Powered By Blogger

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!!!!! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Μήπως βάσει αυτού του συντάγματος λειτουργεί.. ΤΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΟ ;



Κυκλοφόρησε η Ελληνική έκδοση τού Διεθνούς Συντάγματος
του Διεθνούς Μικτού Τεκτονικού Τάγματος
"Le Droit Humain - Το Ανθρώπινο Δίκαιο",
καί διατίθεται στα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Τάγματος.

Τα τρία πρώτα άρθρα του Διεθνούς Συντάγματος (Convent 17 με 20 Μάιος 2012)

Μέλη της Διεθνούς Μικτής Τεκτονικό Τάγμα "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" έχουν εξαπλωθεί σε όλη τη γη και ο αριθμός τους, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ομαδοποιούνται σε Loges Πρωτοπόροι, τα δικαστήρια ή Ομοσπονδιών.

Δεδομένης της φύσης του Διεθνούς College, ανεξάρτητα από την ευαισθησία τους και τον πολιτισμό τους, έχουν ένα κείμενο αναφοράς, που ισχύουν για όλους, το οποίο φέρει το όνομα της «Διεθνούς Σύνταγμα» .

Εδώ συζητείται παρακάτω,
βασικά σημεία: «Οι Ελευθεροτέκτονες στα δύο ημισφαίρια που ανήκουν στο Τεκτονικό Τάγμα Μικτή Διεθνής "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" στην πίστη τιμής και ευγνωμοσύνης, τοποθετεί το έργο τους υπό την αιγίδα του σεβαστού.

Ιδρυτές τους Μαρία Deraismes (η πρώτη γυναίκα που ξεκίνησε, 14η Ιανουαρίου 1882) και George Martin.

Με επιφανείς προκατόχους και το παράδειγμά τους, αδελφικά ενωμένοι στην αγάπη της ανθρωπότητας, οι Ελευθεροτέκτονες της Διεθνούς Μικτής Τεκτονικό Τάγμα "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" θέλουν να επιτύχουν πλήρως, εντός Τεκτονισμού και τον κόσμο βέβηλο, το τριπλό σύνθημα «Ελευθερία - Ισότητα ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ".

Πεπεισμένοι ότι η μέθοδος εργασίας μασονικό αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέσα για την ανθρώπινη ανάπτυξη, προτίθενται να συνεχίσουν τις εργασίες τους προκειμένου να τεθούν τα θεμέλια για μια ευρεία διεθνή μασονική σύνταγμα Celle.

Αυτή καθορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ελευθερία συνάδει με εθελοντικά αποδεκτή πειθαρχία.

Τεκτονικό Τάγμα

Η κοινή Διεθνής "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" καθιερώνει την ισότητα μεταξύ άνδρα και της γυναίκας .

Προκήρυξη της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ θέλει να πετύχει σε όλη τη γη για να λάβουν, εξίσου, την κοινωνική δικαιοσύνη, η ανθρωπότητα οργανώνονται σε μια ελεύθερη και αδελφικές κοινωνίες.

Μικτή Το Τεκτονικό Τάγμα Διεθνής "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" αποτελείται από Τέκτονες, αδελφικά ενωμένοι άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από την εθνοτική, θρησκευτική ή φιλοσοφική.

Τάγμα είναι αναγκαία για την επίτευξη του στόχου αυτού, μια μέθοδο τελετουργικό και συμβολικό μέσω τα οποία τα μέλη της οικοδόμησης του ναού τους στην τελειότητα και τη δόξα της ανθρωπότητας.

Σεβασμιότατου του κοσμικού κράτους, όλες οι πεποιθήσεις για την αιωνιότητα ή μη αιωνιότητα της πνευματικής ζωής, τα μέλη της επιδιώκουν πάνω απ 'όλα να επιτύχουν στη γη και για όλη την ανθρωπότητα μέγιστη ηθική, διανοητική και πνευματική, η πρώτη προϋπόθεση της ευτυχίας ότι είναι δυνατόν για κάθε άτομο να επιτύχει μια ανθρωπότητα ... αδελφικά οργανωμένη. "

Με άλλα λόγια, το διάταγμα Κοινή Διεθνές Τεκτονικό "ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ" είναι ένα μυητικό Ίδρυμα, φιλοσοφικού, φιλανθρωπικού και κοσμική, που είναι η αποστολή είναι να εργαστεί για την πρόοδο της ανθρωπότητας.

Σε ατομικό επίπεδο, επιδιώκει «να προωθήσει την πρόοδο των μεμονωμένων αξίας, χωρίς την επιβολή δόγμα και χωρίς να ζητήσει να εγκαταλείψει τις θρησκευτικές ιδέες του» .

Και, σε επίπεδο ομίλου, λειτουργεί «να ενώσει τους άνδρες και τις γυναίκες που συμφωνήσουν σε μια ανθρωπιστική πνευματικότητα, σεβόμενη πολιτισμικές διαφορές τους " .

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Μήπως βάσει αυτού του συντάγματος λειτουργεί............. ΤΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΟ ;

Ο/Η Λ. άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Για... λόγους υγείας άφησαν ελεύθερο τον Δ. Κοντομ...":

Το Διεθνές Τάγμα "Το Ανθρώπινο Δίκαιο", DH International




Εμπνευσμένοι από τα ιδεώδη του 19ου αιώνα για ανθρώπινα δικαιώματα και ισότητα μεταξύ των δύο φύλων, η Μαρία Ντερέμ και ο Ζωρζ Μαρτέν ίδρυσαν το Διεθνές Μικτό Τεκτονικό Τάγμα «ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ». Η Μαρία Ντερέμ, η πρώτη γυναίκα τέκτονας στη Γαλλία, υπήρξε δημοσιογράφος, υπέρμαχος των δικαιωμάτων της γυναίκας. Ο Ζωρζ Μαρτέν υπήρξε Γερουσιαστής και Δημοτικός Σύμβουλος στο Παρίσι.


Η Μαρία Ντερέμ, πριν την ίδρυση του «Ανθρώπινου Δίκαιου», υπήρξε εξέχον μέλος των «Μαρτινιστών», ενός φιλοσοφικού Τάγματος πού μέλη του θεωρούνται ότι υπήρξαν γνωστοί εσωτεριστές όπως ο Παπύς, ο Ελιφάς Λεβί, ο Ζωρζ Μαρτέν, η Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκυ, η Αννί Μπεζάν και ο Τσαρλς Γουέμπστερ Λεντμπήτερ.

Η Μαρία Ντερέμ μυήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1882, στη Στοά «Ελεύθεροι Στοχαστές» της Πέκ, μιάς μικρής πόλης δυτικά του Παρισιού. Επρόκειτο για την ανδρική Στοά όπου συμμετείχε ο Ζωρζ Μαρτέν. Η Στοά και ο Σεβάσμιός της τιμωρήθηκαν με παύση εργασιών και διαγραφή γιά τη μύηση μιάς γυναίκας. Έντεκα χρόνια αργότερα, στις 4 Απριλίου 1893, όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, η Μαρία Ντερέμ και ο Ζωρζ Μαρτέν ίδρυσαν στο Παρίσι την πρώτη μικτή Στοά και μύησαν 16 γυναίκες. Από τη μητρική αυτή Στοά γεννήθηκε η Μεγάλη Συμβολική Σκωτική Στοά «ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ», πού θέσπιζε την ισότητα ανδρών και γυναικών, από την οποία δημιουργήθηκε αργότερα με τη σειρά του το Διεθνές Μικτό Τεκτονικό Τάγμα «ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ».

Η Μαρία Ντερέμ πέθανε στις 6 Φεβρουαρίου 1894. Το έργο της οργάνωσης και ανάπτυξης του «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ» ανέλαβε να συνεχίσει ο Δόκτωρ Μαρτέν, πού σύντομα δημιούργησε Στοές και εκτός Γαλλίας: στην Ελβετία και την Αγγλία. Το Τάγμα αναπτύχθηκε πρώτα στην Ευρώπη, πριν να εξαπλωθεί και στις άλλες ηπείρους. Πριν πεθάνει, ο Ζωρζ Μαρτέν δώρισε το σπίτι του στο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ» και σήμερα αποτελεί την έδρα του Υπάτου Συμβουλίου.

Το Τάγμα «ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ» οικοδομήθηκε στηριζόμενο σε ένα υπέροχο όνειρο: να συνενώσει την ανθρωπότητα παρ’ όλα τα εμπόδια και τις διαφορές εθνικοτήτων, θρησκειών, πολιτισμών και γεωπολιτικής.





πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 2:01 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια