Powered By Blogger

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….



 Αυτόν έβαλαν ως επικεφαλή της Κίνησής τους οι... 58!
ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Αν δεν στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα όλα αυτά τα σιωνιστικά μιάσματα, η Ελλάδα, δεν πρόκειται να ελευθερωθεί και ο ελληνικός λαός θα είναι αιώνια ΔΟΥΛΟΣ!

ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ. 

Πόπη Σουφλή 


Με την “ευγενική” χορηγία του Εφιάλτη Ρόζενστάιν, η παράδοση της ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ…

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ο Ρόζενστάιν, αφού ως Υφ.ΥΠΕΞ του ΣΗΜΙΤΗ, δικαίωσε ΣΚΟΠΙΑ και ΤΟΥΡΚΙΑ και καταδίκασε την Ελλάδα. 


Άλλος ένας IOΥΔΑΙΟΣ Ιουδας !



ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ η ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ!
Άν ΑΓΡΥΠΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ, αν τους ΞΕΦΩΝΙΖΑΝ ΟΛΟΙ οι ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ, δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος για να εφαρμόσουν τις Ανθελληνικές Πολιτικές τους…

Παράδειγμα: Με το Ξεφώνισμα που τους έκανε ΠΡΩΤΟ το “ΟΛΥΜΠΙΑ”, και μετά ακολουθήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πήραν πίσω την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος από ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ... Βρίζοντας βέβαια το συγκεκριμένο Ιστολόγιο…..

Ποιός είναι ο Ιουδαίος ΙΟΥΔΑΣ Ρόζενστάιν (Χρήστος Ροζάκης): 
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ που ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. 

Αναδημοσιεύουμε ΟΛΟ το άρθρο από το ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ NEWS.
Ο Δικαστής Ροζάκης (Ροζενστάϊν)
 
Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.

Δικαστής Λουκαίδης


Του Χρήστου Μπόκα

Ένας Έλληνας που στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και την “τουρκική” μειονότητα στην Ελλάδα. 
 
Οι Ευρω-δικαστές: Ροζάκης & Λουκαίδης


Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίεςκατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει “μακεδονικούς” και “τουρκικούς” συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πάτιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη,ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην κυβέρνησή του.

Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι ως κυβερνητικό στέλεχος προάσπιζε τα εθνικά μας συμφέροντα και έδινε μάχη για τις Ελλήνικές θέσεις στο εξωτερικό, σήμερα ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου πρωταγωνιστεί στις καταδίκες της Ελλάδας, για θέματα μάλιστα για τα οποία και ο ίδιος διαμόρφωνε πολιτική ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Με την ψήφο του, αλλά και με αυτή του Κύπριου προέδρου του ΕΔΑΔ κ. Λουκή Λουκαΐδη, το Δικαστήριο του Στρασβούργου δικαίωσε ομόφωνα τους “Μακεδόνες” της Φλώρινας και τους “Τούρκους” της Θράκης σε τρεις τουλάχιστον περπτώσεις.

Οι συγκεκριμένες αποφάσεις μάλιστα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου δεν είναι μία απλή, τυπική διαδικασία, καθώς, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς, επηρεάζει την στάση άλλων κρατών στα Ελληνικά εθνικά ζητήματα.

Χαρακτηριστική, άλλωστε, είναι η περίπτωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ), το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια στις αναφορές του για την Ελλάδα χαρακτήριζε τη μειονότητα της Θράκης “μουσουλμανική”, ενώ τώρα “τουρκική“, παραπέμποντας, μεταξύ άλλων, και στις συγκεκριμένες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
“Μακεδονική” μειονότηταΟκτώβριος του 2005 και η οκταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματοςτου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, του οποίουπροεδρεύει ο Κύπριος ευρωδικαστής κ. Λουκαΐδης και στο οποίο συμμετέχει ως μέλος και εισηγητής ο Έλληνας ευρωδικαστής κ. Ροζάκης, εκδικάζει την υπόθεση του σωματείου “Ουράνιο Τόξο”, το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Φλώρινας και μάχεται για την αναγνώριση “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα. 

Το “Ουράνιο Τόξο” προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριοκατηγορώντας το Ελληνικό κράτος, επειδή οι Ελληνικές αρχές υποχρέωσαν την οργάνωση νακατεβάσει επιγραφή που είχε αναρτηθεί στη λεγόμενη “μακεδονική” γλώσσα και η οποία έγραφε “Βίνο – Ζίτο -Λερίνσκι Κομιτέτ”.

Η φράση αυτή, σύμφωνα με τις επίσημες παρατηρήσεις του υπουργού Εξωτερικών που κατατέθηκαν στο ΕΔΑΔ για την συγκεκριμένη υπόθεση, “χρησιμοποιήθηκεκατά την εποχή του εμφυλίου πολέμου στη Μακεδονία από τους επιδιώκοντες να στραφούν κατά της Ελληνικής επικράτειας και να καταλάβουν τη Φλώρινα. 

 Η έκφραση “Βίνο – Ζίτο” προκαλεί άμεσους συνειρμούς στους κατοίκους της περιοχής, καθώς υπήρξε σύνθημα μιας εποχής που οδήγησε σε διχασμό και δεινά”.

Αν και με βάση όλες τις διεθνείς συνθήκες δεν τίθεται θέμα “μακεδονικής”μειονότητας στην Ελλάδα, ο κ. Ροζάκης, ο κ. Λουκαΐδης και οι υπόλοιποι δικαστέςδικαιώνουν ομόφωνα το “Ουράνιο Τόξο”!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα την χώρα μας (με την υπογραφή του πρώην Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών φαρδιά πλατιά στην απόφαση), σημειώνοντας παράλληλα ότι “Ουράνιο Τόξο” είναι νόμιμο σωματείο που ως στόχο έχει την υπεράσπιση της “μακεδονικής” μειονότητας που ζει στην Ελλάδα”!

Αυτό ακριβώς ήταν και το σημείο της απόφασης πουανησύχησε τους Έλληνες διπλωμάτες, οι οποίοι αναφέρουν ότι “με αυτό το τρόπο επικυρώνεται η ύπαρξη “μακεδονικής” μειονότητας στην Ελλάδα”.

Ενδεικτικό επίσης της στάσης των κυρίων Λουκαΐδη και Ροζάκηστην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι υποχρέωσαν την Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση στους εκπροσώπους του “Ουράνιου Τόξου” ύψους 35.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση δύο εκ των μελών του Δικαστηρίου.


Προστασία στα όργανα ανθελληνικής προπαγάνδας

Οι συγκεκριμένοι ευρωδικαστές όμως έχουν στοβιογραφικό τους και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις για την χώρα μας. 

Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουλίου του 2006 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο οποίο προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ως μέλος ο κ. Ροζάκης, αποφάσισε ομόφωνα ότι η χώρα μας παραβίασε το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης (δικαίωμα ελευθερίας στη συνείδηση και στην θρησκευτική πίστη).

 Η υπόθεση αφορούσε στην περίπτωσητου αποκαλούμενου “ψευδομουφτή” Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά, ο οποίος είχε εκλεγεί μουφτής από το μειονοτικό σώμα, αλλά δεν είχε αναγνωριστεί από το Ελληνικό κράτος.

Τα Ελληνικά Δικαστήρια είχαν διώξει ποινικά επτά φορές τον “ψευδομουφτή” για αντιποίηση αρχής και τον είχαν καταδικάσει επειδή εξέδωσε ανακοινώσεις θρησκευτικού περιεχομένου χωρίς να έχει επίσημα την ιδιότητα του μουφτή.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όμως, είχε αντίθετη άποψη καικαταδίκασε την Ελλάδα. Όπως αναφέρουν διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Ροζάκης από την εμπειρία του ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι “”ψευδομουφτήδες” της Ξάνθης και της Κομοτηνής, όπως και οι περισσότεροι “τουρκικοί” σύλλογοι της Θράκης, συντάσσονται στην γραμμή του τουρκικού προξενείου της περιοχής προβάλλοντας την τουρκική προπαγάνδα, χωρίς να έχουν καμία σχέση με θρησκευτικά και πνευματικά καθήκοντα”. 

Χαρακτηριστικός είναι άλλωστε ο πύρινος λόγος του σημερινού “ψευδομουφτή” Ξάνθης Αχμέτ Μετέ όπως παρουσιάζεται στο βίντεοπου έφερε στη δημοσιότητα το “Θέμα”, στο οποίο αποκαλεί τους Έλληνες “γκιαούρηδες”,υποδεικνύει προς τη μειονότητα πως “ο τούρκος μόνο με τούρκο μπορεί να γίνει φίλος” και την καλεί να ακολουθήσει το σύνθημα “τουρκική ψήφος σε τούρκο“.

Οι καλύτεροι σύμμαχοι των…. Τούρκων
Το δίδυμο των ευρωδικαστών, όμως, φαίνεται ότι έχειεξελιχθεί σε ….. δήμιο για την Ελλάδα. Πριν από λίγες εβδομάδες η επταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματος, του οποίου προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ο κ. Ροζάκηςκαταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος του “συνεταιρίζεσθαι” (άρθρο11 της Ε.Σ.),επειδή τα δικαστήρια της χώρας μας αρνούνται από το 1995 να αναγνωρίσουν τη νόμιμη σύσταση του σωματείου “Σύλλογος Νεολαίας Μειονότητας Έβρου”.

 

Τα Ελληνικά δικαστήρια είχαν επικαλεστεί ότι ο σκοπός τηςίδρυσης του συλλόγου, όπως αναφέρεται στο καταστατικό του, είναι “η εκπαίδευση των νέων στης παραδόσεις της “τουρκικής” μειονότητας”. 

Το γεγονός αυτό και σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης που μιλά για θρησκευτική – μουσουλμανική και όχι εθνική – τουρκική μειονότητα προκαλεί σύγχυση και δημιουργεί την εντύπωση ότι υπήκοοι ξένης χώρας, και συγκεκριμένα τουρκικής εθνικότητας, κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα. 

Οι ευρωδικαστές όμως είχαν και πάλι αντίθετη άποψη. Τοσκεπτικό τηςκαταδικαστικής απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι αληθινός σκοπός του σωματείου είναι να προωθήσει την ιδέα ότι υπάρχει τουρκική εθνική μειονότητα στην Ελλάδα, αυτό δεν αποτελεί απειλή προς τη δημοκρατική κοινωνία”.

Τα μέλη μάλιστα του συγκεκριμένου συλλόγου υποστήριξαν ενώπιον του ΕΔΑΔ ότι η Συνθήκη της Λοζάνης δεν απαγορεύει στα μέλη των μειονοτήτων να αυτοπροσδιορίζονται με το επίθετο “τούρκοι”.

Η απόφαση αυτή, όμως, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς,θέτει ευθέως θέμα συλλογικού και όχι μόνο ατομικού εθνικού προσδιορισμού. Με άλλα λόγια, ανοίγει τον δρόμο για την επίσημη ανγνώριση εθνικής “τουρκικής” μειονότητας στην Ελλάδα.Επιπλέον, προσθέτουν, δείχνει και την πορεία που θα έχει η εκδίκαση της προσφυγής μουσουλμάνων κατοίκων της Ξάνθηςκατά των αποφάσεων ελληνικών διακαστηρίων να εγγράψουν ωςνόμιμη την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.Ότι δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιώσει την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης”.
Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι

“Θρίαμβος των (σ.σ.:αυτοαποκαλούμενων) Τούρκων της Δυτικής Θράκης με τη βοήθεια του κ. Ροζάκη και του κ. Λουκαΐδη” :αυτά αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης(ΕΟΤΔΘ) μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δικαιώσουν τον “Σύλλογο Νεολαίας Μειονοτήτων Έβρου”.

Προσθέτουν μάλιστα ότι “η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης“, καθώς και ότι η “απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την δικαίωση και άλλων μειονοτήτων σε όλη την Ελλάδα”. 

Εντυπωσιακές επίσης είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΤΔΘ κ. Χαλίτ Χαμπίπογλου πουευχαριστεί τον κ. Χρήστο Ροζάκη και τον κ. Λουκή Λουκαΐδη, αναφέροντας ότι ” το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της απόφασης ήταν ένας Έλληνας και ένας Ελληνοκύπριος ευρωδικαστής δείχνει ξεκάθαρα πόσο δίκιο έχουν οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης”. 

Συμπληρώνει μάλιστα πως ” η Ελλάδα πλέον είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει την τουρκική ταυτότητα της μειονότητας”.
Χρήστος Ροζάκης
Ο εκλεκτός του Σημίτη που “κρέμασε” την Ελλάδα

Κι όμως στον άνθρωπο που υποστηρίζει ότι η μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστεί είχαμε αναθέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας ως υφυπουργός Εξωτερικών.

Εμφανίστηκε στο προσκήνιο στις 25 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν ο τότε πρωθυπυργός κ. Κώστας Σημίτης τον έχρισε ως υφυπουργό Εξωτερικών.

Η αμοιβαία εκτίμηση των δύο ανδρών καθώς και η ιδιότητά του ως καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτέλεσαν το εισιτήριο για την αναρίχησή του στον υπουργικό θώκο.

Διέγραψε, όμως, σύντομη σταδιοδρομία, καθώς η “ασυμφωνία” χαρακτήρων με τον τότε υπουργό κ. Θεόδωρο Πάγκαλο τον οδήγησε σε παραίτηση έπειτα από πέντε μήνες.

Ωστόσο δεν έμεινε χωρίς δουλειά, καθώς λίγους μήνες μετά η κυβέρνηση τον έστειλε στο Στρασβούργο ως ευρωδικαστή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Ο λόγος για τον κ. Χρήστο Ροζάκη, τον Έλληνα ευρωδικαστή και αντιπρόεδρο σήμερα του ΕΔΑΔ, ο οποίος ως φαίνεται έχει εξελιχθεί σε δήμιο της χώρας μας, ιδιαίτερα σε θέματα μειονοτήτων.Πως όμως δικαιολογείται το γεγονός ένας άνθρωπος που έχει διετελέσει στο παρελθόν υφυπουργός Εξωτερικών, επιφορτισμένος με την προάσπιση των εθνικών ζητημάτων της χώρας και γνώστης της μειονοτικής πραγματικότητας, να καταδικάζει την Ελλάδα η οποία δεν αναγνωρίζει “μακεδονικούς” συλλόγους στη Φλώρινα και “τούρκικους” στη Θράκη; 

Ή τουλάχιστον – όπως αναρωτιούνται νομικοί και διπλωματικοί κύκλοι - γιατί ο κ. Ροζάκης δεν ασκούσε το δικαίωμα της εξαίρεσής του από τις συγκεκριμένες υποθέσεις ώστε όσοι “βλέπουν” “τουρκική” και “μακεδονική” μεινότητα στην Ελλάδα να μην επικαλούνται αποφάσεις που τους δικαιώνουν, και μάλιστα από έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;Καθολική άποψη είναι ότι ” ο κάθε ευρωδικαστής σκέπτεται και συμπεριφέρεται ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης”.

Σύμφωνα όμως με όσους γνωρίζουν τις απόψεις του κ. Ροζάκη δεν θα περίμεναν διαφορετική τοποθέτηση από τον Έλληνα ευρωδικαστή και υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό.

Ο ίδιος είχε άλλωστε δηλώσει πως η υπουργοποίησή του είχε και ένα αρνητικό επακόλουθο, ότι δηλαδή του αφαιρέθηκε η δυνατότητα κριτικής παρέμβασης σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παρέμβασης, όπως η δημοσίευση μελέτης σε ξένα επιστημονικά έντυπα με τίτλο 
“Η διεθνής προστασία των μειονοτήτων στην Ελλάδα”, στο οποίο εκφράζει τια απόψεις του για την κατάσταση των μειονοτήτων στη χώρα μας.

Ορισμένες από τις προσωπικές απόψεις του κ. Ροζάκηπου παραθέτονται στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρουν:
“Όσον αφορά τους τουρκόφωνους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, είναι σαφές ότι πληρούν τους όρους για να χαρακτηριστούν εθνοτική ομάδα”.

Με άλλα λόγια δηλαδή ο κ. Ροζάκης θεωρεί πω η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστεί ως “τουρκική”.

Για να στηρίξει μάλιστα τη συγκεκριμένη του άποψη, επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι “η Συνθήκη της Λοζάνης δεν καθορίζει κατ’ ανάγκη τη φύση της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής” - επιχείρημα όμοιο με αυτό που προβάλλουν τα τελευταία χρόνια οι “τουρκικοί” σύλλογοι της Ξάνθης και της Κομοτηνής για να υπερασπιστούν τη νομιμότητά τους.Επιπλέον, σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου και ενάντια στη κρατούσα αντίληψη, “στην Ελλάδα υπάρχει σλαβοφωνη μειονότητα”. 

Προσθέτει μάλιστα ότι “Σλαβόφωνοι μοιράζονται κοινή εθνοτική καταγωγή με τους γειτονικούς πληθυσμούς στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας”.

Σήμερα, το ίδιο πρόσωπο, ο ίδιος ΕΦΙΑΛΤΗΣ  Ροζενστάινπαρουσιάζει το βιβλίο που έγραψε για την ΑΟΖ. 

Θα το προλογίσει ο Βενιζέλος. Τι θα αφορά; 

Τη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΥΠΕΡ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

astikosmythos


Πηγή

18 σχόλια:

  1. 28 Φεβρουαρίου 2009

    Χρήστος Ροζάκης(Ροζενστάϊν):"Να αναγνωρίσουμε και άλλες μειονότητες"

    Ως γνωστόν, οι Εβραίοι που ζουν εκτός Ισραήλ είναι κάργα Διεθνιστές και Ανθρωπιστές (Εβραίοι ίδρυσαν τα περισσότερα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης και όλες σχεδόν τις Ανθρωπιστικές Οργανώσεις), ενώ οι Εβραίοι εντός Ισραήλ είναι κάργα εθνικιστές έως ακροδεξιοί.
    Επιβεβαιώνοντας αυτόν τον κανόνα, ο Ελληνοεβραίος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρήστος Ροζάκης (κολλητός φίλος του Κώστα Σημίτη, ο οποίος και τον διόρισε σε αυτή την επίζηλη θέση) μίλησε το βραδάκι της περασμένης Δευτέρας σε εκδήλωση του σημιτικού Ο.Π.Ε.Κ. (Ομιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας) με θέμα "η διεθνής θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο".

    Σύμφωνα με το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», ο κ.Χρήστος Ροζάκης (πραγματικό όνομα... Ροζενστάϊν) είπε τα εξής φρικτά, που φρόντισαν να θάψουν απαξάπαντα τα ΜΜΕ: «Κακώς η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική αναπτύχθηκε στη λογική της αντιμετώπισης απειλών από τους γείτονες. Η σωστή στάση θα ήταν: η εκλογίκευση της απειλής και η ενθάρρυνση της ενσωμάτωσης των γειτόνων στην Ε.Ε., καθώς πρέπει να αναμορφώσουμε τη στάση μας έναντι των γειτόνων μας, αφού -"η γειτονία είναι η βάση κάθε παραγωγικής εξωτερικής πολιτικής". Μια δεύτερη παθογένεια της Ελλάδος, κατά τον κ. Ροζάκη, είναι η στάση μας έναντι του "άλλου" - μετανάστη ή μειονοτικού: «Η στάση μας έχει επανειλημμένα διεθνώς κατακριθεί», είπε ο κ. Ροζάκης και κατέληξε: «Όσον αφορά τις μειονότητες, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ'!!..»...

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/02/blog-post_7819.html
    Φρύνη





    Απάντηση
  2. Σ'' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ''ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ'' ΓΙΑ ΝΑ ''ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ'' ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ''ΚΕΦΑΛΕΣ '' ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΔΟΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ''ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ''...τοις κεινων ρημασι πειθομενοι!
    Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ!ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΣΚΕΤΗ! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΚΕΤΟ ΕΜΕΣΜΑ!!!!

    ΕΛΛΗ
    Απάντηση
  3. http://www.youtube.com/watch?v=MqMLB_TXQLg

    Το κυριως χρονικο της προδοσιας ξεκινα απο τοτε.
    Απάντηση
  4. Ολα τα εβραιοσιωνιστικα αποβρασματα επιλεγουν επωνυμα που να εμπεριεχουν την εννοια του αιματος. Οπως και οι Ροτ-σιλντ=κοκκινη ασπιδα.
    Διεστραμμενοι αλαζονες και θρασυδειλοι κρετινοι που εχουν διαφθειρει με το χρημα τον κοσμο.
    Απάντηση
  5. http://www.defence-point.gr/news/?p=94498

    Αν δεν μας τεμαχισουν δεν θα σταματησουν.
    Εξαφανιζουν πρωτα την Ελλαδα που μισουν θανασιμα, και μετα ολη την Ευρωπη και τον πολιτισμο της.
    Απάντηση
  6. http://alithiastofos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3519.html
    Απάντηση
  7. ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ [ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΥΡΙΤΤΙΟΥ] ΛΕΒΙΤΕΣ...ΚΛΠ... ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ... ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ [ ΕΣΣΑΙΟΙ ] ...ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ...ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ...ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΥΣ ...ΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
    Απάντηση
  8. Μπράβο ΠΟΠΗ! Να το μάθουν όλοι, να μην την πατήσει κανείς και ψηφίσει τους Εβραιους!

    Αν και γράφτηκε κάτι μήνες πρίν, είναι πολύ επίκαιρο: http://tofanari.blogspot.com/2013/10/58.html
    Μεγάλοι “Αστέρες” του Δαβίδ (στους 58 του Μανιφέστου) που μαζεύτηκαν ΞΑΝΑ, για μιά “Νέα” Κεντρο-Αριστερά…

    Κρίμα που έκλεισε ο astikos mythos... ενοχλούσε φαίνεται...
    Απάντηση
  9. Μπράβο ΠΟΠΗ! Να το μάθουν όλοι, να μην την πατήσει κανείς και ψηφίσει τους Εβραιους!

    Αν και γράφτηκε κάτι μήνες πρίν, είναι πολύ επίκαιρο: http://tofanari.blogspot.com/2013/10/58.html
    Μεγάλοι “Αστέρες” του Δαβίδ (στους 58 του Μανιφέστου) που μαζεύτηκαν ΞΑΝΑ, για μιά “Νέα” Κεντρο-Αριστερά…

    Κρίμα που έκλεισε ο astikos mythos... ενοχλούσε φαίνεται...
    Απάντηση



  10. Κι αλλοι ...............Ιουδες καταδοτες και συνεργατες των Γερμανων στην κατοχη

    Θεόδωρος Πάγκαλος παππους
    Παπανδρεου…ο γερος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!……συμβουλος του…ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ
    Βασος Μαθιοπουλος…..η γνωστη αντι-χουντικη(sic) μεγαλοδημοσιογραφαντζα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
    Βερνικος παππους……….του Πασοκου υπουργου σας
    Κεδικογλου παππους…….του σημερινου ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ υπουργου σας
    Παπακωσταντινου μπαμπας του …… υπουργου του Πασοκ και της ΝΔ … που ηταν θειος του Παπακωσταντινου που μας εχωσε στο ΔΝΤ και στο μνημονιο!
    Νικόλαος Χριστοφοράκος πατερας του γνωστου Ζημενς, γνωστός και ως ο Έλληνας Μένγκελε….
    Ιωάννης Λάτσης…..
    Πάνος Χατζηπάνου…
    Γιαννης Πετσοπουλος , παλαιμαχος…..ΚΟΥΚΟΥΕΣ
    Πικραμενος, ο πατερας του … πρωην πρωθυπουργου σας
    Αγγελοπουλοι (Παναγιωτης-Δημητρης-Αγγελος) , τα δισεγγονα (της ....κυριας), χειροκροτητες σημερα στις συγκεντρωσεις του …ΤΣΙΠΡΑ και μαλλον και χρηματοδοτες του
    Λογοθετοπουλος και……………………Λαμπρακης ο δημοκρατικος γυναικολογος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ μεταπολεμικα γκουχ γκουχ γκουχ (κουμμουνια θα κολλησετε γριπη)
    Μερκουρη Μελινα , η ηρωιδα σας
    Αλεξης Γιαδικιαρογλου της…..Μελινας….ο πισοκολλητος ΦΙΛΟΣ
    Μερκουρης Γεωργιος
    της προηγουμενης κυριας …..ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    οπως και ο μπαμπας Σημιτης , ΚΟΥΚΟΥΕΣ…..(ο συνεργατης του Γ.Μερκουρη) ,
    του γνωστου Κωστα Σημιτη … ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ πρωθυπουργου σας …
    Λαμπρακης και ολο το συγκροτημα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ….ΒΗΜΑΤΟΣ και ΤΩΝ ΝΕΩΝ.
    Tυριμος….. και Μανωλεας βουλευτες προπολεμικα της αριστεραντζας (ο Τυριμος Νο 2 στο κκε πισω απο τον Ζαχαριαδη)
    Μπαντρώνης και Λυκουρέζος… ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ της Κοκκινιάς.(αυτοι ηταν πραγματικοι κουκουλοφοροι που σκοτωσαν οι ανταρτες μετα το μπλοκο της Κοκκινιας).
    Ραλλης πατερας πρωθυπουργου σας



    Ρε ουυυυυυυυυυυυστρ καρακουμμουνια.



    Σταλινασφαλητης
    Απάντηση

  11. Ναι μεν αλλα...................
    http://www.youtube.com/watch?v=RO3HqK48Qjo#t=1031
    Απάντηση
  12. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.-06/01/2005-Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ. Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ*ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ*ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!
    Απάντηση
  13. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.-21/01/2005-ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ*ΕΝΤΟΝΗ*ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ*ΥΠΕΡ ΤΩΝ*ΕΒΡΑΙΚΩΝ*ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ*ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ*ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!
    Απάντηση
  14. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.-07/02/2005-Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΙΔΕΛΟΓΙΑΣ!!!!!!!ΕΧΕΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ*ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ*ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ!!!!!!!Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ 1940-1945 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!!
    Απάντηση
  15. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ Η ΚΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.!!!!!!!!!
    Απάντηση
  16. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΕΙΠΕ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΜΦΕΙΣΒΗΤΙΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ!!!!!!!!!
    Απάντηση
  17. Αποκαλυπτικά περί Ροζάκη/Ρόζενσταϊν (ΥΠΕΞ κυβέρνησης Σημίτη) θα ακούσετε και σε αυτή την ομιλία του μακαρίτη του Φουράκη (2010) που όλως τυχαίως όταν άρχισε να αποκαλύπτει αλήθειες για μασονία κοκ, απεβίωσε.
    Στο 26ο λεπτό για την σχεδιασθείσα από τον Ροζάκη επιχείρηση ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ και την έλευση στρατού Αμπχάζιων Χαζάρων στην Ελλάδα ως δήθεν Ρωσοπόντιοι.
    http://www.fourakis-kea.com/forum/viewtopic.php?f=68&t=4301&sid=4b3d3347d4a9f3be4c7fad71e3caeb89#p32173
    Όποιος έχει όρεξη να ακούσει όλη την ομιλία θα ακούσει και άλλα αποκαλυπτικά όπως για την 17Ν, κα
    Κάποια ακούγονται τρελλά, αλλά σε πολλά είναι μέσα.
    Απάντηση
  18. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΥΡΩ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια