Powered By Blogger

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014


Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με εντολή του Εισαγγελέα Ιωάννη Παναγόπουλου, ανεκλήθησαν από το αρχείο κι όλες οι υπόλοιπες σχετικές μηνύσεις (πάνω από 15) και συσχετίστηκαν σε μία ενιαία (προκαταρκτική) δικογραφία με στοιχεία 13094 ΙΔ13-2145...


Θυμάστε ίσως, τον Παντελή Γιαμαρέλο, ο οποίος στις 22/9/2012, μαζί με το Χαλκιδαίο γιατρό γιατρό, Δημήτρη Αντωνίου, είχαν ασκήσει στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματοςμήνυση επί εσχάτη προδοσία κατά των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν το Α’ Μνημόνιο.

Θα θυμάστε βέβαια κι ότι η μήνυσή τους είχε τεθεί στο αρχείο (κρίθηκε αβάσιμη δηλαδή) κι ότι την ίδια τύχη είχαν και πλείστες άλλες μηνύσεις πολιτών, που ασκήθηκαν με το ίδιο περιεχόμενο.

Έλα όμως, που ανακλήθηκε ξαφνικά από το αρχείο η μήνυση των Γιαμαρέλου- Αντωνίου!Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με εντολή του...

Εισαγγελέα Ιωάννη Παναγόπουλου, ανεκλήθηκαν από το αρχείο κι όλες οι υπόλοιπες σχετικές μηνύσεις (πάνω από 15) και συσχετίσθηκαν σε μία ενιαία (προκαταρκτική) δικογραφία με στοιχεία 13094 ΙΔ13-2145. Όπερ (δικονομικώς) μεθερμηνευόμενον σημαίνει, ότι έχει αρχίσει πλέον η προανακριτική διαδικασία με την εξέταση όλων των μηνυτών, για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, τελεσθέν από τους 173 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη και της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη. Μερικοί «λεβέντες» μάλιστα, είναι ήδη προετοιμασμένοι για...παν ενδεχόμενο .

Στις παραπάνω μηνύσεις θα συνεκδικαστεί και η μήνυση για εσχάτη προδοσία του Αρτέμη Σώρρα για την μη αποδοχή της πρότασης των 600 δις δολ που αφορά την εξολοκλήρου αποπληρωμή του Ελληνικού Χρέους με καθολικό λογιστικό έλεγχο του χρέους της Ελλάδας.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι, ότι οι αρμόδιοι δικαστικοί επιβεβαίωσαν ότι η δικογραφία έχει διαβιβαστεί πλέον από την βουλή και βρίσκεται πια στα χέρια τους, ενώ επιπλέον ζήτησαν σχετικές ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ (ιδίως σχετικά με το αρ. 86 του Συντάγματος περί ευθύνης Υπουργών) από τρεις Συνταγματολόγους, το Νικολόπουλο του Παντείου Πανεμιστημίου και τους Κασιμάτη, και Κατρούγκαλο της Νομικής Σχολής.

Για το λόγο αυτό, την περασμένη Δευτέρα, 20 Γενάρη, κατόπιν κλήσης από τη γραμματεία του 16ου Πταισματοδίκη Αθήνας, ο Παντελής Γιαμαρέλος πέρασε το κατώφλι του εν λόγω Πταισματοδίκη για προφορική κατάθεση.

Ίσως έχουμε να κάνουμε με κάποιους εκ των ελαχίστων εναπομεινάντων δικαστών, οι οποίοι διατηρούν την προσωπική τους αξιοπρέπεια, ίσως πάλι κάποιοι θύλακες του κρατικού μηχανισμού έχουν τεθεί σε λειτουργία, για τους δικούς τους λόγους. Αν δεν δούμε τη διαρκή εξέλιξη (δικαστική, ή μη) της υπόθεσης, δε μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς εκτιμήσεις και συμπεράσματα.

Ανεξάρτητα, πάντως, από το λόγο, για τον οποίο ανασύρθηκαν οι παραπάνω μηνύσεις από το αρχείο, οφείλουν όλοι (ιδίως όσοι δραστηριοποιούνται στους χώρους των δικαστηρίων), να στηρίξουν πολιτικά την αποτελεσματική ολοκλήρωση της έρευνας και της διαδικασίας, η οποία θα αποτελέσει νομολογιακό προηγούμενο, για όποιον τυχόν επιθυμήσει στο μέλλον ν’ ακολουθήσει το δρόμο των ΓΑΠ, Παπαδήμου, Βενιζέλου, Σαμαρά και λοιπών αστέρων του κοινοβουλευτικού γκεσταμπιτισμού. Από μόνες τους, όμως, οι δικονομικές διαδικασίες δεν αρκούν, αν από πίσω δεν υπάρχει ένα πλατύ συλλογικό κίνημα, το οποίο θα αποτελέσει τον πιο αποφασιστικό παράγοντα, που θα μπορεί να πιέσει αποτελεσματικά προς αυτήν την κατεύθυνση.


katohika.gr

στις 9:10 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook

Ετικέτες Άρθρα Αναγνωστών


24 σχόλια:


Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:03 π.μ.

ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ! ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΓΙΑΧΩΒΑ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗΑπάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:11 π.μ.

" Αφιερώνεται σε όσους το αξίζουν" !!!
==============================
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@ΤΕ !...
Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να πουλήσετε την Ελλάδα, για να ρίξετε το Πασοκ, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, και να λασπώστε τον Γιώργο Παπανδρέου, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:15 π.μ.


Να δω μόνο τα μάτια του γυαλίζουν από ΜΙΣΟΣ !!!
Αντίθετα ο Αντώνης και οι άλλοι, οδήγησε εκατοντάδες Έλληνες στην αυτοκτονία.
Και όμως, τόσο αυτός, όσο και οι Αλέξης, ο άνω –κάτω Πάνος και λοιποί μισότρελοι είναι ΕΞΩ και είναι ο Νίκος …μόνος του στον Κορυδαλλό !!!!
Γιατί άραγε?
Που είναι ένας ...Κόκκινος Βασίλης να μας γράψει καμιά ..τριανταριά κείμενα, που έγραφε μέρα πάρα μέρα για το Γιώργο Παπανδρέου?
Ανατριχιάζω στην ιδέα να ΖΕΙ !!!! να ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !!!
Κι ύστερα ΑΣ..πεθάνει ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!
Να δω μόνο τα μάτια του γυαλίζουν από ΜΙΣΟΣ !!!





Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:32 π.μ.

Γ . ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ….
Γράφει ο Ν Βράχος
Αρνήθηκε να παραδώσει την Ελλάδα.
Είναι πια απολύτως σίγουρο, ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι οι..έλληνες που πιστεύουν ακόμη, σε όσα γράψανε οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι η κατάσταση της οικονομίας βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και τόσον ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς, περίμεναν ποιος θα ..σπρώξει πρώτος τον άλλον στο γκρεμό.
Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανογάλλοι ήθελαν το αίμα μας και τα ενεργειακά μας αποθέματα, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα διακινδυνεύσουν. Και αφ΄ετέρου να μην περιέλθει η Αρκτική με τα απεριόριστα αποθέματα σε υδρογονάνθρακες, στους Ρώσους. Γι αυτό και χρόνια τώρα μας εμποδίζουν στην εκμετάλλευσή τους.
Γι αυτό και μας «έστειλαν» στο ΔΝΤ.
Απεδείχθη ότι δύο χρόνια ΜΟΝΟΣ του, ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να σώσει τους Έλληνες, αγωνιζόταν για την τιμή, την ακεραιότητα και την επιβίωση της Ελλάδας.
Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ ήταν η Μέργκελ του..Αντώνη, η Μέργκελ και ο Σαρκοζί του ..αιρετού ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
Συνειδητά, ύπουλα, βρόμικα και σκόπιμα ετοίμασαν και καθοδήγησαν την αποπομπή του Γιώργο Παπανδρέου.
Διότι, αν πράγματι ήθελαν μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα. Όμως εκείνο που ενδιέφερε την Μέργκελ, περισσότερο ήταν τα αποθέματα ενέργειας του Αιγαίου. Στη Γερμανία αποσύρουν ΟΛΑ τα πυρηνικά εργοστάσια, έπρεπε λοιπόν να καλύψουν το κενό και το πιο εύκολο, φτηνό και ΣΙΓΟΥΡΟ ήταν το απόθεμα των Ελληνικών κοιτασμάτων.
Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με τον Γιώργο Πρωθυπουργό . Έτσι αποφάσισαν να τον «ρίξουν» ώστε η ενέργεια να περάσει στα χέρια τους αντί πινακίου.. Σαμαρά και Τσίπρα. Βλέπεις ο Παπανδρέου είναι Έλληνας και σοσιαλιστής, και δεν ήταν δυνατόν να κάνει ότι του ζητούσαν.

Εξ άλλου ο Παπανδρέου τεκμηρίωσε την άποψη ότι το θέμα ήταν Ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Δηλαδή ..άνοιγε τις πληγές του συστήματος. Υποχρέωνε τους Γερμανούς να εκτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περί κοινής πολιτικής και αλληλεγγύης των εταίρων. Δεν ήταν δυνατό το επιτόκιο δανεισμού να ..κάνει διακρίσεις.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε για να σωθεί η Ελλάδα. Εμείς , όπως έλεγε και ο Εμ. Ρο΄ι΄δης, συμπεριφερθήκαμε σαν αχάριστοι, εμπαθείς και αγράμματοι, αφού ‘’κατάφεραν’’ παρακράτος , αριστεροί και λοιποί εφιάλτες, να μας πείσουν ότι αυτός έφταιγε και μάλιστα ..σκόπιμα !
Σήμερα, που καταλάβαμε το βρόμικο παιχνίδι, σκύβουμε το κεφάλι.
Γιώργο Παπανδρέου , ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:55 π.μ.

ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ!!!
ΓΟΝΕΙΣ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΜΑΣ,
διαβάζετε κάθε σχόλιο που γράφουν οι ..χρυσοδάκτυλοι ληστές και δολοφόνοι, οι εραστές του χρήματος της νύχτας, οι έμποροι σάρκας, όπλων και ναρκωτικών .
Διαβάστε με προσοχή, το.. ήθος , το ..νόημα και τον κίνδυνο που αποπνέουν.
Διαβάστε πως το ΕΓΚΛΗΜΑ, Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ''μετατρέπονται'' σε δόξα...αίμα ...και τιμή στη φυλακή.
Διαβάστε ,πόσους έχουν σκοτώσει αλλά, το σπουδαιότερο διαβάστε ΠΩΣ(;) και ΓΙΑΤΙ(;) τους έχουν κατασφάξει !




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:56 π.μ.

Έχει μείνει έστω και η παραμικρή αμφιβολία, ότι οι ξενοκίνητη και επιδοτούμενη εγκληματική οργάνωση, με τον κλεμμένο τίτλο της αντίστοιχης Αγγλικής οργάνωσης, είναι ΜΟΝΟ για ΕΓΚΛΗΜΑ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ? Κάθε παρουσία τους είναι ΘΑΝΑΤΟΣ για την πατρίδα μας, θάνατος για τα παιδιά μας. Χρηματοδοτούνται από ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ για να διαλύσουν την πατρίδα μας, ώστε να έλθουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ και να μας εξαφανίσουν από το χάρτη. Οι μυριάδες υπόδικοι και κατηγορούμενοι για πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής οικονομίας, είναι το ..ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ της ποιότητας και των πράξεων των πουλημένων αγράμματων και αδίστακτων δολοφόνων.



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:57 π.μ.

Επίσης διαβάστε μερικά στοιχεία από το βιβλίου του υπαρχηγού ΚΟΥΤΣΟΜΒΡΗ που αηδιάζοντας και φεύγοντας αποκαλύπτει την αλήθεια. Διαβάστε πως στις τάξεις των δολοφόνων της Ελλάδας και των πολιτών της, εγγράφονται και γίνονται δεκτοί μόνον όσοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΟΦΟΝΙΑΔΕΣ !!!
Δηλαδή, μόνο οι ανώμαλοι, και οι κτηνοβάτες γίνονται μέλη. Αυτά τα γράφει στο βιβλίο του ο πρώην αντιπρόεδρος ΚΟΥΤΣΟΥΜΒΡΗΣ. Δηλαδή ο Μιχαλολιάκος έχει μαζέψει δίπλα του ΜΟΝΟ σχεδόν ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ.
Ζητά μισογύνηδες και ανώμαλους στα εγκληματικά του σχέδια.




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:57 π.μ.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ???
Ποιος θα απαντήσει , τι κρύβεται πίσω από αυτή την επικίνδυνη διαστροφή??
Δηλαδή η χρυσαυλή είναι οργάνωση ΑΝΩΜΑΛΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ , ΠΑΤΡΙΔΟΦΟΝΙΑΔΩΝ ?
ΥΓ.
Όσοι έχουν γυναίκες κοντά τους είναι ξένες ,μπαρόβιες ''καθηγήτριες'' του πληρωμένου σέξ.
Σε αυτή την οργάνωση , θα δώσεις δύναμη μα την ψήφο σου?
Στους εμπόρους ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ θα επιτρέψεις να μπουν στο σπίτι σου , στα παιδιά σου??




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:58 π.μ.

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ….
Ο Χάρης Κουσουμβρής ,
πρώην υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, στο βιβλίο του "Γκρεμίζοντας τον μύθο της Χρυσής Αυγής" παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα του εθνικοσοσιαλιστικά πεφωτισμένου Μιχαλολιάκου.
Γράφει συγκεκριμένα:
"...απορώ με τον εαυτό μου, που χρειάστηκα να σπαταλήσω 13 ολόκληρα χρόνια μέσα στο πιο αφύσικο περιβάλλον και να καταλάβω ό,τι πιο απλό μέσα σε ένα λεπτό, "πηδώντας έξω απ το ναυάγιο".



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:59 π.μ.

Γιατί η Χρυσή αυγή, που...τόσο πολύ στα σοβαρά την παίρνουν μερικοί, δεν είναι πάρα ένα κοινό "ιδεολογικοφανές" ναυάγιο, ριγμένο στη ξέρα από έναν λαδωμένο καπετάνιο, ο οποίος αποζητά τα χρήματα της ...ασφάλειας...
Εκεί μέσα, εκτός από ένα ανήσυχο ένστικτο, τίποτε δεν θα μπορούσε να απαντήσει στα τόσα ερωτήματα που θα μπορούσε να θέσει η ίδια η ζωή σε όσους πίστευαν ότι είναι "ιδεολόγοι". Το μόνο δεδομένο ήταν η συστηματικά καλλιεργούμενη "αναγκαιότητα Αρχηγού", μέχρις του σημείου να αυτοσαρκαζόμαστε, υψώνοντας το χέρι ενώπιον μιας ...αστείας φιγούρας, νομίζοντας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε τουλάχιστον πενήντα...Λεωνίδες !!!




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:59 π.μ.

Η ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ….
Σε ό,τι αφορούσε σε βασικές αρχές που είθισται να διέπουν μια "οικογένεια" συμπλεόντων συντρόφων, ούτε λόγος! Ο αρρωστημένος αρχηγίσκος μας ήθελε "όργανα" και τίποτε άλλο...! Όταν ανεπτύσσοντο (και ανεπτύσσοντο πάντα) θετικές σχέσεις μεταξύ μας, έσπευδε να μας τεμαχίσει διαιρώντας μας ώστε να βασιλεύει. Και να βασιλεύει αιωρούμενο μεταξύ Βασιλείας, Παγανισμού, Ορδοδοξίας , Δαιμονολατρείας , Αρχαιολατρείας , Επταετίας και Γεωργίου Παπαδόπουλου. Παρ΄ολίγον βουδισμού, Παλαιοημερολογιτισμού, Αγαμίας, Αντιφεμινισμού, 4ης Αυγούστου, Αστυνομοκρατίας, Παρα-καπιταλισμού και ατελείωτων συγχυσμένων καταστάσεων..."




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:00 π.μ.

Η ΜΙΣΟΤΡΕΛΗ…ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
Ο Φυρερίσκος , κατά τον πρώην υπαρχηγό του, βρίσκεται σε πολιτική και ψυχολογική σύγχυση. Τι απαντάει όμως ο ίδιος; Τίποτε συγκεκριμένο σε ό,τι του καταλογίζει ο Κουσουμβρής στο βιβλίο. Η απάντησή του περιορίζεται σε όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια του Μιχαλολιάκου. Σύμφωνα με τα "ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ", (Φώτο άνω αριστερά) αν ο εχθρός κάνει επίθεση, πρέπει να υπάρχουν 10 δράσεις απέναντι στον έναν χαλαρώτερο στόχο-αποδέκτη ώστε να μειώνεται, εξευτελίζεται, αν αφανίζεται, να αδυνατίζει στο μέγιστο μέτρο του εφικτού. Ας θυμηθούμε για μια άλλη φορά τον Ταλευράνδο : "συκοφάντει, συκοφάντει, στο τέλος όλο και κάτι θα μείνει". Η εφαρμογή του εγχειριδίου είναι εμφανής στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μιχαλολιάκου.




Απάντηση



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:25 π.μ.

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΓΙΑΧΩΒΑ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΓΡΑΦΤΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΠΟ ''ΚΑΝΟΝΙΑ'' ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΣΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΜΥΩΔΩΝ ΝΕΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΝΗ!! ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣ Κ'ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ! ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΜΕΤΑ?
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙ ΤΕΡΜΑ! ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑΧΩΒΑ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ!!Απάντηση



ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:26 π.μ.

Αβούρι-Τζέφρυ-Ανηψιός Εθνάρχη-Μπέννυ-Καρατζαπαίρνει-Κουνέλι-Τόνννυυυυ......για εσχάτη!
Τραπεζοδήμιος-Γκιαννάκης-ΠαΠΑμαλάκας.........για εγκλήματα τραπεζιτών κατά του ΕΘΝΟΥΣ.

καιρός να ξεβρωμίσουμε!Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:21 π.μ.

''ΠΣΟΜΙ""?


Απάντηση



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 10:28 π.μ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ... !!!
ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑπάντηση



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:20 π.μ.

ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ Η ΚΑΝΟΝΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΝΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΑΚΙ ΑΝΙΚΑΝΕ ΓΙΑΧΩΒΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΟΥΡΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ!!Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:34 π.μ.

Βαριά καταδίκη Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση
Κι όμως ο Πάνος δηλώνει ότι αθωώθηκε !!!!!!!!!!!!!!!
Βαριά καταδίκη Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση
Για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου καταδίκασε το δικαστήριο τον Πάνο Καμμένο.
Στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ και παράλληλα του απαγορεύτηκε να αναφέρεται στο όνομα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού.
Κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομα του Αντρίκου Παπανδρέου θα είναι υποχρεωμένος... να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ.
Η κόντρα Καμμένου-Παπανδρέου είχε φθάσει στα δικαστήρια μετά από αγωγή του τελευταίου με αφορμή καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ για εμπλοκή του κ. Παπανδρέου σε αγοραπωλησίες ασφαλίστρων κινδύνου (CDS).




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:34 π.μ.

Προς κρίση οποιουδήποτε διαθέτει έστω και ελάχιστη νοημοσύνη…..
Με λίγα λόγια: Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Α. Παπανδρέου και της οικογένειάς του, ψεύτης και συκοφάντης ο Π. Καμμένος για τα CDS.
Για αυτό αξίζει να διαβάσει κανείς αυτολεξεί τι έκρινε η δικαστική απόφαση 2644/2013 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:
«Δέχεται εν μέρει την από 19.11.2012 αγωγή.
Υποχρεώνει τον εναγόμενο να καταβάλει στον ενάγοντα το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ με το νόμιμο τόκο από την επομένη της επίδοσης της αγωγής.
Απαγορεύει στον εναγόμενο να προσβάλει εφεξής τον ενάγοντα διατυπώνοντας για εκείνον με δηλώσεις του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτύου, εξυβριστικές ή απειλητικές εκφράσεις, ομοίου ή αναλόγου περιεχομένου με εκείνες που κρίθηκαν με την παρούσα απόφαση ως προσβλητικές της προσωπικότητάς του, με αναφορά ή αφορμή τα γεγονότα που αποτέλεσαν αντικείμενο της παρούσας δίκης.
Απειλεί εναντίον του για την περίπτωση παράβασης της συγκεκριμένης απαγόρευσης και για κάθε φορά που τυχόν τούτο συμβεί χρηματική ποινή ποσού πεντακόσιων ευρώ
Επιβάλει σε βάρος του εναγομένου μέρος των δικαστικών εξόδων του ενάγοντος ποσού χιλίων εκατό ευρώ.»
Προς κρίση οποιουδήποτε διαθέτει έστω και ελάχιστη νοημοσύνη…..
Με λίγα λόγια: Κατέπεσε η σκευωρία κατά του Α. Παπανδρέου και της οικογένειάς του, ψεύτης και συκοφάντης ο Π. Καμμένος για τα CDS.




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:37 π.μ.

Τα ‘’εβγαλαν όλα’’ στο εξωτερικό οι πατριώτες….
ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος …Πάνο ????

«Πρόκα» στον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Π. Καμμένο,
σήμερα από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, επειδή δεν αντέδρασε για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ, «ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του»!
Είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη μεταφορά της ΦΑΓΕ εκτός Ελλάδος:
«Τα λεφτά που έβγαλε ο κ. Φιλίππου μέσα απ΄ την εταιρεία του, τα έβγαλε από τον Ελληνικό λαό.
Μπορεί τώρα να είναι νόμιμο να φύγει, αλλά είναι άκομψο.
Να θυμίσω ότι ο ιδιοκτήτης της Benetton που έκανε το ίδιο το μετάνοιωσε από τους προπηλακισμούς που εδέχθη.
Αν ο κ. Φιλίππου νομίζει ότι του το επιτρέπει η συνείδησή του, ας το κάνει.
Εγώ όμως δεν αισθάνομαι καθόλου καλά απέναντί του. Και νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες αισθάνονται το ίδιο.
Και μου έκανε εντύπωση που ο λαλίστατος κ. Καμμένος δεν έκανε καμία αναφορά για το θέμα.
Ίσως γιατί θέλει να προστατέψει τον παππού των παιδιών του.
Ο κ. Φιλίππου τα πήρε από τον Ελληνικό λαό, έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες πολλές Ελληνικές τράπεζες και τώρα φεύγει στο Λουξεμβούργο.
Αλλά αυτά δεν τα βλέπει το Κεφάλαιο».



Απάντηση



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:39 π.μ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ Ο ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ???
Η (ύποπτη)αποδεδειγμένη πλέον, καταστροφή του Καραμανλή
Μετά το όλεθρο της οικονομίας την περίοδο 90-93,όπου το χρέος ξεπέρασε το 110 %., ακολουθεί μία δεκαετία σταθερότητας στο επίπεδο του περίπου 100% του ΑΕΠ με τη σφραγίδα Σημίτη.
Έπειτα, ήρθε η καταστροφή.
Από το 99,8% του ΑΕΠ το 2004, όταν αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σκαρφαλώνει στο 107,5% του ΑΕΠ το 2006, στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008 και στο 127,9% το 2009. Η χώρα μπαίνει στον αστερισμό της χρεοκοπίας. Παρά ταύτα τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς υπουργός της Κυβέρνησης εθνικής καταστροφής του Κωστάκη, συνεχίζουν να σπαταλούν και τα τελευταία οικονομικά αποθέματα της πενιχρής μας οικονομίας, προσλαμβάνοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ εκατοντάδες χιλιάδες υπαλλήλους, γνωρίζοντας τόσο το έγκλημα που διέπρατταν, αλλά και κρυφο χαμογελώντας μεταξύ τους και ‘’βάζοντας στοίχημα’’, πόσο γρήγορα ΘΑ ‘’ΕΠΕΦΤΕ’’ από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου. Διαφορετικά ποιος θα τολμήσει από τους δύο να ισχυρισθεί ότι δεν ήξεραν και δεν συναποφάσισαν, όταν ο Σαμαράς έκανε ΔΥΟ χρόνια να αποδεχθεί ότι το έλλειμμα ήταν περισσότερο από 15%???

Δεν είναι ακριβώς γνωστό, αν η ‘’συνεργασία-έρωτας ’’ Σαμαρά Βενιζέλου υπήρχε εξ άρχής, ΄η, εκδηλώθηκε καθ ΄οδόν προς την προδοσία. Σίγουρο όμως είναι ότι συναντήθηκαν στα χαρακώματα της ντροπής.
Συκοφάντησαν, διαστρέβλωσαν, αγωνίστηκαν , τακίμιασαν ακόμη και με τον Τσίπρα του 3% και του χρυσοφονιάδες του 0,5 %, οι οποίοι φάνηκαν πλουσιοπάροχα οργανωμένοι, κατακαίοντας την Ελλάδα και καταστρέφοντας τα πάντα, τόσο με τη φωτιά και το σίδερο ,όσο και με τις απεργίες των μελών της δημοσιο-υπαλληλικής δικτατορίας, μάσας και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ το γνωστό ‘’γρηγορόσημο’’, λες και τους προετοίμαζαν από καιρό οι βρώμικες ύαινες νταβατζήδες και τοκογλύφοι.
Έτσι ΔΙΕΛΥΣΑΝ τα πάντα και αποφάσισαν να διαμοιράσουν και τα προγράμματα Παπανδρέου και τα ιμάτια του Πασοκ. Τι ξέχασαν όμως όλοι οι προδότες? Ξέχασαν τις εκατοντάδες χιλιάδες Ή και εκατομμύρια των ΕΝΤΙΜΩΝ οπαδών του κινήματος που έφαγαν ψωμί και λάδι από τον Ανδρέα Παπανδρέου και που πίστεψαν στην ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και στις προθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου.
Οι τοκογλύφοι, οι νταβατζήδες και όσοι ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΝΕ με διπλές κουτάλες, κατάφεραν αυτό που είχαν σαν στόχο. ΣΑΜΑΡΑΣ πρωθυπουργός, Τσίπρας Αντιπολίτευση, Βενιζέλος κολαούζος της ντροπής και του παραδειγματισμού, χρυσοφονιάδες τρομοκράτες και εκτελεστές ώστε να φοβηθεί ο κόσμος
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στο επόμενο βήμα. Είμαστε άραγε ‘’ευχαριστημένοι’’ με όσα περνάμε? Είμαστε ευχαριστημένοι από την πολιτική αθλιότητα του Σαμαρά και του Τσίπρα? Είμαστε άραγε ευχαριστημένοι από την ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ παρουσία του Καμμένου ? Είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τους επαγγελματίες χρυσοδολοφόνους που τρομοκρατούν και ληστεύουν τους Έλληνες ?
Ποιος είναι ο Τσίπρας του Στρατούλη με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, που αποφάσισε να εκδημοκρατικοποιήσει το φασισμό του Πάνου , και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας? Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ… αναγνωρισιμότητας ως, Ο ! μάνατζερ της αποτυχίας ; Ποιος είναι ο άθλιος πολιτικάντης ψεύτης και συκοφάντης που επιχείρησε να προσβάλει το θεσμό της Προεδρίας?
Σήμερα, ένας κομμουνιστής και ένας ακροδεξιός σε μια άτυπη(?), άγνωστη για μας συμφωνία, με μια ακροδεξιά εγκληματική δολοφονική Ναζιστοφασιστική οργάνωση των πρώην συναγωνιστών του Αντώνη τη Χρυσή αυγή, τακίμιασαν και ιδεολογικά ! σας ζητούν να τους ψηφίσετε για να ..σας σώσουν !!!
Θα πυροβολήσουμε ξανά τα πόδια μας? Θα συνεχίσουμε να καταστρέφουμε το μέλλον των παιδιών μας?
ΡεΕΕΕ! Τι χάλια, τι ξεπεσμός, τι κατάντια !
Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:39 π.μ.

ΥΓ.
Σήμερα, ο δικαιωμένος ΠΛΗΡΩΣ στη συνείδηση των Ελλήνων, πρώην Πρωθυπουργός Γεώργιος Α. Παπανδρέου και η ομάδα των συνετών και ΕΝΤΙΜΩΝ συνεργατών του, αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις , και συνεχίζουν το έργο διάσωσης της πατρίδας μας.
Πόσο ακόμη, και τι άλλο απαιτείται, για να τους ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ να συνεχίζουν την αναγέννηση της πατρίδας μας? Οι αποκαλύψεις, η διαφάνεια και η λογική, μας εφοδιάζουν με εκείνα τα στοιχεία ώστε η ψήφος μας, το δημοκρατικό αυτό προνόμιο, να συμβάλει στην αναγέννηση της πατρίδας μας, στη σωτηρία των παιδιών μας.




Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 11:55 π.μ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
ΔΙΑΛΕΞΕ ΘΗΛΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

θηλιά Στοκ Εικόνες
http://gr.dreamstime.com/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%AC-image6897924


Απάντηση



Ανώνυμος2 Φεβρουαρίου 2014 - 12:12 μ.μ.

ΧΛΑΑΑΤΣΣ!! ΩΧΧ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΣΑΝ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ? ΑΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤ...ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ..ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΛΥΨΕΙ...ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ε ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟΓΛΥΨΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ''ΒΡΑΧΟΣ'' ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΣΚΑΤΟ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ!!! ΠΩΩ ΠΩΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ? ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ''ΑΝΙΚΑΝΟΣ'' ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ''ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ'' ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΙ ΕΥΣΤΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΥΩΔΕΙΣ ΝΕΟΙ...ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΕΡΑΤΑΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΒΕΒΑΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΖΩΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΣΚΑΤΟΓΛΥΦΤΗ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια