Powered By Blogger

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι ήταν οι βουλευτές που αθώωσαν τον Τσοχατζόπουλο στην εξεταστική επιτροπή του 2005 – Όλα τα ονόματα!



Μιζούλα για την... αθώωση, δεν είχε;;;;;

Είπαμε ότι οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, είναι δεμένες με όλα τα κόμματα της Βουλής.

Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μπα, μπα, μπα..τι βλέπουν τα ματάκια μου; Καλέ είναι και το ΚΚΕ... και το ΣΥΡΙΖΑ....

Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς... ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ.




Είναι αλήθεια ότι η συνέντευξη Τραγάκη στην Ελευθεροτυπία για τους εξοπλισμούς τάραξε τα νερά, θάφτηκε όμως από τα περισσότερα ΜΜΕ αλλά και από όλα τα κόμματα της βουλής. 

Ο Τραγάκης υπενθυμίζουμε ότι το 2005 ήταν πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής για τους εξοπλισμούς μιας επιτροπής που στην ουσία αθώωσε τότε τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της σημερινής Ελληνικής βουλής μεταξύ άλλων αναφέρει στην εν λόγω συνέντευξή του : ” Είχαμε τεκμηριώσει πλήρως την ανάμειξη για τα TOR -M1 και τα ΤPQ -37 του Τσοχατζόπουλου στις μίζες της εταιρείας Drumilan, αλλά και του Γιάννου Παπαντωνίου στο πάρτι των προμηθειών στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά δυστυχώς εκεί σταματήσαμε!”

Εκπληκτική δήλωση ενοχής που όμως δυστυχώς μαζί όμως με την μουγκαμάρα των ΜΜΕ και των κομμάτων που συμμετείχαν στην επιτροπή έχουμε και την μουγκαμάρα των εισαγγελικών αρχών, διότι κατά την γνώμη μας οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις του αντιπροέδρου της σημερινής βουλής θα έπρεπε κατά την γνώμη μας να γίνουν αφορμή έγκλησης από την δικαιοσύνη όλων των βουλευτών που συμμετείχαν στην ιστορική εκείνη επιτροπή.

Εμείς πάντως σας θυμίζουμε όλα τα ονόματα εκείνης της περιβόητης επιτροπής τρία μέλη της οποίας σήμερα είναι και αρχηγοί κομμάτων!

Από την Ν.Δ: Τραγάκης Ιωάννης, Γιαννέλης-Θεοδοσιάδης Ιωάννης, Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Ζαγορίτης Ελευθέριος, Ζώης Χρήστος (σήμερα, πρόεδρος της Νέας μέρας), Καλαντζής Γεώργιος, Κεδίκογλου Συμεών, Κορτσάρης Νικόλαος, Λυκουρέτζος Ανδρέας, Μαγγίνας Βασίλειος, Μακρή Ζέτα, Πολύδωρας Βύρωνας, Τζίμας Μαργαρίτης.

Από το ΠΑΣΟΚ: Ακριβάκης Αλέξανδρος, Βενιζέλος Ευάγγελος (σήμερα, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), Καρχιμάκης Μιχαήλ, Κοσμίδης Σωκράτης, Κουλούρης Κίμωνας, Λοβέρδος Ανδρέας (σήμερα, πρόεδρος της «Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα»), Νιώτης Γρηγόριος, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Παπαηλίας Ηλίας.

Από το ΚΚΕ : ο Πατσιλινάκος Ιωάννης και

Από τον ΣΥ.ριζ.Α: η Ξηροτύρη -Αικατερινάρη Ασημίνα



Πηγή

10 σχόλια:

  1. "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΒΟΥΤΗΞΕ 233.000 ΕΥΡΩ – ΠΟΥ Ν' ΑΝΗΚΕΙ ΑΡΑΓΕ;

    Νέο οικονομικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή αναπληρωτή καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (το οποίο διοικεί ο γνωστός συριζαίος πρύτανης), βγαίνει στο φως της δημοσιότητας.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο καθηγητής πλαστογραφούσε συστηματικά αποδείξεις και αεροπορικά εισιτήρια για ταξίδια και παραστατικά για συμμετοχή του σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα και μάλιστα φαινόταν ότι απουσίαζε από το πανεπιστήμιο σχεδόν όλες τις μέρες του χρόνου!
    Εκτός από τον καθηγητή ελέγχονται για απάτη σε βάρος του ΑΠΘ και οι συνεργάτες του που φέρονται ότι επίσης υπέβαλαν πλαστά δικαιολογητικά δαπάνης για την παρουσία τους στα εκπαιδευτικά προγράμματα Erasmus της Ε.Ε. την ακαδημαϊκή περίοδο 2010-2013.
    Στο πόρισμά τους, ο προϊστάμενος λογιστηρίου και ο προϊστάμενος γραμματείας του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) αναφέρουν ότι ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ, που ήταν υπεύθυνος για τα προγράμματα Erasmus, και κάποιοι εκ των συνεργατών του, προσεκόμισαν εικονικά παραστατικά, αεροπορικά εισιτήρια και άλλα δικαιολογητικά δαπανών, για μετακινήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος Erasmus κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2010-2013, με ζημιά για το ελληνικό Δημόσιο να φτάνει στα 233.000 ευρώ

    (ΥΓ) 1: Θα ήμασταν… αδιάκριτοι αν ρωτούσαμε σε πιο κόμμα του συνταγματικού τόξου (εφόσον κατά τον πρύτανη Μυλόπουλο «τα πανεπιστήμια είναι ο μόνος χώρος στον οποίο δεν έχει εισχωρήσει ο φασισμός»), ανήκει ο… βούτακας; Μήπως στον ΣΥΡΙΖΑ;

    (ΥΓ) 2: Αλήθεια, γιατί δεν ανακοινώνεται το ονοματάκι του… εντιμότατου; Γιατί δεν δημοσιεύεται η φωτογραφία του, ανφάς και προφίλ; Γιατί σ’ αυτόν τον τόπο προστατεύονται κατά τέτοιον προκλητικό τρόπο οι «καθωσπρέπει» απατεώνες και διασύρονται οι κακομοίρηδες;



    Εραστης του Ονειρου
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, στην οποία συμμετείχα ως προσκεκλημένη, βρέθηκα στό ίδιο πάνελ με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκη.
      On camera, τον ρώτησα: "Με ποιά κριτήρια, ψηφίσατε κατά της άρσης της ασυλίας του βουλευτή σας, στον οποίον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα";
      Η απάντησή του, ήταν : "Μας έπεισε πως είναι αθώος"
      Δηλαδή, ο κ. Μιχελογιαννάκης, και το κόμμα του, κατέρριψαν το πόρισμα του Εισαγγελέα!

      Υ.Γ. 1. Εξακολουθείτε να αυτοχαρακτηρίζεστε "Εραστής του Ονείρου";
      Η πραγματικότητα είναι αυτή που σας προανέφερα.

      Υ.Γ. 2. Η ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι ωμή.
      Το όνειρο, δεν το ακυρώνεις. Το κρατάς όμως κρυφό μέσα σου και αισιοδοξείς.
      Η ελπίδα, δεν πεθαίνει τελευταία.
      Έχει ήδη πεθάνει.
      Μας έμεινε μόνο μια μικρή δόση αισοδοξίας πως κάτι θα αλλάξει σ' αυτόν τον Ιερό και Ευλογημένο τόπο με τον ανεγκέφαλο λαό που έχει.. (για να μην πω τίποτα χειρότερο...)
    2. Στον ιδιο πολιτικο βοθρο ησουν και εσυ Σουφλη σαν μελος του ΠΑΣΟΚ. Ελα τωρα ασε τις ηθικολογιες.....επισης για τετοια θεματα χρειαζονται τα πρακτικα της βουλης.Σιγα μην εμπιστευθουμε πρωην μελος του ΠΑΣΟΚ που ξαφνικα θυμυθηκε σε ποια χωρα ζει...
      Πες μας και για τα εισοδηματα σου Σουφλη.....οι εμφανισεις στον Μακη πως γινονται;
    3. Το να πιστέψεις ιδεολογικά σ' ένα κόμμα, δεν σε κάνει και αυτομάτως ομοτράπεζο με τα λαμόγια.
      Όσο για τα εισοδήματά μου, πολύ ευχαρίστως να σας τα δείξω. Προφανώς γνωρίζετε που ζω, ελάτε να σας τα δείξω.
      Όσον αφορά στις εμφανίσεις στον Μάκη...τι να σας πω... θα πρέπει να έχετε βαριάς μορφής εγκεφαλοπάθεια...
  2. Εσεις κανατε και ΚΑΛΩΣ, την δουλεια σας.
    Εγω δεν αυτο χαρακτηριζομαι αλλα ΕΙΜΑΙ "Εραστης του Ονειρου".

    Σας ακουσα που τον ρωτησατε.
    Και θυμαμαι ακριβως ποιος ηταν (ο καραφλας καθημενος δεξια της οθονης) και τι ηταν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ απ' την "προοδευτικια" διαλεκτο που χρησιμοποιουσε.
    Ουτε και εγω τρεφω φρουδες ελπιδες.
    Πιστευω ακραδαντα ομως οτι ειμεθα μπλεγμενοι περα απο ΧΑ και δημοκρατικες σφεντονες, σε μια μαχη μεταξυ του Σκοτους και του Φωτος.
    Και πιστευω ακραδαντα οτι το Φως θα νικησει.
    Ειναι μια μαχη μεταξυ Της Αρετης και της Κακιας.



    Εραστης του Ονειρου

    υγ.
    Απορησα που ΔΕΝ αρθρωσατε ουτε λεξη για την καταφορη αδικια εναντιον των 3 βουλευτων τοτε της ΧΑ που ησαν και παραμενουν προφυλακισμενοι.
    Κατι μουρμουρισατε στο τελος περι "ελλειψης δικαιοσυνης" κλπ αλλα το ολο σκηνικο του Ταρζαν ηταν παμφτωχο και ακρως ελλειπες σαν εκπομπη.
    Ο Μακης ειχε αφησει τον μονολογο στο λογιστη του Λατση ενω ειχε καλεσει πανω απο 10 ατομα.
    Αλλα οσο δημοσιογραφος ειμαι εγω αλλο τοσο ειναι κι ο Ι5 Τριανταφυλλοπουλος.
    Απάντηση
  3. Θα μείνω στον αέναο πόλεμο μεταξύ του Σκότους και του Φωτός.
    Θα μείνω επίσης και στην αέναη μάχη, ανάμεσα στην Αρετή και στην Κακία.
    Όχι στα κόμματα, όχι στους μίζερους ανθρώπους, αλλά σ' αυτούς που έχουν την δύναμη να ονειρεύονται, και τ' όνειρο να είναι ΕΝΑ με την ψυχή τους και με το ΟΛΟΝ.

    Υ.Γ. Δεν μπήκα στην διαδικασία των υπολοίπων πολιτικών προσώπων για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε την άρση της ασυλίας τους.
    Το ζητούμενο για μένα, ήταν να τον ξεβρακώσω στην κάλυψη που έδωσαν σε έναν βουλευτή τους, στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα. Να αποδείξω, ότι αυτό το κόμμα είναι ένας αχταρμάς από κάποιους λίγους έντιμους και πολλούς ανέντιμους.
    Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει να βρίσκεστε ως προσκεκλημένος σε ένα τηλεοπτικό πάνελ. Υπάρχει μια δεοντολογία, την οποία οφείλεις να τηρήσεις, αν θέλεις να σου δωθεί κι άλλη ευκαιρία να ξαναβρεθείς και να έχεις λόγο.

    Δεν συνηθίζω να κομπάζω για τον εαυτό μου, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό το .. "μουρμούρισμα" που λέτε, χάλασε το κλείσιμο της εκπομπής ενός ατόμου, που έχει συνηθίσει να στρέφει τα βλέμματα μόνο επάνω του... αν ήσασταν παρών, θα ακούγατε τα σχόλια που έγιναν, ακόμα και από συνεργάτες του Τριανταφυλλόπουλου και έχω την βεβαιότητα πως δεν του άρεσε καθόλου το κλείσιμό μου.

    Έχω συμμετάσχει ως συντονίστρια πάνελ ραδιοφωνικού και συνεδρίων, και προσωπικά σέβομαι τους συμμετέχοντες.
    Μην με υποχρεώνετε να πάρω θέση σε κάτι στο οποίο άλλοι έχουν την πρωτοβουλία.

    Υ.Γ. Αν με γνωρίζατε προσωπικά, θα ξέρατε, πως πιο σκληρός κριτής της Πόπης Σουφλή, είναι η ίδια η Πόπη Σουφλή.
    Απάντηση
  4. Πιθανον να γινει και αυτο που αναφερετε στο ΥΓ σας.
    Ελπιζω οταν παρω αδεια απο την φυλακη μου, οπως καλη ωρα ο Ξηρος, καποια στιγμη να σας γνωρισω προσωπικα.
    Εκτος και με συλλαβουν η CIA, η MΙ5, η Mossad και η Interpol ομου, σε μια συντονισμενη προσπαθεια καταστολης της τρομοκρατιας με την αυτεπαγγελτη κατηγορια του .....Εραστη του Ονειρου.

    Ελλαδα ειναι αυτη. Η χωρα της φαιδρας πορτοκαλεας. Ολα ειναι δυνατα. Μην επαναλαβω την φραση του ........"εθναρχου" που μας αφησε πισω του πεσκεσι τον Λιαπη, μπας και χασουμε το καλουπι.


    Εραστης του Ονειρου

    υγ
    διαφωνω μαζι σας στο "λιγους εντιμους" του συ. ρι. ζα.
    Ο κομμουνισμος (γιατι ΟΛΟΙ τους κομμουνια ειναι) δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ εντιμο πανω του. Εχει μονον ατελειωτα χιλιομετρα βαρυτατου ποινικου μητρωου.
    Απάντηση
  5. Τις φυλακές μας, εμείς τις ορίζουμε, εμείς και τις γκρεμίζουμε.

    http://youtu.be/RbciYk_u4Wg
    Απάντηση
  6. Λετε ν' αρχισω απο τωρα να δεικνυω καλη διαγωγη; ;-)
    http://youtu.be/RbciYk_u4Wg


    Εραστης του Ονειρου

    υγ.
    ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μας φυλακιζουν . Οι Ψυχες μας και οι καρδιες μας ειναι αφυλακιστες.
    ΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ, ΕΙΤΕ ΕΞΩ.
    Ρωτηστε οποιον Χρυσαυγητη θελετε.
    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-eswterikh-anatomia-tou-chrusaugith
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Εσείς ξέρετε...

      Προσωπικά, ονειρεύομαι να ζήσω για να είμαι στην πρώτη γραμμή την ευλογημένη μέρα και ώρα, αλλά κάτω από έναν μανδύα, που δεν θα είναι κομματικός και να κάνω ότι λέει ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

      http://youtu.be/g0OgoySjNCM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια