Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ !!!Σχεδόν 40 χρόνια μετά το 1974 το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πως πλέον κι επίσημα δεν βρίσκεται κοντά μας ως κόμμα. Το σοσιαλιστικό κίνημα που ίδρυσε ο Αντρέας δεν υπάρχει πια και μένει πλέον μόνο η ανάμνηση της διακήρυξης του Σεπτέμβρη, του '81, του "Τσοβόλα δώστα όλα", του βρώμικου 89', του ειδικού δικαστηρίου, του Ωνασείου, της μεγάλης Ελλάδας και του χρηματιστηρίου και όλες οι παρακαταθήκες του μεγάλου αυτού κινήματος. 
 
Μίζες, κλαδικές οργανώσεις, κοινοβουλευτικές ομάδες και βουλευτές που κάνουν κουμάντο επί του κόμματος, δίκτυα διαπλοκής με μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα και άλλες πολλές.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ και τα μέχρι τώρα μέλη του, όσα τέλος πάντων είχαν μείνει, θα αποτελούν μία τις συνεργαζόμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τους "58" να συγκροτήσουν την Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη, φορέα που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Είναι πλέον μια συνιστώσα! Τώρα αν είναι καλύτερο να είναι μια συνιστώσα του σημιτικού μαζέματος από το να είναι συνιστώσα της Νέας Δεξιάς δεν το ξέρω. Αστοί και μικροαστοί είναι οι άνθρωποι και ξέρουν καλύτερα... 
τα των κομμάτων τους από εμάς του κομμουνιστές. Ο καθένας στον τομέα του.

Το βέβαιον είναι ότι θα ξαναβρεθούν παλιοί φίλοι και σύντροφοι από τα όμορφα χρόνια του '80 και των κυβερνήσεων Σημίτη. Πολλοί από τους "58", η πλειοψηφία, θα νιώσουν σαν το σπίτι τους. Γιαννίτσης, Χριστοδουλάκης, Μπίστης και άλλοι θα συναντηθούν με τον Μιχάλη τον Χρυσοχοΐδη, τον Πάρη τον Κουκουλόπουλο, τον Κώστα τον Σκανδαλίδη και φυσικά τον Βαγγέλη. Δεν έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Ίσως μόνο αυτό του επικεφαλής όπως λένε και οι ρεπόρτερ του ΠΑΣΟΚ που κάνουν και το ρεπορτάζ των "58".

Οι "58" έχουν συμφωνήσει με τον Βενιζέλο να έχουν επικεφαλής τον Γιαννίτση, διότι ο άνθρωπος το δικαιούται αφού 10 χρόνια νωρίτερα έβλεπε μπροστά και εισηγήθηκε την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που τότε λόγω κλιμάκωσης της ταξικής πάλης ο Σημίτης έκανε πίσω. Οι Παπανδρεϊκοί όμως, λένε οι δημοσιογράφοι, αντιδρούν και θέλουν υποψήφιο από το σημερινό ΠΑΣΟΚ. Εντάξει ρε παιδιά. Εδώ θα τα χαλάσουμε; Και ποιός να μπει δηλαδή; Ο Μανιάτης ή ο Φίλιππος Σαχινίδης;

Η κρισιμότητα του επικεφαλής έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θα είναι πιθανόν ο μόνος εκπρόσωπος του σχήματος στο ευρωκοινοβούλιο όπου θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα του κυρίου Σουλτς. Σε κάθε περίπτωση μπαίνουν σε μια νέα εποχή στο πρώην ΠΑΣΟΚ. Το νέο συμμαχικό σχήμα αισιοδοξεί πως θα πάει καλά, θα ξεπεράσει το πλαφόν του 3% και θα μπεί στην Ευρωβουλή. Κοιτούν μπροστά οι άνθρωποι κι εξάλλου είναι κάτι καινούριο. Είναι νέοι ακόμα και ο κόσμος δεν τους ξέρει καλά για να τους δώσει μεγάλα ποσοστά..

Το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια. Προλετάριοι όλης της Ευρώπης ενωθείτε.

Ο Ινστρούχτορας

Υ.Γ: Το ΠΑΣΟΚ έδειξε το δρόμο στη Νέα Δημοκρατία. Περιμένουμε πλέον την Ενωμενή Δεξιά της ΠΟΛΑΝ, της Ντόρας και του Αβραμόπουλου να συγκροτηθεί σε ενιαίο πολυτασικό κόμμα.


Από alterthess μέσω paganeli


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια