    Απάντηση
  2. Ολοι (πλην των βαθιά μυημένων και επί χρόνια πιστών συνεργατών) είναι αναλώσιμοι και ορισμένοι εξ αυτών ανακυκλώσιμοι. Το βαθύ σιωνιστικό-προτεσταντικό τραπεζοσύστημα της ΝΤΠ δε θα διστάσει να κόψει όσα "κλαδιά" του "δέντρου" χρειαστούν, (ακόμα και τα πιο λαμπερά) προκειμένου ο λαός να μην καταλάβει, πως για να ευημερήσει, θα πρέπει να το ξεριζώσει εντελώς!
    Δυστυχώς θα δούμε και θα ζήσουμε την "αποκαθήλωση" πολλών ισχυρών ονομάτων, από όλους τους χώρους των "άνω ραφιών", ακόμα κι αυτών που ήταν (εν πολλοίς) untoucheable!
    Παρ' όλα αυτά η γενοκτονία των (κανονικών) Ελλήνων θα συνεχιστεί κανονικά και με βάση τα σχέδια των προαναφερομένων σκοτεινών ισχυρών! Εδώ ταιριάζει η φράση: Αποθανέτω η πατρίς μας, μετά των αλλοφύλων.
    Πόπη μου και όλοι όσοι έχετε-έχουμε ψηλά το φρόνημα της εθνικής ανεξαρτησίας, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!! (και ο Θεός μαζί με τους Θεούς, μαζί μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια