Powered By Blogger

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνεται (δυστυχώς), σε όλα.....



ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ! ή Γιατί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ... Ιουλίου 19, 2011 ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;;


Σχόλιο attikanea: Ένα συγκλονιστικό προφητικό  κείμενο, γραμμένο ένα χρόνο πριν...


Προτιμότερος ο διάβολος που ξέρεις απ’ το διάβολο που δεν ξέρεις»

από τον Peri Majestic

Ήδη, οι βάσεις για τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας έχουν τεθεί σε εφαρμογή και φυσικά συνοδεύονται από την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου μέσω του ανεκδιήγητου ΔΝΤ… με την βοήθεια των κομμάτων.
Ο όρος ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ για αρκετούς είναι ένας παράξενος όρος που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην Ελληνική κοινωνία. Πρωτοεμφανίστηκε από τον αιμοσταγή ΤΣΕΝΓΚΙΣ ΧΑΝ. 
Βασικό εργαλείο του ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ ήταν το πλιάτσικο σε μια κατεκτημένη χώρα και η αλλοίωσητου κοινωνικού ιστού από πολλές φυλές με σκοπό την καθολική υποταγή. 
Ο ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ λοιπόν θα αρχίσει να απασχολεί ολοένα και περισσότερο την δυστυχή Ελληνική κοινωνία. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. ...


Μπορεί ο Έλληνας πολίτης να ζει τον τρόμο των παράνομων αλλοδαπών που σκοτώνουν, βιάζουν και κλέβουν με ασυλία του κράτους τα τελευταία 20 χρόνια, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τους δοσίλογους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ.
Το καθεστώς για να εγκαθιδρύσει την νέα τυραννία θα ξεπουλήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Οι νονοί της μεταπολίτευσης παραδίδουν την χώρα στους ξένους. Το «ταμείο αποκρατικοποιήσεων» δείχνει τον δρόμο. Η λεηλασία της χώρας είναι αυτοσκοπός για τους gangsters, με σκοπό να επιβιώσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Ο Ελληνικός λαός ακόμα και τώρα δεν θέλει ή δεν μπορεί καταλάβει τι του ετοιμάζουν πραγματικά. Ο καιρός φτάνει και θα δούμε ένα λαό υποταγμένο από τα λάθη του και την αφέλεια του σε ένα καθεστώς τρόμου. Άλλωστε το «πείραμα» της Αγγλίας έγινε τρόπος ζωής. Οι άλλοτε υπερόπτες Άγγλοι με την φάτσα του αποικιοκράτη, λύγισαν και κρύφτηκαν, από την στιγμή που έχασαν την πατρίδα τους από τα παλιόσκυλα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Τι εννοώ;
Ότι η μετά θατσερική ΑΓΓΛΙΑ όπου πούλησε τα πάντα βρίσκεται στα όρια της εξαθλίωσης. Η εργατική τάξη δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Τα ποσοστά αλκοολισμού είναι υπερβολικά, η εγκληματικότητα ανθεί στις γειτονιές όπου οι λευκοί αιώνιοι άνεργοι ή χαμηλόμισθοι Εγγλέζοι κατοικούν, ο τζόγος στα καλύτερα του, ενώ κορίτσια έφηβες μένουν έγκυες από ντόπιους αλλά και ξένους-μογγόλους από την ηλικία των 15 ετών!!! Ομοφυλόφιλοι και τραβεστί, δεν έχουν να κάνουν με το περιθώριο, μιας και η ΑΝΟΙΧΤΗ-punk κοινωνία των πολυεθνικών τους αγκάλιασε.Όποιος «ηλίθιος» προσπαθήσει να τους ενοχλήσει θα έχει να κάνει με το βαθύ αστυνομικό κράτος.
Αυτό το πρότυπο λοιπόν θέλουν να το περάσουν και εδώ.
 Προσπαθούν μέσω του ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ να δημιουργήσουν ΤΗΝ κοινωνία τους. Μια κοινωνία χυδαία, άπληστη, με ένα σωρό «νόμιμους μογγόλους-μουσουλμάνους με ιθαγένεια ελληνική» που θα δουλεύουν σε πολυεθνικές μαζί με τρομαγμένους Έλληνες που θα κρύβουν τον σταυρό στην τσέπη τους και θα γιορτάζουν επετείους μόνο στην σκέψη.

Η μαστούρα και η ανηθικότητα μετά την δουλειά θα κυριαρχούν ως χόμπι για τους κουρασμένους εργαζόμενους. Ένας ατέλειωτος φαύλος κύκλος είναι ότι πρέπει για όλους. Το πιο αποκαρδιωτικό θα είναι οι νέες γενιές που θα τραβήξουν τα πάνδεινα. Οι νέες γενιές που θα έχουν αποδεχτεί την μοίρα τους σε μια χώρα ρημαδιό, όπου η ιδέα της ανεξάρτητης πατρίδας θα τους ηχεί παράξενα. Οι ξένοι θα ‘χουν τον πρώτο λόγο
 
Τι εννοώ;; Αλήθεια στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2011, ένα Ελληνόπουλο ηλικίας 14 ετών μέσα στην κλίκα της απεθνικοποίησης της Νέας Τάξης τι μπορεί να πει σήμερα στον αλβανό συμμαθητή του που θεωρεί ότι η Ήπειρος είναι αλβανική;; που βλέπει τους πρώην σταλινικούς καθηγητάρες στο σχολείο, να μιλάνε για τα οφέλη του ΔΝΤ;; πολιτικούς να λένε ότι οι Έλληνες δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους;; που παρακολουθεί «πλούσιες» τηλεοπτικές εκπομπές όπου η Επανάσταση του ’21 ήταν σαν “απόρροια” της Γαλλικής Επανάστασης και δεν είχε κάτι το Ελληνικό;;; Το κλίμα φτιάχτηκε εδώ και χρόνια αλλά έλειπε το κίνητρο…

Εδώ, λοιπόν μέσα σε όλα αυτά έρχεται το ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Οι μετανάστες θα γίνουν αυτόματα “Έλληνες” με τις πλάτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ μιας και οι Έλληνες δεν είναι πραγματικοί Έλληνες-είναι τεμπέληδες και απλά εγκατασταθήκαν σε αυτά τα μέρη επειδή το θέλησαν και έτσι απέκτησαν και ταυτότητα.

Τώρα έρχεται το ταμείο αποκρατικοποιήσεων που πουλά ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ?? 
ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΩΘΗΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ 
ΕΙΣΤΕ οι χαμένοι της υπόθεσης και δεν έχετε δικαίωμα να κρίνετε τους άλλους.
Το τέλος της «εθνικής» φασολάδας είναι γεγονός. Εφόσον ο Ελληνικός λαός παραμένει ηλίθια αδρανείς και ακόμα αγκυλωμένος στους μασκαράδες των κομμάτων ελπίδα δεν υπάρχει. H δεύτερη γενιά των λαθρομεταναστών είναι εδώ και περιμένει τους δοσίλογους-προδότες πολιτικούς να πάρει εκδίκηση εις βάρος των «κακών» Ελλήνων που έβαλαν τους πατεράδες τους σε καταναγκαστικά έργα. Των κακών Ελλήνων που σε λίγο καιρό δεν θα αντέχουν την στεναχώρια (όχι όλοι) και θα προξενεύουν τα «κακόμοιρα» κορίτσια τους με μογγόλους -Αλβανούς-Γεωργιανούς, απλά και μόνο να αλλάξουν ΖΩΗ!!!
Γιατί να αλλάξουν ζωή;; Γιατί αυτό θα είναι το σωστό για τους 
άπατρις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Το μήνυμα το παρακράτος το έστειλε εν μέσω ΔΝΤ, με τις βιντεο-τσόντες της ξανθιάς …………………..άρα κάτι ξέρει και προχωρά με βήμα σταθερό.


ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2012!

Σε όλη τη Μεσόγειο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα. H τρομερή ανάπτυξη πρέπει να περάσει και από τα pigs. Η Βόρεια Ευρώπη κυριολεκτικά έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο μπαγκλαντες. Η άλλοτε χριστιανική Ευρώπη είναι παρελθόν. Η μπούργκα και οι πολυεθνικές κυριαρχούν, με τριτοκοσμικούς μισθούς, ενω΄το κράτος πρόνοιας σταδιακά εξαφανίζεται. Φυσικά έχουν και τις μικρές χαρές της ζωής όπως είναι το νόμιμο sex στα 13! Απλά πράγματα. 
Το κόμμα twitter του Καμμένου δεν έχει να προσφέρει κάτι σε έναν απογοητευμένο και πεινασμένο λαό. Θα παίξει άνετα το χαρτί του πατριώτη-επαναστάτη ο Καμμένος αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να μιλήσει για Μογγολικό Δεσποτισμό;; Μπορεί να μιλήσει για πνευματική αναπηρία;; Φυσικά και όχι. Ο Καμμένος γνωστός έγινε στο πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για τα CDS ΤΟΥ Ανδρίκου. 
Το κόμμα σου Παναγιώτη Καμμένε μιλά αόριστα για Πατρίδα, ίσως γιατί είναι της μόδας στην νέα Ελλάδα που πραγματικά θέλουν. Ένα κόμμα "βιτρίνα" με βάση τις δικές τους νέες προδιαγραφές θα φτιάξεις. 
Κάθε φορά που θα υπάρχει ανωμαλία το δικό σου κόμμα θα δηλώνει παρών στα νέα αφεντικά. 
Γιατί;; 
Γιατί στην εποχή της μεγάλης λεηλασίας του κράτους, εσύ κατάντησες και έγινες κονφερανσιέ του σοσιαλισμού κάνοντας παρέα με τους χαφιέδες Μίκη –Γλέζο..           όπου μπαινοβγαίνουν από τα γραφεία της ΓΑΔΑ όποτε γουστάρουν και δίνουν παραστάσεις όποτε θέλουν.. 
Κερδισμένος είναι ο Σαμαράς που ξεφορτώθηκε όλους τους αντιμνημονιακούς. Ο Σαμαράς, που έσβησε τα ίχνη του προδότη Παπανδρέου και είπε ναι στην άδικη δανειακή σύμβαση. Ο Σαμαράς της ανοιχτής κοινωνίας… που θα κάνει πλάκα σε μια πολυκομματική Βουλή βρικολάκων.
Τα ίδια και χειρότερα έγιναν και στην Ρωσία του Γιέλτσιν. Μέτα ανέλαβε o patriot Πόυτιν, και τίμησε με καλές εβραϊκές παρτούζες του Κρεμλίνου τις υπογραφές Γιέλτσιν. Ο Καμμένος θα είναι κάτι σαν τον Ζηρινοφσκι της Ρωσίας και θα έχει απευθείας σύνδεση με το θεό. Θα μιλά για πατρίδα σε κάτι φτωχές θεούσες… και όλοι μαζί θα αυνανίζονται με την “τέχνη” της δημοσιογραφίας στα δελτία ειδήσεων βλέποντας ακάματη τελειομανία κάποιων αξιοσέβαστων πολιτών. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ. Πεταμένος χρόνος σε μια ζωή ψεύτικη.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012! 
Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ

ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΥ!


Tα γράφαμε και μάλλον  μας έλεγαν βαρεμένους! Δεν πειράζει  όμως…. Σήμερα έχουμε Σύριζα και Χρυσή Αυγή!  Δύο γνωστά κόμματα του υποκόσμου! Δύο παλιοσειρές στα σοκάκια των Αθηνών. Ο περιθωριακός Σύριζα, προωθείται από την Αμερική του άθεου Ομπάμα με σκοπό την απεθνικοποίηση της Χώρας,. Τα χριστιανικά πετρέλαια της Ελλάδας, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο της Συρίας θα απασχολούν τους πάντες..ΚΑΙ οι Αμερικανοί δεν είναι διατεθειμένοι να βρουν μπροστά τους  προβλήματα… πατριωτικής φύσεως.
 Νέα επένδυση ο Σύριζα, για τους Αμερικάνους μετά την αχρήστευση του ΠΑΣΟΚ! 
Τους βολεύει αφάνταστα το κόμμα Τσιπρα για την ανοιχτή κοινωνία των Μογγόλων. Οι δήθεν λαϊκοί ήρωες  με το φιλολαϊκό αγαθό προφίλ ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για την Ελληνική κοινωνία. Κάπως έτσι πριν 38 χρόνια δημιουργήθηκε και το κόμμα του επαναστάτη  Ανδρέα jack Daniels Παπανδρέου..! 
Η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, είναι ότι πρέπει για την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία. Όσο θα φθείρεται η κυβέρνηση Σαμαρά κάνοντας καινοτόμες μεταρρυθμίσεις, τόσο θα ανεβαίνει ο Σύριζα..με τους λούμπεν άθεους κομμουνιστές. Τα φροντιστήρια στον cool Αλέξη δίνουν και παίρνουν. Οι Αμερικανοί έχουν μάθει να περιμένουν, και αυτό φυσικά θα κάνουν και τώρα. Πίσω από το Σύριζα, έρχεται ένα άλλο κόμμα. 
Γνώριμο, αν και ξεχασμένο. .Το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Ένα κανονικό τσίρκο. Ένα σικέ φόβητρο των MEDIA. Ένα κανονικό OUT OF FASHION PARTY που ξεπάστρεψε με άνωθεν εντολές τους τρομερούς-περιθωριακούς σκίνχεντς της δεκαετίας ’80.Ένα κόμμα χωρίς ιδεολογία που  
ξεχωρίζει μέχρι ΣΗΜΕΡΑ μόνο από τις μπουνιές….….
Από την στιγμή που το κόμμα του μνημονιακού Καρατζαφέρη κάηκε, έπρεπε να βρεθεί, ο πατριωτικό χώρος που θα χαλάρωνε τους αφελείς  Έλληνες από την εγκληματικότητα και όχι μόνο. 
Ο λαός με απίστευτο  μίσος και οργή για το πολιτικό σύστημα , ένα κόμμα σε style Καρατζαφέρη θα το κατάπινε χωρίς δεύτερη σκέψη.. δεν ήταν και ότι καλύτερο για τους εγκεφάλους…μιας και ο Ελληνικός εθνικισμός έχει μεγάλο βάθος, ειδικά αν συνδυαστεί με το φιλότιμο.. Χρειαζόταν κάτι άγριο μιας και η Ελληνική κοινωνία πονούσε. 
Το κόμμα της Χρυσής Αυγής, κλήθηκε  να παίξει τον ρόλο του επαγγελματία πατριώτη-μπαμπούλα στις μάζες. Λίγος άθεος ναζισμός, λίγο βυζάντιο με κομπλεξικούς αδέσποτους παπάδες  και όλα κομπλέ.  Το πείραμα εδώ και αρκετό καιρό πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορεί, ο Έλληνας να είναι άφραγκος αλλά τον χορταίνουν οι ξυλοδαρμοί της Χρυσής Αυγής. Όλα αυτά μεθοδεύτηκαν τέλεια. Όλα αυτά φυσικά είναι γνωστά σε κάποιους καλούς γνώστες. Τα ίδια συνέβαιναν  και στην Αγγλία μετά τον ερχομό του ΔΝΤ-1976! ...Καταλαβαίνει ο αναγνώστης πού το πάμε ;
 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ
Το σκουπιδαριό που αναδύεται είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μέγα πλιάτσικο. Είναι μια ευκαιρία για ανεμελιά με καλούς ξυλοδαρμούς. Άλλωστε, το ταμείο αποκρατικοποιήσεων μετά την ορκωμοσία της νέας κατοχικής κυβέρνησης θα πάρει μπρός ...Οι εβραϊκές Goldman Sachs, Lazard, Citibank στα καλύτερά τους μιας και οι πάντες απέκτησαν  χόμπις. Tα πάντα  θα πωληθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Εύλογα, ο αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί που κολλά η Χρυσή Αυγή με τον Μογγολικό Δεσποτισμό;; Η Νέα Δημοκρατία έχει τελειώσει προς το παρόν. Είναι κόμμα της Μέρκελ και των εβραϊκών  μεταρρυθμίσεων.. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση  να παίξει τον ρολό της πατριωτικής δεξιάς. Πονηρά και ύπουλα σε συνεργασία με όλο το κατεστημένο αφήνει την βρώμικη δουλειά στα δουλικά της Χρυσής Αυγής σε συνεργασια με το Σύριζα! Μιλάμε, για φοβερό υπόκοσμο.
 Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα κόμμα που χρωστά φίλε αναγνώστη. Είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Ανέκαθεν ήταν και είναι ένα κόμμα που χάνεται στα παράκεντρα της εξουσίας. Για να κερδίσει την εύνοια της Ελληνικής κοινωνίας το κόμμα του Τσίπρα, θα ακουμπήσει πάνω στην Χρυσή Αυγή. 
Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά για ένα αριστερό κόμμα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει η κακιά δεξιά της δεκαετίας του ’70, ή κάποια Χούντα τον ρόλο του κακού αντιδραστικού θα κληθεί να τον παίξει η κακιά Χρυσή Αυγή! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που τα στελέχη του Σύριζα, κυνηγιούνται με τους Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, εκθειάζει  την Χούντα των Συνταγματαρχών!
 Με λίγα λόγια τα άτομα αυτά μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στην εποχή όπου ξεκινούσε η μεταπολίτευση, για την δημιουργία μιας νέας μεταπολίτευσης..Το τραγικό είναι ότι νέα παιδιά πάνω στον αυθορμητισμό τους χτυπιούνται με καδρόνια και λοστούς χωρίς να γνωρίζουν  τίποτα. Όταν ο cool Αλέξης, αναρριχηθεί στην εξουσία, η Χρυσή Αυγή θα εξαφανιστεί. Γιατί;; Γιατί εκεί τελειώνει η ρόλος της.. 
Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ) ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!
Υ.Γ. 1.Το κόμμα TWITTER ΤΟΥ Καμμένου, αρχίζει να χάνει την αίγλη του. Άς πρόσεχε. Τα γράφαμε πριν μήνες. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν πάρει τα ηνία της εξουσίας ο Σύριζα.
Υ.Γ.2 Η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι με ημερομηνία λήξης. Το καλοκαίρι θα περάσει αναίμακτα. Μετά, τον Ιανουάριο θα χρειαστούμε και 3 Μνημόνιο…εφόσον προχωρήσουν οι απολύσεις-πλειστηριασμοί.
Υ.Γ. 3. Επειδή, η Νέα Δημοκρατία, έπαψε προ πολλού να είναι δεξιό κόμμα, η Χρυσή Αυγή θα φέρει στην Βουλή το νομοσχέδιο με τις παράνομες μεταμοσχεύσεις;;; Θα ζητήσει την κατάργηση του προγράμματος Καλλικράτη;; Θα ζητήσει απλή αναλογική; Όπως ισχύει στα σύγχρονα κράτη;;;Εκεί υπάρχει Μπόμπολας... Θα απαιτήσει την καταδίκη Παπανδρέου;;; χααχχαχαχα Θέλει χρόνο;;;; Τώρα σωθήκαμε!!
Μέσα στο άθλιο πρόγραμμα Καλλικράτης είναι ΟΛΑ. ΤΖΑΜΙΑ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΧ ΑΟΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ….ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ. Όταν βλεπεις να κυκλοφορούν Αιγύπτιοι-Πακιστανοί αγρότες σε κάποιες κωμοπόλεις.... θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι περιμένουν;;; Τους ξυλοφορτώνουν επίτηδες κανοντάς τους θύματα, γιατί αυτές τις διαταγές έχουν....μετά την σκυτάλη την παίρνει ο Σύριζα! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ θα τους χρυσοπληρώνουμε στα βουλευτικά έδρανα. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κομμουνιστικός κίνδυνος δεν υπάρχει…….. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!


NIRVANA;;;;   ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ….50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.......
ΕΙNΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΦΟ.

PERI MAJESTIC


Πηγή

10 σχόλια:

  1. Να πούμε πως το κείμενο είναι Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 δηλαδή πάνω απο ένα χρόνο και βάλε....

    http://attikanea.blogspot.com/2012/11/19-2011.html
    Απάντηση
  2. Πολλη λασπη κατά τού Καμμένου, και ας μην ειμαι ψηφοφορος του.
    Εισαι σιγουρος "Peri" ότι δεν εξυπηρετεις σκοπιμοτητες;
    O Καμμένος ειναι ο μονος που μιλησε ανοιχτα για τις κομπινες του GAP και γιά μεχρι που εφταναν οι διασυνδεσεις του. Ηταν ο μονος απο το κομμα της Ν.Δ. που διαχωρισε την θεση του εναντι των μνημονιων. Προφανως δεν θελεις να πανε ψηφοι στο κομμα του.
    Ειναι πολυ υποπτη η "πέννα" σου παραμονες εκλογων.
    Ουτε ο πεσιμισμος σου με πειθει. Οταν καποιος ειναι τοσο αφοριστικος και ισοπεδωτικος χωρις ιχνος ανθρωπιας, σαν εσενα. τοτε ειναι απέναντι στον Ελληνα, οχι στο πλάι του. Ουσιαστικα μονο βριζεις κομπαζοντας για τις προφητειες σου. Δεν προτεινεις διεξοδο, ουτε στηριζεις τον απελπισμενο. Καλυτερα να κρατησεις για τα φιλαρακια σου τις "διαπιστώσεις" σου και κλεισε στο δικο σου κεφαλι τον σκοτεινο σου ρολο να τον παιζεις μεσα στις σκιες του δωματιου σου.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. "Ειναι πολυ υποπτη η "πέννα" σου παραμονες εκλογων". Ανώνυμος11 Φεβρουαρίου 2014 - 10:21 μ.μ.

      ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ?????
    2. Ακομη και ετσι 10,50 μ.μ., ο κυρ- Peri ειναι φερεφωνο αλλων δυνάμεων, ανθελληνικων.
  3. 1000 τις εκατο ΣΩΣΤΟΣ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!
    Απάντηση
  4. Είναι ηλίου φαεινότερο ό,τι χρειάζεται αρκετός χρόνος ακόμα.....για να ξυπνήσει ο κοιμισμένος γίγαντας λαός!!!
    Ο αρθρογράφος διεισδύοντας σε βάθος την αναλυσή του....απευθύνεται σε πολύ αφυπνισμένο κοινό, που δυστυχώς είναι η μειοψηφία...!!!
    Απάντηση
  5. Φοβερό κείμενο
    Απάντηση
  6. το κείμενο είναι απίστευτα προφητικό και δεν γράφτηκε χθες. Η απόδειξη είναι εδώ :

    Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

    ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ 2012! ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

    'http://xemandrios1.blogspot.com/2012/03/blog-post_7369.html
    Απάντηση
  7. Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 από το Blog ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ δημοσιεύτηκε ολοκληρωμένο.

    ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ! ή Γιατί Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ...
    Ιουλίου 19, 2011 ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ;;

    Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει δεν ξέρω.,

    ciao
    Απάντηση
  8. το κείμενο είναι ανθελληνικών προδιαγραφών διότι λέει αλήθειες. Προτείνω να το βάλουμε όταν ο Σύριζα έρθει πρώτο κόμμα....στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια