Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014


Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Το πρωτόκολλο μιας άνευ όρων ... υποδούλωσης.

Ο Παπανδρέου, ο Δρούτσας, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Μιχελάκης, ο Γεωργιάδης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Αβραμόπουλος, ο Αθανασίου και πόσες άλλες εκατοντάδες δοσιλόγων θα αναγκαστούν, έτσι και αλλοιώς μετά τη σύλληψή τους να πουν στις απολογίες τους όλη την αλήθεια στα δικαστήριά που θα συγκροτήσει ειδικά γι αυτούς ο λαός.
"Deutsche-Griechische Versammlung"

" Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης" (Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φεβρουάριος 2005)


Στις 5 Μαρτίου 2010, η ομοσπονδιακή Καγκελάριος Μέρκελ και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου συμφώνησαν να ανανεώσουν, να επεκτείνουν και να εντείνουν την ελληνο-γερμανική εταιρική σχέση. Επιβεβαίωσαν τη δέσμευση αυτή κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο στις 22 Φεβρουαρίου 2011.

Η σημασία αυτής της εταιρικής σχέσης
επιβεβαιώθηκε εκ νέου σε μια νέα συνάντηση μεταξύ των Υπουργών Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα και Guido Westerwelle στις 9 Νοεμβρίου 2010.Η γερμανοελληνική συμφωνία διακηρύσει την ίδρυση της"Γερμανοελληνικής Συνέλευσης" όπου τόσο η χρήση των συμβόλων όσο και η πρόβλεψη των ουσιαστικών σκοπών της είναι προσανατολισμένη στην σημασία της Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου του 1821.

Το περιεχόμενο δε της συμφωνίας ταυτίζεται, σε αναλογία ένα προς ένα, με εκείνο που ψηφίστηκε από τα κοινοβούλια της Δυτικής και της Ανατολικής Γερμανίας στις 20 Σεπτεμβρίου 1990 "Einigungsvertrag", προβλέπεται δε μια τυχόν προσάρτηση της Ελλάδας στην "Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας" όπως και στην αναφερθείσα ενδογερμανική συμφωνία, δηλαδή μέσω "εθελοντικού" ψηφίσματος της Ελληνικής Βουλής που θα αποφασίζει την κατάργηση του Ελληνικού κράτους ως έχει και την ένωση του με την Γερμανική Ομοσπονδία κρατών σαν 17ο μέλος της. (Ακριβώς όπως συνέβη με την προσάρτηση της Ανατ. Γερμανίας.

Αν αποφάσιζε ο ανατολικογερμανικός λαός με δημοψήφισμα τότε, το πολιτικό αποτέλεσμα σήμερα θα ήταν διαφορετικό).

Στις 09 Νοεμβρίου 2011 ορίζει η καγκελάριος Angela Merkel τον γενικό γραμματέα του ομοσπονδιακού Υπουργείου Εργασίας Hans-Joachim Fuchtel ως τοποτηρητή της κυβέρνησής της στη "Γερμανοελληνική Συνέλευση".

Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν την 09η Νοεμβρίου συμβολικά διότι στην ίδια ημερομηνία το 1821 τελείωσε η πρώτη τοπική συνέλευση της Δυτ. Ελλάδας, όπου αναδείχθηκαν οι πρώτοι πληρεξούσιοι που θα αντιπροσώπευαν τον τόπο τους στην Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Στις 09 Νοεμβρίου 2011 ανέλαβε η Γερμανική Δικαιοσύνη, με βάση την μυστική διακρατική συμφωνία, επίσημα τον ρόλο του τοποτηρητή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, που υποχρεώνεται να κάνει λεπτομερείς αναφορές, σχετικά με τα πεπραγμένα της, στο γραφείο του ξένου Επιτρόπου που είναι διαπιστευμένος στο Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ένας Γερμανός δικαστής λ.χ. έχει το δικαίωμα να ασκήσει αυτεπάγγελτη δίωξη κατά παντός Έλληνα πολίτη, που διαμένει στην Ελλάδα, για το οποιοδήποτε έγκλημα, που φέρεται να έχει διαπράξει εντός της Ελληνικής Επικράτειας, χωρίς αυτός να έχει την υποχρέωση να πληροφορήσει ή έστω να δώσει λογαριασμό στους Έλληνες δικαστές συναδέλφους του.

Την ίδια ημερομηνία διατάχθηκε η επιχειρησιακή ετοιμότητα του συντάγματος της στρατοχωροφυλακής του ΝΑΤΟ ( 1160 οπλίτες, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί) που ήταν σταθμευμένο στην βάση της Βιτσέντα/Ιταλία αλλά μεταφέρθηκε με πλοίο τον Οκτώμβριο του ιδίου έτους στην Ελλάδα, και ανήκει στις μονάδες του Ολλανδογερμανικού Σώματος Στρατού.


Στις 09 Νοεμβρίου 2012 αναλαμβάνει το Γερμανικό ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας τον πλήρη σχεδιασμό και τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος της Υγείας στην Ελλάδα, υποβιβάζοντας την Ελληνική διοίκηση του αντίστοιχου υπουργείου σε άβουλο εκτελεστή των Γερμανικών εντολών. Ο κατάλογος και οι τιμές των φαρμάκων που επιτρέπονται στην συνταγιογράφηση των ιατρών, που είναι συμβεβλημένοι με την δημόσια ασφάλιση, καταρτίζονται αποκλειστικά από τις γερμανικές υπηρεσίες υγείας.

Προβλέπεται εντός της επόμενης 5-ετίας η συρρίκνωση όλων των αντιστοίχων ελληνικών υπηρεσιών σε μιά αρχή, όπου θα απασχολούνται γύρω στα 100 άτομα, που θα επιβλέπει απλώς την πιστή εφαρμογή και την λειτουργικότητα στην πράξη όλων των διαταγμάτων της Γερμανικής εποπτείας.

Η Γερμανική διοίκηση στην Υγεία διαθέτει όλους του κωδικούς πρόσβασης που είναι απαραίτητοι για την ηλεκτρονική διαχείρηση και την λεπτομερή επιτήρηση online και σε πραγματικό χρόνο όλων ανεξαιρέτως των νοσοκομείων, των πολυϊατρείων, των ασφαλιστικών Οργανισμών και των υπηρεσιών Υγείας του Δημοσίου επί 24ωρου βάσης και για 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς να χρειάζεται να δίνει καν λογαριασμό στις Ελληνικές Υπηρεσίες.

Στις 09 Νοεμβρίου 2012 διατάχθηκε η συνεργασία του Ελληνικού Πενταγώνου με το Γερμανικό στρατηγείο στο Koblenz, στο οποίο ανατέθηκε ο σχεδιασμός των νέων δομών των Ε.Δ. όπως και η επιτήρηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των. Προβλέπεται δε εντός της επόμενης 5ετίας το κλείσιμο των σχολών αξιωματικών ( Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτ. Δοκίμων) σε όλους τους κλάδους των Ε.Δ.

Το Ελληνικό κράτος διαλύεται με μια τέτοια σπουδή και ταχύτητα που θυμίζει τα παλιοκάραβα εκείνα που έχουν τις μάντρες των παλιοσιδερικών σαν τελευταίο προορισμό. Η συνείδηση του 95% επί του συνόλου των εργαζομένων στα Ελληνικά ΜΜΕ και στα κέντρα πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών ερευνών είναι μισθωμένη κυριολεκτικά στην προπαγάνδα της Γερμανικών δυνάμεων κατοχής! Η διατύπωση, η δημοσίευση και η διάδοση της άλλης γνώμης, της εμπεριστατομένης αλήθειας ή η απεικόνιση και η περιγραφή της πραγματικότητας διαμορφώνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα όλο και δυσκολότερη στην Ελλάδα.

Το περιεχόμενο της συμφωνίας, με βάση την οποία δημιουργήθηκε η "Γερμανοελληνική Συνέλευση", παραμένει το επτασφράγιστο μυστικό των δύο κυβερνήσεων. Ότι έγιναν γνωστές ορισμένες λεπτομέρειες από τα εδάφια του περιεχομένου της οφείλεται στο ότι, στις συγκεκριμένες Γερμανικές υπηρεσίες, όπου υπήρξε πρόσβαση σε κεφάλαια της συμφωνίας που αφορούν την δικαιοδοσία τους, εργάζονται ακόμη άνθρωποι με συνείδηση, πολιτική ευαισθησία και μνήμη ....!

Επί τρία χρόνια μαζεύαμε πληροφορίες, "δανειζόμασταν" επίσημα έγγραφα, αναλύαμε τις συζητήσεις μας με τους πρωταγωνιστές και τους αυτόπτες μάρτυρες της συμφωνίας αυτής και τελικά καταλήξαμε στην διαμόρφωση του παραπάνω κειμένου και στην διαπίστωση ότι αυτός που σήμερα θα μας κατηγορήσει για συνωμοσιολογία θα αναγκαστεί το αργότερο στα επόμενα 6-7 χρόνια να μας δικαιώσει και να μας ζητήσει συγγνώμη. Πάλι λάθος! Το ζητούμενο τώρα δεν είναι η συγγνώμη που θα έρθει στο μέλλον, αλλά η κοινή λαϊκή απόφαση για την απελευθέρωση της χώρας που πρέπει να ληφθεί και να υλοποιηθεί αμέσως.

Ο Παπανδρέου, ο Δρούτσας, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Μιχελάκης, ο Γεωργιάδης, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Αβραμόπουλος, ο Αθανασίου και πόσες άλλες εκατοντάδες δοσιλόγων θα αναγκαστούν, έτσι και αλλοιώς μετά τη σύλληψή τους να πουν στις απολογίες τους όλη την αλήθεια στα δικαστήριά που θα συγκροτήσει ειδικά γι αυτούς ο λαός.

O Arthur Seyß-Inquart ήταν ο εντεταλμένος Gauleiter του Hitler στην Αυστρία μετά την προσάρτησή της το 1938 στο 3ο Γερμανικό Ράϊχ. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί Γερμανοί πολιτικοί αποκαλούν τον Hans-Joachim Fuchtel, χαϊδευτικά με το παρατσούκλι, "Αρθούρο της Ελλάδας".

Μετά τον Β' Π.Π. ήρθε στην Ελλάδα η "Αγγλική αποστολή", που υπήρξε υπεύθυνη για την έκρηξη του εμφυλίου πολέμου και μετά αντικαταστάθηκε από την "Αμερικανική αποστολή"που μας οδήγησε μέσω της αναμόχλευσης των παθών στην χούντα και από εκεί στην κοινοβουλευτική δικτατορία της "μεταπολίτευσης"....!
Στις 09 Νοεμβρίου 2012, το Γερμανικό ΥΠΕΞ μετονόμασε την διπλωματική αντιπροσωπεία της, στην Ελλάδα μόνο, σε ..."Γερμανικές αποστολές στην Ελλάδα"!


Νέα Φιλική Εταιρεία


ΥΓ.: Αναζητείστε στο διαδίκτυο την σχετική δημοσιεύση του Γερμανικού ΥΠΕΞ, σχετικά με την "Γερμανοελληνική συνέλευση", περιληπτικά βέβαια αλλά στα Ελληνικά, όπως καταγράφεται μέσα στην ηλεκτρονική σελίδα της Γερμανικής πρεσβείας των Αθηνών.
Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 1:06 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες TOP, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΝΤ


10 σχόλια:


Ανώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 1:28 π.μ.

http://www.kalami.net/ Ο υπουργός Υγείας του διεφθαρμένου ψευτο-κράτους, ήταν προσκαλεσμένος ενός από τους δεκάδες συλλόγους φοιτητών, αυτού των ''Ευρωπαίων Φοιτητών'' και ΟΧΙ του πανεπιστήμιου Χάρβαρντ.

Ποιοί κάνουν ''χοντρές πλάκες'' με τον υπουργό Υγείας, τον 'Αδωνι, που δεν θέλει και πολύ γιά να ''ξεφύγει'';
Τέτοιες ανοησίες στην Βοστώνη, ούτε ο Μήτσος Αβραμόπουλος τόλμησε να πει (αυτός έλεγε άλλες).ΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 1:50 π.μ.

Να πουν όλη την αλήθεια;! Θα τους επιτρέψουμε να μιλήσουν ξανά;! Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα!!!ΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 2:06 π.μ.


Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης κατά της Χρυσής Αυγής και των γνήσιων εκφραστών του Ελληνισμού. Ένας συρφετός από σημαδεμένους ανθυποκουλτουριάρηδες ομαδοποιημένος στο "εκφράζεσθαι" του διανοουμενισμού της χορτασμένης "αριστεράς"και των νεοφιλελεύθερων βαστάζων της έχει στήσει ένα καλολαδωμένο και καλοκουρδισμένο μηχανισμό προπαγάνδας εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή έδωσε φωνή στους ταπεινομένους Ελληνες. Ο Ελληνάρας, βρήκε φωνή. Οι Ελληνάδες Βλέπουν! Τα νεοταξίτικα φερέφωνα άρχισαν να τρέμουν. Το παρακράτος των αντιεξουCIAστών των δολοφόνων της Αριστεράς και των κουκουλοφόρων δε είναι πλέον αρκετό να σταματήσει τον χείμαρρο που παρασέρνει τον σοφό μηχανισμό αλλοτρίωσης της εθνικής μας ταυτότητας. Οι δημόσιοι διανοούμενοι, τα εγκεκριμένα κόμματα, οι γενίτσαροι του αμερικανισμού, όλοι οι νεοταξίτες λακέδες ανησύχησαν. Κάτι πρέπει να γίνει!
Η ένοια του Εθνους πρέπει να κατεδαφισθεί. Το έθνος "η σταθερή κοινότητα ανθρώπων σχηματισμένη ιστορικά και που γεννήθηκε πάνω στη βάση μιάς κοινής γλώσσας, κοινού τόπου διαμονής, κοινής οικονομικής ζωής και ψυχικού σχηματισμού που εκδηλώνεται με ένα κοινό πολιτισμό" (Στάλιν: "Ο Μαρξισμός και το εθνικό ζήτημα") επιβάλλεται να αντικατασθεί με τις ουδέτερες λέξεις πατρίδα, λαός. Πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει. Επιβάλλεται ο Ελληνας άνθρωπος να γίνει καταναλωτικό αντικείμενο πειθήνιο υποτακτικό στα κελεύσματα των πλανητικών νταβατζήδων. Οι ντόπιοι ερωμένοι του Huntington μηρυκάζοντας Sizek, Hobsbawm , άκουσαν τη φωνή του κυρίου τους. Θα ανταποκριθούν με συνέπεια στις απαιτήσεις του αμερικανισμού και θα απωθήσουν στο κοινωνικό περιθώριο τις τάσεις υπεράσπισης "εθνικών" ιδιαιτεροτήτων. Οι εντολές δόθηκαν.Οι πολιτικοί και στοχαστικοί υπεύθυνοι αυτής της γιγάντιας προπαγανδιστικής μηχανής που ξερνάει ενορχηστρωμένα και διατεταγμένα όλο το παθολογικό της μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει ταυτότητα και ιδεολογικοπολιτικό ονοματεπώνυμο Είναι το ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένο συνονθύλευμα τα μέλη του οποίου διαδοχικά τάχθηκαν:

Με την από αέρος γενοκτονία των Σέρβων
Υποστήριξαν με λύσσα το σχέδιο Αναν και σήμερα υποστηρίζουν τον Ανάν 2
Κατασυκοφάντησαν και εξακολουθούν να συκοφαντούν όσους αγωνίστηκαν εναντίον του βιβλίου αίσχους,
Υποστηρίζουν αναίσχυντα, ανερυθρίαστα και κόντρα στην θέληση των Ελλήνων τις ιταμές προκλήσεις του Γκρουσέφσκι,
Μιλάνε για “μουσουλμανικές μειονότητες” στην Ελλάδα. “SYRIZA has always been the responsible political force that wants to guarantee the rights of minorities, especially during these very difficult times,” Dourou said. Today’s Zaman 2012/5/9
Διαγράφουν την ιστορία χιλιάδων χρόνων για να γίνουν δεχτοί στην Ευρώπη του Καρλομάγνου
Υιοθετούν την λογική του Χατζηβάτη που με το απλοικό και ανιστόρητο “ανήκομεν στην Δύση” ξεπουλάει την Ελλάδα για ένα χτύπημα στην πλάτη, ένα χαιδεμα των αυτιών ένα ανάκτορο στην πόλη μία βιλα στην Αράχωβα ή μία υποτροφία για τους κανακάρηδες στο Harvard
Χωρίς ντροπή και αιδώ και με τσαμπουκά χαρίζουν για ψηφοθηρικούς λόγους την Ελληνική υποικοότητα στις ορδές των λαθρομεταναστών.
Ξαναγράφουν, υπό το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού την ιστορία της Ελλάδας και του 1821 ακολουθώντας τις επιταγές του USAID και του Soros.
Χλιμιντρίζουν καλπάζοντας στα λιβάδια του παραλογισμού αναγνωρίζοντας τα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων ετοιμοι να διαπραγματευτούν τα πάντα και το μέλλον.

συνεχιζεται
Απάντηση

ΑπαντήσειςΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 11:07 π.μ.

Οι Γερμανοί, για παράδειγμα, που ταλανίζουν τα «γουρούνια» της Νότιας Ευρώπης και ιδιαίτερα εμάς τους «διεφθαρμένους» και «τεμπέληδες» Έλληνες, δεν είναι, άραγε, ολόιδιοι με το φαρισαίο της παραβολής;

Ε λοιπον αυτους τους φαρισαιους Γερμανους υποστηριζει η χρυση αυγη.....!!!
Αλλα οπως ειναι γνωστο , ολα τα γουρουνια εχουν την ιδια μουρη.....!!! Και στην περιπτωση μας , οι της χρυσης αυγης ειναι ιδιοι με τους ναζιστες της γερμανιας. Στην κατοχη , υπηρχαν οι χιτες. ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ.......!!!! Αλλα ξεχνουν οτι υπαρχει και η ΝΕΜΕΣΙΣ.... Η πηγαδα του μελιγαλα χωραει ακομα πολλους......!!!!!Ανώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 3:39 μ.μ.

μακρια και μη λερωνεις το Αττικα Νεα οβρεοκομμουνιστοβρωμιαρη.
Ακουσες τα πουστερλικια σου σε αλλη η αναρτηση.
Θες να τ ακουσεις κι εδω;
Κανονικο οβρεοκουμμουνι. Τεμπελχανας.
Ο Λυκαβητος χωραφι λεμε.Σταλινασφαλητης


ΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 2:06 π.μ.

συνεχεια

Θηρευτές-τυχοδιώκτες φιλοφρονήσεων διπλωματικών αντιπροσώπων των Μολιερικών αρχοντοχωριατών της Νέας Τάξης,"σοφοί" αναρριχητές ενός παραδοσιακά ιδεολογικοπολιτικά έξωθεν εξαρτημένου πολιτικά συστήματος αδιάντροπα ξερνάν τον οχετό τους κατά της Χρυσής Αυγής επειδή τολμάει να μιλήσει για έθνος, πατρίδα, Ελλάδα και καταμαρτυρούν μια ανανεωμένη, εξεζητημένη και επιμελώς καλλιεργημένη εξάρτηση. "Όλως περιέργως" όλοι μαζί μονοπωλούν, την αυθεντία και το "τα ξέρουμε όλα". Η γλώσσα, η ιστορία, η θρησκεία θεμέλια πάνω στα οποία στηρίζεται κάθε έθνος και κάθε βιώσιμο κράτος, έχουν γίνει στόχος μόνιμης αμφισβήτησης από έναν πρωτεϊκό πυρήνα της "προοδευτικής" Αριστεράς και των συνοδοιπόρων της η οποία από γενιά σε γενιά παραπαίει διεθνιστικά και κοσμοπολίτικα υποβαθμίζοντας, περιπαίζοντας και καταπολεμώντας αρχές, κριτήρια και παράγοντες που σε κάθε βιώσιμο κράτος θεωρούνται θέσφατα της συλλογικής ύπαρξης και τα θεμέλια της συλλογικής ελευθερίας-ανεξαρτησίας.
Η Χρυσή Αυγή σαν ιδέα, τρόπος και σκοπός ζωής αποτελεί την μοναδική αντιπρόταση στην νεοταξίτικη ισοπέδωση. Η Νέα Τάξη σήμερα είναι ασυμβίβαστη με κάθε κοινωνικό, εθνικό και πνευματικό συνεκτικό κρίκο. Η Ομηρική αλυσίδα που δένει την μία γενιά με την άλλη πρέπει να σπάσει γιατί αυτοί οι κρίκοι της αποτελούν κύτταρα κοινωνικής αντίστασης στην ομοιομορφία που θέλει να επιβάλει. Η Παράδοση, η Ιστορία, η Γλώσσα, η Θρησκεία είναι οι φορείς της συλλογικής μας συνείδησης "θεματοφύλακες των ιερών και οσίων του Γένους". Ενσωματώνουν την ενότητα του Έθνους, την αντίσταση, την συνοχή του κατά του εφιάλτη της παγκοσμιοποίησης.
Ο λόγος των πατριωτών της Χρυσής Αυγής απηχεί για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, την ώριμη ανάγκη των Ελλήνων για κοινωνική συνοχή, πολιτιστική συσπείρωση, ρεαλιστική βάση εθνικής αξιοπρέπειας. Την εποχή μας που ολόκληρος ο πολιτικός κόσμος υπηρετεί πειθήνια τις λογικές εξουσίας της Νέας Τάξης. Ο πατριωτικός Λόγος της Χρυσής Αυγής συσπειρώνει μία κοινωνική μερίδα που η μονοκρατορία της Αριστεράς από το 1974 της είχε στερήσει την έκφραση, αφού κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα δεν τολμούσε να μιλήσει για πατρίδα, εθνικοαπελυθερωτικούς αγώνες, θυσίες. Είναι μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων που απαιτώντας ευδιάκριτη πολιτιστική ιδιαιτερότητα στα πλαίσια των διεθνών συγκυριών της εποχής μας στράφηκε στην Χρυσή Αυγή και ρούφηξε με αγαλλίαση, με υπερηφάνεια τον μεστό λόγο των πατριωτων που μίλησαν για εθνική αξιοπρέπεια. Η τραγική μειονεξία έναντι των εθνοφοβικών χολερικών αρλουμπολόγων της "αριστεράς" και της προοδευτικής σάχλας που πρακτορεύει την Νέα Τάξη δεν υπάρχει πλέον.
Τα καλά σκυλάκια του Παβλόφ σήμερα γαβγίζουν και ξελαρυγγιάζονται σαν υστερικές πουτάνες: "Θέλουν να'ναι Ελληνες; Άρον! Άρον! Σκοτώστε τους!". Μαζί του όλες οι έμπουσες και οι τσούλες, τα δεκανίκια και οι βαστάζοι, οι δημόσιοι και οι δημόσιες της "αριστεράς" που με σπασμούς υψηλής υστερίας, τρέμοντας απο λύσσα αλλαλάζουν και βρίζουν όπως μόνον οι πουτάνες ξέρουν να βρίζουν. Το μαζικό κτήνος έχει ξυπνήσει μέσα τους.
Μάταια! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ξανακούγεται το “έλληνες εσμέν”...ΣταλινασφαλητηςΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 2:49 π.μ.

Ανησυχω πολυ.
Ανησυχω γιατι ανησυχει και η...."γερμανιδα" Σαρα.

Συνέντευξη στην ελληνική εκπομπή της Deutsche Welle για τις επικείμενες ευρωεκλογές, έδωσε η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος (των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους) Die Linke, η "γερμανιδα" (δεν παιρνω και ορκο) Σάρα Βάγκενκνεχτ. Στη συνέντευξη, η λεγάμενη εξέφρασε τους φόβους της για την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων στις ευρωεκλογές:
«Εργαζόμενοι από ανατολικοευρωπαϊκές χώρες παίρνουν θλιβερούς μισθούς κι αυτό προκαλεί αισθήματα αδικίας, δικαιολογημένους φόβους και αντιδράσεις, που στη συνέχεια γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από λαϊκιστές, εθνικιστές και ακροδεξιά κόμματα. Οχι ομως απ τους εβραιους. Αυτοι μενουν πισω και δινουν τους θλιβερους μισθους.
Σε ολόκληρη την Ευρώπη βλέπουμε να αυξάνουν τη δύναμή τους.
Η ΕΕ, έτσι όπως είναι σήμερα, χάνει διαρκώς σε ερείσματα και στήριξη από το λαό. Και όταν αυτό γίνεται στο δεξιό χώρο, αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. Στις ευρωεκλογές βλέπω να ενισχύονται σημαντικά αυτά τα κόμματα».
Ποια κόμματα βλέπει να ενισχύονται σημαντικά η (πολύ μελαχρινή για Γερμανίδα…) Σάρα;

Εφόσον στην Γερμανία δεν ακούγεται τίποτα για άνοδο του εθνικιστικού κόμματος και η συνέντευξη έγινε σε ελληνική εκπομπή, είναι σαφές ότι η Σάρα εννοεί .....καποιο Ελληνικο κομμα που ΔΕΝ της αρεσει.ΠΚΑΕ (Πανευρωπαϊκη Κινηση Απελαστε τους Εβραιους)

ΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 8:47 π.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ΄΄ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ. ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!!!ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ-Λ.Α.Ο.Σ. ΠΑΣΟΚ ΝΔ-ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΑΡΥΦΗΣ ΤΗΣ 26 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!!ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!ΑπάντησηΑνώνυμος16 Φεβρουαρίου 2014 - 8:52 π.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ 5ηs ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΩΜΑΤΩΝ-ΠΑΣΟΚ ΝΔ Λ.Α.Ο.Σ.-ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια