Powered By Blogger

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ Και τους σώζεις και σε καταγγέλουν και μάλιστα έξω απο την ..βουλή!!


Οι κακές γλώσσες λένε, πως εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ, έτριβαν τα χέρια τους, για την συνέντευξη των λαθρο-φίλων τους...

Πόπη Σουφλή 

Στον απόλυτο εξευτελισμό της κυβέρνησης και κατ'επέκταση της Ελλάδας εξελίσσεται η υπόθεση με τους "λαθρομετανάστες του Φαρμακονησίου" μια ομάδα Αφγανών που επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην χώρα.

Οι Αφγανοί δεν φτάνει που μπήκαν παράνομα στην χώρα, αντί να συλληφθούν και να οδηγηθούν σε κέντρο διαμονής μέχρι την απέλασή τους, αφέθηκαν ελεύθεροι και χθες έδωσαν .... συνέντευξη Τύπου έξω από την Βουλή (!) καταγγέλλοντας την Ελλάδα και τους υπεραπιστές της, εν προκειμένω τους άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής, γιατί ... τους εμπόδιζαν να μπουν στην Ελλάδα!
 
Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να εισέρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα και την επομένη να δίνουν συνέντευξη Τύπου διαμαρτυρόμενοι γιατί τα στελέχη ασφαλείας δεν τους επέτρεψαν να μπούν στην χώρα ή εν προκειμένω να ... ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού(ναι, ειπώθηκε και αυτό από τους Αφγανούς ως κατηγορία: Δεν τους επιτράπηκε να ανέβουν στο σκάφος!)
Φαντασθείτε Μεξικάνοι λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ να μπαίνουν στην χώρα και την επόμενη ημέρα να αφήνονται ελεύθεροι και δίνουν συνέντευξη κατά των συνοριακών φρουρών!
 
Σωστά, είναι αδύνατον να φαντασθείτε κάτι τέτοιο γιατί μόνο σε μία χώρα του κόσμου και με την συγκεκριμένη ψοφοδεή κυβέρνηση θα μπορούσε να συμβεί: Στην Ελλάδα!

Κατά τα λοιπά: Ρώτησε στην "συνέντευξη Τύπου" κανείς τους "ταλαίπωρους Αφγανούς" για τους Τούρκους λαθρέμπορους που τους μετέφεραν; Όχι!
Τους ρώτησε κανείς πώς κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μια ολόκληρη Τουρκία και βρέθηκαν στις ακτές του Αιγαίου;

Πώς το ίδιο το τουρκικό κράτος πραγματοποιεί την διακίνησή τους και μετά τους βάζει σε μιά σάπια βάρκα και τους πετάει κυριολεκτικά στην θάλασσα; Όχι φυσικά.

Λένε ότι "Οι λιμενικοί προσπάθησαν να ρυμουλκήσουν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν προς την Τουρκία αλλά λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, της μεγάλης ταχύτητας του σκάφους του Λιμενικού και του πανικού που επικράτησε, πολλοί από τους επιβάτες άρχισαν να πηδούν στη θάλασσα".
 
Αν δεχθούμε ότι έτσι έγινε τότε οι άνδρες του Λιμενικού έπραξαν άριστα!
 
Η χώρα ούτε είναι (ή μάλλον δεν πρέπει να είναι) ανθρωποσυλλέκτης πάσης φύσεως καθρομεταναστών και φυσικά υποτίθεται ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι. Και οι νόμοι λένε ότι το ΛΣ/Ακτοφυλακή είναι υποχρεωμένο να εμποδίσει την παράνομη είσοδο στην χώρα ατόμων τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα..
Από εκεί και πέρα, αν ανατράπηκε η βάρκα του Τούρκου δουλέμπορου και αν χάθηκαν ζωές αποτελεί τραγωδία μεν, αλλά εντελώς ανεξάρτητη από το πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι παράνομοι.

Και σε τελική ανάλυση, η ευθύνη είναι 100% της Τουρκίας και των τουρκικών κρατικών κυκλωμάτων που θησαυρίζουν προωθώντας κάπου 200.000- 300.000 λάθρο το χρόνο στην Ελλάδα.
 
Και αν η ΕΕ έχει "ανθρωπιστικό" πρόβλημα, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: Nα καλύψει όλη την δαπάνη για 10.000 συνοριοφύλακες, με 100 πλωτά σκάφη, 50 οχήματα και 20 ελικόπτερα από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο για να "προλαβαίνει τις ανθρώπινες τραγωδίες".
 
Σε διαφορετική περίπτωση οι μαγκιές του στιλ "Δουβλίνο ΙΙ" που υπέγραψε η ελληνική πολιτική ελίτ αποδεχόμενη ότι η χώρα θα γίνει ο "ανθρωποτενεκές" Ασίας και Αφρικής και θα είμαστε υποχρεωμένοι να εμποδίζουμε τους λάθρο να ταξιδεύσουν εκτός Ελλάδος προς τις λοιπές χώρες της ΕΕ, φιλοξενώντας τους μόνιμα εδώ, κομμένες.
Απλά πράγματα...

 
defencenet.gr

Πηγή

16 σχόλια:

  1. ποπη συγνωμη ασχετο,μεγαλο σεισμο πριν απο λιγο στην πατρα ,περιμενουμε ενημερωση
    Απάντηση
  2. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ....
    Παρουσία των αστυνομικών έγινε η επίθεση της Χ.Α....ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=6dLfbnVRowY
    Υ.Γ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΔΕ GAMIESAI PALIOMALAKA ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ

      ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    2. ΦΑΣΙΣΤΑ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ...
  3. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ
    Να γιατι ουρλιαζουν οι υαινες της.........δημοκρατιας.
    Ολοι τους κλεπταποδοχοι.


    20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΗΚΩΝΑΝ ΚΕΦΑΛΙ

    Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλλει τα κανάλια της διαπλοκής, όχι μόνο για τις τηλεδίκες – παρωδία με ψευδομάρτυρες που τους πλήρωναν 50 ευρώ για να βγαίνουν και να λένε ψέμματα κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αλλά κυρίως για τους ύμνους στο μνημόνιο και την στήριξη που έδιναν σε όσους σχεδίαζαν την σημερινή καταστροφή της πατρίδας μας!

    Τώρα έρχεται η εφημερίδα Κontra-News, που απ΄ότι φαίνεται έχει αξιόπιστο ρεπορτάζ καταγγέλοντας εκείνους που πήραν χρήματα για να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο… Παρακολουθούσαν και “χτυπούσαν”.

    Πληρωμένοι εκβιαστές στην υπηρεσία των καθαρμάτων που λήστεψαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα.

    Από ηχηρά ονόματα μέχρι απίστευτους τύπους της λουμπεν παραδημοσιογραφίας, διπλοθεσίτες κρατικοδίαιτους που έκαναν παιχνιδάκια με μαϊμού ιστοσελίδες και διακινούσαν… μαύρο χρήμα από τις “επιστροφές”.

    Σε πολιτικό επίπεδο το Mega, ο ΣΚΑΪ, και τα περισσότερα κανάλια, αποτέλεσαν τον πιο βασικό τηλεοπτικό στυλοβάτη του μνημονίου, τόσο επί διακυβέρνησης Γιωργάκη Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου όσο και επί της σημερινής συγκυβέρνησης. Τα διάφορα «παπαγαλάκια» στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, παρουσιάζοντας το μαύρο ως άσπρο, έγιναν λαομίσητοι και αντικείμενο χλεύης από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, οι οποίοι έβλεπαν μια ξεκάθαρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και μια προσπάθεια ωραιοποίησης της τραγικής κατάστασης την οποία ζει η Χώρα.

    Πριν από λίγο καιρό ένα αριστερό περιοδικό δημοσίευσε την μισθοδοσία των πιο βασικών δημοσιογραφικών «αστέρων» του Mega. Γράφει συγκεκριμένα ότι «τη διετία της κρίσης και του μνημονίου, η οικογένεια (ατομικό εισόδημα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από… 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίμας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέμη 480.000 ευρώ». Όπως καταλαβαίνετε, τα ποσά αυτά αποτελούν πραγματική πρόκληση για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όλους όσοι υποφέρουν από την στυγνή εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου.

    Πόσο μάλλον όταν τα χρήματα αυτά δίδονταν από θαλασσοδάνεια που σύναψε το Mega και που πληρώνει τώρα ο Ελληνικός Λαός!

    Η δικογραφία που δημιουργείται είναι ξεχωριστή και διαθέτει όλα τα καλά και στην ώρα που πρέπει θα γίνουν οι κλητεύσεις…



    Αννιβας
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. @ Αννιβα.................διψάω !!!!
    2. Υπομονη.
      Ερχεται ταριφας να σε παρει.


      Αννιβας
    3. Ασε το δούλεμα Αννίβα.....Βάζεις βενζίνη,βάζω κρασί.....Του 'εδωσες ακριβή θέση ??? στίγμα μήπως ???
    4. Του εδωσα αλλα εκανε λαθος και πηγε σε ενα κουτουκι....πειραζει;
  4. http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_5187.html#.UuUdRRBYnIV

    απλα και ομορφα
    Απάντηση
  5. ''Να γιατι ουρλιαζουν οι υαινες της.........δημοκρατιας.
    Ολοι τους κλεπταποδοχοι.''
    οταν εννοεις ολοι εννοεις προφανως και τους χρυσαυγιτες ''βουλευτες'';
    ''τα ποσά αυτά αποτελούν πραγματική πρόκληση για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, όλους όσοι υποφέρουν από την στυγνή εφαρμογή του εθνοκτόνου μνημονίου.''
    τα παραπανω ποσα ειναι οντως προκλητικα...βεβαια δεν ειναι φρεσκο νεο αυτο αλλα τελος παντων...οταν οι μισθωτοι, οι συνταξιουχοι, οι ανεργοι και οσοι υποφερουν οπως σωστα γραφεις
    συμμετειχαν σε κινητοποιησεις για μισθους, μεροκαματα, συνταξεις για δωρεαν υγεια - προνοια και παιδεια που ακριβως ηταν η χ.α; εφτιαχνε δουλεμπορικα γραφεια με 10 ευρω μεροκαματο μηπως;
    ποτε κυνηγησε πολιτικα οσους ψηφισαν τα μνημονια και τις δανειακες συμβασεις; ποτε. εκτος απο κατι νταβαντουρια και σοου με βρισιες δεν εχει κανει τιποτα αλλο...
    στην περιπτωση της δημοσιας ΕΡΤ δεν μας ελεγε οτι επρεπε να απολυθουν τα κομματοσκυλα και να κλεισει;
    τωρα λοιπον τι καταγγελει τους μεγαλοδημοσιογραφους αφου και ο Καψης στην ΔΤ τον ιδιο μισθο παιρνει χωρια που χρσοπληρωνουμε την καινουργια τηλεοραση....
    τι ακριβως καταγγελει λοιπον η χ.α;
    αυτα που εχει συμφωνησει επι της ουσιας;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. .....Και ολως τυχαιως αυτα που λενε οι χρυσαυγιτες με αυτα που λενε οι μεγαλοδημοσιογραφοι ιδιως του mega ειναι ιδια και κυριως με αυτα που λεει ο Πρετεντερης...θαυμαστε τους:
      https://www.youtube.com/watch?v=Jg4LvaHT50Y#t=30
  6. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΠΛΥΤΟΙ ''ΕΓΚΥΡΟΙ'' ''ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ'' ΤΟΥ DEFENCE ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΑΝ ΛΕΗΛΑΤΙΣΑΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΞΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ -ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ) ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 7 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΛΟΣΤΑΡΙΑ ΑΣΠΙΔΕΣ ΡΟΠΑΛΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕΣ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΗ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ? 
  7. Πνιγηκαν γυναικοπαιδα κυρια Σουφλη ,πνιγηκε ο ανθρωπισμος και η αλληλεγγυη,και εσεις.......ειναι τουλαχιστον ντροπη να τους ονομαζετε λαθρομεταναστες,εμεις οι Ελληνες ημασταν και εξακολουθουμε- με τους αλητες που εχουμε για κυβερνηση-να ειμαστε μεταναστες,ετσι πρεπει να κανουν και στους λαθρο.......ελληνες λοιπον?ΠΟΥ ΠΗΓΕ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΟΝΙΑΣΤΗΚΕ Η......... ΕΠΙΦΑΣΗ, της αγαπης,που σε αυτην ,ανατρεχετε μερα νυχτα?Να ξερετε ποσο με κανετε να σας λυπαμαι.Αναστασια.
    Απάντηση
  8. Ανοιξτε τα συνορα προς ΕΕ για τους μεταναστες !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια