Δείτε  την αθέατη όψη του Κομμουνισμού:

Πριν λίγες εβδομάδες  ο Χρήστος Γούδης είχε πει σε μια εκπομπή του Στέφανου Χίου ότι η Αντίσταση στην κατοχή σκότωσε μόλις 376 Γερμανούς.

Για να δούμε μερικά πράγματα μεταξύ των οποίων και το εν λόγω επίσημο έγγραφο του Γερμανικού Κράτους:

(update 16.11.2013)                            

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει σε μορφή PDF

πηγή εγγράφου:

βιβλίο: “Η Μεγάλη καταχνιά – κατοχή 1941 – 1944″

συγγραφέας: Στρ. Χρήστος Κοσσιώρης

εκδόσεις: Ήλεκτρον

Το επίσημο έγγραφο του Γερμανικού Κράτους λέει ότι οι αριθμοί που αναφέρονται είναι οι πιστοποιημένοι δια συγκεκριμένων τάφων. Στα νούμερα αυτά δεν προσμετρώνται όσοι χάθηκαν (αγνοούμενοι), όσοι υπέκυψαν εκτός Ελλάδος, όσοι ήταν σε πιθανές κρυφές επιχειρήσεις κ.α.

Αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά αναφέρονται και στο βιβλίο “Χρονικά Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου” (Chronik des Zweiten Weltkrieges).

Πιστοποιημένοι λοιπόν θάνατοι Γερμανών Στρατιωτών από τους Αντάρτες 376, από τύφο και αρρώστιες 721. Αν υπήρχε πραγματικά αντίσταση θα έπρεπε αυτός ο αριθμός να ήταν 10.000 ή 20.000 ή 30.000, αλλά δεν ήταν… είναι 376. Σκεφτείτε ότι ο Λεωνίδας τις 3 ημέρες των Θερμοπυλών σκότωσε 65.000 εχθρούς χρησιμοποιώντας σπαθιά και δόρατα, δεν είχε ούτε αυτόματα ούτε χειροβομβίδες ούτε ρουκέτες όπλα δηλαδή μαζικής καταστροφής.

Παρόλο λοιπόν που ο αριθμός αυτός στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερος, είτε διπλάσιος είτε τριπλάσιος είτε τετραπλάσιος είτε πενταπλάσιος να είναι, η αντίσταση όπως και να το κάνουμε αντίσταση δεν μπορεί να ονομαστεί.

Σε κάποια βασικά σημεία που πρέπει να εστιάσουμε είναι:

1. ότι οι Γερμανοί ως Αντάρτες υπολογίζουν όλες τις αντάρτικες ομάδες και όχι μόνο το ΕΑΜ ΕΛΑΣ, εν ολίγοις υπάρχει και η ακραία πιθανότητα να μην σκότωσαν ούτε έναν Γερμανό…

2. Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ δημιουργήθηκε τέλος Σεπτεμβρίου του 1941, δηλαδή ΜΕΤΑ το σπάσιμο της συμφωνίας Molotov – von Ribbentrop (Χίτλερ και Στάλιν) από μεριάς Χίτλερ.

3. Περιέργως χώρες που συμμάχησαν με τον άξονα (Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία) συν την κατακτηθείσα Πολωνία, μετέπειτα έγιναν χώρες Σοβιετικής επιρροής…

4. Ο κόκκινος στρατός όλως τυχαίως δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα παρόλο που ζητήθηκε επιμόνως από το ΚΚΕ. Οι σφαίρες επιρροής στην πραγματικότητα είχαν διανεμηθεί πολύ πριν από την συνάντηση Τσόρτσιλ – Στάλιν στην Μόσχα και την Γιάλτα.

5. Ο Στάλιν δια μέσω ΚΚΕ έδωσε το ΕΑΜ ΕΛΑΣ υπό τις διαταγές των νέων πλέον συμμάχων του, των Άγγλων.

Ο Βελουχιώτης λάμβανε οπλισμό και πυρομαχικά από τους Άγγλους, ομοίως και ο εκτοπισμένος Ελληνικός Στρατός ο οποίος μεταφέρθηκε στην Μέση ανατολή μαζί με την Κυβέρνηση. Οι Άγγλοι έλεγχαν και τις δύο πλευρές για πολλές δεκαετίες.

Ο ρόλος του Βελουχιώτη ήταν να μαζέψει υπό τον έλεγχο του όλες τις αντάρτικες ομάδες. Όσοι δεν έτρωγαν το παραμύθι που τους πούλαγε τους πολεμούσε μέχρι θανάτου. Όσους δεν κατάφερε να τους σκοτώσει τους παγίδεψε, δηλαδή τους μίλησε για συνεργασία και όταν ήρθαν στο τραπέζι να συζητήσουν τους καθάρισε. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Συνταγματάρχη Αθανάσιου Γιαννακκόπουλου (οργάνωσις “Ελληνικός Στρατός” – Πελοπόννησος) και του Συνταγματάρχη Δημήτριου Ψαρρού (οργάνωσις 5/42 Συντάγματος Ευζώνων – Στερεά Ελλάδα) και με την οργάνωση Π.Α.Ο στην Βόρειο Ελλάδα.

Το ότι οι Συνταγματάρχαι πήγαν προς συζήτηση αποδεικνύει ότι δεν γνώριζαν εις βάθος τι εστί Κομμουνιστής και Κομμουνιστική Προπαγάνδα. ο ΕΔΕΣ προσδέθηκε και αυτός υπό των Άγγλων, μάλιστα ο όρκος της Οργάνωσης περιείχε απόλυτη πίστη εις τον Βασιλιά Γεώργιο ο οποίος ήταν γνωστό όργανο των Άγγλων. Πολλοί γενναίοι Στρατιωτικοί δεν προσχώρησαν με τον ΕΔΕΣ γι αυτόν τον λόγο. Αν είχαν προσχωρήσει, ο ΕΔΕΣ θα ήταν ο ισχυρότερος αντάρτικος δεσμός αντί του ΕΑΜ ΕΛΑΣ, πράγμα που μας βάζει σε υποψίες.

Για να ξετυλίξουμε σωστά τον μίτο της Αριάδνης ας προσθέσουμε – θυμηθούμε και τα παρακάτω στοιχεία:

Σύμφωνο Molotov – Von Ribbentrop τον Αύγουστο του 1939 κατά το οποίο η Χιτλερική Ναζιστική Γερμανία και η Σταλινική Κομμουνιστική ΕΣΣΔ συμφωνούν στο ότι αφενός οι δύο πλευρές υποχρεώνονταν να μην κάνει επίθεση η μια στην άλλη και αφετέρου η μια να μείνει ουδέτερη αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο. Το σύμφωνο αυτό “έσπασε” το καλοκαίρι του 1941 από μεριάς Χίτλερ.

Την 28η Οκτωβρίου του 1940 όταν ο Ιταλικός Φασισμός έκανε επίθεση στην Ελλάδα το σύμφωνο αυτό ήταν εν ισχύ γι αυτό και τα 2 γράμματα Ζαχαριάδη που θα δούμε παρακάτω. Επίσης τον Απρίλιο του 1941 όταν η Ναζιστική Γερμανία έκανε επίθεση στην Ελλάδα, το σύμφωνο επίσης ήταν εν ισχύ, γι αυτό και ο Στάλιν μπήκε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Μόσχα και μπαγλάρωσε όλο το Ελληνικό προξενικό σώμα στέλνοντας το στα γνωστά Γκούλαγκ.

Η κοινή επίθεση στην Πολωνία και σε άλλα σημεία φανερώνει ότι η συμφωνία δεν ήταν απλά μια συμφωνία μη επίθεσης η τους ενός προς τον άλλον…

αναλυτικό άρθρο με οπτικοΑκουστικό υλικό ΕΔΩ

Προχωρούμε στα γράμματα Ζαχαριάδη, τα οποία με τον γνωστό μαεστρικό Κομμουνιστικό προπαγανδιστικό τρόπο καλούν τους Έλληνες δήθεν με πνεύμα ειρηνοποιό να σταματήσουν να πολεμούν τον Ιταλικό Φασισμό όπως τα “αδέρφια” τους οι Κομμουνιστές Βούλγαροι. Στην πραγματικότητα οι Βούλγαροι ήταν σύμμαχοι του Ιταλικού Φασισμού και των Ναζιστών οι οποίοι λίγο αργότερα με την ιδιότητα του συμμάχου των κατακτητώνστρογγυλοκάθησαν σε Ελληνικά Εδάφη. Όπως πάντα χρησιμοποιούν την ειρήνη, τις αγάπες και τις αλληλεγγύες κατά το δοκούν.

Αναλυτικό άρθρο με τα 3 γράμματα Ζαχαριάδη ΕΔΩ

 

Έχουμε επίσης τα έγγραφα των συμφώνων ΕΑΜ ΕΛΑΣ με την Γκεστάπο (1944):

 

 

 

αναλυτικό άρθρο για τις συμφωνίες αυτές ΕΔΩ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τόσο τις τρομακτικές ομοιότητες του Ναζισμού με τον Κομμουνισμό, όσο και την στενή συνεργασία που είχαν Ναζιστές και “αντιΝαζιστές – αντιΦασίστες”

Μια σύντομη ή εκτενέστατη εικόνα περί του τι εστί Κομμουνισμός (και κατ επέκταση Αριστερισμός και Σοσιαλισμός) μπορούμε να δούμε με μάρτυρες τους ίδιους στα παρακάτω βίντεο:

Μπορείτε να δείτε Αναλυτικό Χρονικό του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου ΕΔΩ

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN