Powered By Blogger

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή! Γιατί δεν ελέγχονται και τα κόμματα της κλεπτοκρατίας;



Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ απέδειξε ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα σε αντίθεση με τα κόμματα της απάτης και της κλεπτοκρατίας όπου ξεχειλίζει το μαύρο χρήμα. Ο Σαμαράς και τα κανάλια της διαπλοκής ξεφτιλίστηκαν για πολλοστή φορά.

Ο συνεργάτης του κόμματος που φαίνεται να είχε δύο εταιρείες στην Κύπρο το 2004 συνεργάστηκε με την Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά το 2011! 
Όσον αφορά τον Ιωάννη Λαγό δημοσιεύουμε τα παραστατικά που αποδεικνύουν την νόμιμη προέλευση των χρημάτων που κατείχε το... 2007.
Αν γινόταν ανάλογος έλεγχος στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και της κλεπτοκρατίας θα έκλειναν σπίτια και θα έκλαιγαν μάνες. Οι Σαμαροβενιζέλοι και οι απατεώνες που συχνάζουν στα κομματικά μαντριά τους είναι βυθισμένοι μέχρι το λαιμό στα σκάνδαλα και τις απάτες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!

Γιάννης Λαγός: Αν βρουν έστω και ένα παράνομο ευρώ, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή!

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός απαντά στους λασπολόγους που τον εμπλέκουν σε "ύποπτους λογαριασμούς": Οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής διακινούν την "αποκάλυψη" για δήθεν ύποπτο ποσό 150.000 ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό μου. Το αναφερόμενο ποσό προέρχεται από αγοραπωλησία οικοπέδου στη Σάμο το 2007 από κληρονομιά της γιαγιάς μου. Τα χρήματα αυτά εν συνεχεία δόθηκαν τμηματικά σε οικονομικές μου υποχρεώσεις.

Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε να ελέγξει ό,τι θέλει και αν βρουν έστω και ένα ευρώ παραπάνω από όσα έχω δηλώσει, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή! 
Τρίβω το συμβόλαιο αγοραπωλησίας στα μούτρα του κάθε συκοφάντη. Προειδοποιώ τους λασπολόγους πως όποια πέτρα κι αν σηκώσουν που γράφει το όνομά μου, τελικά θα την χτυπήσουν στο κεφάλι τους!





Πηγή

9 σχόλια:

  1. Ειτε ειναι ''καθαροι'' ειτε δεν ειναι παλι φασιστες δολοφονοι συμμοριτες παρακρατικοι ειναι.
    Ακολουθεί το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα:

    Πλήρωμα 1: “Αρκετά άτομα και επί της Παύλου Μελά και Κεφαλληνίας έχει γύρω στα είκοσι άτομα. Είκοσι πρέπει να’ ναι. Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής, όπου μας ενημερώνουν ότι είχανε μια διαμάχη με κάτι άτομα του γνωστού χώρου. Είμαστε πλησίον προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα”.

    Πλήρωμα 2: Συγκλίνει και το Πέραμα

    Πλήρωμα 1: Κέντρο να γνωρίζετε, απ’ ό,τι διακρίνουμε υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές και κάτι ρόπαλα

    Εκφωνητής: Στο σημείο είστε… (ακατάληπτο)

    Πλήρωμα: Υπάρχει μια ένταση στο κέντρο (ακατάληπτο) και μια ομάδα ακόμη. Να προσέλθει η Δραπετσώνα. Να προσέλθει κάποια ομ (ακατάληπτο)

    Εκφωνητής: Παραμείνετε σε απόσταση να μας δίνετε εικόνα. Θα προσέλθουν και έτερες εικόνες.



    Πλήρωμα: Κέντρο βλέπουμε κάτι άτομα να κυνηγάνε… της ΧΑ κυνηγάνε έτερα άτομα επί της Τσαλδάρη. Τους κυνηγάνε να τους πιάσουν.

    Πλήρωμα 1: Να συγκλίνει η Νίκαια;

    Πλήρωμα 2: Και το Πέραμα μι (ακατάληπτο)

    Πλήρωμα: Κέντρο ήδη είμαστε επί της Κεφαλληνίας και έστριψαν αριστερά στην Τσαλδάρη επί της Λαμπράκη, δεν τους βλέπουμε τώρα, θα προσεγγίσουμε

    Εκφωνητής: Για τις Ομάδες που συγκλίνουνε, 410 Πέραμα ό,τι άτομο βλέπουμε να τρέπεται σε φυγή λαχανιασμένο μας ενημερώνετε. Το δεσμεύουμε μέχρι να ενημερ (ακατάληπτο)



    Πλήρωμα: Κέντρο ένα άτομο, είναι… έχει.. είναι αιμόφυρτο ενδεχομένως από μαχαίρι. Μας δηλώνει έναν άλλο ότι του έχει επιτεθεί. Υπάρχουν και οι δύο κύριοι στο σημείο. Να προσέλθει το ΕΚΑΒ και σταθμός.

    Εκφωνητής: 481, ένα άτομο τραυματί… μαχαιρωμένος. Πού βρίσκεται το άτομο και αν είναι ημεδαπός ή αλλοδαπός.

    Πλήρωμα: Κέντρο είμαστε Τσαλδάρη, Παναγή Τσαλδάρη 62. Ημεδαπός και ο παθών και το άτομο που μας δηλώνει ότι έχει ενεργήσει.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Εεεεεεεεεεεεεεε ρε φωτιες που σας αναψαν τα Κασιδιαρια.
      Τρεχατε τωρα λαμογια οβραιοκουκουεδια
    2. Εεεεεεεεεεεεεεε ρε φωτιες που σας αναψαν τα πειραιωτακια.....τρεχετε να κρυφτειτε ακομη ρε καυμενα φασιστοπουλα.....
      Σουφλη και σε σενα περαστικα....σε λιγο θα κοπει το μεροκαματο κοπριταριο του κερατα
    3. Περαστικά σ' εσένα, κόκκινο φασιστάκι, και το μεροκάματο της προπαγάνδας που παίρνεις, να το βάλεις εκεί που ξέρεις... άλλωστε τον ass σας, τον έχουν κάνει τρύπα του όζοντος τα αφεντικά σας τα οβραιόπουλα.
  2. Εεεεεεεε ρε τι φωτιες βαλανε τα Κασιδιαρια! Φωτιες τ' Αϊ Γιαννιου.
    Τα εβραιο κουμμουνια τρεχουν στις εισαγγελατες και δεν φτανουν.

    ΚΑΙ ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ.............

    ΑΧ, ΒΑΧ, ΤΗ… ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!
    Εδώ κι έναν χρόνο, χτυπάμε το καμπανάκι για την παλινόρθωση του καπιταλισμού από τους πουλημένους αδερφούς Κάστρο, χαμπάρι δεν παίρνει η… επαγρύπνηση (του ΚΚΕ). Χτυπάμε την… κουδούνα, τα ίδια. Χτυπάμε καμπάνα ολόκληρη, τίποτα δεν παίρνουν χαμπάρι τα συντρόφια. Εμείς τα λέγαμε, εμείς τ’ ακούγαμε! Και ιδού τa αποτελέσματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Independent:

    «Στο μονοπάτι της ανοικτής κι ελεύθερης αγοράς δείχνει να μπαίνει για τα καλά πλέον μια χώρα-προμαχώνας του υπαρκτού σοσιαλισμού. Η Κούβα, με οδηγό τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις του προέδρου Ραούλ Κάστρο, δείχνει πλέον να «αγκαλιάζει» ένα είδος πρωτόλειου καπιταλισμού.

    Η ελεύθερη αγορά μπορεί ακόμη να είναι περιορισμένη στη Κούβα, αλλά ήδη έχει αρχίσει να αλλάζει τις ζωές των κατοίκων της χώρας και να επαναπροσδιορίζει οικονομικές συμπεριφορές… Οι νόμοι του ήπιου και νεοπαγούς καπιταλισμού made in Cuba βρίσκουν την εφαρμογή τους σε κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας Αβάνα όπως η οδός Εγκίντο, όπου έχουν στήσει τις επιχειρήσεις τους πολλοί νέοι Κουβανοί με την ελπίδα να επωφεληθούν από το άνοιγμα των αγορών: στο δρόμο αυτό έχουν ανοίξει πρόσφατα 13 λουλουδάδικα κι επτά μπαρ-εστιατόρια… Μετά τις απολύσεις περισσότερων του ενός εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2011, από τις αρχές του 2012 η Κούβα «απελευθέρωσε» δεκάδες επαγγέλματα (όπως επιπλοποιούς, κλειδαράδες, φωτογράφους, ρολογάδες, υποδηματοποιούς, οδηγούς ταξί και ανθοπώληδες) δίνοντας στους πολίτες για πρώτη φορά ύστερα από μισόν αιώνα τη δυνατότητα να αυτοαπασχολούνται νόμιμα, να λειτουργούν ιδιωτικές επιχειρήσεις, να προσλαμβάνουν άλλους πολίτες, να καθορίζουν την τιμή των υπηρεσιών τους και των προϊόντων τους, μαζί όμως µε την υποχρέωση να πληρώνουν και φόρους.

    Στόχος του προέδρου Ραούλ Κάστρο δεν είναι, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, να εγκαταλειφθεί το σοσιαλιστικό μοντέλο, αλλά να εκσυγχρονιστεί, ώστε «να εξαλειφθεί επιτέλους η ιδέα ότι η Κούβα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου μπορεί κανείς να ζει χωρίς να εργάζεται».

    Ως τώρα το 85% των Κουβανών εργαζόταν για τον δημόσιο τομέα, όμως σύμφωνα µε τα σχέδια της κυβέρνησης Κάστρο ως το 2016 το 40% του εργατικού δυναμικού των 5,1 εκατομμυρίων πολιτών θα έχει μεταπηδήσει στον «µη κρατικό τομέα».

    Και καλά οι… αναίσθητοι σύντροφοι της… επαγρύπνησης, κοιμόντουσαν ολόρθοι.
    Αλλά τόσοι και τόσοι κνίτες και κνιτισες με… αγωνιστική ιστορία, που έχουν μαζέψει τη δεκαετία του ’80… τόνους και τόνους καφέ στην Κούβα, κανένας δε συγκινήθηκε να πάρει μια… βίτσα, να πάει στην Κούβα και να πλακώσει τους Κάστρο στις… γρήγορες, για να μπει επιτέλους μία… τάξη και να σωθεί ο… σοσιαλισμός και οι… καταχτήσεις του κουβανέζικου λαού;




    Εραστης του Ονειρου
    υγ
    Συντροφε και αεργε Μπογιοπουλε πολυ σκεπτικο σε βλεπω να κανει βολτες πανω-κατω στο Ελευθεριος Βενιζελος; Σκεπτεσαι να πας πουθενα;
    Εχουν ακριβινει και τα ρημαδια τα εισητηρια βλεπεις;

    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Θα σας πρότεινα να του κάνετε εσείς τα εισιτήρια.. πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να αδειάζουμε σιγά σιγά από τους θεωρητικούς του κουμμουνιστικού σοσιλισμού, με τα doctora στην προπαγάνδα και την προβοκάτσια... τι λέτε;
      Κι αν δεν σας βγαίνουν τα χρήματα του one way ticket, να συνδράμουμε κι εμείς βρε αδελφέ... μπορεί να είμαστε μπατιράκια, αλλά θα κάνουμε το σκατό μας παξιμξάδι, προκειμένου να βγάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα εισιτήρια μετανάστευσης για τα σκληροπυρηνικά κουκουέδια.
    2. ΚΑΦΕΝΟΒΙΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ;....ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ....ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑ
  3. Ποιο είναι εκείνο το πολιτικό κόμμα του ελληνικοί Κοινοβουλίου, που δηλώνει, ότι δεν επιτρέπει έλεγχο των εσόδων-εξόδων του; Εκεί να δεις, νομιμότητα και δημοκρατική συνείδηση...Εργάζεται για τα αληθινά συμφέροντα του Λαού...
    Απάντηση
  4. Κα Πόπη ένας απλός λόγος που η ΧΑ θα παραμείνει άσχετα αν το θεωρώ σωστό ή όχι είναι η υποκρισία μας.Πιο συγκεκριμένα συγκεκριμένος χώρος πολιτικός έχει γεμίσει τις κολώνες στα Μεσόγεια πιθανολογώ και σόλη την Αττική και όχι μόνο ανά 5 μέτρα και λιγότερο με αφίσες που μας καλούν να διώξουμε το φασισμό από τα σχολεία.Τα σχολεία που είναι γεμάτα με συγκεκριμένου πολιτικού χώρου φυλλάδια πανό και γκράφιτι μην αναφερθώ σε καθηγητές-κατηχητές.Πόσο κόστισαν αυτές οι αφίσες κύριοι και τα μεροκάματα των εθελοντών ιδεολόγων?Τί φοβάστε κύριοι αφού περιφρουρείται τα σχολεία και τα πανεπιστήμια τόσα χρόνια?Είμαστε ή δεν είμαστε υποκριτές τόσα χρόνια?Αυτό το κόστος από τις αφίσες-σποτ-πανό εάν πήγαινε σε αυτούς που το χουν ανάγκη δεν θα ανέβαινε η Χρυσή Αυγή.Εκτός εάν σκέφτομαι πονηρά θέλετε να την ανεβάσετε "σύντροφοι"?Μήπως σας βολεύει?ΝΑταλί
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια