Powered By Blogger

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014


— ……ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
— Δεν έφταναν οι κομπίνες, με τις οποίες βούλιαζαν το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, δεν έφταναν οι… διαρροές χρήματος προς θυγατρικές και προς κομματοσκυλικές αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις μέχρι εξαφανίσεως, χρυσοπληρώνονταν και μέσω των επίσημων αποδοχών και αμοιβών πάσης φύσεως, οι στελεχάρες της καταστροφής.
— Δείτε στον πίνακα, τι καταβρόχθισαν οι παχιές γαλαζιοπράσινες σερνικοθύλικες γελάδες το 2008 – σε μια χρονιά, παραμονή ξεσπάσματος της πολύπλευρης ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!! (Τα ποσά είναι σε χιλιάδες Ευρώ).

— Η βλακεία βέβαια περισσεύει, αφού έχουν τη μούρλα να πιστεύουν, ότι νομοθετώντες την ασυλία των πολιτικοοικονομικών κοπριτών και διαχειριστών, θα γλυτώσουν!!!
— Η βλακεία βέβαια υπερχειλίζεται σαν τον βόθρο τους, που τους ακολουθεί σε κάθε τους βήμα!!! Αν νομίζουν, ότι με τα βίαια ΤΣΑΜΠΑ ξεπουλήματα στους σιωνιστές τραπεζίτες, θα σβήσουν τα ίχνη τους, είναι αγρίως νυχτωμένοι.
— ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΕΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ!!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάζω και ακούω τις με στόμφο δηλώσεις Φιλλιπίδη, Κοντομηνά και άλλων ανακατεμένων και μου δίνουν την εντύπωση, ότι προσπαθούν να απολογηθούν δημοσίως, για… άλλη υπόθεση…. Κάνω λάθος??? ή θέλουν να με αποπροσανατολίσουν??? Προσπαθούν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα????
Παίξτε μπάλα ρέεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Κατέστρεψαν τη χώρα για να κρύψουν τις λαδιές και συνεχίζουν να παίζουν αντιαθλητικά!!!! Διαφωνείτε κ.κ. Εισαγγελείς????

tsoutsouneros.arvanitis.eu

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ Γ.Δ

"Βελούδινη" Απαίτηση του Ελληνικού Λαού:

Nα δοθούν στην δημοσιότητα οι Ακαθάριστες Αμοιβές και τα Λοιπά Οφέλη (αμοιβές και έξοδα Δ.Σ, συνταξιοδοτικά προγράμματα, πιστωτικές κάρτες, μετοχές, παροχές σε είδος, κλπ) ....των Διοικήσεων και λοιπών στελεχών, των -άμεσα ή έμμεσα- ανακεφαλαιοποιημένων -σήμερα- Τραπεζών και Ασφαλιστικών εταιρειών(και των θυγατρικών τους) ....από την εποχή Σημίτη μέχρι τώρα ....δεν φταίει μόνον το κούρεμα(Haircut) !

....ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΉ ΤΟΥΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ!

10Ιαν2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια