Powered By Blogger

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!




Γι αυτό το πολιτικό μουνοπανο, δεν ψήφισαν κατά της άρσης της ασυλίας του, οι ΒΟλευτές;

Αυτό το πολιτικό μουνόπανο δεν κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις;

Αυτό το πολιτικό μουνόπανο, έχει τα αρχίδια ο Τσίπρας να το πετάξει εκτός της ΚΥΝΟβουλευτικής του ομάσδας;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ, ή θα πάτε σαν τα μοσχάρια να το ψηφίσετε;


Πόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και μην τολμήσει κανείς να πει ότι εκφράζομαι χυδαία. 
ΧΥΔΑΙΟΣ είναι ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ και το κόμμα του... αλλά όταν το αντιληφθούν αυτοί που θα το ψηφίσουν, απλά θα είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΟΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

 

Για άλλη μία φορά ο εκλεκτός της διαπλοκής, ξαναχτύπησε υπερασπίζοντας την πολιτική Στουρναρα – Θεοχάρη ειρωνευόμενος τις θέσεις του ίδιου του Τσίπρα για το χρέος!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Λες και είναι βοηθός του γκαουλάιτερ υπουργού, συμφώνησε με τον Στουρνάρα για την “υποφορολογηση” των Ελλήνων! Θέση με την οποία είχε διαφωνήσει ακόμα και ο Σταϊκούρας αλλά και η επιτροπή οικονομικών της βουλής! Δηλαδή το σύστημα φορολόγησης στην Ελλάδα που παραπέμπει στις σκοτεινότερες διακυβερνήσεις της υφηλίου, συνδυάζοντας το φιλικό επιχειρηματικό κλίμα του …Γιαρουζέλσκι και την ήπια αντιμετώπιση φυσικών προσώπων του… Μουσολίνι, δεν αρκεί για τον κύριο Σταθάκη. Αφού λοιπόν δεν αμφισβητεί το χρέος και υπερθεματίζει την φασίζουσα άποψη Στουρνάρα περί υποφορολόγησης, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως εάν αυτός ο άνθρωπος αποκτήσει εξουσία, θα κονιορτοποιήσει τον Έλληνα πολίτη για να αποπληρωθεί ο δόλιος τοκογλύφος.

Φαίνεται ανεξήγητο; Όχι. Ένας επενδυτής της Blackrock όπως ο κύριος Σταθάκης, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικές απόψεις. Ένας άνθρωπος που κερδίζει έστω και έμμεσα από την ληστεία του χρυσού της Χαλκιδικής και από την δυστυχία των κατοίκων, δεν διεκδικεί δάφνες ανθρωποκεντρισμού.

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Έτσι όμως εξηγείται και η λατρεία της διαπλοκής στο πρόσωπο του. Οι ευφημιστικές αναφορές από τα ΜΜ”Ε” του “βασικού μετόχου”. Η προστασία που έλαβε από την συγκυβέρνηση για το σκάνδαλο που φερόταν να εμπλέκεται και αφορούσε υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος.

Εάν ο Τσίπρας συνεχίσει να βαδίζει με Σταθάκηδες και Τσακαλώτους, θα καταστρέψει είτε τον εαυτό του ή θα ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδας. Να μην ξεχνάμε ότι ο “επενδυτής” κύριος Τσακαλώτος είναι και παλαιός φίλος με τον κύριο Στουρνάρα. Ο ορισμός των (α)κατάλληλων δηλαδή. Μιλώντας χθες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο, αφού πρώτα παραδέχθηκε ευθαρσώς -καίτοι εμμέσως- την διάσταση απόψεων που τον χωρίζει από τον πρόεδρό του σχετικά με το “επαχθές” χρέος, υπερασπίστηκε τρόπον τινά την φορολογική πολιτική του Γιάννη Στουρνάρα.
” Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας” είπε με ελαφρύ μειδίαμα, πριν από την έλευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση, παίρνοντας για μία ακόμη φορά αποστάσεις από τις επαναλαμβανόμενες ιαχές της “ροζ” κοινοβουλευτικής ομάδας περί διαγραφής του “επαχθούς” χρέους ( το οποίο έχει προσδιορίσει μόνον στο 5%).
Συν τοις άλλοις, μιλώντας για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας διατράνωσε ότι το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά “κυρίως στα φυσικά πρόσωπα”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πρόσφατη είναι η σχετική αναφορά του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον φόρο ακινήτων, (για τον οποίο υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει “υπερήφανος”), είχε αποφανθεί ότι ” Οι Έλληνες είναι υποφορολογούμενοι”, προκαλώντας την έκρηξη ακόμη- η μάλλον κυρίως- των βουλευτών της Ν.Δ.
Μέχρι και ο αναπληρωτής του Χρήστος Σταϊκούρας διαχώρισε τη θέση του από το ρηθέν Στουρνάρα, διατυπώνοντας την ακριβώς αντίθετη θέση.
Ο κ. Σταθάκης πάντως εμφανίστηκε να ευθυγραμμίζεται με τον νυν αρχιτέκτονα της οικονομικής πολιτικής, επισημαίνοντας επακριβώς: ” Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους”.

Πληροφορίες από το capital.gr



Πηγή

14 σχόλια:

  1. Τα αλλα πολιτικα μουνοπανα, τα αποβρασματα τους ναζιστοσυμμοριτες δεν τους ψηφιζουμε που να βγει με μπικινι ο κασιδας στο Συνταγμα να κανει κωλοτουμπες. Χτυπατε τον κωλο σας κατω ουτε τους δικους σας ψηφους δεν θα βρειτε.
    Απάντηση
  2. Ακριβώς Πόπη μου, για αυτό! Γιατί είναι συνάδελφοι στην διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
    Αλλά Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!
    Η πρόκληση είναι απέναντι στην κοινωνία.
    Ο τίτλος του δημοσιεύματος προσπαθεί να αβαντάρει τον αλήτη τον Τσίπρα.
    Ποιος τον έβαλε στην θέση του σκιώδους υπ. οικ του Σύριζα; Μόνος του μπήκε;
    ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΗΧΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΣΤΑΘΑΚΗΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΗΧΟΥΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ.
    Θυμάσαι Πόπη όταν είχε πει κάτι μαλακίες ο Διαμαντόπουλος, πώς βγήκε ανακοίνωση και του τράβηξαν τ' αυτί του "αναρχικούλη" και ξαναμπήκε αμέσως στο μαντρί;
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΤΑΚΗΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΧΘΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;;;;;
    Μ-Ο-Υ-Γ-Κ-Α!!!
    Γιατί; μα επειδή αυτά θα κάνει ο σύριζα αν στραβωθούμε και τον ψηφίσουμε.
    Αυτή η αβάντα μου θυμίζει πολύ τις αβάντες στον σαμαρά όταν χλιαροαντιπολιτευόταν το μνημόνιο: τον παγίδευσαν... τον έκαναν... τον έδειξαν... τον κορόϊδεψαν τον μπέμπη, που δήλωνε υπέρ του μνημονίου ο Σταϊκούρας κι αυτός δεν μπορούσε να αντιδράσει.
    Το ίδιο και με τον Τσίπρα, λέει ο Σταθάκης κι ο Τσίπρας ο τσε γκεβάρα των λάθρο και των κουκουλοφόρων δεν λέει τίποτα.
    Προκαλείται και το βουλώνει...
    Η επιτήδεια εικόνα του ανικανούλη είναι ο φερετζές του προδότη Πόπη.
    Το είδαμε στον Σαμαρά το ίδιο γίνεται και με την τρίτη εφεδρεία του μνημονίου τον Τσίπρα.

    Πάρε το κόμμα να το ρωτήσεις τι έχει να πει για την δήλωση του κλεφτάκη, να δούμε τι θα σου πουν; .ότι ο καθένας λέει την γνώμη του;;;;

    Σοφία
    Απάντηση
  3. http://elas-lyste.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6654.html


    Τον οβολό των …τεμπέληδων όμως τον θέλει.

    . Αξιότιμοι κύριοι:

    Αν και χριστιανή, απευθύνομαι σε΄σάς τους Άθεους να σάς ενημερώσω για το εξής: Πριν από μερικές ημέρες (μεσημέρι Τετάρτης 8-2-2012, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος έκλεισε με το «έτσι θέλω» το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας 89,5 Fm, γιατί του στοίχιζε πολλά. Μένουν άνεργοι 87 συνάδελφοι.

    Και τί είπε ο Ιερώνυμος στην σημερινή Σύνοδο; Ότι προτιμάει...να ταΐζει τους λαθρομετανάστες, παρά να πληρώνει τους τεμπέληδες Έλληνες εργαζόμενους στον 89,5! Πιο πολύ πονάει ο Ιερώνυμος τους Λάθρο από εμάς τους Έλληνες!..

    Δουλεύω τηλεφωνήτρια στον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 8 χρόνια, είμαι χωρισμένη μητέρα 2 παιδιών και βρίσκομαι σε απόγνωση αυτή την στιγμή. Τρελαθήκανε οι Δεσποτάδες μας, αγαπητοί κύριοι; Αυτό δίδαξε ο Ιησούς Χριστός; Να φροντίζουμε τους Αλλόθρησκους και Αλλόφυλους, και να πετάμε στον δρόμο τα δικά μας παιδιά; Πάρτε θέση, σάς παρακαλώ, εσάς που σάς διαβάζουν πολλοί χριστιανοί, γιατί το πράγμα είναι πολύ σοβαρό.

    Κάντε μια σχετική ανάρτηση, γιατί σάς διαβάζει όλη η Θεολογική Σχολή και τους πονάει ότι γράφετε. Μπας και φιλοτιμηθούν και κάνουν πίσω.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    Παναγιώτα Πεπόνη
    Εργαζόμενη του 89,5 FM

    η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αυτο του ειπε να κανει και να πει!!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Τον σταθμο της Εκκλησιας τον κλεισανε γιατι ετσι που τον ειχαν καταντησει δεν τον ακουγε κανεις. Μεγαλη η ευθυνη της ιεραρχιας γι αυτο. Αντι να πρωτοστατει και να περναει τις θεσεις της Εκκλησιας σε τετοιους καιρους που τοσο μας χρειαζεται, αφηνει την εξαχρειωση να απλωνεται σαν γαγγραινα.Καλο το φαγητο αλλα "ουκ επ αρτω ζησεται ανθρωπος..."
    2. ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3. Εσύ νομίζεις κ.Παναγιώτα οτι θα ιδρώσει το αυτί τους ???? ΛΑΘΟΣ !!!!! Εχουν γίνει αρκετές αναρτήσεις για τους εν λόγω "δέσποτες" στο παρόν,έχουμε σχολιάσει,προσωπικά ζήτησα απαντήσεις από τον προκαθήμενο αλλά αυτοί περί "άλλων" τυρβάζουν.......Τους ξέρω από τη καλή και από την ανάποδη......Τράβα στον πρ.Ζακύνθου να του εκθέσεις το θέμα και αν θές γράψε εδώ μέσα τι "ανταλλάγματα" θα ζητήσει........ΒΡΩΜΑΝΕ καλή μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ η πλάκα η μεγάλη είναι....ότι η "ΚΥΡΙΑΚΤΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ" αναρωτιέται ό,τι είναι ανεξήγητη η στήρηξη των 51 βουλευτών της " ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ".!!
    Ξέρω θα μου πείς....αφού φίλε μου απευθύνονται σε ιθαγενείς..!!
    Τώρα όσο γι'αυτούς που στηρίζουν με ιδιοτέλεια....το οποιδήποτε κόμμα ζητάει ψήφο για την διατήρηση της "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΡΑΣ", Θα τιμωρηθούν να ξέρεις... κι απ'τα ίδια τους τα παιδιά!!!
    Για τους αφελείς....πιστεύω ό,τι θα παλέυουν με την συνειδησή τους μέχρι να πεθάνουν.!
    ....Εάν την διαθέτουν φυσικά..!!

    Υ/Γ ..Υπήρχε περίπτωση τον "ΣΤΑΒΛΑΚΗ" και τον κάθε "ΣΤΑΒΛΑΚΗ" να τον αφήσουν τα ξένα κέντρα εξουσίας....να διεκδικήσει θέση εξουσίας, χωρίς να τον κρατάνε απο τ'αρχίδια;;; ασφαλώς κι όχι..!!
    ..."ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΠΗ ΜΑΣ"!! ....Και λίγα τούς σούρνεις..!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

      Υ.Γ. Τον αγώνα τον δίνουμε πολλοί.... απλά δεν καταφέραμε ακόμα να ενώσουμε τα χέρια μας και να γίνουν άρρηκτες οι αλυσσίδες.
  5. χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση
  6. ΠΟΠΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;
      Και γιατί θα μου αλλάξετε και... φύλλο;
    2. Φόβος-τρόμος κατάντησες ............κ.Σουφλή
    3. Γιατί, καπετάνιε μου; Εγώ είμαι καλό... κορίτσι... το τρώω όλο το φαγητό μου... πλένω τα χέρια μου, τα δόντια μου, πρωί - βράδυ και κάθομαι ήσυχη σε μια καρέκλα...
    4. Ξέρω εγώ τι λέω...........Και με την ευκαιρία να σου πω "κάλλιο να σε ζηλεύουνε,παρά να σε λυπούντε"......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια