Powered By Blogger

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Άλλο ο Μπαγιαντέρας και άλλο ο Σάπιοτέρας….

6 Ιανουαρίου 2014
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ -ΔΡΑΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ  — Υπάρχει μια ράτσα Ανθρώπων, που μπορεί να μην έχουν πτυχία και να μην έχουν πάει καν σχολείο. Υπάρχουν Άνθρωποι, που έμαθαν μερικά κολυβογράμματα στο πεζοδρόμιο, στο πανεπιστήμιο της ζωής και κατάφεραν να κουβαλούν στο μυαλό και στη ψυχή τους, ολόκληρη εγκυκλοπαίδεια. Άνθρωποι με έμπνευση, με κουλτούρα, με ουσιαστική παιδεία.

  — Τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ήσαν οι ρεμπέτες και ένας από τους κορυφαίους ήταν ο θρυλικός Μπαγιαντέρας!!!! Λίγες κουβέντες, καθαρές, σταράτες, που κατάφερνε να τις περνά με ευχέρια σε λαϊκούς στίχους και στο μπουζούκι του. Άντρας με τεράστια καρδιά, όπως οι περισσότεροι ρεμπέτες, μοίραζε κουράγιο, παλικαριά, ελπίδα και δεν τον ένιαζε να εισπράξει ανταπόδωση. Άνθρωπος με μπέσα.

  — Στην απέναντι όχθη, υπάρχουν οι άνθρωποι-απάνθρωποι.  Κτήνη με πέντε πανεπιστημιακούς τίτλους και ντοκτορά ο καθένας (κι΄ η καθεμιά), με γλώσσα μακριά για να φτάνει να γλείφει  και διχαλωτή για να προλαβαίνει να λέει πολλά και διάφορα λόγια κενά και αντίθετα. Αυτοί οι απάνθρωποι, άσοι στο δούναι και λαβείν, σέρνονται, γλείφουν, προσκυνούν, αναρριχώνται με δάνειες δυνάμεις, αλληλοαναδεικνύονται, αλληλοβραβεύονται και ας παριστάνουν ότι εδρεύουν σε εχθρικά στρατόπεδα και πάσχουν από κανιβαλισμό, τόσο κατά απλών ανθρώπων, αλλά και κατά πρόσκαιρων συμμάχων και κατά ευεργετών και κατά συγγενών τους!!!! Αρκεί αυτός ο κανιβαλισμός, να τους προσφέρει τη ψευδαίσθηση της δικής τους σωτηρίας.
  — Αυτοί οι απάνθρωποι της απέναντι όχθης του βούρκου τους, είναι άγριοι άρπαγες. Καταλαμβάνουν την εξουσία με σημαία το ψεύδος σε διάφορα χρώματα κι΄ αρώματα, και νομοθετούν τη κλεψιά τους και την αδικία σε βάρος των πλέον αδύνατων. Τους βλέπεις σε περίοδο οικονομικής κρίσης, να επιβάλουν με μίσος σε όλους πλην εαυτών, τη φτώχεια, τη δυστυχία και τον θάνατο, ενώ αυτοί από ξεβράκωτοι, γίνονται κατά τη διάρκεια της εξουσιαστικής θητείας τους πάμπλουτοι!!! Με κλεμμένα, με μίζες και με τεράστιο φάσμα ποινικών εγκλημάτων, για τα οποία έχουν νομοθετήσει την ασυλία τους!!!
— Αυτούς του απάνθρωπους προδότες της κάθε στιγμής μας, τους βλέπεις να προβάλλονται βραβευμένοι, από 50 τάγματα μασονίας έκαστος, χωρίς καμία συνεισφορά στη κοινωνία ή και διεθνώς στον κόσμο. Κριτήριο, το ότι έγιναν ή…. θα γίνουν υπουργοί και πρωθυπουργοί!!!!
— Αυτοί οι απάνθρωποι, έχουν στον στόμα τους 50 θανατηφόρα βακτήρια, εκ των οποίων άλλα προκαλούν σήψη και άλλα δηλητηρίαση, τα οποία χρησιμοποιούν εναντίον των θυμάτων τους, για να τα εξουδετερώσουν και να τα κατασπαράξουν. Αυτά τα δηλητηριώδη βακτήρια εμπεριέχονται στο σάλιο αυτών των απανθρώπων.
— Αυτοί οι απάνθρωποι, έχουν την ικανότητα να μας παραπλανούν με τα λόγια, με τις κινήσεις και με τα καμώματά τους, αλλά όταν κρίνουν ότι μας έχουν σε απόσταση βολής, μπορούν να εκτοξεύσουν το δηλητηριώδες σάλιο τους, σε απόσταση 20 μέτρων!!! Είναι άριστη σκοπευτές και αν σε πετύχουν με το βρωμερό σάλιο τους, σε ακινητοποιούν και σε κάνουν μια χαψιά αμάσητο!!!!
  — Είναι η γενιά των «αρχόντων» του σκότους….. Είναι η γενιά των προδοτών της υπονόμευσης….. Είναι η γενιά των δηλητηριωδών φονιάδων, των Δράκων του Κόμοντο!!!! Το ζήσαμε εν μέρει, με τη Παπαρήγα, τη δράκαινα που μίσησαν οι κομμουνιστές, όσο κανέναν του παρελθόντος!!!! Το ζήσαμε εν μέρει, με Σημίτη, με Καραμανλή, με Παπανδρέου, με Σαμαρά, με Κουβέλη…. Όλοι τους ερπετά δηλητηριώδη, με τεράστιο κατάλογο θυμάτων και εγκλημάτων και από μια συμμορία υπανθρώπων έκαστος.
  — Αυτός όμως, που συγκεντρώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών ενός τυπικού δολοφόνου άρχοντα της σήψης και της παρακμής και της πολιτικής αλητείας και πολιτικής απάτης, αυτός που είναι ένας καθαρόαιμος Δράκοντας του Κόμοντο, είναι ο σημερινός αρχηγός του ψευδοΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
  — Ο φίλος «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.» μου έστειλε ένα δημοσίευμα-δείγμα του 1999, για τον πολιτικά σάπιον ολοσχερώς, ακροδεξιό νεοναζί, Ευάγγελο Βενιζέλο, για τότε, που με τη διχαλωτή γλώσσα του, τη μιά έγλειφε τον νέο του αφέντη και σιωνιστή Σημίτη και συγχρόνως έλουζε παντόκορφα, τον επίσης πολιτικό αρχισυμμορίτη Καραμανλή!!!! Τον σημερινό του σύμμαχο στη διεφθαρμένη συγκυβέρνηση!!!!
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 1999 ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΕυ. Βενιζέλος: «Ο κ. Καραμανλής είναι ένα ηλικιακά  νεώτερο κακέκτυπο των προκατόχων του» ! (Φωτο εφημερίδας), λέει με υποκριτική έπαρση, ο κάτοχος και των 50 δηλητηριωδών βακτηριδίων Ευάγγελος Βενιζέλος!!!
Και συμπληρώνει ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ Γ.Δ.: Και καλά τον Κωστάκη, ….τον Κωνσταντίνο όμως τον «Εθνάρχη» ….δεν τον «μειώνεις» μ΄ αυτά που λες ρε Βαγγέλη;;;
«Έξυπνα» ειπωμένα -στη βουλή- όλους τους έχει πάρει «αμπάριζα» ….αλλά βγαίνει νόημα!!!

  === ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΑΠ΄ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ????

Το τραγούδι του αείμνηστου ΜΠΑΓΙΑΝΤΕΡΑ, Φόρεσε αντάρτη τ” άρματα (να `ναι γλυκό το βόλι), το αφιερώνουμε και στους φονιάδες Δράκοντες του Κόμοντο, για θάρθει κι΄ η σειρά τους, ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ και στη πάρτι μας, για να σηκώσουμε τη σημαία του Άρη και του Ζέρβα και να κυνηγήσουμε τους εισβολείς και τα εδώ τσιράκια τους: 

Φόρεσε αντάρτη τ” άρματα — ζώσε και το σπαθί σου — και σύρε για τον πόλεμο — κι η λευτεριά μαζί σου.
Σύρε και θέλω νικητής — παιδί μου να γυρίσεις — για τη γλυκιά τη λευτεριά — το αίμα σου να χύσεις.
Πολέμησε αντάρτη μου — πως πολεμάνε όλοι — και με τον Άρη αρχηγό — να `ναι γλυκό το βόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια