Powered By Blogger

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ (συγχωρηστε την γλωσσα μου) ΡΕ ΨΥΧΑΡΗ !!!!!!!! Ετσι νετα-σκετα


Η εφημερίδα που υπηρέτησε τους κατακτητές (ως «Αθηναϊκά Νέα») στην Κατοχή και την Στρατιωτική Δικτατορία του Γεωργίου Παπαδόπουλου δεν δικαιούται να κάνει μαθήματα Δημοκρατίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
 
 



Η αγωνία των «Νέων» για την Χρυσή Αυγή

Μέσα σε λίγες λέξεις «Τα Νέα», μ’ ένα κείμενό τους το οποίο δημοσιεύεται στην πρώτη σελίδα, δείχνουν το απύθμενο μίσος, αλλά και τον φόβο που τους διακατέχει, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Κάτω από τον τίτλο «Οι δισταγμοί δεν βοηθούν την Δημοκρατία» η εφημερίδα του Ψυχάρη γράφει τα εξής:

«Δυσεξήγητες είναι οι επιφυλάξεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο ζήτημα της παρακράτησης της βουλευτικής αποζημίωσης από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρά τη σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Μετά τη δημοσιοποίηση και των τελευταίων στοιχείων από

τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στελεχών της οργάνωσης ενισχύεται η πεποίθηση ότι πρόκειται για ορκισμένους αντιπάλους της δημοκρατίας, οι οποίοι είχαν προχωρήσει σε προπαρασκευαστικές ενέργειες για την κατάλυσή της. Δεν είναι νοητό να λαμβάνουν χρήματα του ελληνικού λαού τέτοια κόμματα και τέτοιοι βουλευτές. Οι δυνάμεις του συνταγματικού τόξου κατόρθωσαν να συνεννοηθούν για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, αλλά διστάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Πρέπει να αντιληφθούν άπαντες ότι η πολιτική απομόνωση και η δικαστική αντιμετώπιση της οργάνωσης αυτής είναι θέμα επιβίωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος: η δημοκρατία δεν εκδικείται, έχει όμως το δικαίωμα της άμυνας!».

Ανικανοποίητη φαίνεται η φυλλάδα του ΔΟΛ από το ότι το αίσχος της παρακράτησης της βουλευτικής αποζημίωσης των αδίκως προφυλακισμένων Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα η έντυπη ναυαρχίδα της συγκυβέρνησης να βγάζει φλύκταινες. Ας μη μιλήσουμε για τα εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζει αυτός που έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο, σχετικά με τα «ευρήματα» από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μιας, όμως, και ασχολείται με τους «ορκισμένους εχθρούς της δημοκρατίας» του υπενθυμίζουμε ότι σίγουρα σ’ αυτούς συγκαταλέγεται το έντυπο αυτό, καθώς κατά την διάρκεια της Απριλιανής Δικτατορίας «Τα Νέα» κυκλοφορούσαν κανονικά με ύμνους για το καθεστώς των Συνταγματαρχών. Αν, μάλιστα, πάμε πιο πίσω στο χρόνο, την περίοδο 1941-44, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για τους όψιμους υπερασπιστές της Δημοκρατίας…

Όσο για το ότι «δεν είναι δυνατό να λαμβάνουν χρήματα του ελληνικού λαού τέτοια κόμματα και τέτοιοι βουλευτές» καταλαβαίνουμε το πρόβλημα της εφημερίδας. Τα χρήματα των Ελλήνων «πρέπει» να πηγαίνουν αποκλειστικά στους πολιτικούς απατεώνες των καταχρεωμένων κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία οφείλουν τεράστια ποσά στις τράπεζες που τους παρείχαν τα δάνεια. Το ότι ένα μικρό αναλογικά ποσό, σε σχέση με τον πακτωλό χρημάτων που λαμβάνουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, πήγαινε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτή με τη σειρά της το επέστρεφε στον Ελληνικό Λαό είναι, προφανώς, «απαράδεκτο» και «προσβάλλει» τον… κοινοβουλευτισμό.

Η φυλλάδα, πάντως, σε σχέση με τις «δυνάμεις του συνταγματικού τόξου» δείχνει ότι δεν διστάζει και ζητάει την μέγιστη σκληρή αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Είναι, όπως χαρακτηριστικά γράφει, «θέμα επιβίωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος». Μήπως, άραγε, ως «δημοκρατικό πολίτευμα» εννοούν το να κυβερνούν οι εκλεκτοί του ΔΟΛ, ενώ το ίδιο να μπορεί να παίρνει δανεικά (και αγύριστα;) με συνοπτικές διαδικασίες;

Όπως και να έχει η εφημερίδα που υπηρέτησε τους κατακτητές (ως «Αθηναϊκά Νέα») στην Κατοχή και την Στρατιωτική Δικτατορία του Γεωργίου Παπαδόπουλου δεν δικαιούται να κάνει μαθήματα Δημοκρατίας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.



Αννιβας 


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Το σκάνδαλο του Τ.Τ απειλεί να λειτουργήσει σαν εμ...":
  


10 σχόλια:

  1. Ν' αγιάσει το στόμα σου αδελφέ. Πέστα Χρυσόστομε !!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις

    1. Ήρωες της Βέρμαχτ και του Ναζισμού
      Μαγκανάδες-Παππαδοπουλοι-Πατακοί-Τσολάκογλου-Ράλληδες-Μεταξάδες-Πάγκαλοι-Μανιατάκιδες-Πούλιοι-Σουρλέοι-Βαρβιτσιώτηδες-Παππακωνσταντίνοι-Ντερτιλήδες Αγγελόπουλοι-Μποδοσάκηδες-Δερμιτσάκηδες-Μαυρομιχαλέοι-Γκουρέοι-Κολέτηδες-Κουντουριώτες-Μαυροκορδάτοι κ.λ.π.
      Οι πιό πάνω (ήρωες) δίδαξαν πατριωτισμό στης παρακάτω περιοχές.
      ΧΩΡΤΙΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      ΚΑΝΔΑΝΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
      ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

      Δέν ξεχνάμε,είναι πολύ και άδικο το αίμα που έδωσε ο Ελληνικός Λαός.
  2. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑ?
    ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ>> "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ"

    ΤΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΦΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ.
    Απάντηση
  3. Τι ανεκδοτα,ειναι τουτα μωρε;

    Μαλωνουν οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ";
    Απάντηση
  4. Να ανοίξουν τα κοπροσκυλα της αριστεράς με τις δεξιές τσέπες κανένα βιβλίο να διαβάσουν την πραγματική ιστορία τους (Ζαχαριαδης κ.λ.π)
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΟΝΑΖΙ ΤΩΝ SS ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ, ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΛΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΓΚΑΒΑΘΟΥΝ .
  5. ΣΤΑΛΙΝΟΛΑΓΝΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ 11.06 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ....
    http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/1108--qq-.html

    Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο Κομμουνισμός με περίτεχνο τρόπο, πατώντας πάνω στην άγνοια των πολλών σήμερα, προσπαθεί και έχει ταυτιστεί (για όσους δεν γνωρίζουν) με τον αντιΝαζισμό και τον αντιΦασισμό, ενώ στην πραγματικότητα με τις αντιΦασιστικές και αντιΝαζιστικές κορώνες προσπαθεί να κρύψει ότι ήταν συνεργάτες και συνεταιράκια, κοιτώντας φυσικά το ιδίον όφελος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το καλό του λαού. Στις μέρες μας οργανώνουν "αντιΦασιστικές" και αντιΝαζιστικές" φαμφάρες ενώ στην πραγματικότητα ήταν μαζί με τους Φασίστες και τους Ναζί όταν αυτοί σκότωναν Έλληνες.
    Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις φαμφάρες για τα οικονομικά μέτρα και τις λαϊκές απεργίες και κινητοποιήσεις, κατά της φτώχειας και κατά των μνημονίων, και υπέρ του λαού, και υπέρ των εργαζομένων κτλ κτλ, απλά προσπαθούν να καλύψουν ότι αυτοί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, αφού αυτοί (ως εργαλείο) χρησιμοποιήθηκαν για να κλείσει η τεράστια Βιομηχανία στην Ελλάδα (Πειραική Πατραική, Πίτσος, Ιζόλα, Σκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ, ΑΓΕΤ Ηρακλής κτλ κτλ κτλ) δηλαδή τα υγιή έσοδα του κράτους μέσω απεργιών στο όνομα του αντιΚαπιταλισμού. Η ανεργία από το κλείσιμο αντιμετωπίστηκε με την τεραστίων διαστάσεων διεύρυνση του Δημοσίου, πάντα στα ΣοσιαλοΚομμουνιστικά πρότυπα, δημιουργώντας και την "Δικτατορία του Προλεταριάτου". Μόνο που το Δημόσιο δεν παράγει έσοδα για το κράτος, οπότε για να πληρωθούν όλοι αυτοί θα έπρεπε να υπάρξουν χρήματα, και ο μόνος τρόπος εύρεσης χρημάτων πια ήταν ο άκρατος ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... τι έχουμε εδώ λοιπόν; αυτούς να αποκλείουν τα υγιή έσοδα του κράτους, να μας στέλνουν στον άκρατο δανεισμό, να τα μοιράζονται οι ίδιοι και να καλούμαστε να τα ξεχρεώσουμε όλοι μαζί... και να έχουν το θράσος να μας ζητάνε να είμαστε και αλληλέγγυοι με το να ανεχόμαστε απεργίες π.χ. στο ΜΕΤΡΟ ή την ΔΕΗ που δυσκολεύουν τραγικά την ζωή των Πολιτών αλλά την ίδια στιγμή δεν έκλεισαν ποτέ το ρεύμα στον εκάστοτε πρωθυπουργό, ούτε στους εκάστοτε υπουργούς... όλα αυτά θέλουν να τα καλύψουν με τις γνωστές πια κορώνες και φαμφάρες.
    Επίσης είναι παρανοϊκό οι ΑριστεροΚομμουνοΣοσιαλιστές προλετάριοι του δημοσίου να κάνουν απεργία διαμαρτυρίας προς το κράτος το οποίο αποτελείται από τους ίδιους, τους οποίους δια της απεργίας θέλουν να ρίξουν για να φέρουν... τους ίδιους...

    Για την ευρύτερη κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού του Κομμουνισμού χρήσιμο είναι το άρθρο Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στο οποίο φανερώνονται οι τεχνικές του Κομμουνισμού αλλά και των δημιουργών αυτού. Μην ξεχνάμε ότι οι δημιουργοί δεν έχουν μόνο τον Κομμουνισμό ως Προπαγανδιστικό εργαλείο....
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσω κάτι.
      Ο Ριζοσπάστης πότε ήταν ελεύθερος ;
      Φασισταριά και Ναζισταριά καθίστε καλά,οι Γκούργκα και τα Αγγλάκια δέν θα είναι πάλι εδώ να σας κουλατράρουν.
    2. Τσογλαναράδες Ναζί δέν θα πιστεύετε αυτό που θα γίνει.
  6. Ρε για δες ποσα αλυχτωντα οβραιοκουμμουνια στηριζουν Ψυχαρη!
    Και να 'πω οτι τα μοιραζονται τα............θαλασσοδανεια, να πω κατι παει κι ερχεται.
    Αλλα στον ασσο μενουν καθε φορα και ζητιανευουν κανα τσιγαρο απ' την Λιανα.

    Ειπαμε: Τουτη τη φορα δεν εχει διακοπες στις κυκλαδες. Θα πεσει σοβαρη δουλεια. Το Λυκαβητο θα τον κανετε χωραφι σε λιγο.
    Και κατοπιν εχουμε κι αλλα εργα. Μην απελπιζεστε. Θα σας βοηθαει πλαϊ-πλαϊ και ο εθνικος μας εργολαβος κι ολο του το σοϊ

    @ οβριοπουστρονι 19 Ιανουαρίου 2014 - 2:34 π.μ.
    Ξερουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι θα γινει.
    Θα παρακαλατε τον Χιτλερ να βγει απ' τον ταφο του για να σας γλυτωσει παλιαρχιδο.
    Το "κρατος" σας εχει ημερομηνια ληξεως. Και τοτε να δεις που σε πονει και που σε σφαζει.
    Οχι στην Ελλαδα. Σ' ολο το κοσμο..................
    Αναμεινατε στο ακουστικο σας δολοφονοι των Λαων οβραιοι.


    Σταλινασφαλητης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια