Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Πρέπει να ενημερωθεί ο απλός λαός και οι νέοι

Δώστε έμφαση στο παρακάτω κείμενο. Παραπέμπει σ' αυτούς που μας κυβερνούν, αλλά και σ' αυτούς που συγκροτούν νέες πολιτικές κινήσεις που αποσκοπούν στην διαιώνιση της ίδιας σάπιας εβραϊκής πολιτικής σέχτας που βρίσκεται εντός του ΚΥΝοβουλίου και επιβουλεύεται την πλήρη διάλυση του ελληνικού έθνους..
Οι πληροφορίες που δίδονται από τον συντάκτη, θα πρέπει να μας αφυπνίσουν και να αντιδράσουμε.

Πόπη Σουφλή

Κυρία Σουφλή
Θα πρέπει να ενημερωθεί ο απλός λαός και οι νέοι ,ότι το ρόδο (τριαντάφυλλο) κατά τα αποκρυφιστικά καμπαλιστικά και ροδοσταυρικά ερμητικά τάγματα,σημαίνει Σιών και συμβολίζει αποκλειστικά το κράτος του Ισραήλ.

Πάρα πολλοί κρυπτοεβραίοι σιωνιστές,αλλάζοντας όνομα, διατήρησαν στο ψεύτικο επίθετό τους το πρόθεμα από το Λατινικό όνομα του ρόδου. Έτσι σχηματίζονται επώνυμα,όπως ο
παραπάνω Ροζάκης ,Ροζενστάϊν, Ρόζενταλ, κ.λ.π. κι αυτό για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους.

Ροδοσταυρικά, ονομάζονται τα τάγματα των μασόνων,επειδή επάνω στον σταυρό,στο κέντρο τοποθετείται το ρόδο, που σημαίνει ότι Εβραϊκό Έθνος θα υπερισχύσει του Χριστιανισμού και των Χριστιανικών κρατών.

Το ρόδο αυτό έχει εξωτερικά 12 πέταλα διαφόρων χρωμάτων, όσες δηλαδή και οι φυλές του Ισραήλ, οι οποία κατονομάζεται από ένα Σύμφωνο του Εβραϊκού αλφάβητου.

Εσωτερικά,έχει επτά πέταλα,συμβολικός αριθμός των επτά φρουρών του Ουρανού η των επτά δαιμόνων.

Στο κέντρο έχει τρία πέταλα,τα οποία συμβολίζουν την Πνευματική καθοδήγηση (Βατικανό),την οικονομική ισχύ (Λονδίνο-Ρότσιλντ) και την στρατιωτική ισχύ (πολιτεία της Κολούμπια-Λευκός οίκος).

Επάνω στον σταυρό υπάρχουν τέσσερις πεντάλφες ,δύο σε κάθε κεραία του,οι οποίες με την σειρά τους έχουν στά τέσσερα άκρα τους τέσσερα ισοσκελή τρίγωνα,δύο ανάποδα στα δεξιά που συμβολίζουν τα γυναικεία γεννητικά όργανα σε φάση οργασμού και ηρεμίας και άλλα δύο αριστερά τεμνόμενα με οριζόντια γραμμή που συμβολίζουν την ίδια κατάσταση Shatavaesh (πρίαπη) και ημρεμίας του ανδρικού οργάνου.

Στην κορυφή της κάθε πεντάλφας, υπάρχει το έμβλημα της μαύρου ήλιου. Στην κορυφή της κάθετης κεραίας του σταυρού,ξεκινώντας από τα αριστερά πρός τα δεξιά,είναι τοποθετημένα τα σύμβολα της φτερωτής πριγκίπισσας Vakshya ,συζύγου του συνόλου των φρουρών, του Ερμή -Hg=υδραργύρου στο κέντρο και το αρχικό ( Θ )Tishtar δαίμονα στα δεξιά.

Το τμήμα αυτό της κεραίας είναι κίτρινου χρώματος.

Στο αριστερό τμήμα σε κόκκινο φόντο, η Vakshya τοποθετείται στο Κέντρο,ενώ στο δεξιό τμήμα της κεραίας χρώματος μώβ στο κέντρο τοποθετείται ο Tishtar.

Το γράμμα Θ στην διεθνή γλώσσα αποκαλείται Χ-sampa και αντιστοιχεί στο γράμμα < Τ. >

Στο κέντρο του αστεριού εικονίζεται η Az (Aza) ο δαίμων του φόβου ,του τρόμου και της εκμηδένισης, και αντιστοιχεί στον αριθμό 69 και στην σκοτεινή πλευρά της σελήνης,


Στο κάτω τμήμα της καθέτου κεραίας του σταυρού, σε λευκό φόντο τοποθετείται το Εβραϊκό αστέρι του Δαϋίδ με τα εξής σύμβολα στις άκρες του.

Στην αριστερή πάνω άκρη υπάρχει το σύμβολο του Άρη θεού του πολέμου,στην κάτω άκρη το σύμβολο του Βάαλ.

Στο κατώτερο άκρο του άστρου συμβολίζεται η λευκή σελήνη,ενώ στην κορυφή ο Σατανάς Κρόνος Saturn,ο οποίος κατά την μυθολογία έτρωγε τα παιδιά του.

Στα δεξιά του άστρου επίσης στην κάτω άκρη συμβολίζεται ο Βάαλ και στην επάνω o Δίας.

Στην κάτω άκρη σε τετράχρωμα ενωμένα ισοσκελή τρίγωνα,τα οποία σχηματίζουν τετράγωνο υπάρχει άλλη μία πεντάλφα με τα ίδια σύμβολα των άλλων τριών ενώ στο κάτω άκρη στο κέντρο των φρουρών είναι ο Ερμής ή υδράργυρος,καθ' όσον κατά την αλχημεία το μέταλλο αυτό αναμειγνύονταν με όλα τα άλλα πλήν του σιδήρου,σχηματίζοντας αμαλγάματα= (διάλυση εθνών και ανάμειξη λαών). ΄

Οπισθεν του σταυρού υπάρχει το Λατινικό γράμμα R και το Ελληνικό μικρό χ= Rx που συμβολίζει την παλίνδρομη ανάστροφη κίνηση ή την ανάποδη χαρακτηριστικό του σατανά.

Στην μουσική χρησιμοποιείται για το ανάποδο παίξιμο των δίσκων ,όπου ακούγονται οι κρυπτογραφημένες επικλήσεις στον διάβολο,ενώ στην γενετήσια διαδικασία συμβολίζει την παλίνδρομη κίνηση του άνδρα.

Επίσης υπάρχει ο συμβολισμός της παρθένου , το vicra και το I I X που σύμβολίζει την μηχανική μέγγενη του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ,την UNISEF και άλλες "φιλανθρωπικές οργανώσεις", και ο συμβολισμός του σκορπιού, με την αξιοποίηση των διάφορων πνευματικών και σωματικών ικανοτήτων.

Όλα σχεδόν τα αποκρυφιστικά σύμβολα είναι μίξη των αρχαίων Χαλδαϊκών και Αιγυπτιακών αστρολογικών μαγικών συμβόλων και αλχημιστικών επινοήσεων ,όπως ήταν ο Ισαάκ Νεύτων.
Θα μπορούσα να αναφερθώ σε περισσότερα τέτοια σατανικά εφευρήματα,αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος.Ο/Η ΛΕΩΝΙΔΑΣ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Εβραίο ηγέτη έχει η "Κίνηση των 58"!":
Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 5:45 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 58, ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΑΣΣΟΝΙΑ


14 σχόλια:


Ανώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 5:59 μ.μ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΗ Η ΛΑΗΘΕΙΑ..............
Και κει που μας χρωσταγανε μας πηραν και το βοδι.

Συριζα προς εβραϊλα:
"Ειμαστε και μεις εδω. Οχι μονο το δημοκρατικο τοξο του κωλου του Τουρκογλου"


Εκτός από τον φον Αντωνάκη, τον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο, τον μπάρμπα-Φανούρη, τον πρόεδρο Πάνω και τους αρχιτσιγκούνηδες του Περισσού, τα διαπιστευτήριά τους προς την τοπική και διεθνή εβραΐλα έδωσαν (για μια ακόμα φορά…) και οι συριζαίοι (που δήθεν θα τα βάλουν με τους διεθνείς τοκογλύφους…).

Το βάρος της εκπροσώπησης έπεσε στον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο (γνωστόν διοργανωτή παράνομων αντισυγκεντρώσεων παρακρατικών αναρχοκομμουνιστικών στοιχείων κατά της Χρυσής Αυγής), ο οποίος με αφορμή την ημέρα του ολοκαυτώματος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η μεγαλειώδης Εθνική Αντίσταση, με πρωταγωνιστές το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, έδωσαν τιτάνιο αγώνα ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές και στους συμμάχους τους, σε μια προσπάθεια, όχι μόνο να απελευθερώσουν την Ελλάδα, αλλά και να σώσουν τους Εβραίους που ζούσαν στη χώρα. Παρόλες τις προσπάθειές τους μόνο 8.000 με 10.000 Ελληνο-Εβραίοι επέζησαν από το Ολοκαύτωμα της ναζιστικής και φασιστικής θηριωδίας. Η διάσωσή τους οφείλεται, ως ένα βαθμό, στην άρνηση των Ελλήνων, του ΕΑΜ, καθώς και της εκκλησίας, να εφαρμόσουν τα σχέδια των Γερμανών για την απέλασή τους. Παρά το ότι μέχρι τον Μάρτιο του 1943 δεν είχαν αρχίσει οι απελάσεις, η Ελλάδα έχασε τουλάχιστον το 81% του Εβραϊκού πληθυσμού της κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Περίπου 60.000 με 70.000 Ελληνο-Εβραίοι θανατώθηκαν, οι περισσότεροι στο Άουσβιτς-Μπιρκενάου.
Ο Βόλος έζησε το δράμα της θανάτωσης πολλών Εβραίων συμπολιτών μας από τους Γερμανούς φασίστες στην πόλη ή στα κάτεργα των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το ΕΑΜ και ο εφεδρικός ΕΛΑΣ διέσωσαν πολλούς συμπολίτες μας Εβραίους και πολλοί από αυτούς αγωνίσθηκαν από τις γραμμές της Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την απελευθέρωση της πατρίδας. Σήμερα, που υποστηρικτές του φασισμού, του ναζισμού και αρνητές του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, όπως η Χρυσή Αυγή, εκμεταλλευόμενοι τα άλυτα και οξυμένα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, πρέπει να ορθώσουμε ένα πλατύ πολιτικό, μαζικό, δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα ενάντια στους συνεχιστές και στους υμνητές του Χίτλερ και να διεκδικήσουμε την επίλυση των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων, όπως η ανεργία και η φτώχεια, που ταλανίζουν την χώρα και εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού.
Χαιρετίζω την Εκδήλωση μνήμης και τιμής στους Έλληνες Εβραίους, που έχασαν τη ζωή τους στο Ολοκαύτωμα, την οποία πραγματοποιούν, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου, την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος της πόλης του Βόλου.»
«ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!»


Βρε αμε γ@μησου μαλακα.


Σταλινασφαλητης


Απάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 7:41 μ.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΑΛΙΝΑΣΦΑΛΙΤΗ.


ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 6:06 μ.μ.

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ (;) ΦΕΚ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ! ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο…ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

- http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/blog-post_3651.html#moreΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 6:19 μ.μ.

Οι υψηλές θέσεις είναι σαν τα απότομα βράχια: μονάχα οι αετοί και τα ερπετά μπορούν να φτάσουν στην κορυφή.ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 6:35 μ.μ.

Λιαν διαφωτιστικο κειμενο.
Λεωνιδα, ευχαριστουμε.ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 6:46 μ.μ.

http://www.eglimatikotita.gr/2014/01/blog-post_2269.html

Μασονια, αυτο θα θελατε να συμβει σε σας;ΑπάντησηΗΛΙΑΣ29 Ιανουαρίου 2014 - 6:52 μ.μ.

E...,.ρε και να'χαμε το χρήμα λέει να'χαμε και την μιζέρια μας να δεις που θα την γράφαμε.ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 7:14 μ.μ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ?Απάντηση

ΑπαντήσειςΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ29 Ιανουαρίου 2014 - 7:28 μ.μ.

Μακάρι στην καθαρότητα, στην Χριστιανικότητα και στο ήθος, να μοιάζατε στο ελάχιστο στον ΛΕΩΝΙΔΑ.
Αυτού του είδους οι ανώνυμες ερωτήσεις, αν μη τι άλλο είτε από ηλίθιους προέρχονται, είτε από οβριούς, που κατέχουν καλά την πολιτική της προπαγάνδας, που επιχειρεί να ενσπείρει ζιζάνια και αμφιβολίες.
Κάτω τα χέρια σου και τις αμφιβόλου ηθικής ερωτήσεις σου για τον ΛΕΩΝΙΔΑ, γιατί εδώ μέσα σ' αυτό το blog δεν έχουν θέση οι Μασσόνοι και οι οβριοί.

Πάντα επωνύμως

Πόπη Σουφλή
Ανώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 8:39 μ.μ.

ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ.ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ29 Ιανουαρίου 2014 - 9:08 μ.μ.

Έτσι όπως την κάνατε όμως, αφήσατε αιχμές και υπονοούμενα. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ μέσα από τους σχολιασμούς του, δίνει αγώνα αφύπνισης του λαου μας, καθώς οι γνώσεις του επί θεμάτων θρησκείας είναι τεράστιες..
Σχόλιά του, αναρτώ πολύ συχνά, ωστε να μην χάνονται τα όσα σημαντικά γράφει.
Εκτός αν είστε καινούργιος/α στο blog μου και δεν το γνωρίζετε.
Μακάρι η ηγεσία της εκκλησίας μας, να ήταν σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ.
Δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε.ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 7:52 μ.μ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΙΓΝΕΙΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΔΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ. Η ΛΕΞΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΝ. ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΗΤΟΙ ΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ,ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΑΛΕΙΩΣ ΑΛΑΞΤΕ ΥΠΗΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ, Η ΜΑΛΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΝΕΙ.ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 8:09 μ.μ.

17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ*APOSTOLO TSIPIDH*ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ'''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ'''ΤΗΣ STOAS-GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013 O MΑΣΩΝΟΣ!!!!!!!ΑπάντησηΑνώνυμος29 Ιανουαρίου 2014 - 8:17 μ.μ.

O CHEV DR ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ'''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ'''ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ LLI ΜΕΓΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ''ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ''ΤΕΧΝΗΣ''ΤΟΥ''ΤΑΓΜΑΤΟΣ''ΤΩΝ''ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ''ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ''ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ*ILISIA ATHENS*ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΙΣ*27/05/2011*ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΜΑΤΟΣ Λ.Α.Ο.Σ.ΠΑΝΟΣΟΛΟΓΙΩΤΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗΝ ΤΟ 2007 ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΑΡ. ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΩΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια