Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο κι όμως αληθινό! ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ: Όσοι τρώτε από κάδους απορριμμάτων, να πλένετε τα δόντια σας!!! Κι ένας εισαγγελέας έντιμος, εκτός στοών κι όχι δουλικό όργανο των γερμανοτσολιάδων δεν υπάρχει!

Από "ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης"


— Απίστευτο κι όμως αληθινό.

— Στην Ελλάδα του 2013 το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκδίδει οδηγίες υγιεινής, στους ανθρώπους που τρέφονται με σκουπίδια, προτρέποντας τους να φορούν γάντια και άλλα τέτοια ευτράπελα.
— Αν λοιπόν κάποιοι από εμάς δίνουν το άλλοθι της «άγνοιας της πραγματικότητας» στους Κυβερνώντες αυτή τη χώρα, είναι πλέον καιρός να το καταλάβουν πως οι κύριοι αυτοί είναι στυγνοί δολοφόνοι και προδότες της πατρίδας και του λαού τους.
— Ξέρουν πολύ καλά τι... συμβαίνει γύρω τους, ξέρουν πως με την πολιτική τους δολοφονούν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, ξέρουν ότι η κατάσταση ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.
— Δεν μιλάμε πια για «αυτοκτονίες» αλλά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κι έχουν το θράσος να συνιστούν να πλένουν τα δόντια τους όσοι τρέφονται από κάδους σκουπιδιών.

http://redwire.gr Αναρτήθηκε από ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Ανεξάρτητα με το ποιος ευθύνεται και γι΄ αυτήν την αθλιότητα, το θέμα είναι ότι έχουν δοθεί πολλές αφορμές από τη γιάφκα Γεωργιάδη, για τις οποίες, εκτός των εισαγγελικών αρχών, θα έπρεπε να επέμβουν εδώ και καιρό, οι Ψιχιατρικοί Σύλλογοι και τα αντίστοιχα επιστημονικά φόρα, όλης της χώρας, μη πω και πανευρωπαϊκά.
sibilla-gr

στις 10:32 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια