Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Αποκάλυψη – βόμβα από το Crash δικαιώνει πλήρως το Ολυμπία. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ 160 ΕΚ!κυριακιδης κεδικογλου δελατολας 

Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν ζητούν τα χρήματα από την… Ελβετία

Περιμένουν να πάθει “ατύχημα” ο Λαυρεντιάδης για να μοιραστούν σε κάποιες τσέπες; 

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

Πως είναι δυνατόν να φεύγουν κύριοι οι Κυριακίδηδες και η δικηγόρος που είχε ανοίξει τους λογαριασμούς και να μην έχουν βρεθεί ακόμα; Ποιοί περιμένουν μερτικό και τους φυγαδεύουν;

Μόλις πριν τρεις μέρες γράφαμε: Κυριε εισαγγελέα της “εγγύησης μαμούθ”, έχουμε μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση από Ελβετία…

Και φαίνεται ότι ο φίλος από την Ελβετία είχε απόλυτο δίκιο. Διαβάστε τι γράφει το Crash και επανερχόμαστε:
 

Ως γνωστόν, πριν από μερικές ημέρες, ο εισαγγελέας Εφετών εισηγήθηκε προς το δικαστικό συμβούλιο την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδηγια την υπόθεση της Proton Bank με εγγύηση-μαμούθ ύψους 100 εκατ. ευρώ. Από το περιβάλλον του επιχειρηματία, τονιζόταν πως δεν έχει τα… συγκεκριμένα χρήματα να τα δώσει ενώ τονιζόταν πως όλα του τα χρήματα είναι τα 160 εκατ. ευρώ που οι αρχές έχουν δεσμεύσει στην Ελβετία και τα 51 εκατ. ευρώ που ο ίδιος επέστρεψε όταν ξεκίνησε η υπόθεση.

Εδώ όμως υπάρχει το ερώτημα: 

Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν ζητούν τα χρήματα από την… Ελβετία

Όπως προκύπτει από έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας τοcrashonline.gr, με μια απλή… υπογραφή μπορεί το Δημόσιο να πάρει τα χρήματα από την Ελβετία, από την στιγμή που έχει την συγκατάθεση του επιχειρηματία. 

Γιατί όμως δεν το κάνει; Τι συμβαίνει; Τι κρύβεται;

Σημειώνεται πως με δήλωσή του ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έχει πει πως θα συνεργαστεί με κάθε τρόπο με τις Αρμόδιες αρχές «…ώστε τα εκχωρούμενα περιουσιακά μου στοιχεία να αχθούν σε πίστωση χρεών σε Τράπεζες και Δημόσιο, δηλώνει και αύθις ότι επιθυμώ την μεταφορά των περιουσιακών μου στοιχεία που ευρίσκονται σε τράπεζες…».

A

B

C

Επανερχόμαστε με …ονόματα!Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια