Powered By Blogger

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Σιωνισμός εν Δράσει: To ΚΙΣ ως ΝΠΔΔ καταγγέλει την ύπαρξη Θρησκευτικών Συμβόλων στα Αστικά Λεωφορεία


Τι κυβέρνηση είπαμε πως είχαμε το 1978; Μήπως του.. "Εθνάρχη" Κωνσταντίνλου Καραμανλή;
Κοίτα ρε κάτι...Εθνάρχες του κ@@ου!
Τι βαθμό είπαμε πως είχε ο... Εθνάρχης του κ@@ου στην κλίμακα των Μασσόνων;

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Γκρέμισε όλα τα ψεύτικα πολιτικά πρόσωπα που σε εξαπάτησαν.. που έδωσαν αγώνα όχι για την σωτηρία της Πατρίδας, αλλά για την διάλυσή της.

Πόπη Σουφλή 





Κα Σουφλή,


Στον παρακάτω σύνδεσμο που σας δίνω, υπάρχει η ΑΠΟΔΕΙΞΗ αυτων που ισχυρίζεται ο κ. Διακογιάννης, ότι δηλαδή συγκεκριμένοι "κύκλοι" (δηλαδή ο εξής ένας : το ΚΙΣ) απαίτησαν την αφαιρεση των θρησκευτικών συμβόλων από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , λεωφορεία, κλπ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για επερώτηση στη Βουλή, απο τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ του 1978 (παρακαλώ!) όπου αναφέρεται ότι το ΚΙΣ με την επιστολή του 653/16-6-1978, ζητά (ως ΝΠΔΔ και άρα Κράτος εν ΚΡΑΤΕΙ) από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ των Αστικών Συγκοινωνιών, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ απο τα λεωφορεία, κάθε είδους Θρησκευτικές εικόνες και σύμβολα της Ορθόδοξης Πίστης μας, διότι ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!

Από το 1978 παρακαλώ
Είναι 

λίγο μεγάλος ο σύνδεσμος αλλά αξίζει νομίζω να διαδοθούν τα ντοκουμέντα αυτά της ΝΤΡΟΠΗΣ: Πώς λίγο λίγο, ο Σιωνισμός και το Κυρίως Οργανό του εν Ελλάδι, το ΚΙΣ, επί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, κατέτρωγαν σιγά-σιγά τα θεμέλια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας.

Ευχαριστώ.

Μάρκος Αντωνόπουλος 



Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "“ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ”...": 

7 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=nVgbo9aUDaQ

    Σπανουδάκης.
    Ο αντιλογος στην αθεϊα και στον σιωνισμο.
    Απάντηση
  2. Οι εκ Θεου τρισκαταραμενοι δεν μπορουν να κρυψουν τις ανομιες και τα εγκληματα τους εναντιον του Ελληνιοσμου αλλα και της υπολοιπης ανθρωποτητας αλλο πια.


    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

    Στις 14 & 15 Ιανουαρίου 2014 επισκέφτηκαν την Αθήνα, στο πλαίσιο κοινής επίσκεψης στο Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα, ηγετικά στελέχη της Conference of Presidents of Major Jewish Organizations of America (CoP), με επικεφαλής τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάλκολμ Χοενλάιν, του διεθνούς Μπενέ Μπερίτ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Άλαν Τζέικομπς, και εκπρόσωποι δύο Ελληνο-Αμερικανικών Οργανώσεων, του American Hellenic Institute (AHI) και της American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA), με επικεφαλής τους προέδρους κ. Ν. Λαρυγγάκη και Α. Κουζούνη αντίστοιχα. Σκοπός αυτών των επισκέψεων ήταν να συζητηθούν και να υποστηριχθούν οι σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των τριών αυτών χωρών.
    Στις 14.1.2014 τα μέλη της υψηλόβαθμης αποστολής, συνοδευόμενα από τον πρόεδρο του ΚΙΣΕ κ. Βενιαμίν Αλμπάλα συναντήθηκαν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. Ο κ. Υπουργός τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στις Ελληνοϊσραηλινές και τις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς και για τις πρωτοβουλίες της χώρας μας ώστε να εδραιωθεί η ειρήνη, η ασφάλεια, η σταθερότητα και η συνεργασία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο. Ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα διαδραματίζει σταθεροποιητικό ρόλο στην περιοχή και ότι παρά την κρίση διατηρεί ένα από τα πλέον ικανά και αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώπη. Όσον αφορά στις σχέσεις με το Ισραήλ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την εκτίμηση ότι εξελίσσονται εξαιρετικά σε όλους τους τομείς και βεβαίως στην Άμυνα. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Μιχαήλ Κωσταράκος, ο οποίος την προηγούμενη το βράδυ είχε παραθέσει, προς τιμήν της αποστολής, δείπνο στην Λέσχη Ενόπλων Δυνάμεων, όπου παρέστησαν ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ και ο πρόεδρος της Ι.Κ. Αθηνών κ. Μίνος Μωυσής.
    Την ίδια ημέρα η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά όπου σε ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και στη συνέχεις η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, παρουσία του Α΄ Aντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Ιωάννη Τραγάκη, του προέδρου της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς κ. Σάββα Αναστασιάδη και του προέδρου της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τα μέλη της αντιπροσωπείας και τους επικεφαλής της, για τη συμπαράσταση στην Ελλάδα και τη συμβολή τους στην αναστροφή του διεθνούς αρνητικού κλίματος.
    Την επόμενη ημέρα 15.1.2014 η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην σύσφιξη και εδραίωση των σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας, της Κύπρου και του Ισραήλ.
    Ακολούθησε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

    συνεχιζεται..............
    Απάντηση
  3. Συνεχεια........
    Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας, με στόχο τη δημιουργία ρεύματος επισκεπτών προς την Ελλάδα και το Ισραήλ, μέσω κοινών τουριστικών πακέτων. Επίσης, έγινε συζήτηση αναφορικά με τη δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης, μεταξύ των τριών χωρών (ΗΠΑ- Ελλάδος και Ισραήλ).
    Επίσης, λόγω απουσίας στο εξωτερικό του Αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών κ. Ευα. Βενιζέλου, η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κυρ. Γεροντόπουλο.
    Προς τιμήν της αντιπροσωπείας ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος παρέθεσε δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, αφού είχε προηγηθεί ειδική ξενάγηση, στο οποίο παρακάθισαν ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Α. Μέκελ και ο πρόεδρος του ΚΙΣΕ.
    Κατά την παραμονή τους στην Αθήνα οι εκπρόσωποι των διεθνών εβραϊκών οργανισμών είχαν ιδιαίτερη συνάντηση με το προεδρείο του ΚΙΣΕ και τον πρόεδρο του Μπενέ Μπερίτ Αθήνας, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Ελληνικό Εβραϊσμό.

    Οι γεννητορες της Μασονιας και του Κομμουνισμου.
    Τα διποδα ανθροπωμορφα ερπετα επι Γης.

    http://www.youtube.com/watch?v=Tv5vACnMSIE



    Αννιβας


    ΥΓ.
    Ελληνες !!!!!!!!!!!!!
    Αν θελουμε η Ελλαδα να ανηκει σ' εμας πρεπει να απελασουμε τους εβραιους απ' τ' Αγια χωματα της Πατριδας μας.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Πέραν της ούτως ή άλλως σημαντικής είδησης, θα σταθώ μόνο στο υστερόγραφό σας.
      Μασσόνοι, δεν είναι μόνο επώνυμοι πολιτικοί, ή επιχειρηματίες.
      Μασσόνοι είναι και "έλληνες", απλοί άνθρωποι που παρασύρθηκαν στα πλοκάμια της Μασσονίας, με σκοπό και στόχο να αναριχηθούν σε υψηλές θέσεις ή να αποκτήσουν χρήμα.
      Βλέπετε ο έλληνας δρα απερίσκεπτα και με το θυμικό του και όχι με περίσκεψη και γνώση.
      Είναι από τα αρνητικά της φυλής μας.
      Αυτούς, τι θα τους κάνουμε;
      Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε;
      Θα τους απελάσουμε κι αυτούς;
  4. Eίναι αξιοπερίεργη αυτή η μανία που έχουν λές και τους καίει κάτι.Ας θυμηθούμε πόσα χρόνια περπατούμε ως ταλαίπωροι με μηδαμινές δόσεις χαρας έχωντας φόβο να μιλήσουμε η να δηλώσουμε την εστω συμβολική για τον αγνωστο Θεό πίστη μας
    Απάντηση
  5. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΘ.
    ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΒΙΤΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ.

    http://www.youtube.com/watch?v=52IoZlgQU-Q
    Απάντηση
  6. Κάπως έτσι γίνεται συνήθως.Κατά την δεκαετία του 80 κάποιος έλλημας ονοματι Π Π Πήγε γερμανία δουλειά εστιάτορας.Απ το χωριό του φύγαν ολοι μπισχοίνι ηλειας.Εκεί διέδωσε και προσκαλοεσε τους φίλους του τους γερμανούς που έγλυφε διότι ήταν προοδευτικοι στο χωριό του.Σήμερα όλο το χωριό έχει ανακαινηστει σε υπέροχα πέτρινα σπίτια αφου αγοράστηκαν σε εξευτελιστικές τιμές απο τους γερμανούς φίλους του οι οποίοι τον περιγελούν αγρίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια