Powered By Blogger

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Έκθεση του εβραϊκού Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ εναντίον της Χρυσής Αυγής γιατί ο Κασιδιάρης διάβασε τα Πρωτόκολλα στη Βουλή!



Σημείωση Αντιπληροφόρησης: 
Είδατε πόσο γρήγορα αποκαλύπτονται οι πραγματικοί εχθροί της ανθρωπότητας; Αυτοί που κρύβουν την καταγωγή τους και ποινικοποιούν τον "αντισημιτισμό" την ώρα που επιτρέπεται να βρίζεις και να συκοφαντείς οποιαδήποτε άλλη εθνότητα ελεύθερα; Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ΜΟΝΟ το Ολοκαύτωμα των Εβραίων απαγορεύεται να αμφισβητείται ενώ όλες οι άλλες γενοκτονίες επιτρέπεται να αμφισβητούνται; Και δεν τα λέμε εμείς αυτά αλλά τα έχει αποφασίσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων!
Ακολουθεί και το επίμαχο απόσπασμα που ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε την τιμή να είναι ο πρώτος Έλληνας βουλευτής που διάβαζε απόσπασμα των Πρωτοκόλλων στη βουλή.
Όσο για το "Αμερικανικό" υπουργείο εξωτερικών θα σας θυμίσουμε ότι τόσο ο υπουργός όσο και οι βοηθοί του είναι εβραϊκής καταγωγής!
 
Για άλλη μια φορά στις ΗΠΑ, ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή, αλλά και τις θρησκευτικές "ελευθερίες" στην χώρα αμς. 

Είναι εμφανές ότι τα νεοταξίτικα κέντρα εξουσιας που έχουν την έδρα τους στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ δεν χάνουν ευκαιρία να χτυπούν οποιονδήποτε ασχολείται με εθνικα και θρησκευτικά ζητήματα.

Εκτενή αναφορά στη Χρυσή Αυγή κάνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην ετήσια έκθεσή του για τις θρησκευτικές ελευθερίες, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και δημοσιεύουν σήμερα «Τα Νέα» στην ηλεκτρονική τους έκδοση.
Οι συγγραφείς της έκθεσης αναφερόμενοι στη Χρυσή Αυγή τη χαρακτηρίζουν «ανοικτά αντισημιτική και ξενοφοβική πολιτική παράταξη», που με τη στάση της δίνει ευκαιρία για κατασυκοφάντηση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.
Αναλυτικά η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Στην έκθεση τονίζεται ότι ο αντισημιτισμός έχει σημειώσει αύξηση μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.
Γίνεται λόγος για επιθέσεις που έχουν στόχο μετανάστες και ιδιαίτερα όσους προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες. Καταγράφει τους βανδαλισμούς σε εβραϊκά νεκροταφεία των Ιωαννίνων και της Δράμας και επισημαίνει ότι η Αστυνομία ερεύνησε όλα τα περιστατικά, αλλά δεν μπόρεσε να ανακαλύψει τους δράστες.
Αυθαίρετα δηλαδή εμπλέκουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, με αυτές τις βέβηλες πράξεις
Για την ιδεολογία και τις πράξεις της Χρυσής Αυγής γίνεται αναφορά και στην περίπτωση που μέλος του κόμματος διάβασε εντός της Βουλής αποσπάσματα από «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αλήθεια αυτό τι τους ενοχλεί; Απαγορεύεται καποιος να τα διαβάσει; Να ξέρει τι λένε;Να τα απαγγείλει; Εάν είναι πλαστά, τότε πρόκειται περί παραμυθιού, εάν όμως είναι αληθινά, για΄τι να μην ενημερωθεί ο κόσμος; Άλλωστε αυτά που γράφουν ήδη πραγματοποιούνται. Έστω και διαβολικές συμοτώσεις να είναι έχουμε θέμα.Είναι σαν οι ΗΠΑ να τα επιβεβαιώνουν με την ανησυχία τους αυτή.
Στην έκθεση αναφέρεται ότι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως για παράδειγμα το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επικρίνουν την ελληνική αστυνομία ότι έχει καταβάλει «πολύ μικρή προσπάθεια» για τον περιορισμό των βίαιων ενεργειών της Χρυσής Αυγής.
Καταγράφεται, επίσης, και η θέση ότι δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την οικοδόμηση τεμένους στην Αθήνα. Δηλαδή βιάζονται να μας ισλαμοποιήσουν!
Οι συντάκτες της έκθεσης κάνουν λόγο και για το γεγονός ότι το 2012 εφαρμόστηκε σε δύο περιπτώσεις η νομοθεσία περί βλασφημίας.
Η πρώτη αφορούσε την υπόθεση σύλληψης 27χρονου νεαρού που έφτιαξε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με σατυρική μορφή, χρησιμοποιώντας το όνομα « Γέροντας Παστίτσιος » και η δεύτερη υπόθεση αφορούσε την αγωγή για βλασφημία που κατέθεσε η Μητρόπολη Πειραιά κατά του σκηνοθέτη και των ηθοποιών του θεατρικού έργου «Corpus Christi». Και γι' αυτό το θέμα, σημειώνονται τα επεισόδια που προκάλεσαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής για να σταματήσουν τις παραστάσεις και μάλιστα, όπως τονίζεται, μερικοί απ' αυτούς, που ενεπλάκησαν σε συμπλοκές με την αστυνομία, είναι βουλευτές.
Απαγορεύουν δηλαδή να υπερασπίζεται η Εκκλησία και οι Έλληνες πολίτες τα ιερά και τα όσια της Φυλής! Ευθέως ενοχλούνται και από τον Σεβασμιώτατο Σεραφείμ, γιατί αντιδρά δυναμικά. Όσο για τον "Παστίτσιο" δεν είναι θρησκευτικό το ζήτημα, πρόκειται περί προσβολης νεκρού, που όταν ζούσε δεν πείραξε ποτέ ούτε... μύγα. Για πολλούς δε, επρόκειτο για έναν μελλοντικό Άγιο, και σίγουρα από τους μεγαλύτερους Γέροντες της ορθοδοξίας.
Στην έκθεση την οποία παρουσίασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, αναφέρεται ότι η ηγεσία της ελληνικής κυβέρνησης έχει καταδικάσει τις αντισημιτικές και ρατσιστικές επιθέσεις, ωστόσο οι διεθνείς παρατηρητές έχουν ζητήσει περισσότερη δράση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Aναφέρεται ότι ο αμερικανός πρέσβης και άλλοι αμερικανοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με έλληνες ομολόγους τους και ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μιλήσει με ισχυρό τρόπο εναντίον της Χρυσής Αυγής και των αντισημιτικών πράξεών της.
Όπότε καταλαβαίνετε από που προήλθε η πίεση για την λαίλαπα των πολιτικών διώξεων εναντίον του κόμματος.
defencenet.gr

Πηγή

14 σχόλια:

  1. Στην Γαλλια ολη μερα μιλουν για αντισημιτες και ολοκαυτωμα...
    Ελεος !
    Απάντηση
  2. ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;
    Απάντηση
  3. Θα μπορούσε να σταθεί σε κοινωνική εκδήλωση ο Σαμαράς αν δεν υπήρχε η χρυσή αυγή; Θα μπορούσε να μας κουνά το χέρι ο χοντρός Βενιζέλος; Θα τολμούσε να μιλά για φασισμό ο άθλιος Παπανδρέου που μας οδήγησε στο σφαγείο του ΔΝΤ;; Θα το μας το έπαιζε φιλάνθρωπος ο τοκογλύφος Σόρος χωρίς την χρυσή αυγή;;; Θα μιλούσε για παγανισμό η ελλαδική εκκλησία που αγοράστηκε από τις εβραϊκές Μ.Κ.Ο και βλέπει ως μια τεράστια ευκαιρία το ΔΝΤ;;; Θα μας το έπαιζε δημοκράτης-τεχνοκράτης ο σταλινικός Τσίπρας του Texas;;

    Μετά τους Ρώσους του σταλινικού Πούτιν ήρθε η σειρά της χρεοκοπημένης Αμερικής....

    Αν δεν υπήρχε η χρυσή αυγή το καθεστώς θα είχε καταρρεύσει… μέσα σε μια νύχτα. Μαζί με το καθεστώς και η Ευρωπαική Ένωση... των τοκογλύφων.

    Από ότι φαίνεται κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους…πουλώντας ανύπαρκτο φασισμό στους πολίτες μια ολόκληρης χώρας.

    Μπορεί ο υπόδικος Ηλίας να μην γνωρίζει τίποτα από ΤΑΙΠΕΔ που ξεπουλά πατρίδα -ανεργία-χαράτσια αλλά ξέρει να διαβάζει πρωτόκολλα… του περασμένου αιώνα…πρωτόκολλα όπου οι σημερινοί ακαδημαικοί τα διαβάζουν...και τα αναλύουν με μεγάλη προσοχή......χωρίς όμως κανείς να τους υποπτευθεί....
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Προφητης ο Ηλιας.
      Μπραβο του.


      Αννιβας
  4. ρε ανωνυμε των 1.31 κοψε λιγο τη χειρομαλαξη η τουλαχιστον αλλαξε χερι θα παθεις αγκυλωση .
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑνωνυμΗ ειναι οχι ανωνυμος
  5. Τι ξεμπρόστισμα Κασιδιάρη είναι αυτό;
    Δεν το περίμενα, τα πρακτόρια άρχισαν τα 'λάθη'..

    ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ Ν.12
    Σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι ανάμεσα σ'εκείνους που θα μας "Επιτίθενται'
    θα 'Υπάρχουν' και όργανα 'Δημιουργημένα' απο μας, αλλά αυτά θα 'Προσβάλουν'
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ορισμένα σημεία ,των οποίων Εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ τη ΜΕΤΑΒΟΛΗ (???)

    Ποιά ΜΕΤΑΒΟΛΗ ήθελαν οι ''φίλοι'' μας ΜΑΣΩΝΟΙ???

    Ποιός είπαμε ότι ήθελε τον ΑΝΤΙ-ρατσιστικό ??? Οι ''φίλοι'' μας, έτσι???
    Ποιός είπαμε ότι Πρόσβαλε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ορισμένα σημεία των οποίων
    ΘΕΛΑΝΕ την ΜΕΤΑΒΟΛΗ??? <> ????

    Μα ποιός άλλος; Ο Δικός μας ''Ανθρωπος'' κύριος κασιδιάρης ( με μικρά γραμματάκια)
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ???

    ΥΓ.
    Κάποιος "φίλος" όταν του είπε, ότι, είναι μικρός για να παίζει με "Τέτοια" Παιχνίδια
    ο κύριος (με μικρά γράμματα) Απάντησε ότι Μαθαίνει γρήγορα και γελούσε σαν άλλος
    Μr Bean (Αγγλο-εβραίος)....Στο έργο Και τώρα κλαίνε όσοι στο Βάθος ακόμη Ελπίζουν!!!

    Μετάφραση στα Βλάχικα>> Ο Εβραιο-ΑΓΝΑΝΤΗΣ τώρα και ΕΘΝΟ-τσέλιγκας!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ.......ΦΑΠΕΣ!!!!

    RODRIGO
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Εθνο-νταβλαρισμενο γιαλαδι μου εσυ.
      Ολα τα ξερεις.

      http://www.youtube.com/watch?v=uObnA344Kes

      Ξερεις εσυ


      Γ.Μ 
    2. Πί-πα κ@λο στο Εθνοσούργελο-ΧΑΧΑμικα..Και λοιπές Χ(ω)ρέ-υτριες...
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ......ΦΑΠΕΣ


      RODRIGO
    3. Τρελλα αγορια σας βλεπουν.
      http://www.youtube.com/watch?v=h9bpebMvlLo

      Το Αττικα Νεα ειναι και καποιου επιπεδου ιστοσελις, ισραελοεθνο-γιαλαδογατονια μου αλητες πουλια. Μην τα ισοπεδωνετε ολα πια.
      Τραβατε κατα Ιουδαια μερια να παιξετε με τα λιλια σας



      Γ.Μ 
    4. Όταν σας ξεσκεπάζουν,ΜΟΥΓΚΑ ,έτσι;
      Περιμένω πρόταση Νόμου απο ΧΑΧΑμίκα για την φορολογία του ΚΙΣ.....
      Μέσα στη βουλή!!!! Να ζητήσει την στήριξει των Αδελφών Συριζαίων και των λοιπών
      "πΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ" πΛΗΝ Καμμένων Εθνομαντριών-Εθνο-μαρτήρων!!!

      Για να δούμε, πόσες ΦΑΠΕΣ θα μετρήσει(;)
      Σας πουλήσαν το Εθνο-γκαμπράνι για .....ΧΡΥ-ΣΟΥ-Ν....ΑΓ-ΓΕΙΟ (!)

      ΥΓ.
      Φιλάκια απο,<>

      RODRIGO
  6. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤΕΣ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!!!
    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ;
      ΠΕΣ ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΜΕΣΑ.
      ΕΛΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.

      Λεωνδωρα
  7. Oλη η δηθεν προσβολη κατα των εβραιων, ειναι δικαιολογια των λαμογιων της κυβερνησης, για να επιεφερουν απαγορευση της ελευθεριας του λογου. Αυτο θελει το στεητ ντιπαρτμεντ=κρατικικο τμημα των ΗΠΑ, αυτο κανουν οι εντολοδοχοι σαμαρικοι και βενιζελικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια