Powered By Blogger

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΚΚΕ το κόμμα του λαού και της εργατιάς το ίδρυσαν οι καπιταλιστές αρχιραββίνοι!!!


Logo of the Communist Party of Greece.svg 

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ Η wikipedia ΤΟ ΛΕΕΙ!!!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το ΚΚΕ, πιστό στον διεθνισμό του εβραϊκού ιδεολογικού εμπνευστή του Μαρδοχαι Κεσιλι (Καρλ Μαρξ).
 
Ιστορία
 
Ίδρυση

Το ΚΚΕ ιδρύθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1918, όπως το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος (Ακρωνύμιο: SEKE, Greek: Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας, Sosialistiko Ergatiko Komma Ελλάδας) από Αβραάμ Benaroya, ένα εβραϊκό Σεφαραδίτικες καθηγητής και επικεφαλής του εργατικού κινήματος στη Θεσσαλονίκη. 
 
Το μέρος διοικείται από πενταμελές μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που περιλαμβάνονται Νίκος Δημητράτος, Δ. Ligdopoulos, Μ. Σιδέρης, Α. Αρβανίτη, Σ. Κόκκινος. 
  ΚΚΕ δεν ήταν βάσιμος νυκτί. Το φόντο είναι ριζωμένες σε περισσότερα από 60 χρόνια ύπαρξης του μικρού σοσιαλιστής, αναρχικός και κομμουνιστικών ομάδων, κυρίως σε βιομηχανικές περιοχές. 

Αυτές οι ομάδες, ακολουθώντας το παράδειγμα του Παρισιού κοινότητα το 1892 στο Σικάγο και εργατικό κίνημα για 8 ώρες την ημέρα, είχε σε άμεση πολιτικούς στόχους την ενοποίηση του ελληνικού εργαζομένων στο εργοστάσιο Ενώσεις, τον αγώνα για τις 8 ώρες ανά ημέρα εργασίας στην Ελλάδα, αυξήσεις των μισθών, κτλ. 

Η μνήμη του Παρισιού κοινότητα και την κομμουνιστική επαναστατική προσπάθειες στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και τη Ρωσία στις αρχές του αιώνα, καθώς και την καταστροφή που σχεδόν 20 χρόνια πολέμων είχε φέρει από την ελληνική εργαζομένων, ενισχυθούν τα θεμέλια μιας ενωμένης Κοινωνικής-κομμουνιστικού κόμματος στην Ελλάδα. 

Η Οκτωβριανής Επανάστασης των Μπολσεβίκων στη Ρωσία το 1917 έδωσε το σήμα για την ίδρυση της κομμουνιστικής σχεδόν όλα τα μέρη σε όλη την υδρόγειο. [1].

Κατά το Δεύτερο Συνέδριο της SEKE, τον Απρίλιο του 1920, το κόμμα αποφάσισε να θυγατρικής εταιρείας με την Τρίτη Διεθνή. Επιπλέον, θα επεκταθεί και το όνομά της στο Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα της Ελλάδας-κομμουνιστική (SEKE-K). Μια νέα κεντρική επιτροπή εξελέγη, η οποία περιελάμβανε και Panaghis Νίκος Δημητράτος, ο Γιάννης Κορδάτος, Γ. Δούμας και Μ. Σιδέρης.

Κατά το τρίτο έκτακτο συνέδριο του SEKE-Κ το Νοέμβριο του 1924, το κόμμα μετονομάστηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και υιοθέτησε τις αρχές της μαρξισμός-λενινισμός. Παντελής Pouliopoulos εξελέγη ως γενικού γραμματέα. Έκτοτε, το κόμμα λειτουργεί με βάση το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό. Μια σειρά από νόμους που θα στοχεύουν ρητά στο τιμωρία κομμουνιστικό σκέψεις και πεποιθήσεις είχαν εφαρμοστεί σύντομα (Katochyrotikon το 1924, του 1929 Idionymon, κ.λπ.). [2] Το κόμμα απαγορεύτηκε το 1936 από τον Ιωάννη Μεταξά “4ης Αυγούστου του καθεστώτος. Πολλά μέλη του ΚΚΕ είχαν φυλακιστεί ή εξορίστηκαν σε απομονωμένα νησιά.
———————————————————————————————————————————————-
ΣΧΟΛΙΟ
 
Ο ρόλος του ΚΚΕ και οι σκοποί της συστάσεως του, είχαν ήδη διαφανεί από το 1918, όταν οι γνήσιοι σοσιαλιστές (Ελληνες στη συνείδηση) είχαν καταγγείλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (Σ.Ε.Κ.Ε.), σαν εβραϊκό δημιούργημα, αποχωρώντας ομαδικά από αυτό.
Το κόμμα αυτό έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι Εβραίοι. Στο περιοδικό (Χρονικά) -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. – Οκτ. 1992, σελ. 13 – 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: (…Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης (Μπενε Σιων) και του αθλητικού συλλόγου (Μακαμπη). 
 
Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η (Καδιμα) που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. 
 
Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική (…) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραικη γλώσσα τίτλο της (Φεντερασσιον), που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρυτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). 
 
Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιον ήταν ο Αβρααμ Μπεναρογια…
 
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι το ΚΚΕ, πιστό στον διεθνισμό του εβραϊκού ιδεολογικού εμπνευστή του Μαρδοχαι Κεσιλι (Καρλ Μαρξ), όχι μόνο αντιτάχθηκε, άλλα και υπονόμευσε όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές προσπάθειες που κατά καιρούς καταβλήθηκαν, αποσκοπώντας στην Εθνική Ἀναγεννηση και στην πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, επικαλούμενο πάντοτε ως πρόσχημα, την ιδεολογική του δήθεν αντίθεση προς τα αίτια διεξαγωγής των Εθνικών Αγώνων. 
 
Αυτή η υπονόμευση όμως, κατά την Εκστρατεία του 1922 έφθασε στο αποκορύφωμα της…
 
Κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, τον εν Ελλάδι εβραϊκό στοιχείο, χρηματοδότησε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ. Αποκαλυπτική των σχέσεων κομμουνιστών-Εβραίων, είναι το τηλεγράφημα που απηύθυνε αμέσως μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Ελλάδα, ο μέγας ραβίνος Ηλίας Μπαρτζιλαι, προς τον Γ. Παπανδρεου, στο οποίο αναφέρει μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα: (η σωτηρία των -εννοείται των Εβραίων- οφείλεται στο ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και την αλληλεγγυην του λαού).
 
Εξ άλλου το Ε.Α.Μ. κατά το 1945 έπλεκε το εγκώμιο των Εβραίων, διότι όπως τόνιζε σε ανακοίνωση του (Υπ. Αριθμ. Πρωτ. 356, 9ης Οκτωβρίου 1945) (…είναι γνωστόν ότι πολλοί Ισραηλίτες πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση όχι μόνον από τις τάξεις του Ε.Α.Μ. αλλα και του Ε.Λ.Α.Σ. δίνοντας παλικαρίσια το αίμα τους).



Πηγή

8 σχόλια:

  1. http://www.knossopolis.com/-vs-21-1967.html

    ΚΚΕ ΒΡΑΙΩΝ
    Απάντηση
  2. Προσεξτε τα πολλα νταραβερια με εβραιους....τα αποτελεσματα;τα παραπανω οπως βλεπουμε!!!!
    Απάντηση
  3. http://www.apocalypsejohn.com/2014/02/ekklhsia-sto-maurobounio-me-agiografia-tou-tito-marks-kai-engkels-sthn-kolash.html

    ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ.
    Απάντηση
  4. Καλά που μάθατε και σερφάρετε πλάσματα του αντικομουνισμού,γιατί επιχειρήματα δεν έχετε.
    Ο Καπιταλιστικός Ιμπεριαλισμός σας πηδά,ο Μάρξ σας φταίει!!!!!!!!
    Ο Φασισμός και η Βλακεία τελικά πάνε χέρι -χέρι .
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Σου 'χω κατι εσενα............

      ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΚΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο… ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΣΤΗΣ!

      Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι συριζαίοι το χουνέρι που τους έκανε ο Αυστριακός Κάρας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ρωτούσε τον χαριτόβρυτο maaaalaka mister Tsipra για το οικονομικό του πρόγραμμα, κι αυτός τον κοίταγε σα χάνος και του επαναλάμβανε τσιτάτα όπως στους ηλίθιους συριζαίους(«χρειάζεται αλλαγή πολιτικής», «να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια» κ.τ.λ.), αλλά για την «ταμπακιέρα» δεν είπε λέξη.
      Τελικά, τη βρήκαν τη… λύση οι ροζουλι βρωμιαρηδες της Κουμουνδουρου.
      Παλιά εβραϊκή συνταγή.
      Έβγαλαν… ναζιστή, όχι αυτόν, αλλά τον… πεθερό του και… καθάρισαν:


      Γραφει το Αυγουλακι.....της Περιστερας

      «Ο κ. Κάρας και ο ναζιστής πεθερός του!
      Εξαιρετικά αμήχανος εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες αναφορικά με την έκθεση που “ετοιμάζει” η τρόικα, καθώς απέφυγε να απαντήσει για τον ρόλο του ναζιστή πεθερού του Κουρτ Βαλντχάιμ, πρώην προέδρου της Αυστρίας και πρώην γ.γ. του ΟΗΕ στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα».

      Οι "ανθρωποι" ειναι για κλωτσιες.


      ΝΑΖΙστας
    2. Ειπαμε φασισμος και βλακεια πανε μαζι....αυτο...τα λεει ολα!!!!!
  5. 2:34
    Αν εξέλειπε το είδος των γενετικά μεταλλαγμένων κρετίνων,υποπροϊόντων της γενετικής μηχανικής του σιωνισμού,ο εγκληματικός σιωνιστικός κομμουνισμός, θα είχε χαθεί δια παντός από τον πλανήτη. Δυστυχώς για την Ελλάδα, ένας μασόνος,εμφανιζόμενος ως Εθνάρχης,αποφάσισε να φτιάξει ένα καινούργιο εργαστήριο παραγωγής από τα μεταλλαγμένα εγκληματικά υποκείμενα. Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφορείς ακόμα, ανάμεσα στους νοήμονες ανθρώπους!
    Απάντηση
  6. Η περιορισμένης και επιλεκτικής αντίληψης δράση των αριστεριστών εναντίον μόνο των φασιστών,αποδεικνύει και τις πραγματικές τους προθέσεις καθώς και τα κέντρα από τα οποία κατευθύνονται.
    Ουδεπόποτε μίλησαν εναντίιον του Σιωνισμού,της παγκοσμιοποίησης,της νέας τάξης πραγμάτων,της ατζέντας 21,του codex allimentarious και φυσικά ουδεπόποτε διοργάνωσαν διαδήλωση εναντίον της κυβέρνησης και των μέτρων γενοκτονίας που αυτή παίρνει.
    Εχουν επιλεκτική ,μονόπλευρη και ενστικτώδη αντίδραση προς όσους,έστω και προσχηματικά δρούν εναντίον όλων των ανωτέρω.
    Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευτεί είτε ως πλύση εγκεφάλου,είτε ως κατανάλωση ουσιών.
    Πάντως ελεύθερα σκεπτομένων ανθρώπων συμπεριφορά,δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί.
    Εκτός αυτού,η ιστορία και ο τρόπος σκέψης που αυτοί διδάσκονται,είναι σαφώς από ανθελληνικά κέντρα,γι αυτό και ο ανθελληνισμός τους προκύπτει ότι ουδέποτε αντέδρασαν σε δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς καθιστάμενοι στην συνείδηση των Ελλήνων,ως εχθροί του έθνους,της πατρίδας,και των ανθρώπων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια