Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


 ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙΠυκνώνουν τον τελευταίο καιρό τα μηνύματα πολιτών απ΄ όλη την Ελλάδα, στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, με ένα κοινό αίτημα:  
"ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ"

Δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να αναλάβω να διαδραματίσω έναν ρόλο που ξεπερνά τις δυνατότητές μου, όσο τιμητικά είναι τα μηνύματα των συμπατριωτών μου, πέρα από αυτόν του απλού στρατιώτη.
Αυτό, θέλω να το καταστήσω σαφές.

Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να απευθύνω ένα δημόσιο κάλεσμα, σ΄ αυτούς που κατά την άποψή μου, αλλά και κατά την άποψη χιλιάδων Ελλήνων, αποτελούν την μοναδική ελπίδα να βγει η Πατρίδα μας από τα Τάρταρα που την έχουν ρίξει πολιτικά πρόσωπα, γνωστά πια σε όλους μας.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
 

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,

Τρία χρόνια τώρα, σηκώνεις στην πλάτη σου ένα βαρύ σταυρό, αποκαλύπτοντας μαζί με άλλους ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ, την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, στην Γερμανία και στα Διεθνή Τοκογλυφικά Συμφέροντα.

Η προηγούμενη ανάρτηση αποκάλυψη του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αναβολής. (εδώ)

Έφτασε η ώρα να  μιλήσουμε επί του πρακτέου.

Είναι ώρα να αναλάβουμε ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ,

Μπές μπροστά. 
Έχεις τη ΔΥΝΑΜΗ να σηκώσεις στην πλάτη σου την ΕΛΛΑΔΑ, για μια ακόμη φορά.
Απέδειξες πως είσαι η σύγχρονη ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ! 

Υπάρχουν πολλές ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ, που
έχουν αποδείξει έμπρακτα, πως πάνω απ' όλα, βάζουν την ΕΛΛΑΔΑ και είναι έτοιμες/οι να δώσουν  μαζί σου, στο πλευρό σου, τον ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.

Απευθύνω δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλους αυτούς που χωρίς παρωπίδες, χωρίς πατρώνες, χωρίς ιδιοτέλεια, μπορούν να σταθούν έμπρακτα και δημόσια δίπλα στην ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Απευθύνω δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ, σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ,να στηρίξει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, ελπίζοντας πως θα γίνει αποδεκτή τόσο από την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, όσο και από όλους εκείνους που δίνουν  τις μάχες τους από το δικό τους μετερίζι.

Απευθύνω δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, να στηρίξουν οικονομικά αυτή την προσπάθεια, με απόλυτη διαφάνεια.

Στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ένας πολιτικός φορέας από ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ.

Απευθύνω δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ σε κάθε συνάδελφο BLOGGER που συμφωνεί με την παρούσα δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ προς την ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, να την αναπαράγει.

Απευθύνω δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ σε κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ και σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ, να προωθήσει αυτό το κείμενο, εφόσον φυσικά συμφωνεί και να συστρατευθεί σ' αυτή την προσπάθεια για την σωτηρία της Πατρίδας μας. 

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια αναβολής.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!


Πόπη Σουφλή

1 σχόλιο:

  1. Εγω ψηφιζω Πεπόνη πεωθυπουργό, Μουζακίτη πρόεδρο της δημοκρατίας και Γεωργαντά στην θέση του Γεωργίου. Αλλά και αλλιώς να είναι και πάλι μέσα.
    Εχει δίκιο η Πόπη κ. Γεωργαντά. Πρέπει και το καλό να δείχνει δυναμική παρουσία.
    Βγείτε μπροστά. Ποτέ μου δεν έχω υπάρξει μέλος κόμματος αλλά στο δικό σας θα γίνω.
    Προσφέρομαι για ότι χρειαστεί. Μένω σε νησί στο Αιγαίο.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια