Powered By Blogger

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΦΕΒ132014

 Θέλουν να διαλύσουν τον εθνικό κορμό οι ανθέλληνες της αριστεράς!

«Όποιος το λέει αυτό, αν έχει άλλη γνώμη τότε πάει σε εκλογές, αλλάζει το Σύνταγμα, βάζει τους μετανάστες να κάτσουν στο κεφάλι μας και να μπουν στα σπίτια μας». Με αυτά τα λόγια, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη,αντέκρουσε τα αντισυνταγματικά επιχειρήματα της αριστεράς, που χάλασε τον κόσμο διότι εφαρμόστηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία δεν επιτρέπει στους μετανάστες που έρχονται από χώρες εκτός ΕΕ, να ψηφίζουν.

Η κυβέρνηση, αποκλείοντας τους μετανάστες εκτός ΕΕ από την... εκλογική διαδικασία, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να εφαρμόσει την απόφαση του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, είπε ότι «η κυβέρνηση σπεύδει να υλοποιήσει μονάχα αυτή την απόφαση του ΣτΕ και να αποκλείσει απ' τις αυτοδιοικητικές εκλογές τους ομογενείς, αλλά και μετανάστες από άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν άποψη για τα τοπικά προβλήματα».

Του απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, λέγοντας «εάν δεν φέρουμε αυτή την τροπολογία, την επομένη των εκλογών που κάποιος πολίτης θα προσφύγει, θα ακυρώσει τη διαδικασία και θα ξαναπάμε σε εκλογές, φέρνοντας τη ρύθμιση που τώρα δεν θέλετε». Από την πλευρά της, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη είπε πως «οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε με τις αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά αυτό σημαίνει πως θα έπρεπε να είχε προηγηθεί ρύθμιση του δικαίου της ιθαγενείας».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που ετοιμάζονται να συμμαχήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπαν δια τηςΜαρίνας Χρυσοβελώνη πως «η κυβέρνηση φέρνει με μεγάλη καθυστέρηση το νομοθέτημα που υλοποιεί την απόφαση του ΣτΕ για τους αλλοδαπούς», μιας και κάτι έπρεπε να πουν για να επικρίνουν την κυβέρνηση. Από την πλευρά του, ο Σπύρος Χαλβατζής του ΚΚΕ είπε πως το κόμμα του «έχει ζητήσει να δοθεί το δικαίωμα ψήφου στις τοπικές εκλογές, στους μετανάστες που έχουν κλείσει πέντε χρόνια διαμονής στη χώρα».

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ» ΦΩΝΑΖΟΥΝ

Ποιοι φωνάζουν τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της ψήφου των μεταναστών, παρά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας; Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιάννης Ραγκούσης, αμφότεροι «μαυρισμένοι» και δη αμετάκλητα από τους ψηφοφόρους. 
Τι ζητούν; Να μπορεί ο κάθε μετανάστης που έχει μπει παράνομα στη χώρα και αργότερα απέκτησε άδεια παραμονής, να μετέχει στην εκλογική διαδικασία και να συναποφασίζει με εμάς για το μέλλον των παιδιών μας, αν και δεν έχει εθνική συνείδηση ή ελληνική Παιδεία και είναι εντελώς ξένος με το ελληνικό βίωμα.

Με λίγα λόγια, επιθυμούν τη διάλυση του εθνικού κορμού, ως συνεπείς αριστεροί. Και το «φράγμα» που τους έβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα είναι εθνικό κράτος, τους έχει εξοργίσει. Διαβάστε τι είπε στον ΒΗΜΑ FM ο Γιάννης Ραγκούσης για να καταλάβετε πού το πάει ο διώκτης των δεξιών ιστολόγων. (υπενθυμίζουμε εδώ την υπόθεση naxios):

«Η απόφαση της πλειοψηφίας του ΣτΕ είναι μία κακή απόφαση... είπε ότι με το παρόν, ισχύον Σύνταγμα της χώρας, η ελληνική Πολιτεία, με όποιον νόμο και αν φέρει, δεν μπορεί να δώσει δικαίωμα ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι μόνο στους οικονομικούς μετανάστες, αλλά και στους ομογενείς... δεν είπε η πλειοψηφία του ΣτΕ ότι όλοι όσοι έχουν την ελληνική ιθαγένεια θα έχουν και δικαίωμα ψήφου. Άρα, η μόνη λύση, με δεδομένη την απόφαση αυτή του ΣτΕ, είναι να αλλάξει το Σύνταγμα και ρητώς το λέει και η απόφαση της πλειοψηφίας του ΣτΕ. Περιθώριο να ψηφίσουν λοιπόν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 οι νόμιμοι μετανάστες και οι ομογενείς δεν υπάρχει και όπως πάει σήμερα η τροπολογία στη Βουλή, πρέπει κατά τη γνώμη μου να αποσυρθεί».

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Για την Ελλάδα αποφασίζουν οι Έλληνες πολίτες. Τελεία και παύλα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που κακοποίησε τη Μυρτώ, οι δολοφόνοι 42 Ελλήνων στη διάρκεια του 2012, να συναποφασίζουν μαζί μας για το ποιος θα διοικεί τη χώρα ή τους οργανισμούς της τοπικής της αυτοδιοίκησης. Μπορεί αυτό να «συμφέρει» την αριστερά, αλλά δεν συμφέρει τη χώρα, καθώς θα διαλύσει τον εθνικό της κορμό.
Αυτό ακριβώς που επιθυμούν οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές. Η παρεούλα του κυρίου «λεφτά υπάρχουν» στενοχωριέται, αλλά αυτό είναι δικό της πρόβλημα. Οι μέρες που οΧρυσοχοΐδης και οι όμοιοί του φυλάκιζαν άδικα ειδικούς φρουρούς, επειδή τόλμησαν να αποτρέψουν μια απόδραση αλλοδαπού εγκληματία, ώστε να «παραδειγματιστούν» οι ένστολοι και να κάνουν τα κλειστά μάτια στην παραβατικότητα των αλλοδαπών, ώστε οι Έλληνες να συνηθίσουν το νέο πολυπολιτισμικό και ελευθεριακό (και εφιαλτικό για τους γηγενείς) περιβάλλον που ο ΓΑΠ και οι άνθρωποί του ήθελαν να στήσουν. 

Από την άλλη, είναι λογικό εθνομηδενιστικά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΔΗΜΑΡ να φωνάζουν. Ο πρώτος, σε ανακοινώσεις του εδώ και καιρό αποκαλεί τους εν Ελλάδι μετανάστες «συμπατριώτες μας», υποτιμώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας. Το κόμμα τουΦώτη Κουβέλη, σε ανακοίνωσή του, μας λέει πως «η επανακατάθεση στη Βουλή αναλλοίωτης της τροπολογίας που στερούσε από τους νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα μετανάστες το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να τους αντιμετωπίζει ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Η ΔΗΜΑΡ επαναλαμβάνει ότι η ακροδεξιά ατζέντα δεν πρέπει να κυριαρχήσει στη δημόσια ζωή και με το κριτήριο αυτό θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις». 
Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ λέει μεταξύ άλλων πως «η αφαίρεση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι από τους μετανάστες και τους ομογενείς στις δημοτικές εκλογές συνιστά μια ξεκάθαρη προσπάθεια επιβολής της ακροδεξιάς ατζέντας από την κυβέρνηση». Μπορεί κανείς να φανταστεί πως υπό μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο έλεγχος θα χαθεί πλήρως.

Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια