Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μυστική έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών προειδοποιεί για έξαρση βίας και φυλετικό πόλεμο εξ αιτίας του αριθμού των μεταναστώνΕδώ στο... Ελλαδιστάν, κύριοι της κατοχικής κυβέρνησης, έχουμε ανάλογη έκθεση; 
Ή μήπως μας την κρατάτε για.. έκπληξη, όταν τα ποσοστά σας θα είναι σε μονοψήφιο αριθμό και.. ξαμολήσετε τους μετανάστες της ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, για να τρομοκρατήσετε τον ελληνικό λαό;;;;... με την σύμφωνη γνώμη των προστατών και υπερασπιστών των μεταναστών (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ βεβαίως βεβαίως)...


Πόπη Σουφλή


Σκηνή από την ταινία "Children of Men", μια αρκετά "προφητική" ταινία βλ. εδώ

Μια νέα πλημμύρα μεταναστών από την Ανατολική Ευρώπη θα μπορούσε να προκαλέσει φυλετικές συγκρούσεις στους βρετανικούς δρόμους, προειδοποιεί μια μυστική κυβερνητική έκθεση.

Η ελεύθερη είσοδος στο Ηνωμένο Βασίλειο Ρουμάνων και οι Βούλγαρων θα επιτρέπεται από την Τετάρτη.

Αλλά μια κρυφή μελέτη αναφέρει ότι οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές. 

Κανείς δεν ξέρει πόσοι μετανάστες θα φτάσουν, αλλά η έκθεση αναφέρει ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότεροι από τον προβλεπόμενο αριθμό των 50.000.

Η έκθεση προβλέπει ένταση μεταξύ των νέων μεταναστών και εκείνων που ήδη ζουν εδώ, εάν έχουν χαμηλότερους μισθούς από εκείνους των Πολωνών εργαζομένων καθώς και των Βρετανών.

Σοβαρές συγκρούσεις μπορούν να ξεσπάσουν οδηγώντας σε αυτό που περιγράφεται ως μια κατάρρευση της "κοινωνικής συνοχής".

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης των Εργατικών, Ντέιβιντ Μπλάνκετ, 66 ετών, έχει προβλέψει μια «έκρηξη» στην πατρίδα του το Sheffield, αν η τοπική κοινότητα των Ρομά δεν κάνει περισσότερα για να "ενσωματωθεί" στην κοινωνία.

Η έκθεση ανατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και εργάστηκαν για αυτή ακαδημαϊκοί από το Πανεπιστήμιο του Reading.

Προειδοποιεί επίσης τεράστια πίεση στα σχολεία, στα νοσοκομεία και στο σύστημα παροχών.

Ο Igor Kaminski, ο οποίος διευθύνει μια πολωνική κατασκευαστική εταιρεία στο Λονδίνο, δήλωσε: «Υπάρχει πολύς φόβος ότι το φθηνότερο τμήμα της αγοράς θα καταρρεύσει υπό την πίεση των Βουλγάρων και Ρουμάνων εργατών οι οποίοι, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, θα δεχτούν οποιαδήποτε αμοιβή».

Ο Συντηρητική Βουλευτής Δρ Σάρα Wollaston, δήλωσε: «Ο πληθυσμός μας ήδη αυξάνεται ταχύτερα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη, με το ένα τρίτο να είναι αποτέλεσμα της μετανάστευσης. Οι πιέσεις στις υποδομές και την απασχόληση δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν».  

«Είναι επίσης σωστό ότι θα έπρεπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον να  ασχολείται με την επιδείνωση των σχέσεων των κοινοτήτων σε μέρη όπως το Σέφιλντ, και τις συνέπειες του να μένει άπρακτος. Πρέπει να αδράξει την ευκαιρία».

Μια δημοσκόπηση για την ICM χθες διαπίστωσε ότι το 72 %των Βρετανών πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί για τους Ρουμάνους και τους Βούλγαρους μετανάστες.

Και μια άλλη έρευνα για την Ipsos MORI έδειξε ότι τα δύο τρίτα των ανθρώπων θα καλωσορίσουν τους νεοεισερχόμενους μετανάστες μόνο εάν εργάζονται, πληρώνουν φόρους και μάθουν αγγλικά.
Πηγή

2 σχόλια:

  1. http://www.protothema.gr/greece/article/341964/pella-leilatisan-nekrotafeio-/

    Η φτωχεια των αλλοδαπων και η πολυπολιτισμικοτητα της εβραιοσιωνιστικης
    σαμαρικης κυβερνησης.
    Απάντηση
  2. http://kostasxan.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1569.html

    Τι σημαινει Τσιπραντρεας και το σκυλολόι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια