Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

30 ΕΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ « ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩΛΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ»
Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο [το Μάρτιο του 2012] που δημοσιεύθηκε από μια θαρραλέα γιατρό και έναν ερευνητή Ιατρό έχουν ξεθάψει ενα μυστικό επίσημο αντίγραφο που χρονολογείται πρίν από 30 χρόνια, με συνεδριάσεις των επιτροπών εμβολίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών συνεδρίασεων των «εμπειρογνωμόνων» που συνδέονται με τη βιομηχανία των φαρμάκων τους.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του παιδιού σας που προκύπτει από τις ανεπιθύμητες ανιδράσεις ενός εμβολίου, τότε αυτό είναι το έγγραφο που πρέπει να διαβάσετε.

Αυτό πού θα πρέπει να αναρωτηθείτε είναι αν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι, ενεργώντας με τον καλύτερο τρόπο για τα συμφέροντα των παιδιών της Βρετανίας, και πώς είναι δυνατόν αυτό να συνεχίζεται εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Αυτό είναι κάτι πού ο καθένας από εμάς γνωρίζει, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να αποδείξει πριν από αυτό το έγγραφο. Περάστε τις πληροφορίες αυτές και σε άλλους , ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές της κυβέρνησης πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες...

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να το κατεβάσετε στην Αγγλική γλώσσα εδώ: Η πολιτική εμβολιασμού και ο Κώδικας Δεοντολογίας της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποίησης (JCVI): βρίσκονται σε διαφωνία; 

Η έκθεση παρουσιάστηκε και αποτελεί μέρος των πρακτικών της επιστημονικής διάσκεψης 2011 BSEM και δημοσιεύεται τώρα on- line εδώ.
Πηγή

5 σχόλια:

 1. ολα για χρημα γινονται απο βρωμερους και τρισαθλιους δισεκκατομυριουχους γερο μασωνους,και τα αντρεικελα τους που για το χρημα και την επιτυχια πουλανε και την μανα τους στον ακατανομαστο.
  Απάντηση
 2. Που ειναι ο Αβρααααμοπουλος με τα 8 εκ. εμβολια που ειχε αγορασει απ' τους εβραιους για να τους καλοπιασει;

  http://www.youtube.com/watch?v=RckFXKuJSk8

  Τα εβαλε στο κωλο του τελικα;
  ο Αβρααααμ ογλου;


  Κλεφτης οπωρων ΚΑΙ απατεωνας
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Τουλάχιστον έχεις τω γνώθι σ' εαυτόν. Κάτι είναι κι αυτό.

   Τ.Γ.http://www.youtube.com/watch?v=WO-jVyfQw-Y&feature=share&list=PLgACord1KUA73hDI87B83fELVc4Xd2j16&index=77
  2. Κες κεσε "σαπιά"

   Τ.Γ. 1. http://www.youtube.com/watch?v=gYCAWIx2DR4&feature=share&list=PLgACord1KUA73hDI87B83fELVc4Xd2j16&index=106

   Τ.Γ. 2. Το κεσεδάκι να το πλήνεις και να καθίσεις έξω από το σπίτι του Καραμανλή να ζητιανεύεις, αντί να κλέβεις οπώρας.

   Τ.Γ. 3. +
 3. http://www.prisonplanet.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%BF/39717-%CF%84%CE%BF-98-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%85%CE%B8%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1

  Eμβολια και ραδιενεργεια τα δυο μεγαλα κακα της συγχρονης εβραιοσιωνιστικης συμμοριας.
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια