Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Τα UFO της ναζιστικής Γερμανίας και το Σχέδιο Συνδετήρας


μυστικό ιπτάμενο δίσκο

Το ναζιστικό κόμμα διέθετε έναν μυστικό ιπτάμενο δίσκο που είχε ήδη αφήσει το σχεδιαστήριο και πετούσε φτάνοντας τα 1.200 μίλια την ώρα (1.900 χλμ/ω). Είχε την δυνατότητα για κάθετη απογείωση, στροφές 90 μοιρών σαν ελικόπτερο, και φυσικά ήταν πολύ ανώτερο από οτιδήποτε διέθεταν οι συμμαχικές δυνάμεις την εποχή εκείνη. Επιπρόσθετα, είχαν επίσης ένα άλλο σκάφος που ήταν σχεδόν έτοιμο και θα ήταν σε θέση να πετάξει.

Ήταν ικανό να τρέχει με 2.500 μίλια ανά ώρα (4.000 χλμ/ω), ταχύτητα διπλάσια από το αρχικό σκάφος. Δεν είχε μόνο τα χαρακτηριστικά του αρχικού σκάφους, αλλά διέθετε επίσης ένα όπλο λέιζερ τοποθετημένο επάνω του, που είχε την διατρητική ικανότητα να διαπερνά θωράκιση τεσσάρων ιντσών..

Haunebu Ι Project Paperclip


Μέχρι το 1939 τα SS είχαν παραγάγει το RFC-1, το οποίο αποκαλούσαν Haunebu


 Ι. Τον Αύγουστο του 1939 το μηχάνημα έκανε την παρθενική πτήση του και απέδειξε την βιωσιμότητά του, όντας πάνω από 65 πόδια (20 μ) σε διάμετρο και προσφέροντας σημαντικό ωφέλιμο χώρο. Μέχρι τα τέλη του 1940 το RFC-2 (Haunebu ΙΙ) είχε εισέλθει στην ενεργό υπηρεσία ως αναγνωριστικό αεροσκάφος και υπάρχουν φωτογραφικές αποδείξεις που να στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Μετά το τέλος του πολέμου το 1945, ρωσικές και αμερικανικές ομάδες των υπηρεσιών πληροφοριών άρχισαν ένα κυνήγι για να εντοπίσουν αυτά τα στρατιωτικά και επιστημονικά λάφυρα, όπως τα αντιλαμβάνονταν, της προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας. 

Μετά την ανακάλυψη των όπλων δέσμης σωματιδίων / λέιζερ σε γερμανικές στρατιωτικές βάσεις, το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε όχι μόνο να έχουν υπό τον έλεγχό τους την τεχνολογία αυτή, αλλά και τους επιστήμονες που συνέβαλλαν στην ανάπτυξή της «για να διασφαλισθεί ότι οι ΗΠΑ εκμεταλλεύονται πλήρως τις σημαντικές αυτές εξελίξεις, οι οποίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την εθνική μας ασφάλεια». 

Ως εκ τούτου, δρομολογήθηκε ένα σχέδιο για να μεταφερθεί αυτό το επιστημονικό προσωπικό της ναζιστικής Γερμανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η φύση, και η έκταση αυτού του σχεδίου, που αργότερα ονομάστηκε «Operation Paperclip» ή «Project Paperclip» («Επιχείρηση ή Σχέδιο Συνδετήρας») παρέμεινε απόρρητη μέχρι το 1973. 

Στην εικόνα μερικοί από τους πάνω από 1.600 γερμανούς επιστήμονες - οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν και παρέμεναν ένθερμοι ναζιστές - που μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου: 

 μερικοί από τους πάνω από 1.600 γερμανούς επιστήμονες Haunebuαεροσκάφος  αμερικανικές ομάδες
Εικόνα αριστερά: Τα στελέχη της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Βαλλιστικών Πυραύλων (ABMA - Army Ballistic Missile Agency) το 1956. 
Ο Hermann Oberth (μπροστά), ο Ernst Stuhlinger (καθιστός, αριστερά), ο Υποστράτηγος H.N. Toftoy (όρθιος, αριστερά), ο Wernher von Braun (καθιστός, δεξιά), και ο Eberhard Rees (όρθιος, δεξιά). Ο Stuhlinger, ο von Braun και ο Rees ανήκαν στο Project Paperclip, το πρόγραμμα που έφερε γερμανούς επιστήμονες στις ΗΠΑ μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Oberth ήρθε στις ΗΠΑ αργότερα, για να εργαστεί για τον πρώην φοιτητή του, τον von Braun. Ο Toftoy, ο Αμερικανός αξιωματικός, φαίνεται σαν δεσμοφύλακας μιας ελίτ ομάδας αιχμαλώτων πολέμου. Στην εικόνα δεξιά ο von Braun το 1941 με γερμανούς αξιωματικούς. 
 Τα παρακάτω είναι μια «Δημόσια Δήλωση» που κυκλοφόρησε από τον John Lear στις 29 Δεκεμβρίου 1987 και αναθεωρήθηκε στις 25 Μαρτίου 1988. Αρχικά εστάλη σε ορισμένους από τους προσωπικούς φίλους του Lear και σε συνεργάτες ερευνητές οι οποίοι με τη σειρά τους του ασκούν πίεση να δημοσιεύσει αυτές τις πληροφορίες στο κοινό. Η πρώτη έκδοση της δήλωσης που προφανώς προοριζόταν για ένα «κλειστό» ακροατήριο - το πλήθος των ερευνητών με τους οποίους ο Lear συνεργαζόταν, ενώ η ακόλουθη αναθεώρηση περιέχει τις ίδιες πληροφορίες με την πρώτη έκδοση, αλλά απευθύνεται προς το ευρύ κοινό:
 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ:

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζει να στηρίζεται στην προσωπική και επαγγελματική ευπιστία σας για να καταστείλει τις πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν. Η συνεργασία σας κατά τα τελευταία 40 χρόνια έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία μας και σας χαιρετούμε.
 Ο ήλιος δεν περιστρέφεται γύρω από τη Γη.
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεργάζεται με μικρόσωμους γκρίζους εξωγήινους εδώ και περίπου 20 χρόνια.
Η πρώτη αλήθεια που αναφέρθηκε εδώ οδήγησε τον Giordano Bruno στην πυρά το 1600 μ.Χ.     επειδή τόλμησε να προτείνει ότι ήταν πραγματικότητα. Η δεύτερη αλήθεια έχει οδηγήσει πολύ περισσότερους ανθρώπους στον θάνατο επειδή προσπάθησαν να την διατυπώσουν δημόσια, για τους οποίους ελάχιστα θα μαθευτούν ποτέ.
άγαλμα
Το άγαλμα του Δομινικανού καλόγερου Giordano Bruno στην Piazza dei Fiori στην Ρώμη, στο σημείο που οδηγήθηκε στην πυρά από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία στις 17 Φερβρουαρίου του 1600. Ο Giordano Bruno που ήταν μαθηματικός, φιλόσοφος και αστρονόμος, είχε καταδικαστεί ως αιρετικός από την Ιερά Εξέταση, επειδή είχε προτείνει ότι ο Ήλιος είναι ουσιαστικά ένα αστέρι γύρω από το οποίο γυρίζει η Γη, και επιπλέον, ότι το σύμπαν περιέχει έναν άπειρο αριθμό κατοικημένων κόσμων που κατοικούνται από άλλα νοήμονα όντα. Αλλά η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Το γεγονός ότι η Γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο κατεστάλη με επιτυχία από την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία για πάνω από 200 χρόνια. Προκάλεσε τελικά μια σημαντικότατη αναταραχή στην εκκλησία, στον τρόπο διακυβέρνησης και στην σκέψη. Μια επαναδιάταξη των κοινωνικών και των παραδοσιακών αξιών. Αυτό έγινε στα 1600.

Τώρα, περίπου 400 χρόνια αφότου διατυπώθηκε η πρώτη αλήθεια πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι και πάλι με τα συγκλονιστικά γεγονότα. Την «φρικτή αλήθεια» που η κυβέρνηση έκρυβε από εμάς για πάνω από 40 χρόνια. Δυστυχώς, η «φρικτή αλήθεια» είναι πολύ φρικτότερη απ' όσο η ίδια η κυβέρνηση είχε ποτέ φανταστεί.

Στην προσπάθειά της να «προστατεύσει την δημοκρατία», η κυβέρνησή μας, μας ξεπούλησε στους εξωγήινους. Και εδώ περιγράφεται το πώς συνέβη. Αλλά πριν αρχίσω, θα ήθελα να προσφέρω μια λέξη για την υπεράσπιση αυτών που μας ξεπούλησαν στην διαπραγμάτευση. Είχαν τις καλύτερες προθέσεις.

Η Γερμανία ίσως να είχε ανακτήσει ένα ιπτάμενο δίσκο ως το 1939. Ο στρατηγός James H. Doolittle πήγε στη Νορβηγία το 1952 για να επιθεωρήσει ένα ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί εκεί στο νησί Spitsbergen.

Η φρικτή αλήθεια ήταν γνωστή μόνο από πολύ λίγα άτομα: Ήταν πράγματι κακάσχημα μικρόσωμα πλάσματα, που έμοιαζαν με αλογάκια της Παναγίας

  ... Από την αρχική ομάδα εκείνων που ήταν οι πρώτοι που έμαθαν την «φρικτή αλήθεια», αρκετοί αυτοκτόνησαν, ο πιο εξέχων εκ των οποίων ήταν ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρώην υπουργός του Πολεμικού Ναυτικού James V. Forrestal που οδηγήθηκε στον θάνατο πηδώντας από το παράθυρο του 16ου ορόφου στο Ναυτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν

(Σημείωση: Ο William Cooper, ένα πρώην μέλος μιας ομάδας ενημέρωσης της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ναυτικού, επιμένει ότι ο Forrestal στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε από πράκτορες της CIA που έκαναν τον θάνατό του να μοιάζει σαν αυτοκτονία επειδή δεν συμφωνούσε πλέον με την πολιτική της συγκάλυψης και ήθελε να αποκαλύψει όσα γνώριζε και να προειδοποιήσει το κοινό για την εξωγήινη απειλή.

Με βάση διαβαθμισμένα έγγραφα που ο Cooper υποστηρίζει ότι είχε διαβάσει, στις 22 Μαΐου 1949, δύο πράκτορες της CIA μπήκαν στο δωμάτιο του ναυτικού νοσοκομείου Bethesda όπου νοσηλευόταν, έδεσαν ένα σεντόνι γύρω από το λαιμό του Forrestal και σε ένα φωτιστικό, και τον έριξαν από το παράθυρο για να κρεμαστεί. Το σεντόνι σχίστηκε και οδηγήθηκε στον θάνατο πέφτοντας στο κενό.)

Οι ιατρικοί φάκελοι του Υπουργού Forrestal είναι απόρρητοι μέχρι σήμερα.


aliengrip.pblogs.Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια