Powered By Blogger

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Καταγγελία επώνυμη: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται τόσο για τους λαθρομετανάστες! (σύγχρονοι δουλέμποροι..;;)




Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον... γύρο του διαδικτύου,

φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι... έμμισθος υπάλληλος!

Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή!

Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!



'ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ' Γεώργιος Μεταξᾶς 
ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα: 

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; 
Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του;
Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του!

Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. 

Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο: 

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού.
 
Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα!


Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών;

Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα: 

1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.
Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:

1. Αληθεύουν όλα τα παραπάνω κύριε Τσίπρα;
2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;

Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"!

Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! 
ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!

Τέλος, υπογραμμίζεται οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, 

είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο... λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) 

οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή... ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ... λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ... λαική 
(όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

  logiosermis.net



Πηγή

60 σχόλια:

  1. Υπογειες οβραϊκες διαδρομες

    ++++++++++++++++++++++++++++++

    "Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα;

    Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! Έκτοτε συνεχίζουν κάνουν την πάπια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να ξεφύγουν δια της σιωπής.
    Τα απλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρωτήσαμε τα εξής:

    -1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
    - 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
    - 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
    - 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
    -5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
    -6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;

    Έγραψα ακόμα ότι ορισμένοι στο εξωτερικό τον γράφουν σαν Tzipras . Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα, (Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και σημείωνα ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra .
    Οι φωνητικές ομοιότητες των Τσίπρα με τους Τζίπρα είναι πολλές.

    Στην Άρτα υπήρχε μια ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα. Εκεί ήταν και ο Ραβίνος Ηρακλής. Ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ στην αρχή ήταν ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετα ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε.
    Τώρα 17 μήνες μετά τα απλά δημοκρατικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Και ακόμα περισσότερο , μερικοί Εβραιο-Συριζαίοι έκαναν αναφορά για ρητορική μίσους και αφαιρέθηκε από το YouTube απόσπασμα της εκπομπή «Η αλήθεια δεν έχει χορηγό» . Εννοείται δεν υπάρχει καμιά ρητορική μίσους .Το μόνο που υπάρχει είναι πραγματικά ερωτήματα τα οποία φοβούνται οι Εβραίοι και οι πράκτορές τους στο ΣΥΡΙΖΑ! Ότι δηλαδή ο Αξελ Τσίπρας είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος! "

    http://www.youtube.com/watch?v=P2tlqyFnLHM



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑΡΤΗΘΕΟ ΣΤΟ FACEBOOK?
      ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    2. ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (2012) ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
      ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΠΟΠΗ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
      ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
      ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΗΣ
      ΚΩΜΩΔΙΑ ΕΙΣΑΙ....
  2. ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.....ΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ.......!!!!
    ΥΠΟΜΟΝΗ ...... Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ .....ΛΑΟΥ......!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. να σε καλα ρε φιλε μου καιρο ειχα να γελασω ετσι!!!

      ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ .....ΛΑΟΥ.....!!!!!

      να σε καλα εχεις πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΣΥ.
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΞΥΠΝΑ ΒΟΥΡΛΟ.

      ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ?
      ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ 28% ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, (ΑΠΟ 4% ΠΡΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟΤΕ), ΗΤΑΝ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ.

      ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ....
      ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΑΚΗΔΕΣ , ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥς , BLACK ROCK -JP MORGAN, --ΜΟΝΟ 5% ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΚΛΠ
      ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ
      ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

      ΞΥΠΝΑ ΒΟΥΡΛΟ ΞΥΠΝΑ.


      ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΕΠΕΣΑΝ.

      ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΗ ΣΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ.

    3. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ.

      ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    4. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΟΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ "ΕΣΩΣΕ" Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟ 81.ΜΑΛΛΟΝ Ο ΤΡΙΠΡΟΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
      ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ?ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?Ο ΤΣΙΠΡΟΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    5. http://paspartoy.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9345.html
      ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΤΣΥΡΙΖΕΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    6. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ;
      ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΔΙΑΛΥΤΗ ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝ ΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    7. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ(ΕΛ ΛΗΝΑΣ 'Η ΤΟΥΡΚΟΣ);ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ.
  3. υπαρχουν παλι ελληνες εφιαλτες που θα παμε να ψηφισουν αυτο το διποδο καρκινωμα-εφιαλτη.αλλα αυτη την φορα θα ολοι τους ειναι για κλωτσιες
    Απάντηση
  4. http://cretanpatriot.wordpress.com/2014/01/18/%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CE%B5/

    ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
    Απάντηση
  5. http://kostasxan.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9170.html

    Τουρκογλου, η χαρά των Τούρκων.
    Απάντηση
  6. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΝΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ 200 ΓΙΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ 250......!!!!
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ "ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ"....!!
    Απάντηση
  7. http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/01/blog-post_611.html#more

    αυτους στηριζει το τσιπρέικο.
    Θα τον ψηφίσετε;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_15.html

      ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ...............

      ΔΕΙΤΕ ΤΟ
  8. http://isxys.blogspot.com/2013/03/blog-post_7832.html

    http://nea-arxh-news.blogspot.gr/2013/07/o.html

    ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΡΥ
    Απάντηση
  9. http://politikotsunami.blogspot.gr/2012/06/zougl.html
    Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
    Απάντηση
  10. Το άρθρο αυτό είχε δημοσιευτεί και πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι καινούργιο
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. δεν παυει να ειναι αποκλειστικο ομως......χαχαχα
  11. Ρε τι κρεπαλη ηταν κι αυτο το χθεσινο;

    Θα ψηφισω Τζιμπρα. Το λεω και το Φωναζω.
    http://www.youtube.com/watch?v=cmWCKku5AM4#t=281



    Αννιβας
    Απάντηση
  12. ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ
    ΒΛΑΜΕΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣΑΠΙΑΓΛΕΙΩΔΗ ΜΥΑΛΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ
    ΠΙΣΤΕΥΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ......ΛΕΝΙΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΕΚΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΠΗ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. 2014 ΕΛΛΑΔΑ.
      ΞΥΠΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ
  13. Το «αντριλίκι» τους έδειξαν για μια ακόμα φορά μέλη της Χρυσής Αυγής τα οποία κατέβασαν το πανό που είχε αναρτηθεί στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας στο Κερατσίνι. Νωρίτερα περίπου 100 χρυσαυγίτες είχαν παρελάσει με στρατιωτικό βηματισμό και περιβολή και μοίραζαν φυλλάδια με το ζόρι ακόμα σε όσους τα αρνήθηκαν. Κάποιοι, μάλιστα, από αυτά τα «παλικάρια» κρατούσαν κι ασπίδα, η οποία πάντως δεν έχει αποτρέψει την ανοησία από το να εγκατασταθεί στο κεφάλι τους.

    Το ΚΚΕ ανακοίνωσε:

    «Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική εμφάνιση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι. Η ναζιστική συμμορία των δολοφόνων, με προκλητικό τρόπο, εμφανίστηκε στις εργατογειτονιές του Κερατσινίου, τραμπούκισε περαστικούς, εργαζόμενους και επαγγελματίες, που δυσανασχετούσαν για την παρουσία τους, ενώ βεβήλωσε και το χώρο που δολοφονήθηκε από τα χέρια τους ο Παύλος Φύσσας.

    Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία του Πειραιά πρέπει με αποφασιστικότητα να απομονώσουν τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Να μην μπορούν να στέκονται σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά λαϊκή γειτονιά. Η οργάνωση της πάλης του λαού είναι αυτή που θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους απογόνους των ναζί».
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ipen o gaidaros ton petino kefala ....
  14. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΗΛΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΠΟΠΗ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΧΤΕΣ ΚΥΤΑΞΕΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΧΕΙΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΗ ΧΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΥΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΡΥΖΩ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ
    ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ
    ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ρε τι μου θυμιζει αυτο.....
      δεν εισαι μελος της χρυσης αυγης αλλα παλια ησουν κκε.
      μηπως εισαι ο Ρουπακιας.
      χαχαχαχα
      ξεφτιλες ρεεεεεεεε
    2. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.....
      ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
      ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ
  15. ΠΟΠΗ 13.00 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΕΧΩ ΤΑΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΠΙΝΩ ΤΟΝ 5 ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΚΑΙ -15 ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6.30
    ΠΑΖΑΛΟΥΣΤΑ.....[ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ]
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ανοίξαμε και κερνάμε μοσχομύριστο καφεδάκι.

      Καλημέρα σας, Καλή Κυριακή

      Υ.Γ. Πόσα ζώα έχετε;
    2. ΕΠΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΠΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΟΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΥΝΕΛΟ ΚΑΙ 32 ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ
      ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΚΛΩΤΣΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
  16. ΤΟΝΟΜΑΛΑΚΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ?
    ΤΟΝΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΣΚΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΠΟΠΗ ΚΡΑΤΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ.
    Κζ'-27
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνάει, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς
    2. ΝΑΙ ΚΡΑΤΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΜΕ FAKE PROFILE.
      ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΖΕΨΕΙ.
      ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ,GAY,ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ,ΜΕΛΙΓΑΛΑ.
    3. Ποπη κρατα γερα....
      Μην ξεχνας τελικα πισω απο την 17Ν δεν ηταν το πασοκ και ο Παπανδρεου αλλα ο συριζα.
      Το ειπε ο συντρολλος Κεδικογλου
    4. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
      ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
      ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑΜ ΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ
      ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΜΑΡΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
  17. αφου το λεει ο κυριος Γιωργος Μεταξας σιγουρα ετσι ειναι
    χαχαχα...
    πανικος σας ςχει πιασει
    ποσο μπροστα ειναι ο Συριζα?
    χαχα
    Απάντηση
  18. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17Ν
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ...
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ
    Απάντηση
  19. Μαλλον ο Συριζα ειναι μπροστα 10%
    Απάντηση
  20. Ετσι γίνεται η οριακή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ ...όταν ο Τσίπρας σαρώνει!
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5802.html
    Απάντηση
  21. ΜΗΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΝΔ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ?
    ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ LINK ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ?
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Αν κλικάρετε πάνω στην πηγή, θα το δείτε.
    2. ΤΟ LINK ΜΕ ΤΟ PROFILE ΣΤΟ FB ΕΝΝΟΩ....
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ?
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ
      ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ????
      ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
      ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
      ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ BLOG-ΒΛΟΚ
    3. Αν γκουγκλάρετε τον τίτλο, θα το βρείτε και στο fb.
    4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ
      ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
    5. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ PROFILE ΣΤΟ FACEBOOK
      ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣΑ
      ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΞΥΠΝΗ
  22. Το ειχε γραψει η κυρια Ποπη....
    Τωρα με το διαδυκτιο θα γκρεμισουμε την αυτοκρατορια του κομμουνισμου
    Κατι τετοιο εννουσατε?
    Ενταξει συνεχιστε με τα μαχιμα πληκτρολογια σας......μηπως και πεισετε κανενα φασιστομουτρο παραπονο.
    Απάντηση
  23. τερμα απο εδω και περα για να καταπολεμησουμε τον φασισμο και τους φασιστες θα κανουμε μεγαλες πορειες gay pride με μπροσταρηδες τους μπουταροκαμινηδες και συνθημα μας ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ!!!! με χορηγους την ιντεραραπικαν (μεγαλη και σιγουρη) και τον ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΕ GAY ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ
    2. να και το προγραμμα της χρυσης αυγης
      για ολα τα σοβαρα προβληματα που απασχολουν τον λαο
      gay cia σορος πακιστανοι
    3. τι μονο αυτα θα πειτε;;; κριμα ρε @ 2.32 ΚΑΙ @ 2.33 με απογοητευσατε και ειχα ορεξη να γελασω!!! ειδικα εσυ ρε @ 2.33 το εβγαλες το συμπερασμα (το προγραμμα της χρυσης αυγης) ετσι εκανε και ο γκεμπελς φασιστακο δηλαδη οποιος δεν γουστρει τα πουσταροπαρειντ και τον θειο σορο ειναι φασιστας εεε;;

      για να γελασουμε και λιγο αφιερωμενο στα ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ

      http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek
  24. Οσο πλησιαζουν οι εκλογες θα διαβαζουμε ολο και μεγαλυτερες παπαριες.τωρα εχουν σειρα οι γεροντες,και αργοτερα οι πασης φυσεως παπαρολογοι.κυρια σουφλη ελεος ,δεν ημαστε ολοι Κρετινοι.
    Απάντηση
  25. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ
    40% Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΧΑΧΑΧΑ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
  26. Τι "Εθνο-Ανα-τάσεις" είναι αυτές? χι χι χι sourgela!


    RODRIGO
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. AααΑΑΑxxxxx!!!!! αφορολογητο εβραιογιαλαδοπαληκΑΑΑρι μου
      I 'm σο ματσ in love with you

      Stergdocoula
  27. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΡΧΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ???
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είνα το άρθρο με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα http://attikanea.blogspot.gr/2012/03/o-video.html. Έχει κάνει 99.735 κλικ
      Τώρα όσον αφορά για τα σχόλια, δεν μπορώ να σας πω. Πολλές αναρτήσεις μου έχουν κάνει περισσότερα από 100 σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια