Powered By Blogger

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΡΟΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ “ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”- ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι νομικοί παραστάτες της Χ,Α είναι ετοιμοι για μια ακόμα αγωγή κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών που θα δημιουργήσει αίσθηση.


Συνταγματική εκτροπή με δημοσιογράφους, τρωκτικά και παρελκόμενα της Συγγρού να προκαθορίζουν εξελίξεις


Τις τελευταίες ώρες φιλοκυβερνητικά site που φέρεται να φωτογραφίζονται εδώ και καιρό στο διαδίκτυο σε ανάμειξη με τραπεζικά σκάνδαλα από τις δικογραφίες που υπάρχουν στην εισαγγελία(δημοσιογράφοι και εκδότες τους)αλλά και εφημερίδες δημοσίων εργολάβων της
χώρας(με εκατοντάδες εκατομμύρια δανειοδοτήσεων από τραπεζικούς εγχώριους κολοσσούς) προαναγγέλλουν με τυπικά και δεοντολογικά ύστερο τρόπο τις αποφάσεις της ανακριτικής διαδικασίας και της δικαιοσύνης.

Τα ΜΜΕ, κυρίως ηλεκτρονικά, κάνουν λόγο για απαγόρευση της Χ.Α στις εκλογές.

Ανεξαρτήτως εαν η παράταξη που “δικάζεται” πριν από το ακροατήριο είναι η ακροδεξιά(και ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ να ήταν το ίδιο θα λέγαμε), παράγοντες της δικαιοσύνης αλλά και του νομικού κόσμου κάνουν λόγο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για συνταγματική εκτροπή με δημοσιογράφους, τρωκτικά και παρελκόμενα της Συγγρού να προκαθορίζουν εξελίξεις που μόνον οι ανώτατες δικαστικές αρχές της χώρας και του εισαγγελικού κλάδου μπορούν ανεπηρρέαστα να επιβάλλουν.

Κατά τις ίδιες πηγές μας αυτές οι αναφορές έχουν άρρηκτη σχέση με προμηνύματα δουλεμένων και αναξάρτητων δημοσκοήσεων που δείχνουν την Χ.Α πολύ ψηλά στις εκλογικές προτιμήσεις και στις δημοτικές αλλά και στις ευρωεκλογές με ποσοστά κοντά στο 20%.

Τα συστημικά μέσα επικαλούνται πόρισμα για τους βουλευτές της ΧΑ, στα οποία δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες και ζητείται άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Δηλαδή για τους Ελένη Ζαρούλια, Νίκο Κούζηλο, Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγο, Πολύβιο Ζησιμόπουλο, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Δημήτρη Κουκούτση και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Αντίστοιχα γίνεται λόγος για την δράστη των ανακριτριών πουζητούν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση για τους βουλευτές. Ζητούν επίσης άρση της βουλευτικής ασυλίας για τον ήδη υπόδικο βουλευτή Νίκο Μιχο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και συγκεκριμένα για κατοχή 2,4 γρ. ινδικής κάνναβης. Όπως και για τον προφυλακισμένο βουλευτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρ. Παππά, για παράβαση του νόμου περί προστασίας αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο εκκλησιαστικά βιβλία που χρονολογούνται από το 1830.

Το σκεπτικό-κατά τις ίδιες αναφορές- που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα (190 σελίδες) το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό».

Το πόρισμα χαρακτηρίζεται από τα ίδια ΜΜΕ “καταπέλτη ενώ αναφέρεται ότι από την ως τώρα ανακριτική έρευνα φέρεται να έχουν προκύψει τα εξής:

“Η οργάνωση ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τον μέχρι σήμερα αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο με μικρό αριθμό ομοϊδεατών και είχε χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό με σαφείς αναφορές στο τρίτο Ράιχ, τον Χιλτλερ και τα SS.

Η ΧΑ διαθέτει κάθετη ιεραρχική δομή με βάση την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια με κατανομή καθηκόντων και αρμοδιοτήτων που αφορούν στη διάδοση των θέσεων και των ιδεών της και στην εκπαίδευση των μελών της.

Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να καλούνται σε κάθε δράση ή εκδήλωση της οργάνωσης με SMS που έχουν εμπιστευτική διαβάθμιση όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των ήδη κατηγορουμένων.

Μάλιστα, οι δύο ανακρίτριες επικαλούνται στο σχετικό αίτημά τους σειρά πειστηρίων ηλεκτρονικών, κυρίως, (βίντεο και φωτογραφίες) από τα οποία προκύπτει ότι ο αρχηγός και οι βουλευτές χαιρετούν ναζιστικά.

Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική δομή της οργάνωσης, οι κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου επικαλούνται στοιχεία που δείχνουν ότι ομάδες μελών της ΧΑ μετέχουν σε παρελάσεις με στρατιωτικό βηματισμό, προχωρούν συντεταγμένα και φορούν ίδια ρούχα που έχουν ως σήμα τον μαίανδρο ή άλλα σύμβολα”.

Πάντως δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ αναφέρουν ότι οι νομικοί παραστάτες της Χ,Α είναι ετοιμοι για μια ακόμα αγωγή κατά συγκεκριμένων δικαστικών λειρουργών που θα δημιουργήσει αίσθηση.


makeleio


Πηγή

Αναρτήθηκε από ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στις 9:20 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Ετικέτες ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΜΜΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


16 σχόλια:


Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2014 - 9:23 μ.μ.

http://youtu.be/TYva1Q-u4bk

ααχχχχααααααχαχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχααααααχχχχαχαχαχαχΑπάντηση



Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2014 - 10:08 μ.μ.

Σαμαράς και Βενιζέλος βρίσκονται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση με το μεγάλο ρεύμα που έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και αποφάσισαν να εξαφανίσουν το κόμμα αυτό προεκλογικά. Τα μνημονιακά και προδοτικά κόμματα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ έχουν πλήρη ενημέρωση από τις μυστικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται για λογαριασμό τους, πράγμα το οποίο του έφεραν εγκεφαλικά επεισόδια.
Σαμαράς και Βενιζέλος είναι τόσο ζώα που πιστεύουν ότι με το να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή όλοι οι Χρυσαυγήτες βουλευτές, οι ψηφοφόροι και οπαδοί της Χ.Α θα ψηφίσουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ
Σαμαράς και Βενιζέλος είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με όσα έπραξαν και με όσα σκέπτονται να πράξουν κατά της Χ.Α, της κάνουν διαφήμιση και εξαγριώνοιυν το λαό ακόμα περισσότερο.
Εγγύς γαρ ο καιρός προδότες του Ελληνικού λαούΑπάντηση



Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2014 - 10:13 μ.μ.

Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση με το άλλο πολιτικό ζώο τον Τσίπρα, ο οποίος καταφέρεται κι αυτός κατά της Χ.Α., αντί να κλείσει το στόμα του ο βλάκας. Διότι αν εξαφανισθεί η Χ.Α, οι ψηφοφόροι της θα μεταπηδήσουν στ Ν.Δ, που αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδυναμώνεται, αλλά δεν το καταλαβαίνει το νιάνιαρο ο Τσιπράκος. Κακό του κόμματός του κάνει!Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 12:11 π.μ.

ποια νδ φιλε υπαρχουν και οι ανεξαρτητοι ελληνες


Απάντηση



Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2014 - 10:19 μ.μ.

Όταν τα σκυλιά αλληλοδαγκώνονται, τα λαγουδάκια σαν κι εμάς μόνο να χαίρονται μπορούν. Τι να σχολιάσουμε...Απάντηση



pantazopoulos stoneart21 Φεβρουαρίου 2014 - 11:42 μ.μ.

Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι η καλύτερη τροφή για τούς ιθαγενείς....και φυσικά καλλιέργεια των δύο άκρων!!
Άστα τα πρόβατα να τρώγονται μεταξύ τους!!
Μπεεεεεεεεεεεε!!!!!Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 3:29 π.μ.

Ρε καλλιτεχνη!
Η Ρεπουση εισαι;


Απάντηση



Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2014 - 11:53 μ.μ.

ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ
ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ & ΠΡΟΔΟΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Απάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 12:58 π.μ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ Η ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία ξεφτίλα μιας μονίμως αναξιόπιστης Δικαιοσύνης.
Η μεγάλη ευκαιρία της Ελληνικής Δημοκρατίας να ξεφορτωθεί τους "εμποράκους" του δικαίου.
Ποια είναι τελικά η μεγαλύτερη Εγκληματική Οργάνωση στην ελληνική ιστορία;
..."Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά θα σπάσει". Πιστεύουμε πως η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μια ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να σπάσει επιτέλους το "απόστημα" της Ελληνικής —κατ' ευφημισμόν— Δικαιοσύνης ...Μία μοναδική και ίσως η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει τη "σελίδα" Πολλές φορές η Ελληνική Δικαιοσύνη "έπαιξε" παιχνίδια ντόπιων και ξένων κέντρων εξουσίας, αλλά αυτήν τη φορά πρέπει εμείς —ως λαός— να την κάνουμε την τελευταία.

Αυτά που μας έφεραν στη σημερινή αθλιότητα όλα αυτά έγιναν, γιατί το επέτρεψε η Δικαιοσύνη. Γιατί το επέτρεψε; ...Γιατί, όταν έπρεπε να κάνει τη δουλειά της και άρα να ελέγχει τους εξουσιαστές, αυτή περίμενε έξω από τα γραφεία τους, παρακαλώντας είτε για τις προαγωγές της είτε για τα επιδόματά της ...Παρακαλούσε για τα εφάπαξ της και τις "άγαμες" θυγατέρες της ...Γιατί έκανε αυτό, το οποίο έκανε πάντα από την εποχή της βαυαροκρατίας ...Γιατί, από τότε που υπάρχει, είναι εξαρτώμενη και ελεγχόμενη από τους "Κωλέτηδες" ...Γιατί είναι άθλια και εκβιαζόμενη από την εποχή του Μάσσον ...Άθλια, από την εποχή που δίκαζε τον Κολοκοτρώνη, επειδή αυτό "παρήγγειλαν" τα "αφεντικά" της ...Άθλια, από την εποχή που δίκαζε για τους Ναζί και δεν τιμωρήθηκε ποτέ ...Άθλια, από την εποχή που δίκαζε για τη Χούντα και επίσης δεν τιμωρήθηκε ποτέ.

Το πόσο βλακώδης νομικά είναι η δίωξη της Χρυσής Αυγής μπορεί να το καταλάβει κάποιος μόνον αν γνωρίζει ένα παράδειγμα πραγματικά παράνομης οργάνωσης, που παριστάνει το κόμμα ...Τέτοιο είναι μόνον το ΚΚΕ. Αυτό είναι παράνομο σαν κόμμα, γιατί η ιδεολογία, η οποία πρεσβεύει, είναι αντιδημοκρατική. Είναι παράνομο, γιατί από την κορυφή έως τη βάση του έχει παράνομο στόχο. Είναι παράνομο, γιατί υπάρχει συλλογική παρανομία, που συνδέει απόλυτα την ηγεσία με το απλό μέλος. Είναι παράνομο εις γνώση του και εις γνώση της Πολιτείας και γι' αυτόν το λόγο έχει υποχρεωθεί να "υπογράψει" ειδική δήλωση υποταγής στο Σύνταγμα ...πράγμα το οποίο η Πολιτεία δεν έχει κάνει για κανένα άλλο κόμμα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν και έχουν ιδρυθείΑπάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 12:59 π.μ.

Μέχρι τότε, αυτη η ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ απλά θα γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όταν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, θα αναγκαστείς να καταπίνεις και τις "καμήλες". Πρόσφατα άφησε τον συνδικαλιστή πρώην Δικαστή, που τώρα παριστάνει τον Υπουργό Δικαιοσύνης, να την εξευτελίσει, "υποσχόμενος" στους διωκόμενους "δίκαιη δίκη" ...Την εξευτέλισε ένας γλείφτης παλαιάς κοπής, που για το μόνο που μπορεί να μας εγγυηθεί με την κυβερνητική του παρουσία είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφυδατωθεί ο κώλος του Σαμαρά ...Την εξευτέλισε ένας δικός της άνθρωπος, που είναι πλέον φανερός ο λόγος που επιλέχθηκε τη δεδομένη στιγμή για το Υπουργείο.
...Ένα κομματόσκυλο, που, όσο περνά ο καιρός, συνειδητοποιούμε πως όχι απλά δεν σέβεται τη Δικαιοσύνη, αλλά στην κυριολεξία δεν γνωρίζει τι είναι Δικαιοσύνη ...Μιλάμε για "μπακάλη" ...Μιλάμε για παντελή άγνοια της φύσεως της νομικής επιστήμης. Ασχολούμενος με τη λογιστική και τα επιδόματα του κλάδου του, "ξέχασε" και τα στοιχειώδη ...Ασχολήθηκε με τους τόκους και ξέχασε τους νόμους ...Ο άνθρωπος είναι ένας βλάκας και μισός ...Ύφος θεού, μυαλό χαρτόνι ...Αξέχαστη ήταν η δήλωσή του για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας και τον περιορισμό τής ελευθερίας του βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση.

Τι λένε οι εισαγγελείς για όλα αυτά; ...Τίποτε απολύτως. Αυτοί είναι σκληροί όταν κυνηγάνε τους ταπεινούς χρυσαυγίτες ...Τους "κάπο", οι οποίοι κλέβουν τα "χρυσά αυγά" δεν τολμάνε ούτε στα μάτια να τους κοιτάξουν ...Πώς θα τους ζητήσουν μετά προαγωγή ή αυξήσεις; Γι' αυτό κάνουν όλοι τα κορόιδα.

Η μεταπολίτευση "πεθαίνει" μέσα στο "οικοσύστημα" που η ίδια έφτιαξε για τον εαυτό της. Η ψευδοδημοκρατική —και ως εκ τούτου η πλέον βρομερή— μορφή του πολιτικού συστήματος της νεότερης ιστορίας μας "πεθαίνει" μέσα στον "βόθρο". Στον "βόθρο" των δικών της "περιττωμάτων". Στον "βόθρο" της διαφθοράς, της προδοσίας και της αναξιοκρατίας. Μαζί μ' αυτήν αναγκαστικά θα παρασυρθούν στο "θάνατο" και όλοι οι μηχανισμοί, που της έδωσαν αυτήν την παθογένεια.

Ένας τέτοιος μηχανισμός, που σήμερα "νοσεί" επικίνδυνα, είναι και το σύστημα δικαιοσύνης. Το σύστημα, το οποίο μπλέχθηκε στη δίνη των μεγάλων σκανδάλων της μεταπολίτευσης και σύντομα θ' αναγκαστεί να μετρήσει τις "πληγές" του.
Τους συνδέει ένα παζλ, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει μια εικόνα, την οποία κανένας από αυτούς δεν θέλει να δει ο κόσμος.

Η μεταπολίτευση καταρρέει μέσα στην αθλιότητα και οι συνυπεύθυνοι σ' αυτήν την αθλιότητα δικαστικοί φέρονται σαν να μην τους αφορά καθόλου η κατάσταση. Η εποχή αλλάζει και αυτοί θεωρούν ότι έχουν δεδομένη την επιβίωσή τους. Με όλους τους εγκληματίες που καταστρέψανε τη χώρα να περιφέρονται —ελέω δικαιοσύνης— ελεύθεροι, οι δικαστές εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι οι "τέλειοι" λειτουργοί.
Ξεμωράθηκαν και βαδίζουν προς την απώλεια. Προκαλούν και δεν αντιλαμβάνονται ότι μάλλον δεν θ' ακολουθήσουν αυτήν τη φορά τους Έλληνες στο "ταξιδι τους.
Πολλοί από αυτούς θα πάνε στα σπίτια τους και επίσης πολλοί θα κινδυνεύσουν να δουν την νέα εποχή "ριγέ". Έτσι φαίνεται ο κόσμος πίσω από τα κάγκελα και είναι βέβαιο ότι πολλοί δικαστικοί έτσι θα τον βλέπουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Απάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 1:14 π.μ.

Μέχρι τότε, αυτη η ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ απλά θα γελοιοποιείται σε καθημερινή βάση. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όταν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, θα αναγκαστείς να καταπίνεις και τις "καμήλες". Πρόσφατα άφησε τον συνδικαλιστή πρώην Δικαστή, που τώρα παριστάνει τον Υπουργό Δικαιοσύνης, να την εξευτελίσει, "υποσχόμενος" στους διωκόμενους "δίκαιη δίκη" ...Την εξευτέλισε ένας γλείφτης παλαιάς κοπής, που για το μόνο που μπορεί να μας εγγυηθεί με την κυβερνητική του παρουσία είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να αφυδατωθεί ο κώλος του Σαμαρά ...Την εξευτέλισε ένας δικός της άνθρωπος, που είναι πλέον φανερός ο λόγος που επιλέχθηκε τη δεδομένη στιγμή για το Υπουργείο.
...Ένα κομματόσκυλο, που, όσο περνά ο καιρός, συνειδητοποιούμε πως όχι απλά δεν σέβεται τη Δικαιοσύνη, αλλά στην κυριολεξία δεν γνωρίζει τι είναι Δικαιοσύνη ...Μιλάμε για "μπακάλη" ...Μιλάμε για παντελή άγνοια της φύσεως της νομικής επιστήμης. Ασχολούμενος με τη λογιστική και τα επιδόματα του κλάδου του, "ξέχασε" και τα στοιχειώδη ...Ασχολήθηκε με τους τόκους και ξέχασε τους νόμους ...Ο άνθρωπος είναι ένας βλάκας και μισός ...Ύφος θεού, μυαλό χαρτόνι ...Αξέχαστη ήταν η δήλωσή του για το θέμα της κομματικής πειθαρχίας και τον περιορισμό τής ελευθερίας του βουλευτή να ψηφίζει κατά συνείδηση.

Τι λένε οι εισαγγελείς για όλα αυτά; ...Τίποτε απολύτως. Αυτοί είναι σκληροί όταν κυνηγάνε τους ταπεινούς χρυσαυγίτες ...Τους "κάπο", οι οποίοι κλέβουν τα "χρυσά αυγά" δεν τολμάνε ούτε στα μάτια να τους κοιτάξουν ...Πώς θα τους ζητήσουν μετά προαγωγή ή αυξήσεις; Γι' αυτό κάνουν όλοι τα κορόιδα.

Η μεταπολίτευση "πεθαίνει" μέσα στο "οικοσύστημα" που η ίδια έφτιαξε για τον εαυτό της. Η ψευδοδημοκρατική —και ως εκ τούτου η πλέον βρομερή— μορφή του πολιτικού συστήματος της νεότερης ιστορίας μας "πεθαίνει" μέσα στον "βόθρο". Στον "βόθρο" των δικών της "περιττωμάτων". Στον "βόθρο" της διαφθοράς, της προδοσίας και της αναξιοκρατίας. Μαζί μ' αυτήν αναγκαστικά θα παρασυρθούν στο "θάνατο" και όλοι οι μηχανισμοί, που της έδωσαν αυτήν την παθογένεια.

Ένας τέτοιος μηχανισμός, που σήμερα "νοσεί" επικίνδυνα, είναι και το σύστημα δικαιοσύνης. Το σύστημα, το οποίο μπλέχθηκε στη δίνη των μεγάλων σκανδάλων της μεταπολίτευσης και σύντομα θ' αναγκαστεί να μετρήσει τις "πληγές" του.
Τους συνδέει ένα παζλ, το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα εμφανίσει μια εικόνα, την οποία κανένας από αυτούς δεν θέλει να δει ο κόσμος.

Η μεταπολίτευση καταρρέει μέσα στην αθλιότητα και οι συνυπεύθυνοι σ' αυτήν την αθλιότητα δικαστικοί φέρονται σαν να μην τους αφορά καθόλου η κατάσταση. Η εποχή αλλάζει και αυτοί θεωρούν ότι έχουν δεδομένη την επιβίωσή τους. Με όλους τους εγκληματίες που καταστρέψανε τη χώρα να περιφέρονται —ελέω δικαιοσύνης— ελεύθεροι, οι δικαστές εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι οι "τέλειοι" λειτουργοί.
Ξεμωράθηκαν και βαδίζουν προς την απώλεια. Προκαλούν και δεν αντιλαμβάνονται ότι μάλλον δεν θ' ακολουθήσουν αυτήν τη φορά τους Έλληνες στο "ταξιδι τους.
Πολλοί από αυτούς θα πάνε στα σπίτια τους και επίσης πολλοί θα κινδυνεύσουν να δουν την νέα εποχή "ριγέ". Έτσι φαίνεται ο κόσμος πίσω από τα κάγκελα και είναι βέβαιο ότι πολλοί δικαστικοί έτσι θα τον βλέπουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Απάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 1:23 π.μ.

http://www.youtube.com/watch?v=mdSLainA0iEΑπάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 1:38 π.μ.

Ότι θέλει ό καθένας έχει δικαίωμα νά λέει ελεύθερο είναι ακόμα τό διαδύκτιο, γι αυτό σεβαστες όλες οί απόψεις. Χωρίς φανατισμούς καί ιδεολογίες, εγώ καί αρκετοί γνωστοί μου έχουμε καταλάβει τό κόλπο πού έστησαν οί δυνάστες μας στήν χ.α. έπειτα από προτροπή τού εβραίου χάρρις. Γιατί δέν έχουν τήν ίδια λύσσα μέ άλλα κόμματα πού καί αυτά θεωρούνται ακραία? Γιατί δέν λυσσάνε μέ τούς κλέφτες-προδότες πού κυβερνούν 40 χρόνια εναλλάξ, καί τώρα παντρεύτηκαν κανονικά? Γιατί ή μασσωνική δικαιοσύνη δέν αγγίζει καθάρματα πού αποδεδειγμένα δημιούργησαν φοβερά σκάνδαλα, ενώ στήν περίπτωση τής χ.α σέ χρόνο ρεκόρ λειτούργησε καί βρέθηκαν φυλακή? Επειδή τό διέταξε ό εβραίος? Άς μήν κοροιδευώμαστε πιά! Φτάνει 40 χρόνια απάτης καί προδοσίας. Τούς χάλασε τήν σούπα ή χ.α γι αυτό θά τήν πάνε μέχρι τέλους. Αυτή τήν φορά ή ψήφος είναι δική τους έστω καί μέσα στήν φυλακή.Απάντηση

Απαντήσεις



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 2:36 π.μ.

ΠΟΙΑ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ; ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ!



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 3:02 μ.μ.

Πως;Δεν χαλασε τη σουπα η χ.α;
Δεν ηρθε η κοσμογωνια;
Μεσα σε εναμιση χρονο προλαβε και εκανε 150 επερωτησεις στη βουλη για τους εφοπλιστες και τους βιομηχανους.
Για τους ανεργους καμια (κοντα 2.000.000 αλλα ποιος ασχολειται μαζι τους;)
Για τους εργαζομενους καμια.
Για τους αυτοαπασχολουμενους μικρους επαγγελματιες καμια.
Για τους φοιτητες και την νεολαια καμια.
Για την εθνικη αμυνα καμια.
Αλλα ψηφισε την παραχωρηση των Ελληνικων νησιων και στο καπακι οταν επεσε το γιουχα το πηρανε πισω.
Οχι παιζουμε,πραγματικη επανασταση η εισοδος της χ.α στο κοινοβουλιο.....και που να δεις την εξοδο.


Απάντηση



Ανώνυμος22 Φεβρουαρίου 2014 - 11:17 π.μ.

ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3213/2009 ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ{ΑΡΘΡΟ 4}Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ{ΑΡΘΡΟ 5}Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΑ''ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΦΕΛΗ''{ΑΡΘΡΟ 6}ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ''ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ''ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ''ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ''ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΜΟ''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΟΦΕΛΩΝ Η''ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ''{ΑΡΘΡΟ 7}ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ''OFSHORE''ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΝΟΜΟΣ-3849/2010-ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η''ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ''ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ-3932/2011-ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Λ.Α.Ο.Σ.-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια