Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ-Ο ΣΙΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΑ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ-Ο ΣΙΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΔΩΡΑΠρωτοχρονιά 2014 ώρα 1.38 μετά τα μεσάνυχτα. Η Αθήνα γιορτάζει την έλευση του νέου έτους εν μέσω φοροκαταιγίδας και μνημονίου.

Κάποιοι βέβαια, δεν καταφέρνουν να γιορτάσουν! Είναι οι χιλιάδες Έλληνες άστεγοι της Αθήνας…

Με τις θερμοκρασίες να βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα, κλιμάκιο βουλευτών και συναγωνιστές της Τ.Ο. Αθήνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, επισκέφθηκαν τους αστέγους της πλατείας Ελευθερίας (Κουμουνδούρου), ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, προσφέροντάς τους μερίδες
φαγητού, γλυκά και κουβέρτες.


Λίγα μέτρα από την κίνηση της Λ. Πειραιώς, επάνω στην πλατεία, αυτοί οι άνθρωποι έχουν στήσει τα καταλύματα τους με ότι υλικό φανταστεί ανθρώπου νους! Χαρτόκουτα, παλέτες, οτιδήποτε μπορεί να προστατεύσει τους ανθρώπους από βροχή, χιόνι, αέρα, ήλιο έχει επιστρατευτεί, αφού μέριμνα στέγης έχει προβλεφθεί από την συγκυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων ΜΟΝΟ για τους λαθρομετανάστες!

Είναι γνωστό, όμως, πως όπου χτυπάει καρδιά Ελληνική που χρειάζεται την στήριξή μας, εκεί θα βρίσκεται πάντα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά τέτοιες δράσεις αλληλεγγύης θα συνεχίσουν.
zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια