Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Με Λιάπηδες και Καντα(δες) προσπαθούν να εξωραίσουν το κλεπτοκρατικό σύστημα


Γράφει ο Μαγια

Με την αυγή του 2014 και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της λαομίσητης μνημονιακής συγκυβέρνησης, βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιχείρηση παραπλάνησης και εξαπάτησης των....
πολιτών.
Οι πολιτικοί κλόουν ξαναζεσταίνουν τη ...σούπα της δήθεν κάθαρσης και αναγορεύονται απ' το αδίστακτο σύστημα της Διαπλοκής (που πάλι παίζει τα ρέστα του) σε κήνσορες του δημόσιου βίου, οι οποίοι ...υπόσχονται, ανερυθρίαστα, να βγάλουν στο φως και να τιμωρήσουν ...αμείλικτα τους διεφθαρμένου ιερουργούς του συστήματος.

Από τον Ακη, στον Λιάπη και τον Καντα(δορο). Και ενδιαμέσως στον Μαντέλη, τον  Παπαντωνίου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Τομπούλογλου. Ολα τα «καμένα χαρτιά» στην ...πίστα, προκειμένου να περισώσουν και αναστηλώσουν το φθαρμένο κύρος του διεφθαρμένου συστήματος και των ανυπόληπτων πολιτικών εκπροσώπων που το υπηρετούν.

Πιστεύουν οι ολετήρες, πως με τη σημαία της υποτιθέμενης «κάθαρσης» και τη σκανδαλολογία θα τραβήξουν την προσοχή του κόσμου από τα δεινά του, θα εκτονώσουν και θα εκτρέψουν τη λαϊκή οργή σε ανώδυνες για το σύστημα καταστάσεις.

Θέλουν να δείξουν ότι για τα ελλείμματα και την κρίση ευθύνονται μόνο κάποια λαμόγια, μόνο κάποιοι επίορκοι κρατικοί αξιωματούχοι, μόνο κάποιοι «λαδιάρηδες»πολιτικοί. Απώτερη επιδίωξή τους είναι ο εξωραισμός του κλεπτοκρατικού συστήματος, που οι ίδιοι δημιούργησαν, ώστε να συνεχίσουν, ανενόχλητοι, «να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων» οι ...εντιμότατοι ληστές με τα «λευκά κολάρα».

Προφανώς, ποντάρουν στην κοντή μνήμη, την ευπιστία και την εύπλαστη συνείδηση μερίδας του κατά τ΄άλλα «σοφού λαού».

Οι υποτελείς του Μνημονίου, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και οι λοιποί μισθοφόροι και κουκουλοφόροι της Τρόικας, πάνω στον μύθο «λεφτά δεν υπάρχουν» έχουν εδράσει την ιδεοληψία των ολέθριων επιλογών τους, ώστε να λεηλατήσουν τον πλούτο της χώρας και να φτωχοποιήσουν την κοινωνία.

Με γκεμπελικής έμπνευσης προπαγάνδα πέτυχαν, πολύ σύντομα, ο μύθος αυτός να παγιδεύσει το σύνολο της δημοκρατικής αντιπολίτευσης .

Η πανθομολογούμενη διαπίστωση ότι, «λεφτά υπάρχουν», λοιδωρήθηκε, ενοχοποιήθηκε, έγινε συνώνυμο της πολιτικής ανευθυνότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως εν δυνάμει κυβέρνηση, έχει χρέος όχι μόνο να κονιορτοποιήσει την νέα επιχείρηση εξαπάτησης και αποπροσανατολισμού του λαού, αλλά και να αναδείξει σε βασικό πυλώνα της πολιτικής του την «επιστροφή των κλεμμένων» και την ανατροπή του κλεπτοκρατικού συστήματος.
Η αποκατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα, συνεπάγεται τη δίκαιη φορολόγηση όλων των Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει το Σύνταγμα: ανάλογα με την δυνατότητα του καθενός να συνεισφέρει στα δημόσια βάρη.

Τα τεράστια ποσά του παράνομου πλούτου, που αποκτήθηκε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια (και κρύβονται μέσω off-shore εταιρειών και όχι μόνο σε τράπεζες κρατών φορολογικών παραδείσων, σε κότερα με ξένη σημαία, σε χρηματοοικονομικές επενδύσεις στο εξωτερικό και την Ελλάδα, σε μετοχές εταιρειών εισηγμένων και μη, σε ακίνητα στο Λονδίνο και το Μαϊάμι και σε πολλούς άλλους προορισμούς που δεν φαντάζεται καν ο φορολογικά εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης),
πρέπει να αναζητηθούν και να επιστρέψουν στα δημόσια ταμεία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση να μιλήσει στην καρδιά του κατατρεγμένου λαού, που αποζητά Δικαιοσύνη. Το σύνθημα των πάλαι ποτέ Αγανακτισμένων: «φέρτε πίσω τα κλεμμένα» πρέπει να επιστρέψει και να ξαναενώσει φοιτητές και συνταξιούχους, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, άνδρες και γυναίκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια